Solgt: 3 550 000 kr

Turbinveien 36

3 550 000 kr
83 m²
2 soverom
Velkommen til Turbinveien 36 - Presentert av Kristian B. Paulsen v/ Krogsveen avd. Gamle Oslo
Populære Kværnerbyen!
Fantastisk og lekker 3-roms hjørneleilighet |Stor vestvendt balkong på 27 kvm - Nybygg fra 2019 - Mulig å kjøpe p-plass
 • Prisantydning
  3 550 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  3 660 000 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  7 218 626 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  83 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  8 080 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Turbinveien 36!
Dette er en meget attraktiv og og lekker 3-roms hjørneleilighet i 4. etg i et nyere bygg fra 2019. Romslig vestvendt balkong på hele 27 kvm som strekker seg langs hele boligens langside. Her er det kveldssol og fritt utsyn. Gjennomgående høy standard med påkostede tilvalg som blant annet elektrisk solskjerming. God planløsning med store luftige rom og gulv til tak vinduer. Alt i tilstandsrapporten har fått TG1. Det er ledige p-plasser i borettslaget som kan kjøpes.
Leiligheten inneholder:
Stue, kjøkken, entré, 2 soverom, bad, sep wc og omkledningsrom.
Verdt å merke seg:
- Flytt rett inn!
- Hjørneleilighet
- Påkostede tilvalg
- Solskjerming
- Vestvendt balkong på 27 kvm
- Varmtvann, fyring, internett og kabel-tv inkl
- Høy standard
- Attraktivt i Kværnerbyen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Turbinveien 36, 0195 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 236, bruksnummer 241, ideell andel 1/1
Andelsnummer 34, Kværnerdammen borettslag, organisasjonsnummer 921 393 148

Innhold

Totalt bruttoareal: 91 kvm
Totalt bruksareal: 83 kvm
Totalt primærrom: 83 kvm
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré, omkledningsrom og separat wc.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5 kvadratmeter.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.05.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Byggemåte: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie/papp. Yttervegger i betong utvendig kledd med plater og teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Alt i tilstandsrapporten har fått tilstandsgrad 1.
Sammendrag av selgers egenerklæringsskjema:
- To sprekte fliser på bad. Dette er meldt inn under ettårsbefaring og skal utbedres av utbygger.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré | Velkommen inn!
Lys og innbydende entré med downlights i himling. Plassbygde oppbevaringsløsninger for sko, yttertøy og bekledning. Entréen leder videre inn til boligens øvrige rom.
Stue | Elektrisk solskjerming
Stuen er boligens optimale oppholdsrom med en åpen stue- og kjøkkenløsning. Stuen ligger på hjørnet og byr således på rikelig med naturlig lys fra flere sider. Det er montert elektronisk utvendig solskjerming i stue og kjøkken. Her er det god plass til å innrede slik du ønsker med sofaseksjon, stort spisestuebord, mediamøblement og interiør. Generøs takhøyde målt til 2,60 meter. Utgang til vestvendt balkong på hele 27 kvadratmeter.
Kjøkken | Nytt og moderne
Leiligheten byr på et moderne og tidløst kjøkken fra kvalitetsleverandør Aubo. Innredning bestående av hvite/slette fronter, laminert benkeplate med nedfelt benkebeslag med ett-greps blandebatteri. Her er det rikelig med lagringsplass i over- og underskap samt gode arbeidsflater for matlaging. Alle hvitevarene er fra Samsung og Siemens, disse medfølger salget. Hvitevarer bestående av integrert stekeovn, oppvaskmaskin, platetopp og frittstående kjøl/fryseskap. Mekanisk avtrekk fra ventilator tilkoblet avtrekk.
Baderom & separat wc
Delikat flislagt baderom fra byggeår med downlights i himling med dimming og varmekabler i gulvet. Innredning bestående av heldekkende servant på underskap, speil, regndusj med dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett. Det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har i tillegg et separat toalett med flislagt gulv.
Hovedsoverom | Utgang til balkong
Stort romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord på hver side. Soverommet byr på en romslig skyvedørsgarderobe med speil og masse oppbevaringsplass. Det er montert plissegardiner på vinduene som også medfølger leiligheten. Fra soverommet er det utgang til balkongen.
Soverom 2 | Perfekt som barnerom, kontor eller gjesterom
Rommet har god plass til stor seng og garderobeløsninger. Anvendes i dag som gjesterom og kontor, passer samtidig utmerket som et barnerom. Også her er det montert medfølgende plissegardiner. Det er også utgang til balkongen.
Omkledningsrom | Praktisk
Med adkomst fra stuen er det et praktisk omkledningsrom med god lagringsplass for bekledning.
Balkong | Vestvendt på hele 27 kvadratmeter!
Leiligheten har en fantastisk balkong på hele 27 kvadratmeter som strekker seg langs leilighetens langside. Balkongen er vestvendt med gode solforhold fra ettermiddag til kveld i sommerhalvåret. Det er rikelig med plass til utemøblement, grill og beplantning. Her har man i tillegg fritt utsyn og ingen nabobygg som ligger for tett på. Trespaltet gulv og rekkverkhøyde på ca 125 cm.
Bod | Ekstra oppbevaring
Det medfølger en kjellerbod på cirka 5 kvadratmeter.
Overflater gulv: Parkett og fliser på bad
Overflater vegger: Malte flater og fliser på bad.
Overflater himling: Malte flater i himling.
Diverse:
- Automatsikringer med jordfeilbryter
- Balansert ventilasjon
- Porttelefon

