Solgt: 9 400 000 kr

Dovresvingen 36 C

9 000 000 kr
111 m²
3 soverom
- Velkommen til Dovresvingen 36 C -
Maria S Thorbjørnsen
Presenteres av
Maria S Thorbjørnsen
Bekkelagshøgda
Påkostet, lekkert og innholdsrikt rekkehus med solrik hage tilbaketrukket fra vei. Dobbel garasje.
 • Prisantydning
  9 000 000 kr
 • Omkostninger
  226 342 kr
 • Totalpris
  9 626 342 kr
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  111 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lekker og vesentlig påkostet bolig over 2 plan oppført i 2005 beliggende på populære Bekkelagshøgda. Eiendommen har en særdeles barnevennlig beliggenhet godt tilbaketrukket fra vei, inn en liten stikkvei, i et stille og trafikkskjermet bomiljø. Gjennomtenkte og plasseffektive innredninger med øye for detaljer og praktiske løsninger. En innholdsrik bolig med en god planløsning som bl.a. inneholder nyoppusset kjøkken, 3 soverom, 2 bad, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Direkte adkomst til solrik terrasse og hage fra stuen/spisestuen. Dobbel garasje, samt gjesteparkeringer.
Sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til Brannfjellskogen og Ekebergsletta, samt gangavstand til kollektivtransport, skoler og diverse servicetilbud. En familievennlig bolig i et område hvor dere vil trives!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Dovresvingen 36 C, 1184 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 160, bruksnummer 474, seksjonsnummer 3

