Solgt: 2 200 000 kr

Maria Fegths gate 20A

2 200 000 kr
45 m²
1 soverom
Velkommen til Maria Fegths gate 20A!
Rundtom
Pen 2-roms endeleilighet beliggende i stille og rolige omgivelser - Veranda - Parkering - Ingen forkjøpsrett
 • Prisantydning
  2 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  145 268 kr
 • Omkostninger
  7 127 kr
 • Totalpris
  2 352 395 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  45 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 313 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 2-roms andelsleilighet beliggende i stille og rolige omgivelser.
 • Endeleilighet beliggende i 1. etasje
 • Leiligheten er gjennomgående
 • Lagt nytt gulv, tak og panelplater på vegger i nyere tid
 • Kvik kjøkkeninnredning fra 2013
 • Opplegg for frittstående hvitevarer
 • Flislagt bad med dusjhjørne
 • Vinduer og verandadør fra 2020
 • Lagringsplass i 2 kjellerboder
 • Hyggelig overbygd veranda
 • Medfølgende parkeringsplass på felles gårdsplass
 • Kort gangavstand til bussholdeplass
 • Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder
 • Ingen har meldt forkjøpsrett
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Maria Fegths gate 20A, 3041 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 112, bruksnummer 411, ideell andel 1/1
Andelsnummer 37, Maria Fegthsgate Borettslag, organisasjonsnummer 952 956 213

Innhold

Bruttoareal (BTA): 50 kvm
Bruksareal (BRA): 45 kvm
Primærrom (P-rom): 45 kvm
Primærrom
1. etasje:
45 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 boder (ca. 5 kvm og 2 kvm) i felles kjelleretasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Holm Takst og Eiendom AS. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på grunnmur av betong. Yttervegger av lettbetong/siporex, utvendig kledd med trekledning. Sal-takkonstruksjon tekket med takstein. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med tolags glass fra 2020 (eldre vindu på bad), nyere B30 inngangsdør og verandadør med tolags glass fra 2020.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen fremstår i god teknisk stand og er jevnt over godt vedlikeholdt. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Veranda: Rekkverket har behov for overflatebehandling. Selger opplyser om at borettslaget har ansvar for vedlikehold av rekkverket.
- Bad: Noe lite fall på gulv i dusj og registrert sprekk i vask.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra aldringsskader og slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Vann i kjeller i ca. 2016, utbedret av brl. Nye stikkontakter i stue, soverom og kjøkken i 2013, utført av firma. Nye lamper i taket i stuen og ny kontakt til komfyr på kjøkkenet i 2020, utført av firma.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Trappeadkomst til felles overbygget inngangsparti.
Entré: Garderobeskap i hvit og profilert utførelse. Laminat på gulv, panelplater på vegger og mdf-panel i himling.
Stue: Stue med sofaområde. Montert nye taklamper i 2020. Laminat på gulv, panelplater på vegger og mdf-panel i himling. Utgang til overbygget veranda. Sol fra ca. kl. 15.00 til solnedgang (midtsommerstid).
Kjøkken: Kvik kjøkkeninnredning fra 2013. Over- og underskap samt høyskap i hvit og glatt utførelse. Fuktbestandige veggplater over benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum og ventilator med utblåsning. Opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og frittstående kjøleskap. Mulighet for spiseplass ved fastmontert spisebord. Laminat på gulv, panelplater på vegger og mdf-panel i himling.
Bad: Badet er fra 2006/2007, i regi av borettslaget. Vegghengt servant. Vegghengte høyskap med hyller i hvit og glatt utførelse. Videre er badet utstyrt med gulvstående toalett og nedsenket dusjhjørne med foldedører av glass. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt strie i himling.
Soverom: Skyvedørsgarderobe i hvit og profilert utførelse. Laminat på gulv, panelplater på vegger og mdf-panel i himling.
Generelt om boligen: Lagt nytt gulv, tak og panelplater på vegger i nyere tid (2013-2015). Mulighet for å tilkoble ildsted i leiligheten. Rør-i-rør anlegg, vannrør av krombelagt kobber og avløpsrør av plast. Røranlegget har blitt oppgradert i ca. 2006/2007, i regi av borettslaget. Nyere 200 liters varmtvannsbereder. Sikringsskap med automatsikringer og automatisk strømmåler.
Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. I henhold til matrikkelen for eiendommen, er bygningen først registrert tatt i bruk i år 1957.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av borettslagets tinglyste panterett:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg er det tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledning, bebyggelse, veier, diverse ledninger m.m. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en tilbaketrukket beliggenhet i en blindvei, som medfører ingen gjennomgangstrafikk. Skogområde rett bak boligen, Fruestien passerer og gir umiddelbar nærhet til Ulvekula og Nordbykollen med lysløype, helt ny trimløype, gapahuk/grillhytte og planlagt utsiktstårn. Fotballbaner, akebakker, flerbrukshall fra 2019 og nærmiljøanlegg i nærheten (Ulvekula og Tegger’n). Sykkelavstand til badeplasser på Sota og Holmennokken, hvor det også arrangeres Sankt Hans feiring og nyttårsfeiring. Gangavstand til flere dagligvarebutikker og bryggeripuben til Haandbryggeriet. Et kvarters gåtur til Turistforeningens kajakkutleie på Gyldenløve brygge.
De fleste fritidstilbud finnes i Drammen, mange fritidstilbud også i bydelen. Kort vei til Marienlyst med friluftsbad/svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og skøytebane. Drammenshallen. Drafn, Skiold og Glassverket er aktive idrettslag på Strømsø med mange aktiviteter og innehar også idrettsanlegg. Kort vei også til Åskollen med fotball-, håndball, korps- og speideraktiviteter.
God busskommunikasjon til sentrum, gangavstand til bussholdeplass langs Holmestrandsveien se www.brakar.no for rutetider. Ekspressbuss fra Bangeløkka til bl.a. Oslo og Kongsberg, se www.nettbuss.no/www.vy.no. Det er ca. 10 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter. Gode togforbindelser mot Asker, Oslo, Kongsberg og Tønsberg se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Enkel adkomst til Bangeløkka med påkjøring til E18 til Oslo/Kongsberg/Tønsberg.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Gangavstand til flere barnehager og barneskole.
Barnehager: Kobbervik Gård barnehage, Solbakken barnehage, St. Hansberget barnehage.
Skoler: Brandengen barneskole, Marienlyst ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 8 084 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med store og flate grøntarealer. Asfaltert innkjørsel og felles gårdsplass.