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. A-konto oppvarming og varmtvann. Avregnes årlig og faktureres etter faktisk forbruk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.02.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Rom som i dag er benyttet som omkledningsrom er opprinnelig tegnet og godkjent som bod. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 42 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om felles vannverk/ledning, vann og kloakkledning, veg, gjerde, garasje/parkering, trafostasjon/kiosk, bebyggelse, utbyggingsavtale, adkomstrett, rett til bruk av nødvendig grunn for vedlikehold av bygning/underjordisk garasje m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger leiligheten. Skap på toalett, skap på soverom 2, Elektronisk kikkehull og speil i entré samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kværnerbyen er en helt ny bydel som har vært og er under omfattende utvikling. Bydelen er sentralt beliggende på Kværners gamle tomt mellom Ekeberg og Vålerenga. Det har allerede etablert seg et godt utvalg av servicetilbud i området.
I Kværnerbyen bor man i gangavstand til sentrum. Med sin nærhet til Bjørvika ligger bydelen i et meget spennende område. Flere kulturinstitusjoner har planer om å etablere seg her, Operaen og Sørenga sjøbad er som kjent allerede på plass. Kværnerbyen har et aktivt nabolag med blant annet tur-, jogge- og håndarbeidsgrupper. Kværnerbyen har apotek, blomsterbutikk, restaurant, bakeri med servering (her arrangeres det bl.a. quiz), treningssenter, Kiwi og søndagsåpen grønnsakshandel/nærbutikk. Området er fremdeles under oppbygging. Det er et flott vannspeil, beplantning og interne veier flettet inn blant bebyggelsen. Vannspeilet brukes til å bade i av barna på sommerstid, vinterstid er det skøyteis og St. Hansaften tennes det felles bål. For barna er det også mange lekeplasser i nabolaget.
Det avholdes en del kulturarrangementer i området hele året, blant annet vandring langs Alnaelva, konserter (pop, rock, klassisk m.m), julegrantenning og Kværnerbylekene (skirenn for barn). Buss nr. 32, 34, 70 og 74 stopper like i nærheten og tar deg til sentrum på ca 5 minutter. Rett ved inngangen til Kværnerbyen står det et bysykkelstativ. Gangavstand til det meste. Velger du gangstien mot sentrum passerer du blant annet historiske Middelalderparken. Man er og i gangavstand til Ekebergsletta, rideskolen og skulpturparken på Ekeberg. Mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil ved interesse.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3601,1 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med utearealer, beplantning og sittergrupper.

Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass til leiligheten. Nåværende eier har leid parkeringsplass i nabobygg. Det er ihht årsberetningen for borettslaget for 2021 ledige parkeringsplasser som kun kan selges til beboere i borettslaget. Konferer med megler for ytterligere informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Iht borettslagets vedtekter er opprinnelig pris kr 350 000,- for parkeringsplass med normal bredde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, forretning og kontorformål i henhold til reguleringsplan S-4198 hentet 10.05.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.12.2005.
Byggesaker i nærområdet:
Saksnummer: 202011981 - Byggesak. Arnljot Gellines vei 1 - oppføring av boligblokk. Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse
Kværnerbyen og området rundt er fremdeles under utvikling og det må påregnes byggeprosjekter i området. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 8 080,- pr. mnd. og inkluderer: Tv/bredbånd, A-konto oppvarming og vann, eiendomsskatt, kommunale avgifter, kapitalkostnader, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel og revisjon m.m.
Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Eiendomsskatt: kr 65,-
TV Start 30: kr 153,-
Bredbånd 500/500: kr 182,-
Felleskostnader: kr 3.084,-
Akonto oppvarming og vann: kr 478,-
Kapitalkostnader: kr 4.118,-
Borettslagets lån er avdragsfritt i 3 år til. Frem til 01.05.2024 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med
kr 6887,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 3.660.000,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 4.118,-. Under forutsetning av øvrige utgifter forblir uendret.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5 100,- pr. år. 5374 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Dette er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 459 895,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 255 620,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18.166,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 3 660 000,- pr. 01.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 313.920.000,- pr. 01.05.2021 og lånevilkårene er:
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: kr 313.920.000,-
Andel av saldo: kr 3.660.000,-
Restløpetid: 38 år
Avdr. frihet til og med: 01.05.2024
Rente: 1,30% flytende
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 3.660.000,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 4.118,-. Under forutsetning av øvrige utgifter forblir uendret.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Gebyr for avklaring av forkjøpsrett kr 7.494,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 7 208 626,- Av dette beløpet utgjør kr 3 660 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-, for enebolig/tomannsbolig med andelsnummer koster rettshjelpsdekningen kr 11.100,-.
Dersom kjøper ikke er medlem av boligbyggelaget OBOS kommer i tillegg et innmeldingsgebyr på kr 500,- pr andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Simen Strømme og Dag Brynjulv Strømme

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Kværnerdammen borettslag.
Borettslaget består av 96 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
Planlagte påkostninger:
Det er ikke planlagt noen påkostninger pr. 10.05.2021 som vil påvirke andelseierne. Det er heller ikke planlagt noen nye låneopptak eller økning i fellesutgiftene pr. dags dato.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Meldefrist for interessenter med forkjøpsrett er 25.05.2021
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,65% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0035/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2135

Dato

Sist oppdatert: 26. mai 2021 kl. 12:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.