Solgt: 2 450 000 kr

Vardevegen 10D

2 490 000 kr
72 m²
2 soverom
Velkommen til Vardevegen 10D
Denne leiligheten ligger i 3, etasje, ytterst mot friareal. 
3-romsleilighet i et sentralt og barnevennlig område på Heimdal.
Frode Helmersen
Presenteres av
Frode Helmersen
Herlig 3-romsleilighet i et sentralt og barnevennlig område på Heimdal - Stor, lys stue - I nærhet til "alt" - Balkong
 • Prisantydning
  2 490 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  121 140 kr
 • Omkostninger
  7 538 kr
 • Totalpris
  2 578 678 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 100 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Vardevegen 10D, en herlig 3-romsleilighet i et sentralt og barnevennlig område på Heimdal.
Leiligheten ligger i nærhet til "alt" man har behov for på daglig basis, og er tilknyttet nabolaget Heimdal Nordvest. Det er flere barne- og ungdomsskoler, barnehager og videregående skoler i nærheten. Godt idrettsmiljø med Heimdalshallen, fotballbane og treningssenter som passer for alle ligger bare et steinkast unna. Flotte ski- og turmuligheter. City syd med et flust av servicetilbud ligger kun 1,7 km unna.
Verdt å nevne:
- Balkong på 8,5 kvm.
- Store opparbeidede uteområder.
- Lekeplass for de minste.
- Lys og luftig stue med god plass til flere møbleringsalternariver.
- 2 store soverom hvorav et er på 14 kvm.
- God planløsning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vardevegen 10D, 7088 HEIMDAL
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 197, bruksnummer 307, ideell andel 1/1
Andelsnummer 72, Vilhelmsmyr Borettslag, organisasjonsnummer 954 872 793

Innhold

Totalt bruttoareal: 77kvm
Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
3. etasje:
P-rom= Entré/gang, bad, kjøkken, gang, stue, wc, to soverom
I tillegg disponerer leiligheten 3 boder i sokkeletasjen. Bod 1 er på ca 2,0 m2 BRA. Bod 2 er på ca 4,5 m2 BRA. Bod 3 er på ca 3,0 m2 BRA.
For videre vurdering anbefales det og gå nøye igjennom rapportens respektive punkter.

Byggemåte

Boligblokk oppført over 3 etasjer + sokkeletasje. Hovedkonstruksjon og etasjeskillere er i betong. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater. Taket har flatt taks form og antas tekket med takmembran. Vinduer med isolerglass.

Standard

Fra takstmann: "Leilighet som fremstår med bad, kjøkken og toalettrom i bruksmessig stand på befaringsdagen men med noen anmerkninger. For
videre vurdering anbefales det og gå nøye igjennom rapportens respektive punkter".
Bad: Badet har fliser på gulv, fliser på vegg og takess i himling. Rommet ventileres gjennom naturlig avtrekk og tilluft ved dørterskel. Badet er utstyrt med innredning med servant med blandebatteri, dusjkabinett med direkte avløp til sluk og skyvedører foran opplegg/plass til vaskemaskin. Det er etablert sluk, denne er en eldre støpejernsluk fra byggeår.
Toalettrom: Toalettrommet har fliser på gulv, malt glassfiberstrie og tapet på vegg og malte flater i himling. Rommet ventileres gjennom naturlig avtrekk. Toalettrommet er utstyrt med wc.
Kjøkken: Kjøkkenet har parkett på gulv, malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Kjøkkenet er utstyrt med innredning med hvite glatte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Det er etablert avtrekksvifte over koketoppen og fliser over kjøkkenbenken.
VVS: Kjøkkenet har parkett på gulv, malt smartpanel på vegg og malte flater i himling. Kjøkkenet er utstyrt med innredning med hvite glatte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum med blandebatteri, integrert koketopp, stekeovn, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Det er etablert avtrekksvifte over koketoppen og fliser over kjøkkenbenken.
TG1:
- Toalettrom.
- Kjøkken
- VVS
TG2:
- Bad. På grunn av eldre sluk og kun naturlig avtrekk.
- Ventilering toalettrom. På grunn av kun naturlig avtrekk.
- Fronter kjøkken. På grunn av overflateslitasje.
- Eldre deler røropplegg. På grunn av alder.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes elektrisk og med lukket peis.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest for utvidelse av balkonger datert 27.09.1999.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
2013/157864-1/201 09.09.2013 PANTEDOKUMENT
BELØP: NOK 2 700 000
PANTHAVER : DNB BANK ASA
ORG.NR: 984 851 006