Innhold

Totalt bruttoareal: 124 kvm
Totalt bruksareal: 112 kvm
Totalt primærrom: 111 kvm
Primærrom:
1. etasje 55 kvm:
Vindfang, dusjbad, trappegang, stue/spisestue/kjøkken
2. etasje 56 kvm:
Trappegang, 3 soverom, bad
Sekundærrom:
1. etasje 1 kvm:
Bod
Utebod i hagen 9 kvm.
Dobbel garasje på 25 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.04.2020 utført av Taksator AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Rekkehus over 2 plan + lagringsloft, oppført i 2005. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner, med støpte såler/plate på komprimerte steinmasser. Vegger i isolert bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning, som i 2019 ble vasket og malt. Vinduer og terrasse-/verandadører med trekarmer og isolerglass fra byggeår. Taket er saltak i trekonstruksjoner med forenklet undertak av sutaksplater og som er tekket med betongstein. Trebjelkelag som etasjeskiller og som gulv/etasjeskillere i 2. etasje. Støpt plate på komprimerte masser som gulv i 1. etasje.
Garasje med asfaltert gulv og vegger av konstruksjonsblokker. Støpt dekke over garasjen og det antas at det er fundamentert på komprimerte steinmasser. Leddport med åpner og vertikal skjøt på sidevegg. Det er 2 avtrekksventiler på frontveggen, som resulterer i lite avtrekksmuligheter og gir muligheter for kondensering. Det er saltutslag på en del av blokkene og det er trangt mellom fjellet og veggene på siden av garasjen.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven, og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrikt og påkostet bolig med en gjennomtenkt og god planløsning. Eiendommen har en solrik og attraktiv beliggenhet på Bekkelagshøgda. Et stille og særdeles barnevennlig boområde inn en liten privat stikkvei uten biltrafikk, noe som gjør at man fritt kan la ungene løpe rundt, uten unødig bekymring for biler. Kort vei til barnehager, skoler, diverse servicetilbud, kollektivtrafikk og flotte tur-/friområder både i Brannfjellskogen og på Ekeberg. Boligen fremstår som moderne og tidløs, med eksklusive og nøye planlagte materialvalg, hvor lite er overlatt til tilfeldighetene.
Boligen har blitt vesentlig oppgradert og påkostet de siste årene med bl.a.:
I 2018: Badet i 2. etasje ble flislagt og det ble montert nytt sanitærutstyr med innredning fra Kvik, samt servantbolle med eksklusiv armatur fra Newform og Tapwell, og spesial tilpasset dusjvegg fra Swedbergs. Lagt nye lister, 1-stavs parkettgulv og varmekabler På gulv i 1. etasje, samt nye gulv og lister i 2. etasje. Vegger og himlinger ble sparklet og malt. Under trappen ble det avdelt til bod samt at opprinnelig bod i 2. etasje ble fjernet og arealet ble innlemmet i det innerste soverommet. Alle spotter ble oppgradert til LED-spotter.
I 2019: Montert ny kjøkkeninnredning fra Kvik Type Prato Grey med integrerte hvitevarer. På badet i 1. etasje ble det montert helstøpt servant fra designmerke Kuma og eksklusive Tapwell armatur. Det ble også installert ny baderomsinnredning fra Kvik.
Utvendig har følgende oppgraderinger blitt gjort:
I 2018: Bygget ny terrasse med sittebenk samt nytt gjerde rundt hagen.
Dette er en meget pen og innflytningsklar bolig med en særdeles barnevennlig og trafikkskjermet beliggenhet. Inn fra det overbygde inngangspartiet, kommer du inn i boligens 1. etasje, og blir møtt av en innbydende flislagt entré med fliser og varme i gulv og downlights i tak. Her er det god plass til yttertøy.
Direkte adkomst fra entré til flislagt bade-/vaskerom – utrolig praktisk når du kommer hjem fra en treningstur eller for barn med skitne klær og støvler etter lek. Meget pent og oppgradert baderommet som er utrustet med helstøpt servant fra Kuma og med eksklusive Tapwell armatur. God lagringsplass i underskap, wc og 2 svingbare dusjvegger. Varmekabler i gulvet sørger for varme tær. Downlights i taket og vindu gir godt med lys. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje omkranset av skaper fra Kvik som er praktisk for oppbevaring.
Fra entréen går man videre inn i hall/trappegangen som har innebygget skap, samt en romslig bod som gir godt med lagringsplass. Videre kommer man inn i en lys kombinert stue og spisestue med kjøkkenet i bakkant. Her flommer lyset inn fra store vindusflater og fra verandadøren. Fargevalg og belysning forsterker det luftige og åpne i dette rommet, og gjør dette til et rom med høy trivselsfaktor. Kjøkken, spisestue og stue i åpen løsning gir god plass og mange innredningsmuligheter. Dette sosiale rommet har 1-stavs parkett på gulv og gulvvarme - noe som gir effektiv og lun varme, samt downlights i tak. Stuen/spisestuen er nettopp det: her er det god plass nok til begge deler. I stuen er det god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt pipeløp med mulighet for å installere peisovn. I spisestuedelen er det god plass til stort spisebord. Det er også god plass til å dekke til langbord ved større begivenheter, og er et naturlig samlingssted for måltider og sosiale timer med familie og venner. Et lekkert kjøkken fra Kvik i type Prato grey som er utrolig plasseffektivt innredet. Kjøkkenet ble pusset opp i 2019 og ligger i åpen løsning mot spisestuen. God skap- og benkeplass gir et kjøkken som har nok av tumleplass for de mest aktive hobbykokker, og fremstår som meget funksjonelt. Eksklusive armaturer fra Tapwell og integrerte hvitevarer som inkl.: Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Avtrekksvifte med kullfilter, som er nedfelt i induksjonstoppen og blåser ut i skapsokkel.
Fra stuen/spisestuen er det utgang til solrik terrasse på 22 kvm. som fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. Dette gir en ekstra god flyt som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute. Deler av terrassen er overbygget og gir således muligheten til å være ute selv på regnfulle dager. Det er god plass til å etablere flere sittegrupper, utekjøkken, lounge og grill på terrassen, i tillegg til at det er god boltreplass for de minste i den inngjerdede hagen. Alt som trengs for å nyte sommerhalvåret. Romslig bod i enden av hagen.
2. etasje:
I 2. etasjen finner man soveromsavdelingen med 3 romslige soverom, alle med god garderobeplass , og hvor to av soverommene har utgang til solrik veranda. Selger har benyttet det ene soverommet som tv-stue, kontor og gjesterom. Videre i denne etasje finner du et lekkert og delikat baderom som ble pusset opp 2018, og som er utrustet med varme i gulvet og downlights i taket. Servantbolle med særdeles god lagringsplass i underskap og på benken, veggmontert wc og innbygd badekar med spesial tilpasset dusjvegg fra Swedbergs. Servant og dusj har eksklusive armaturer fra Newform og Tapwell. Adkomst fra ett soverom til lagringsloft via nedfellbar stige.
Dette er en bolig over to etasjer som er utrolig praktisk innredet med flere smarte og vel gjennomtenkte løsninger. Boligen er en del av et godt drevet og velfungerende sameie. Den fremstår pen og moderne i lyse og tiltalende farger og gir ett særdeles godt helhetsinntrykk. Plassert i stikkvei fra Dovresvingen, og med en herlig, inngjerdet og solrik tomt i hva som betraktes som et svært attraktivt boområde, er det gode sjanser for å kunne trives meget godt her. Her kan du flytte rett inn!
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmekabler i begge badegulvene og i flislagt gulv i vindfang. Varmefolie under alle parkettgulv i hele 1. etasje, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft med innedel som er montert i stuen i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.04.10. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/160/474/3:
26.06.1951 - Dokumentnr: 7442 - Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:160 Bnr:474
Gjelder denne registerenheten med flere
11.09.1951 - Dokumentnr: 10557 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:160 Bnr:474
Gjelder denne registerenheten med flere
04.02.1964 - Dokumentnr: 1591 - Bestemmelse om veg
Dok. tgl. m/dbnr. 1591 - 1606
Overført fra: Knr:0301 Gnr:160 Bnr:474
Gjelder denne registerenheten med flere
26.05.2004 - Dokumentnr: 35260 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere
19.10.2004 - Dokumentnr: 71385 - Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. veibredde
Forpliktelse til vederlagsfri overdragelse av nødvendig
veigrunn til Oslo Kommune
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
26.05.2004 - Dokumentnr: 35260 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/4
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 4.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Følgende følger ikke salget:
Vindfang: Muuto veggknotter i vindfang.
Stue: Vegghengt lampe og Stringhylle.
Pendellampe i trapp fra Menu.
Hovedsoverom: Nothern taklampe (hvit) og menu vegglampe. House doctor vegghengt sorte nattbord.
Gjesterom: Northern grå taklampe, samt Ikea vegghylle.
Barnerom: Trelampe i tak og vegghengt ikealampe. 4 vegghengte trehyller. Garderobeskap, kommode, og lekekasse (ikea stuva).

