Solgt: 4 900 000 kr

Heimdalsgata 27 B

5 100 000 kr
66 m²
3 soverom
Velkommen til Heimdalsgata 27 B!
Grønland
Lekker og gjennomgående 4-roms loftsleilighet med god standard | Solrik terrasse på ca. 5 kvm | Nytt kjøkken fra 2018
 • Prisantydning
  5 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  236 527 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  5 137 659 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1898
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 611 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Heimdalsgata 27 B!
En unik mulighet til å kjøpe en lekker loftsleilighet. Leiligheten ble ombygget i 2006 og har lekre detaljer som originale takbjelker og meget god takhøyde. Leiligheten består av entré/gang, tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom og takterrasse. Meget gode lysforhold med takvinduer i alle rom. Sentral beliggenhet med nærhet til både Tøyen, sentrum og grünerløkka.
- Gulvareal på ca. 83 kvm
- Ingen gjenboere
- Lekkert kvik kjøkken fra 2018
- Meget hyggelig bakgård med blant annet plen, pergola med sitteplasser og blomsterbed
- Takbjelker og takhøyde opp mot 3 meter
- Meget god planløsning
- Internett inkludert i felleskostnadene
- Ingen forkjøpsrett

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Heimdalsgata 27 B, 0561 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 230, bruksnummer 120
Andelsnummer 16, Heimdalsgata 27 B og C, organisasjonsnummer 958 983 638

