NYDELIG ENDELEILIGHET I HEGGEDAL

Rødsgrenda 67

Prisantydning

4 490 000 kr

Fellesgjeld: 39 410 krOmkostninger: 114 567 krTotalpris: 4 643 977 kr
Etasje
2
Byggeår
2012
Soverom
3
Areal (P-ROM)
105 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
2 955 kr

Lys og tiltalende 4-roms over to plan m/ familievennlig planløsning *Loftstue *God intern beliggenhet *Solrikt *Carport

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

<b>Velkommen til Rødsgrenda 67, presentert av Eiendomsmegler Alexander Fossum i Krogsveen. 

Nå kan du sikre deg en av de beste seksjonene i området! 

Kort fortalt:</b>
- Moderne leilighet fra 2012, bygget av Trysil Hus
- Strålende intern beliggenhet på enden
- Gjennomgående god standard
- Betydelig påkostet utover over standard leveranse
- To pene flislagte bad, ett med badekar
- Tre store og luftige soverom
- Åpen kjøkkenløsning 
- Stor vestvendt balkong med kveldssol
- Balansert ventilasjon for godt inneklima
- Carport-plass medfølger
- Stor sportsbod med hyller medfølger
- Meget barnevennlig område med flere lekeplasser i nærområdet
- Kort vei til Nye Heggedal sentrum
- Kun 20 min gange til tog og buss

Eiendommen

Rødsgrenda 67, 1389 HEGGEDAL 
Gårdsnummer 96, bruksnummer 2, seksjonsnummer 20, kommunenummer 3025

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boområde i Heggedal. Leiligheten har god intern beliggenhet på feltet, stille og tilbaketrukket på sameiets eiendom med kort vei til felles lekeareal. Leiligheten har meget gode solforhold. Nabolaget består av nye moderne leiligheter, boligeiendommer, fritidsboliger og ubebygde tomteparseller. Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer. Tandberg Eiendom er nå i full gang med sentrumstomten rundt Kistefossdammen og planer for området finner du på Asker kommune sine hjemmesider. 

Nærområde er meget barnevennlig og byr på flere aktivitetsmuligheter og naturskjønne omgivelser. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og volleyballbane. I Heggedal sentrum ligger også nye Trans'matorn sykkelpark som er en del av FutureBuilt-prosjektet. Sykkelparken er et genialt bidrag til nærmiljøet og byr på flotte sykkelaktiviter om sommeren, og hoppbakke, snowboard rails, muligheter for langrennsrunde og aking om vinteren. I tillegg er Kjekstadmarka med fine turmuligheter sommer som vinter like i nærheten. 

Eiendommen ligger ca. 1,6 km fra Heggedal sentrum. I Heggedal finner man nærbutikk med posttjenester, barnehager, barneskole og ungdomsskole, idrettsanlegg, skiløyper med mer. Nærmeste barnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Innenfor ca. 10 minutters kjøring når man Asker sentrum med alle fasiliteter og tilbud, badestrender og småbåthavner ved Oslofjorden, flere golfbaner med mer. 

Det er svært gode togforbindelse i retning Asker og Oslo, samt Spikkestad. Reisetiden fra Heggedal stasjon til Nationaltheatret er ifølge tidstabell ca. 40 minutter.

Veibeskrivelse

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager: Kistefossdammen barnehage, Vikingjordet barnehage, Heggedalsskogen barnehage og Lotteliten Familiebarnehage for å nevne noen.
Skoler: Boligen sogner til nye Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 118 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 105 kvm

Bruksareal:
Leilighet 110 kvm

Primærrom:
2. etasje 67 kvm: Entré, gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
3. etasje 38 kvm: Loftstue, bad og soverom.

Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Bod/tekniskrom.
3. etasje 2 kvm: Boder.

I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod på 5,4 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 13 106,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Tomt opparbeidet med busker, trær, plenområder, diverse beplantning, lekeplass, sittegrupper og asfalterte internveier.

Parkering

Privat parkeringsplass for 1 bil i felles carport-anlegg. Ellers rikelig med gjesteplasser i området. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Selveierleilighet over 2 plan i boligbygg med 3 etasjer, oppført i 2012. 

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med: 
- Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. 
- Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av mur og trekonstruksjoner. 
- Veggkonstruksjon er bindingsverk med (stående / liggende) trekledning. 
- Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein fra byggeår. 
- Leiligheten har slett entrédør med glassfelt fra byggeår. 
- Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår. Takvindu i loftstue med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra byggeår. 
- Balkongdør med karmer/ rammer av treverk med to lags fra byggeår.
- Etasjeskiller av trekonstruksjoner.

VVS: 
Vannrør med rør-i-rørsystem og avløpsrør i plast. Hovedstoppekran og vannmåler i bod. Vann til luft varmepumpe. Balansert ventilasjon i leiligheten via varmepumpeanlegg. Gulvsluk inne i bod ved varmesentral.

Elektrisk anlegg: 
Sikringsskapet i bod, 2. etg med automatsikringer. Hovedsikring i leiligheten er på 63amp. Skjulte elektrisk anlegg i leiligheten. 

Annet: 
Røykvarsler i leiligheten tilkoblet felles varslingsanlegg. Brannslokkingsapparat med pulver fra 2020.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2: Bad - ved loftstue (Riss/sprekk i silikonfuge mellom vegg og gulv. Det er stedvis påvist "bom" i gulvfliser.) 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Svært tiltalende selveierleilighet med en god familievennelig planløsning. Leilighetene er bygget av Trysil Hus og denne enheten er betydelig oppgradert og påkostet fra standardleveransen. Den er stilren og delikat innredet. Lys og luftig med god planløsning og praktiske garderobeløsninger. Leiligheten har ellers en meget god intern beliggenhet på feltet med gode solforhold. 

