Solgt: 2 300 000 kr

Kristian brenners vei 2A

2 190 000 kr
48 m²
1 soverom
Velkommen til Kristian Brenners vei 2A!
Egil Svennevig Hovde
Presenteres av
Egil Svennevig Hovde
Åssiden
Pen 2-roms toppleilighet med attraktiv beliggenhet. Stor innglasset balkong med flott utsikt og mye sol.
 • Prisantydning
  2 190 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  225 179 kr
 • Omkostninger
  7 127 kr
 • Totalpris
  2 532 306 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  48 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 362 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 2-roms andelsleilighet beliggende i øverste etasje (3. etasje).
 • Leiligheten er gjennomgående
 • Lys stue med pen vedovn
 • Kjøkkeninnredning med over- og underskap
 • Flislagt bad med dusjhjørne og varmekabler
 • Badet ble oppusset i 2009 (regi av brl.)
 • Romslig soverom med to garderobeskap
 • Godt med lagringsplass i 3 boder (kjeller og loft)
 • Innglasset balkong på ca. 11 kvm med flislagt gulv
 • Flott utsikt over Drammensdalen fra balkongen
 • Gode solforhold på balkongen (midtsommerstid)
 • Tildelt parkeringsplass/garasje på brl. tomt
 • Attraktivt og veletablert boligområde
 • Nærhet til marka, butikk, skole og barnehage
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kristian brenners vei 2A, 3026 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 116, bruksnummer 393, ideell andel 1/1
Andelsnummer 24, Åsen Borettslag, organisasjonsnummer 952 585 088

Innhold

Bruttoareal (BTA): 63 kvm
Bruksareal (BRA): 59 kvm
Primærrom (P-rom): 48 kvm
Sekundærrom (S-rom):11 kvm
Primærrom
3. etasje:
48 kvm: Entré, kjøkken, bad, stue og soverom.
Sekundærrom
3. etasje:
11 kvm: Innglasset balkong.
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleretasjen og 1 bod på loftet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Jahn Otto Benjaminsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt betong fundament med grunnmur av betong. Yttervegger av tegl/skallmur, utvendig kledd med teglsteinsfasade. Sal-takkonstruksjon tekket med takstein. Etasjeskiller av støpt betong. Vinduer med isolerglass og standard utgangsdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Leilighet beliggende i 3. etasje med en normal alder og bruksslitasje. Noe vanlig vedlikehold kan påregnes. Kjøkken av eldre dato og badet ble pusset opp i regi av borettslaget i ca. 2009".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad og luftbehandling generelt: Anbefaler bedre ventilasjon.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra aldringsskader og slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Nytt bad og nytt røropplegg, i regi av brl. Forekomster av heksesot. Ny balkong, i regi av brl. Økt fellesgjeld/felleskostnader ifbm. nye vinduer, balkongdør og inngangsdør.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, malt tak.
Kjøkken: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Eldre innredning med fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ikke.
Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Dusjhjørne med foldedører, servant i seksjon, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Badet ble oppusset i regi av borettslaget i 2009.
Stue: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, malt tak. Vedovn. Utgang til romslig innglasset balkong. Suveren utsikt og mye sol.
Soverom: Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Frittstående garderobeskap samt plassbygd garderobeskap.
Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Pen vedovn i stuen. Varmekabler på baderom, for øvrig basert på elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på opprinnelig bygning i deres arkiv. Bygningen ble først registrert tatt i bruk i 1961.
Det har blitt utstedt ferdigattest som omfatter oppgradering av baderom datert 02.02.2010 og innglassing av balkonger datert 17.04.2012.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledning. Denne er ikke av direkte betydning for bruken av denne boligen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende med flott utsikt over Drammensdalen og har gode solforhold. Attraktivt og veletablert boligområde, med dagligvarebutikk i nærområdet. Kort vei til sentrum og det meste av servicetilbud, god offentlig kommunikasjon med bussholdeplass like ved boligblokken. Nærhet til marka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter.
Åssiden har meget gode fritids- og sportstilbud, med blant annet Drammen skisenter som kan tilby alpinanlegg (vinterstid), terrengsykling, klatrepark og zipline på sommerstid. Nede ved Drammenselva ligger Berskaug hallen med mulighet for ballspill m.m. og Berskaug idrettsplass med fotballbaner, skøytebane og tennisanlegg. Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, se foreningens hjemmeside på www.aif.no. Kort vei til flere treningssentre. Nært til attraktive markaområder med lysløyper og flott turterreng året rundt.
Gode bussforbindelser med nærliggende holdeplass, hyppige avganger til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 13 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Tønsberg fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Åssiden menighets barnehage, Åssiden barnehage, Solhagen Rudolf Steiner barnehage.
Skoler: Aronsløkka barneskole, Kjøsterud ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14 875 kvm som tilhører borettslaget. Skrånende tomt som er opparbeidet med gressplen, hekk, trær og diverse beplantninger. Asfaltert innkjørsel og parkeringsområde.