Innhold

Totalt bruttoareal: 73 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Primærrom:
Entré/gang, bad, stue/kjøkken, 3 soverom: 66 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod med gulvareal på ca. 8,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.05.2020 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Grunnmur i tegl/naturstein. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttertak i trekonstruksjon. Vinduer med isolerglass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder ytterdør, terrassen grunnet sprekkdannelser og bom på gulvflisene, etasjeskillere grunnet skjevheter og helningsavvik, ventilasjon grunnet eldre standard, bad grunnet bom på enkelte gulvfliser, samt svelling på innredning og baderomsdør og baderomsgulv med svakt fall mot slukene. Dette har fått tilstandsgrad 2.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Heimdalsgata 27 B!
En unik mulighet til å kjøpe en lekker loftsleilighet. Leiligheten ble ombygget i 2006 og har lekre detaljer som originale takbjelker og meget god takhøyde. Leiligheten består av entré/gang, tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom og takterrasse. Meget sentral beliggenhet med nærhet til både Tøyen, sentrum og grünerløkka.
Entré/Gang
Velkommen inn i denne lekre loftsleiligheten med nydelig detaljer som originale takbjelker og meget god takhøyde. Godt med oppbevaringsplass til sko i medfølgende skoskap og knagger til oppbevaring av yttertøy.
Stue
Lys og romslig stue med god plass til både sofa med tilhørende møblement og spisegruppe. Flotte takvinduer som gir mye naturlig dagslys i stuen. Her er det åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper god atmosfære og romslig følelse. Peis som varmer godt på kalde kvelder. Fra stuen er det utgang til en privat takterrasse på ca. 5 kvm. Her er det en veldig luftig følelse og gode solforhold i og med at balkongen er vendt mot sydvest. Plass til utemøbler og grill slik at man kan nyte deilige sommerdager.
Kjøkken
Lekkert kvik kjøkken fra 2018 med lyse fronter og lys benkeplate. Integrerte og medfølgende hvitevarer som stekeovn, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og ventilator i platetoppen. Alle kokkers drøm med en stor og lekker platetopp med induksjon og nedfelt ventilator. Godt med oppbevaringplass i skap og skuffer, samt rikelig med benkeplass.
Bad
Flislagt baderom med varmekabler i gulvet. Også er er det et stort takvindu som skaper god atmosfære. Badet er utstyrt med servant med skapinnredning, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel under benkeplate, varmtvannsbereder fra 2005, toalett, vegghengt dusjarmatur og dusjvegger.
Hovedsoverom
Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng. Takvindu som gir nydelig utsikt både på natten og på dagtid. Plass til oppbevaring under vinduet og i garderobeskap.
Soverom II
Dette soverommet passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Plass til seng, garderobe og pult.
Soverom III
Dette rommet passer også utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Dette soverommet er fraskilt fra stuen og bygget av eier med lettvegger som kan tas ned hvis man ønsker større stue.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner, peis i stuen og varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 5.juni.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke utbygging av loft. Her foreligger det egen ferdigattest datert 03.07.2006.
Etter at ferdigattest er gitt har selger fraskilt en del av stuen til soverom. Dette er ikke bruksendret.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 12244-1, tinglyst 08.03.1991, type heftelse: Obligasjon til OBOS Eiendomsforvaltning.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde og adkomstrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til bruk av gårdsrom (areal i bakgården) på Motzfeldts gate 14, bnr: 208 og Motzfeldts gate 16, bnr: 209. Rettigheten er tinglyst på Heimdalsgata 27 B gnr: 230/bnr: 120, dagboknr 22409-1 og 22415-1, tinglyst 03.05.1995.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Følgende medfølger ved salg:
- Fastmonterte Taklamper i alle rom
- Hvitevarer på kjøkken
- Panelovner på alle soverom
- Skoskap i gangen
- Klesskap barnerom
- Entre/garderobeskap (som står på det ene barnerommet)
- Det innerste skapet på hovedsoverommet
Bak garderobeskapet på hovedsoverommet er det en branndør med utgang til felles bod-området.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Heimdalsgata 27 har en god og sentral beliggenhet på Grønland/Tøyen, med kort vei til alle fasiliteter og offentlig kommunikasjonsmuligheter. Det er ca. 500 m til både Grønland- og Tøyen T- bane hvor alle t-banens linjer trafikkerer, samt 350m til Meny. Det er også døgnåpen nærbutikk i umiddelbar nærhet. Bussholdeplass i Tøyengata (37) og trikkestopp i Trondheimsveien/Heimdalsgata (trikk 17) samt buss 30 og 31, og buss 20 fra Munchmuseet. Til Grünerløkka tar du deg på 7-8 minutters gange.
Tøyenområdet er et meget sentral område i indre Oslo by. Området var tidligere et arbeiderboligstrøk og består i hovedsak av leiegårdsbebyggelse fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. I dag tiltrekker området seg mange unge, og er en bydel i svært positiv utvikling. Gatene i området er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utbud av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment.
Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take-away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger også et av byens beste vannhull, Gamle Oslo Mekaniske. Her kan du ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende take-away restaurantene som sushi, indisk eller pizza. Skal du slå på stortromma er det heller ikke langt til Maaemo, som har 3 stjerner i Michelin-guiden. Like i nærheten finner du også det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret.
Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er kort vei til Grünerløkka, enten til fots eller med by-sykkel. Der er det et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizza restaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Mexicansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det spennende shoppingmuligheter, barer, konserter og Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum, ligger Botanisk hage like ved, og har store og flotte grøntområder som egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. For øvrig finner du flotte Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken og Kampen park innen kort gangavstand fra leiligheten. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie.
Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyene/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig. Nye Sørenga sjøbad er allerede vel etablert og er et populært badested for både store og små.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Lakkegården barnehage 0.1 km
Maurtua barnehage (0-6 år) 0.2 km
Christiania barnehage (0-6 år) 0.2 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.3 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 544,2 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet bakgård med blant annet plen, bukser, blomsterbed og sitteplasser.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde for bevaring av boliger i henhold til reguleringsplan S-3478 datert 15.03.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kjente byggesaker i området:
- I Urtegata 9 og Norbygata 12 rives bygningen innvendig. Se Planinnsyn på Oslo kommunes hjemmeside, saksnummer: 201812657/201816873.
- Oppgraderinger av Rudolf Nilsens Plass. Se Planinnsyn på Oslo kommunes hjemmeside, saksnummer: 201903785.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren,kommunen eller fylket før igangsetting.
Dette gjelder i hovedsak endring av fasade.
Kontakt megler for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 611,- pr. mnd. og inkluderer: Internett, kommunale avgifter, bygningsforsikring, avdrag / renter lån, drift og vedlikehold, trappevask.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.800,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av internett og dette er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1 138 482,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Selger har kun bebodd eiendommen 5 mnd, derfor er formuesverdien innhentet fra skatteetatens kalkulator.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 098 535,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 69.356,- pr. 06.05.2020
Andel fellesgjeld er kr 236.527,- pr. 06.05.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 3.122.755,- pr. 31.12.2018 og lånevilkårene er:
Lån I: Annuitetslån fra Husbanken
Rentebetingelser: Effektiv rente på 1,65 %
Lånets innfrielsesdato: 01.04.2036
Avdragsfrihet: Ingen
Lån II: Annuitetslån fra Handelsbanken
Rentebetingelser: Nominell rente på 3,35%
Lånets innfrielsesdato: 2043
Avdragsfrihet: Ingen

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.337.659,-. Av dette beløpet utgjør kr 236 527,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Luba Lazareva

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Heimdalsgata 27 B og C.
Borettslaget består av 18 leiligheter.
Forretningsfører er Alle Tall AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter søknad til styret.
Flott bakgård med mulighet for å drive grønnsakshage.
Foretatte påkostninger de senere år:
- 2018: Rehabilitering av vinduer
- 2018: Installering av fibernett
Planlagte påkostninger:
- Oppussing av oppganger. Det ble vedtatt på generalforsamlingen i 2019 at styret kan benytte inntil kr. 700.000 på dette prosjektet. Dette prosjektet er midlertidig satt på vent.
- Gården har setningsskader. Ingenting er vedtatt i forbindelse med denne saken, men det skal holdes en generalforsamling 26.mai. Styreleder er pr.08.05.2020 usikker på om det blir en økning i fellesgjelden/felleskostnadene i forbindelse med dette.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0057/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2057

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2020 kl. 14:07

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.