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert villastrøk på Bekkelagshøgda. Stille og rolig boligområde. Særdeles barnevennlig beliggenhet da eiendommen ligger godt tilbaketrukket og skjermet fra vei og biltrafikk, innerst i en liten privat stikkvei fra Dovresvingen. Gode solforhold på eiendommen og umiddelbar nærhet til Ekebergsletta med et bredt fritidstilbud.
Kort vei til det unike friområdet på Ekebergsletta og Brannfjellskogen, som byr på lysløyper, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, lekeplasser, skulpturpark og Ekebergrestauranten, m.m. På ca. 10 minutter har du trillet nedoverbakke på sykkel til Østensjøvannet – inngangsporten til Østmarka med sine flotte turmuligheter og naturopplevelser sommer som vinter. Naturparken på Brannfjell er også et populært turområde. For de badeglade er det tilgang til flere populære badeplasser langs fjorden: det splitter nye Bekkelagsbadet på Ormøya, Ulvøya, Hvervenbukta, Fiskevollen, Katten - bare for å nevne noen. Og Lambertseter Bad er bare noen minutter unna.
For servicetilbud ligger man midt i smørøyet:
Fra huset er det kun en kort spasertur til daglivarebutikken Rema 1000 i Sandstuveien. Her finner du også Nori Sushi som tilbyr deilig takeout Sushi.
Kort vei til Holtet hvor du finner et utvalg av take away Holtet, områdets lokale handelssenter med bl.a. den populære delikatessebutikken Jacob’s, Åpent Bakeri, Lofthus Pizza, søndagsåpen Joker, bank, helse-/treningssenteret Best Helse, apotek og jernvareforretning.
Kort gangavstand også til diverse servicetilbud på Karlsrud med bla. Karlsrud mat- og vinhus, Rema 1000 og Kiwi.
Noen få minutter på sykkelen tar deg til Lambertseter Senter som byr på et rikelig utvalg tilbud, inkludert over 80 butikker og spisesteder, Vinmonopolet, Deichmanns bibliotek og Symra Kino. Også på Bekkelaget og Brattlikollen finner man flere serveringsteder, take-out restauranter, og andre servicetilbud.
Eiendommen ligger i nærheten av et godt kollektivtilbud med kun få minutters gange til T-bane på Brattlikollen. Trikk fra Holtet er heller ikke langt unna. (Vennligst se www.ruter.no for rutetider).
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Bækkelagets Sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, ski, friidrett, orientering, m.m.; anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
KFUM-kameratene tilbyr fotball, friidrett, m.m.; med KFUM-hallen og Ekeberghallen ved Ekebergsletta, samt fotballbaner på Nordstrand.
Bekkelagshøgda tennisklubb holder til innerst i Jomfrubråtveien.
Lambertseter idrettsforening (LIF) med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter har grupper for fotball, friidrett, håndball, innebandy, badminton og mer.
LIF sammen med Lambertseter bryteklubb har masse aktiviteter i den nye flerbrukshallen Lambertseter; hallen stod ferdig i 2017.
Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) er en av landets fremste svømmeklubber og holder til i svømmehallen på Lambertseter Bad. Svømmehallen er åpen for publikum alle dager.
Step Up Danseklubb har det største tilbudet i dansestiler for barn i Oslo, og har kurs på bl.a. Karlsrud, Nordstrand og Lambertseter i nærområdet.
Mudo Gym med treningsstudio og undervisning i et stort utvalg av kampsporter holder til i Raschs vei på Karlsrud.
Nordstrand IF holder til på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre, men har også allsport-tilbud til funksjonshemmede og egen triathlongruppe . Nye Nordstrand Arena stod ferdig august 2018. Her finner man treningssenter, kurs-/konferanselokaler og man kan i tillegg kjøpe både lunsj og middag til en billig penge i «Storstua».
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, kor, speider m. m.
Ormsund Roklubb holder til på Malmøya.
Områdets lokale alpinbakker – Sloreåsen (Ljan IF/Ljan Alpint) og Leirskallen (Nordstrand Vintersportklubb).
Treningsstudioer finner du bl.a. på Evo på Sæter, BestHelse på Holtet, Sats på Lambertseter, Karlsrud og Ryen, og Fresh Fitness på Lambertseter.
I tillegg er det et vell av tilbud av kulturaktiviteter som kor, korps og teater i nærområdet.

