Komplett utleieoppgave

Grorudhaugen 3B

17 000 kr
111 m²
3 soverom
Mai Phan
Presenteres av
Mai Phan
RESERVERT! Bærums Verk, Splitter ny og lekker 4-roms med 2 fantastiske balkonger for dem over 65 år - Fantastiske fellesarealer - Garasje - Heis - TV/Internett
 • Månedsleie
  17 000 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  111 m²
 • Bruksareal
  117 m²
 • Tomteareal
  13 000 m² (eiet)
 • Type
  Seniorbolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grorudhaugen 3B, 1350 LOMMEDALEN
Gårdsnummer 115, bruksnummer 166, seksjonsnummer 21, kommunenummer 3024

Innhold

Totalt bruksareal: 117 kvm
Totalt primærrom: 111 kvm
-1. etasje: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til to herlige balkonger, hovedsoverom med inngang til eget bad og utgang til balkong, 2 soverom, 2 bad, innvendig bod.
Det medfølger én parkeringsplass i felles garasjekjeller.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 5 kvm i kjeller.

Standard

Velkommen til en splitter ny 4-roms leilighet på Kollen i Bærumsverk! Dette er en leilighet for dem som har levd et langt og innholdsrikt liv med mange forpliktelser i hverdagen og som nå fortjener å roe ned. Prosjeket "Kollen på Bærums Verk" er bygd med kvaliteter du tidligere har satt pris eller ønsket. Det er selvfølgelig heis og universell utforming på boligen og fellesarealene, slik man er tilpasset alle livets faser.
Boligen er forbeholdt dem over 65 år og det er godt tilrettelagt for å skape sitt eget lille samfunn med de store og flotte fellesarealene man har tilgang til.
Les mer om prosjektet på: https://kollenbolig.no/
Stue/Kjøkken: Stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til to meget flotte balkonger med gode solforhold. Stuen har god plass til flere sittegrupper. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med moderne, hvite glatte fronter. Hvitevarer som kombinert kjøle- og fryseskap, integrert oppvaskmaskin og komfyr med platetopp fra Siemens medfølger.
Hovedsoverom: Meget romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og øvrig møblement. Inngang til eget privat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utgang til romslig balkong med fantastisk utsikt.
Soverom 2: Stort soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Soverom 3/Kontor: Et litt mindre soverom med plass dobbeltseng og garderobeskap. Rommet er også ideelt å bruke som kontor hvis man ikke trenger alle tre soverommene.
Entré: Stor og lekker entré med rikelig med plass til garderobeskap og øvrig møblement.
Bad/Gjestebad: Pent og romslig baderom med dusjsone, baderomsinnredning og vegghengt toalett.
Innvendig bod på hele 4,7 kvm.
Det medfølger 1 bod i kjeller.
I husleien er varme, varmtvann, kabel-TV og internett inkludert (Sameiets avtale med Canal Digital/Telenor). Leietaker må selv tegne strømabonnement.
I tillegg til leiligheten har man tilgang til noen sosialt tilrettelagte fellesarealer forbeholdt beboerne og deres gjester: En stor spisesal med et godt utstyrt kjøkken åpner opp for muligheten til å invitere familie og venner på sosiale sammenkomster, som f.eks 17. mai, nyttårsaften, bursdager eller kanskje et jubileum? Området vil også fungere som et ypperlig samlingssted for beboere. Kommer de langveis fra, kan de benytte seg av gjesteleilighetene. Etter middagen kan man trekke over til peisestuen med utgang til en stor balkong for å fortsette festen, mens barnebarna kan sette seg i TV-stuen. Det er både garderobe og WC tilknyttet fellesarealene.
Fellesarealene inkluderer også egen bocciabane, trimrom, grillplass, smørebod/sykkelverksted og vaskeplass for bil.

Oppvarming

Vannbåren varme fra nærvarmeanlegg i alle rom unntat bod og soverom. Elektriske varmekabler på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Det splitter nye boligkomplekset på Grorudhaugen ligger landlig og idyllisk til på en kolle i naturskjønne omgivelser med gode solforhold, utsikt og frisk luft i Bærums Verk. Det er gode turmuligheter for den aktive hele året, enten til fots på en av de mange skogsveiene og turstiene på sommeren eller en av de mange skiløypene på vinteren. For den badeglade er det kort vei til Burudvann med både sandstrand og stupebrett. Interesser du deg for golf ligger Bærum Golfklubb og Lommedalen en kort kjøretur unna.
Gangavstand til Bærums Verk som har en rekke ulike servicetilbud i historiske omgivelser. Med bil bruker du kun 12 minutter til Sandvika sentrum med alt av tilbud i tillegg til Sandvika Storsenter. Fra boligen er det få minutters gange til bussholdeplass ved Shellstasjonen og Triangelen, Bærums Verks knutepunkt for kollektiv transport. Her tar buss 150 og 210 deg mot hhv. Oslo S og Sandvika hvert kvarter. Det går ellers ekspressbuss til Oslo om morgenen (buss 150E), med hyppige avganger. T-banen fra Kolsås er ca. 10 minutter unna med bil, hvor det ligger en stor pendlerparkering med i overkant av 200 plasser. T-banen bruker 25-30 minutter fra Kolsås til Oslo sentrum.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass som ligger svært nærme inngangen til leiligheten i felles garasjekjeller. Gjesteparkering på tomt. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Annen viktig informasjon

Utleier

Anne Bente Grorud og Håkon Gøte Grorud

Overtakelse

Leiligheten er ledig nå eller overtakelse etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.60.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7.200,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig nå!
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0043/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2043

Dato

Sist oppdatert: 18. mars 2021 kl. 15:37

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.