Parkering

En medfølgende parkeringsplass på felles gårdsplass, det blir utstedt parkeringskort. To felles ladepunkter for el-billading på borettslagets tomt, nærmeste ladepunkt er like ved inngangspartiet. Selger opplyser om at det er en stikkontakt på ytterveggen som går på strømforbruket til gjeldende leilighet, denne kan brukes til f.eks. motorvarmer (kontakt 1).
Borettslaget har gjesteparkering på anviste parkeringsplasser. Øvrig parkering i gate etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for ytterste del (søndre del) av Kobbervik datert 30.09.1954. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanen datert 05.10.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv/internett grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipping, vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til broettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Grunnleie kr 4.313,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 8.164 kWh, dette utgjør ca. kr 4.548,- pr. år og nettleie på ca. kr 4.982,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av kabel-tv/nett, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 530 374,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 1 909 345.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 22 182,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 145 268,- pr. 31.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 6.972.864,- pr. 31.05.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12139325484, DNB Boligkreditt AS
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 31.05.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 13
Første termin/første avdrag: 30.06.2020 (siste termin 30.06.2027)
Flytende rente
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.995,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.352.395,-.
Av dette beløpet utgjør kr 145 268,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Morten Sandholm

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Maria Fegthsgate Borettslag.
Borettslaget består av 48 leiligheter, fordelt på 4 bygninger.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 861.530,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 1.381.407,-.
Dugnader tilknyttet borettslaget og vask av egen gang må påregnes.
Dyrehold (hund og katt) er ikke tillatt, men dispensasjoner blir behandlet av styret.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Utskifting av alle vinduer, oppgraderinger av lysbrønner til kjellerne og alle ytterdører til oppgangene (finansiert ved lån).
Forkjøpsretten er forhåndsutlyst, ingen har meldt forkjøpsrett. Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager (5 dager ved forhåndsutlysning) å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 86236767.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart (forkjøpsretten er forhåndsutlyst, ingen har meldt forkjøpsrett), samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 37.500,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- for 1 visning (ekstra fellesvisninger á kr 0,-)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0233/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21233

Dato

Sist oppdatert: 23. november 2021 kl. 16:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.