Adkomst

Sandstuveien inn Dovresvingen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner eiendommen til Bekkelaget skole. Kort vei også til Brannfjell ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 622 kvm som er felles for sameiet med trapp opp fra garasjen. Denne boligen disponerer egen hage i naturlig tilknytning til boligen som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og terrasse. Utgang fra stue/spisestue til terrasse på ca. 22 kvm og med videre adkomst til hage. Uteområdet fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. På terrassen er det god plass til flere sittegrupper, lounge og grill, samt som det er en fin plass i hagen for ballspill, lek og moro for både små og store. Hagen er inngjerdet, usjenert og privat med sol fra morgen til kveld. Utgang fra 2 soverom i 2. etasje til solrik veranda.

Parkering

Parkering i garasje eller foran denne på fellesområdet. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I Dovresvingen 34 A er det gitt tillatelse til sammenslåing av tomannsbolig til enebolig, riving av garasje og tilbygg.
I Dovresvingen 32 er det gitt tillatelse til oppføring av 2 eneboliger, samt garasje.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 305,82 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 3 317,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.600,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av Internett og har avgift på kr 1.054,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Felleskostnader kr 4.000,- pr år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2108 var kr 1.823.566,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 6.564.837,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.226.342,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trygve Andre Tellefsen og Mari-Anne Bjørlykke Kristiansen

Informasjon om forkjøpsrett

Boligen er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 4 boliger, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dugnad samt snømåking må påregnes.
Stikkveien fra garasjene til boligene skal utbedres, og kostnaden skal ihht. selger dekkes av sameiets vedlikeholdsfond.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0069/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2069

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 11:31

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.