Parkering

Borettslaget disponerer 46 garasjer og 54 parkeringsplasser, slik at en andelseier skal i utgangspunktet kunne disponerer én parkeringsplass hver. I tillegg er det 10 ekstra parkeringsplasser som kan leies ut til de som ønsker ekstra parkeringsplass. Mulighet for el-bil lading på anviste plasser.
Øvrig er det gjesteparkering på borettslagets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til reguleringsplan for et areal ved forlengelsen av Henrik Ibsens gate datert 06.03.1959. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, felles vedlikehold, felles driftskostnader, vaktmestertjenester, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Grunnleie kr 3.734,-
Renter/avdrag kr 628,-
Borettslaget skal skifte alle vinduer (ikke glassene i selve balkongene, men vinduene i yttervegger) samt sette inn skyvedør ut til balkongen, det må påregnes økning i andel fellesgjeld og økning i andel felleskostnader. Låneopptaket er planlagt før sommeren 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 12.000 kWh, dette utgjør ca. kr 12.000,- pr. år (inkl. nettleie).
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/nett, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til tv/nett, strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 495 269,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 1 782 968.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 34 164,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 225 179,- pr. 20.04.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 22.157.471,- pr. 20.04.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 94937035866, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.04.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 20.04.2021: 637 903
Andel av saldo: 5 916
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 (siste termin 30.06.2032)
Flytende rente
Lånenummer: 94937036277, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.04.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 20.04.2021: 10 798 074
Andel av saldo: 100 137
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 (siste termin 30.06.2041)
Flytende rente
Lånenummer: 94937036285, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.04.2021: 1.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 20.04.2021: 10 721 495
Andel av saldo: 119 128
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 (siste termin 30.06.2041)
Flytende rente, likefordelt pr andel
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.995,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.422.306,-.
Av dette beløpet utgjør kr 225 179,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-, for enebolig/tomannsbolig med andelsnummer koster rettshjelpsdekningen kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tone Rinker

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Åsen Borettslag.
Borettslaget består av 90 leiligheter, fordelt på 5 bygninger.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.
Borettslagets årsregnskap for 2019 viser et overskudd på kr 1.708.391,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2019 kr 3.834.124,-.
Dugnader tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, men det kan aksepteres og søkes om til styret. Samtlige andelseiere i den aktuelle oppgangen må i tillegg signere på søknaden.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Fornyelse av porttelefon. Installert nye varmtvannsmålere i leilighetene. Montert el-billadere foran Kristian Brenners vei 1. Rehabilitering av garasjeanlegg foran Kristian Brenners vei 1.
Planlagte arbeid/påkostninger: Borettslaget skal skifte alle vinduer (ikke glassene i selve balkongene, men vinduene i yttervegger) samt sette inn skyvedør ut til balkongen (planlagt låneopptak før sommeren 2021), det må påregnes økning i andel fellesgjeld og noe økning i andel felleskostnader. Borettslaget har også søknad inne hos kommunen vedr etablering av parkeringsplass på svaberget utenfor blokka 2A.
Forkjøpsretten er forhåndsutlyst, konferer med megler for mer informasjon. Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager (5 dager ved forhåndsutlysning) å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring, polisenr.: SP1824700.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart (forkjøpsretten har blitt forhåndsutlyst), samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 35.000,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 0,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0155/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21155

Dato

Sist oppdatert: 26. mai 2021 kl. 12:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.