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Heimdal nordvest er et veletablert område på Heimdal. Området er rolig og barnevennlig med folk i alle aldre, og med 9 minutters gange til Heimdal sentrum og flotte turmuligheter i Bymarka. Nærmeste matvarebutikk er Bunnpris og spar som ligger ca. 450 meter unna. I tillegg finnes det i sentrum av Heimdal flere spisesteder, frisører, solarium, tog-stasjon og noen klesbutikker. For ytterligere servicetilbud er det om lag 1,7 km til Midt-Norges største kjøpesenter "City syd", hvor du også finner et bredt utvalg spisesteder, klesbutikker og frisører, i tillegg til Coop Obs. Bussholdeplassen "Lyngvegen" ligger ca. 200 meter unna leiligheten. Her har metrobuss nr. 2 hyppige avganger og tar deg til Trondheim sentrum på ca. 25 min.
For den aktive finnes det flere muligheter når man bosetter seg på Heimdal. Heimdal idrettsforening holder til ved Heimdalshallen og tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, ski og allidrett. De har også treningssenter og kunstgressbane. Skiavdelingen sogner til Saupstad skistadion og på sommeren er det fint å gå på tur i området.
Stabbursmoen (1-10 trinn) er nærmeste skole og ligger ca. 600 meter unna, slik at barna fint kan gå til skolen alene. I tillegg har du Åsheim og Breidablikk ungdomsskole som ligger ca. 1 km unna. For de minste er det flere barnehager innen 600 meters avstand. Det er bygget ny Heimdal videregående skole og denne ligger i underkant av 1,3 km unna leiligheten.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør mot Tempe og ut på E6-rampen. Etter ca. 5 km ta avkjøring 33A mot Heimdal og ta andre avkjørsel i rundkjøringen. Fortsett på Bjørndalsveien i ca 1,4 km. Ta så til Høyre i lyskrysset inn på Søbstadvegen og igjen første til høyre. Ta så første til venstre og andre til høyre inn på Vardevegen. Følg veien ca 250 meter og nr. 10D vil dukke opp på venstre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Bambi familiebarnehage (0-6 år) 550 meter
Sørbuvegen familiebarnehage (1-3 år) 450 meter
Kongsvegen barnehage (0-6 år) 1 km
Skoler:
Stabbursmoen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Breidablikk skole (1-7 kl.) 1 km
Åsheim barneskole (1-7 kl.) 1.1 km
Åsheim ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Huseby skole (8-10 kl.) 1.3 km
Heimdal videregående skole (730 elever) 1.3 km
Tiller videregående skole (580 elever) 1.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 16 669,8 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget.

Parkering

Parkeringsplassene skal være for privatbiler som er i bruk. Det vil si biler med mindre akseltrykk enn 1,5 tonn. Avskiltede biler vil bli fjernet. Campingvogner , båter etc. kan ikke hensettes uten godkjenning av styret. Ved snøfall er det viktig at alle bidrar til å lette arbeidet med brøyting ved å flytte bilene slik at brøytemannskapene kommer til med sitt brøyteutstyr. Det er tillat å oppbevare mopeder og motorsykler i kjeller eller boder SÅFREMT bensintanken er tatt og fjernet fra kjøretøyet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan R114 datert 06.04.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.02.84.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: Vaktmestertjenester, kabel-TV og internnett, Kommunale avgifter, gangvask, avdrag lån og renter, forsikringer, strøm, snøbrøyting og strøing.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 300,-
Avdrag kr 900,-
Driftsutgifter kr 2.400,-
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 622 850,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 242 260,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 621 542,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 121 140,- pr. 31.12.2019
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 5.837.265,- pr. 09.06.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,25%
Type rente: Flyt
Terminer per år: 4
Restløpetid: 10 år og 1 måned
Restsaldo: kr 5.837.265,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.406,- (Trio Regnskap)
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.618.678,- Av dette beløpet utgjør kr 121.140,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.406,- (Trio regnskap)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Daniell Reed

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Vilhelmsmyr Borettslag.
Borettslaget består av 72 leiligheter.
Forretningsfører er Trio Regnskap, tlf. 72 89 90 75
Dugnad må påregnes.
Søknad om dyrehold skal sendes styret. Dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen (oppgangen), kan styret godkjenne søknaden om dyrehold.
Foretatt påkostninger de senere år: Utvidelse av balkonger, vinduutskiftning kjøkken, soverom og trappeoppgang, nytt takbelegg, nytt pipebeslag i alle blokkene.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget praktiserer forkjøpsrett, og denne er forhåndsprøvet. Ingen andelseiere har meldt at de ønsker å bruke sin forkjøpsrett, og leiligheten kan derfor selges uten at forkjøpsretten må prøves på nytt.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0092/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2092

Dato

Sist oppdatert: 22. desember 2020 kl. 13:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.