Solgt: 21 550 000 kr

Strandpromenaden 5

22 000 000 kr
93 m²
2 soverom
I stuen og fra kjøkkenet ser du rett ut mot sjøen og båtene.
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
Tjuvholmen
Hengende over bryggekanten med nydelig utsikt mot Akershus Festning. Balkong på 17 kvm. 2 bad. Heis. Garasjeplass.
 • Prisantydning
  22 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  10 880 kr
 • Omkostninger
  551 342 kr
 • Totalpris
  22 112 222 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  93 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 712 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Strandpromenaden 5 - en meget flott og moderne hjørneleilighet i 3 etg. i fremste rekke ved vannkanten på Tjuvholmen.
Leiligheten byr på en av områdets beste beliggenheter med spektakulær fjordutsikt. Stor sydvestvendt balkong på 17 kvm med panorama fjordutsikt over båthavnen, Akershus Festning, innseiling, øyene, Ekebergåsen mm.
Leiligheten er på 98 kvm BRA og har god planløsning med moderne åpen løsning for god romfølelse.
- God kontakt med sjøen.
- Gasspeis.
- 2 flotte bad.
- 2 soverom.
- Store vindusflater mot sjøen.
- Garasjeplass med lader og heisadkomst til leilighetens plan.
- Meget eksklusiv adresse - Strandpromenaden 5 består av få store leiligheter.
Denne leiligheten må oppleves!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Strandpromenaden 5, 0252 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 210, bruksnummer 36, seksjonsnummer 150, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 110 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 93 kvm
Bruksareal:
Leilighet 98 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 93 kvm: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad.
Sekundærrom:
Leilighet:
3. etasje 5 kvm: Innvendig bod.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong/stål. Boliggården går over 9 etg. med utvendige fasader forblendet med plater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.
Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, dørpumpe, brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Vinduer og balkongskyvedør med rammer/karmer av tre forblendet med metall, og to-lags glass fra byggeår.
Det er Nordan vinduer med 7 lukke låser pr vindu og eneste leverandør med den løsningen.
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer, Mitsubishi varme pumpe, og gasspeis.
Sameiet består av 150 seksjoner og har felles tomt.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Det er gitt TG 2 på sanitærutstyr og innredning på badene da det ikke er registrert drenering fra sisterne.
- TG 2 på overflater gulv på badet ved soverommet.
- Det er gitt TG 0 og 1 på følgende forhold ved badene: Overflater himling - Overflater vegger - Fallforhold (gulv) - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink.rørgjennomføringer. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets plassering i
forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Innfelte/gjennomgående installasjoner
- TG 2 er gitt gulv og himling pga stedvis sprekk/riss i fuge i overgangen vegg/himling samt sprekker/riss og merker i parkettgulv.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i sameiet. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring.Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Sameiet har foretatt en sanering og det har ikke blitt observert skjeggkre i denne leiligheten.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

- Det ble i 2019 oppdaget skjeggkre i byggets øverste etasjer. Det ble gjennomført sanering av Pelias.

Standard

Entré:
Velkommen inn! I entreen er det lekkert flislagt gulv med varmekabler og praktisk skyvegarderobe til å henge fra seg yttertøy. Fra entreen er det også adkomst til gjestebad og stor innvendig bod.
Stue:
Det første du legger merke til når du kommer inn i stuen er nærheten til sjøen. Her ser du rett ut på det glitrende vannet og båtene som ligger i havnen. De store vindusflatene gjør at du kan sitte i sofaen og se utover vannet mot øyene, her har du sjøutsikt fra alle kanter. Gasspeisen i midten av rommet gir en koselig stemning på kveldstid sammen med god varme.
Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen. Den flotte kjøkkenøyen benyttes i dag som spisebord. Her finner man også integrert vinskap. Kjøkkeninnredningen er i moderne utførelse med fronter i mørk grå høyglans. Integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og kaffemaskin. Nedfelt induksjonstopp i steinplate.
Soverom:
Leiligheten har 2 romslige soverom begge med utsikt til vannet. Hovedsoverommet er stort og har godt med skapplass. Det er direkte adkomst til lekkert bad. Det er installert aircondition slik at man også sover godt på de varmeste sommerdagene. Soverom 2 har spektakulær utsikt mot Akershus Festning og har også plass til kontorløsning.
Bad:
Det er 2 eksklusive bad i leiligheten. Badet med direkte adkomst fra hovedsoverommet har god størrelse og flislagt i delikate farger. Meget romslig dusjsone med rainfall dusj. Dobbelservant med armatur fra Hansgrohe og underskap i dus grønnfarge. Vegghengt toalett.
Bad 2 med adkomst fra entreen er også flislagt i delikate tidløse farger. Praktisk nisje til vaskemaskin og tørketrommel med skjermvegg i frostet glass. Vegghengt toalett og servantskap med speil over.
Gulv:
Enstavs eikeparkett i alle rom med unntak av entré, innvendig bod og badene som er flislagt.
Vegger:
Malte flater. Badene er flislagt.
Himling:
Malte flater. Det er downlights i alle rom.
Takstmann og IF har gitt våtromsbevis for bad ved entreen. Våtromsbeviset bekrefter at våtrommet er kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom.