Leiligheten strekker seg over to etasjer. Det er trapp fra bakkenivå til inngangsparti til leiligheten. Leilighetens 1. etasje består av entré, gang, bad, bod og 2 soverom. Opp i loftsetasjen ligger det en loftstue, bad, soverom og boder. 

Entré: 
Leiligheten har en innbydende entré med flislagt gulv og gulvvarme. Her er det god plass til å henge fra seg klær og sko i åpent garderobe i entré. Det er i tillegg en balkong på utsiden av inngangspartiet med plass til stoler og bord.

Stue: 
Stuen er lys og luftig med plass til spisebord mellom stue og kjøkken. Det er ellers plass til en stor sofa. Leiligheten har utgang til en solrik vestvendt balkong på 7,4 kvm med elektrisk markise. Sol på verandaen fra ca. 13:00 til ca. 20:00. Trapp fra stuen og opp til loftsetasjen. 

Kjøkken: 
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredningen fra byggeår. Innredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeskap og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Integrert ventilator med belysning fra Flexit. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Det er avsatt plass til komfyr og kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Loftstue: 
I tillegg er det en romslig loftstue/tv-stue i leilighetens loftsetasje. 

Soverom: 
Leiligheten har totalt 3 romslige soverom. 2 av dem ligger i leilighetens 1. etasje, mens resten ligger På hovedsoverommet i leilighetens 1. etasje er det stort garderobeskap. 

Baderom: 
Bad ved gangen - Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagt vegger. Platehimling. Vegghengt servantskap i matt hvit utførelse. Nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Speil, lysarmatur med stikkontakt og skap på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekk på vegg.

Bad ved loftstuen - Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagt vegger. Himlingsflate med trepanel. Vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med stikkontakt på vegg over servant. Badekar med to-greps armatur med kran og hånddusj. Gulvmontert toalett. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekk på vegg.

Overflater: 
Vegger – Veggflater med malt tapet i 1. etasjen. Veggflater med malt tapet og tapet med tremønster i loftsetasjen. 
Gulv – Flislagt gulv med gulvvarme i entré og øvrige rom med tre-stavs parkett.
Himling – Nedsenket platehimling i gang med synlig ventilasjon avtrekk. Platehimling i øvrige rom. Skråhimling med lys trepanel i loftsetasjen.

Annet: 
-	Balansert ventilasjon med varmegjenvinning for redusert energibruk, samtidig som man oppnår god luftkvalitet og et godt inneklima. 
-	Sentralstøvsuger Flexit Fibernett. 
-	To vanntanker, hvorav den ene er forhåndsvarmet og energi- og kostnadsbesparende 
-	Dunex screenline fra Markismannen montert på vindu på soverom i loftsetasjen og på kjøkkenet.
-	Elektrisk markise fra Markisemannen.
-	Stor utvendig bod med hyllesystem.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmepumpe. Gulvvarme i entré og i begge badene. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B3

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Rødsgrenda, med sameiebrøk 1469/66474.
Sameiet består av 52 eierseksjoner.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69. 
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. 

VEDLIKEHOLD / INNKJØP 2018
- El-bil annlegg
- Beising av terrasser
- Lekapperatter
- 2 Sandkasser
- Service sigmasentralen

PLANLAGT VESENTLIG VEDLIKEHOLD 2019
- Maling av bod dører
- Kartlegging av vannfilerter sigmasentralen

KOMMENDE 5-ÅRS PERIODE:
- Støvsuging av ventilasjonskanaler
- Maling/bytting av utgangsdører
- Vannfilter sigmasentralen.
- Ekstra snøfanger på tak
- Port til carport

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blandt annet: 9 servitutter fra tiden mellom 1946-1985 som omhandler eldre bestemmelser om vannrett, vannledninger, vei, gjerde og grenselinjer. I tillegg er det tinglyst 5 servitutter i nyere tid fra 2011. Disse omhandler bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelse om rett for allmenheten til alminnelig ferdsel på gangvei og tursti, bestemmelse om adkomstrett, bebyggelse og rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger, samt rett for Hafslund til å vedlikeholde elektrisk anlegg på eiendommen. Den nyeste er fra 2018 og omhandler adkomstrett for kommunen ved trykkøkningsstasjon for vann og bebyggelse nær denne. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 2011002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.01.2011.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter i kommuneplanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR15.2075

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kabel-tv og internett (fiber) fra Canal Digital, forretningsførsel, snøbrøyting, vedlikehold og forvaltning av fellesareal, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold av sameiets bygninger på eiendommen, m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 445 943,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 205 394,80. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 6 281,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 39 410,- pr. 26.05.2020.

Total fellesgjeld for sameiet er kr 1 717 331,- pr. 26.05.2020 og lånevilkårene er:

Lånenummer: 42801565977, Rørosbanken Røros Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 26.05.2020: 3.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 162
Saldo per 26.05.2020: 871 917
Andel av saldo: 20 009
Første termin/første avdrag: 31.10.2018 ( siste termin 31.10.2033 )

Lånenummer: 42801565969, Rørosbanken Røros Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 26.05.2020: 3.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 51
Saldo per 26.05.2020: 845 415
Andel av saldo: 19 401
Første termin/første avdrag: 31.08.2016 ( siste termin 31.07.2024 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 643 977,-.
Av dette beløpet utgjør kr 39 410,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring: 
kr. 7 650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr 7 100,- for boliger med seksjonnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag - Fastpris: kr 49.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Alexander Fossum
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon
Mobil 93040668

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!