Solgt: 2 900 000 kr

Torødveien 77A

2 590 000 kr
74 m²
2 soverom
Leiligheten ligger praktisk til i 1.etasje med fin, solrik hage
Yvonne Jeanette Wang
Presenteres av
Yvonne Jeanette Wang
Nøtterøy/Torød
Lys og fin halvpart av tomannsbolig i 1.etasje med egen hagedel! Endeleilighet på feltet.
 • Prisantydning
  2 590 000 kr
 • Omkostninger
  66 092 kr
 • Totalpris
  2 966 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  600 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En lys og fin leilighet praktisk beliggende i 1.etasje i en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har en fin planløsning og inneholder entré/gang, 3 soverom, romslig stue og kjøkken i åpen løsning, bod og bad med opplegg for vaskemaskin. Fin, solrik hagedel som er inngjerdet med gjerde og hekk. Frittstående bod/anneks i hagen med lagringsplass.
2 stk biloppstillingsplasser medfølger.
Eiendommen ligger i veletablerte og meget attraktive omgivelser syd på Nøtterøy. Fra eiendommen er det kort vei til båthavn, vakker skjærgård, flotte turområder og fine badestrender. Nærmeste dagligvareforretning ligger i nærheten på Torød. Her finnes også barneskole og barnehage. Torød har videre et særdeles godt nærmiljøanlegg med blant annet ballbaner, skate-elementer, volleyball, skitrekk m.m

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Torødveien 77A, 3135 TORØD
Kommunenummer 3811, gårdsnummer 67, bruksnummer 56, seksjonsnummer 1

Innhold

Totalt bruttoareal: 84 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm
Primærrom:
1. etasje 74 kvm: Bad/vaskerom, entré, stue/kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, gang
Sekundærrom:
1. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en utebod i hagen på ca 13,8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2021 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 15 cm bindingsverk på støpt plate og kledd med liggende dobbelfals kledning. Pulttak med takbelegg.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Overflater: Bom (dvs. lite fliselim) i en flis mot inngangsdør, laminat i stue/kjøkken med stedvis svellet skjøter og himling på soverom med et lite sår. Ellers stort sett normal tilstand.
- Ytterdør: Slitt dør med riper og sår, men lukker bra mot karm.
- Bad: Det er skadet og svellet plater i nedre del i dusjen, og det ble målt fuktighet. Kontroll og utbedring må påregnes. Ellers normal slitasje. Dusjen med Tg 3.
- Kjøkken: Noen slitasjemerker i benkeskap og kant benkeplate mot oppvaskmaskin med løs folie/dekklist pga. damp. Dette med Tg 2. Ellers normal tilstand. Det ble ikke målt fuktighet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Selger opplyser:
1 av 2 lysskinner over vasken og dimming på den nederste bryteren over stuebordet fungerer ikke.

Standard

En lys og fin leilighet praktisk beliggende i 1.etasje i en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har en fin planløsning og inneholder entré/gang, 3 soverom, romslig stue og kjøkken i åpen løsning, bod og bad med opplegg for vaskemaskin. Fin, solrik hagedel som er inngjerdet med gjerde og hekk. Frittstående bod/anneks i hagen med lagringsplass.
Overflatene består hovedsakelig av:
Gulv: flis og laminat
Vegg: mdf plater og malte gipsplater
Himling: slette malte gipsplater
Kjøkken:
Praktisk og pent kjøkken med mye skap og benkplass. Glassplate på vegg mellom benk og overskap. Integrert komfyr og steketopp. Fin løsning med barstoler ved benk mot spiseplassen.
Åpen og luftig løsning mot stuen med plass til spisebord.
Bad:
Pent bad med fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Badet inneholder servant med skuff, speil, klosett, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, vegghengt håndkletørker og radio.
En hyggelig og fin leilighet i rolige omgivelser!

Oppvarming

Gulvarme i alle rom utenom soverom og bod. Varme blir styrt via styringspanel på veggen. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.06.2011 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det ene soverommet er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3811/67/56/1:
05.01.2010 - Dokumentnr: 3166 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
Felles ansvar for drift og vedlikehold av stikkledninger for vann og avløp for gnr 61, bnr 56, snr 1-16.
03.12.2009 - Dokumentnr: 926412 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 72/1256

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det kan leies ut 90 døgn i året, 30 døgn sammenhengende.

Diverse

Klesskap på barnerommene, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablerte og meget attraktive omgivelser syd på Nøtterøy. Fra eiendommen er det kort vei til båthavn, vakker skjærgård, flotte turområder og fine badestrender. Nærmeste dagligvareforretning ligger i nærheten på Torød. Her finnes også barneskole og barnehage. Torød har videre et særdeles godt nærmiljøanlegg med blant annet ballbaner, skate-elementer, volleyball, skitrekk m.m.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalbrua, og rett frem i rundkjøringen. Kjør videre over Teie høyden og fortsett på Nøtterøyveien/Kirkeveien i ca 7 km. Sving til venstre inn på Strengsdalveien, følg denne til det er skiltet Torød til venstre. Følg veien og Torødveien 77 A ligger inn en stikkvei til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Torød barneskole. Borgheim ungdomsskole. Torød barnehage ligger ca 600 meter fra leiligheten. Se forøvrig vedlagte nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca 4113 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, men det er seksjonert hagedel til de som er i 1. etasje. Sameiet er også eiere av fellesareal/friområde gnr 67, bnr 54.
Fin, solrik hagedel og uteplass med belegningsstein. Inngjerdet med gjerde og vintergrønn hekk.

Parkering

Det medfølger 2 stk oppmerkede parkeringsplasser. Det er montert el-bil lader på den ene plassen som medfølger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger i henhold til reguleringsplan Midtåsgrenda datert 22.06.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser
I kommuneplan/kommunedelplan er det avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde) og Gang/sykkelvei - Framtidig datert 31.1.2018.
Det er mottatt nabovarsel angående omregulering av LNF område på andre siden av hovedveien og bygging av 68 enheter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 14 000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, vedlikehold, plenklipp og brøyting.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det vil ved neste årsmøte diskuteres om fellesutgiftene skal justeres, men det forventes at det vil bli en økning.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17 140 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 768 kr/mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, vedlikehold, plenklipp og brøyting.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det vil ved neste årsmøte diskuteres om fellesutgiftene skal justeres, men det forventes at det vil bli en økning.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17 140 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 768 kr/mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 669 026,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 408 493,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.656.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mathilde Lundh Andresen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og Leiligheten er tilknyttet Midtåsgrenda boligsameie sameie, med sameiebrøk 72/1256.
Sameiet består av 16 leiligheter.
Dugnad 1gang i året må påregnes.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris kr 30.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 11.750,-
Visninger: alle er inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0051/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2151

Dato

Sist oppdatert: 14. april 2021 kl. 12:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.