Oppvarming

Sentralfyring via fjernvarme som er inkludert i felleskostnadene. I tillegg er det gass peis i stuen som er med på å gi god varme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.06.12 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for kommunen til å ha liggende ledninger i grunnen, overliggende eiendommer har rett til adkomst via parkeringshus, rettighet til tilsyn med spunter og pæler og Tjuvholmen infrastruktur har rett til å ha overvåkningskameraer, strøm - og vannuttak etc.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal alltid meldes styret.

Diverse

- Det vil bli lagt opp ny infrastruktur i forbindelse med el-bil lading. Kostnad for infrastrukturen og ny lader vil bli betalt av selger.
- Det vil bli nødvendig med omfattende rehabilitering av garasjeanlegget pga vannlekkasje. Kostnad for dette er ikke fastsatt da styret har reklamert mot Tjuvholmen Parkering og Tjuvholmen KS. Et foreløpig estimat er titallsmillioner. Rehabiliteringen vil bli foretatt over flere år.
-Garasjeplassene skal som hovedregel følge seksjonene de er knyttet til. Kan overdras til andre seksjoner i samme sameiet og sameier som har tilgang til gjeldende område i garasjen. Overdragelse skal godkjennes av styret i forkant.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ytterst på Odden på Tjuvholmen ligger Strandpromenaden 5. Balkongen henger over vannkanten og du kan faktisk fiske fra egen balkong. Her får du virkelig følelsen av å sitte ombord i en båt i din egen stue. Du har alle byens tilbud rett utenfor dørstokken, men uten trafikkstøy og eksos. Enten du har båt eller ikke, dette yrende havnelivet er nødt til å sjarmere deg. Her viser Oslo seg fra sin beste side med bryggetorg, teatre, cafeer, restauranter og forretninger av alle slag. Spis japansk én dag, italiensk en annen - kulinarisk er det ingen grunn til å gå utenfor Aker Brygge og Tjuvholmen.
Du bor i et bilfritt bomiljø midt i hjertet av en pulserende storby. 20 minutter til Oslomarka, 7 minutters spasertur til Karl Johan - Bygdøy, Rådhuset og Akershus Festning er i ditt eget nærmiljø. En leilighet i Strandpromenaden er en investering av de sjeldne.
Leiligheten har en av de mest attraktive beliggenhetene på Tjuvholmen. Leiligheten ligger i 3.etg. med uhindret utsikt mot havnen, Akershus Festning og innseilingen til Oslo. Bygget er tegnet av arkitekt Nils Torp, som også har tegnet flere av byggene på Tjuvholmen.
Sentralt med kort vei til de fleste servicetilbud. Gode shoppingtilbud på Aker Brygge, House of Oslo og Karl Johans gate. Aker Brygge og Tjuvholmen har en rekke gode restauranter og kaféer.
Kort gange til trikk nr. 12 fra Aker Brygge (vestbaneplassen) mot Oslo Sentralbanestasjon og andre veien mot Majorstuen. Buss nr. 32 fra Munkedamsveien mot Sjølyst og mot Kværnerbyen (stopper i Bjørvika). Buss 54 til Kjelsås og buss 21 til Helsfyr fra Tjuvholmen.
Det går egen ferge fra Aker Brygge til Bygdøy, øyene i Oslofjorden, Nesodden og Fornebulandet.
Tog/flytog/buss/t-bane fra Nasjonalteateret ca. 10 min. gange.
Tjuvholmen kan friste med badebrygger, grøntarealer, badestrand, flere restauranter, barer, gallerier og butikker etc.
Aker Brygge har i dag et mangfold av butikker, Vinmonopol , mange forskjellige serveringssteder, og scenen Latter hvor Norges fremste komikere fremfører sine opptredener.
Mer info kan sees på www.tjuvholmen.no

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er barnehage både på Tjuvholmen og på Aker Brygge. Boligen sogner til Ruseløkka barne- og ungdomsskole.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 265,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Tomten er pent opparbeidet med beplantning og sittegrupper.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i lukket anlegg med heisadkomst direkte til leilighetens plan. Garasjen har nr. 837 og er seksjon 237. Garasjeseksjonen følger leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål i henhold til reguleringsplan S-4097 datert 22.06.04 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.06.04.
Det foreligger planer for bygging på Filipstad.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 6 712,- pr. mnd. og inkluderer: varmt vann, fyring, kabel-tv, bredbånd, drift av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Eiendomsskatten er kr 3 276 pr år.
Nåværende eier har ikke benyttet boligen fast og har dermed ikke underlag for strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Canal DIgital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 760 025,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 336 088,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3 276,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 38468,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er kr 10 880,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 22 551 342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 22 562 222,-.
Av dette beløpet utgjør kr 10 880,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

HANDS ON PROPERTY AS

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tjuvholmen sameie F3, med sameiebrøk 98/15099
Sameiet består av 150 seksjoner, 4 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Rens av ventilasjonskanaler.
- Utbedring av vannlekkasjer i fasaden.
- Utskiftning av brannmeldere.
Planlagte påkostninger:
- Oppgradering av p-hus som følge av lekkasje.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,35 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0023/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2123

Dato

Sist oppdatert: 03. mai 2021 kl. 15:32

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.