Komplett salgsoppgave

Tåjeveien 13

4 150 000 kr
97 m²
3 soverom
Velkommen til Tåjeveien 13 - Halvpart av tomannsbolig i et rolig og barnevennlig område
Velkommen til Tåjeveien 13 - Halvpart av tomannsbolig i et rolig og barnevennlig område
Pernille Skjolden
Presenteres av
Pernille Skjolden
Ytre Enebakk/Vik
Tiltalende halvpart av tomannsbolig | Flott uteplass på 29 kvm + hage | Flere p-plasser | Nærhet til marka og buss

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  4 150 000 kr
 • Omkostninger
  104 920 kr
 • Totalpris
  4 254 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1999
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  97 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En attraktiv halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med god beliggenhet i et stille, rolig og barnevennlig boligområde. God planløsning over to plan. 1.etasje består av entré, bad/vaskerom, romslig stue og stort kjøkken. 2.etasje består av gang, tre soverom, bad og kneloft. Boligen har uteplass mot øst og terrasse/hage mot vest som gir sol fra morgen til kveld. Flere parkeringsplasser på asfaltert gårdsplass rett utenfor huset. Godt med lagringsplass i boligen.
Gang- og sykkelsti til barnehage, skole og idrettshall. Kort vei til flott badeplass, idyllisk golfbane og marka med gode turmuligheter. Kun 300 meter til bussholdeplass med gode forbindelser til Oslo og Ski. Det er ca. 5 minutters biltur til Vågsenteret med diverse butikker, café og treningssenter.
Velkommen til hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tåjeveien 13, 1914 YTRE ENEBAKK
Kommunenummer 3028, gårdsnummer 91, bruksnummer 66, seksjonsnummer 7, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 97 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Primærrom:
1.etasje, 52 kvm: Entré, bad, trapperom, stue og kjøkken.
2.etasje, 45 kvm: Gang, bad og tre soverom.
Deler av 2.etasje er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
Utebod på ca. 3 kvm rett utenfor inngangen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 19.08.2022 utført av Lars Erik Bergersen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt) og TG2 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Boligbygg over to plan. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående og liggende trekledning. Takkonstruksjon med takopplett utført i saltaksform utvendig tekket med takstein (besiktiget fra bakkeplan). Boligen har profilert entrédør av tre med glassfelt og kodelås. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Takvindu med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Interessenter må lese mer om byggemåte, øvrige tilstandsgrader (spesielt TG2) og den tekniske tilstanden i den vedlagte tilstandsrapporten. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette.

Standard

En attraktiv halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med god beliggenhet i et stille og rolig boligområde. Eiendommen har sol fra morgen til kveld. Østvendt markterrasse ved inngangspartiet hvor morgen- og formiddagssolen kan nytes og vestvendt markterrasse på 29 kvm og hage med ettermiddag- og kveldssol. God plass til utemøbler og grill. Flere parkeringsplasser på asfaltert gårdsplass rett utenfor huset.
Overbygd inngangsparti med praktisk utebod på ca. 3 kvm.
Entré:
Lys entré med flislagt gulv med gulvvarme. God plass til oppheng av yttertøy og til å sette fra seg sko.
Stue:
Romslig stue med vindusflater mot øst og vest som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Vedovn for ekstra varme og hygge. Utgang til terrasse og hage fra stue.
Kjøkken:
Stort kjøkken med kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flislagt mellom benkeplate og overskap med overskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrert stekeovn med induksjonstopp, frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Integrert ventilator med avtrekkskanal. Kun integrerte hvitevarer medfølger. God plass til spisegruppe også på kjøkkenet.
Bad/vaskerom:
Bad fra byggeår med flislagt gulv med gulvvarme. Veggmontert servant. Speil over servant og belysning med stikkontakt på vegg. Dusjkabinett. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksventil plassert i vegg.
2.etasje:
Soverom:
Det er tre fine soverom i boligen og alle er praktisk plassert i 2.etasje. Garderobeskap på alle tre rom.
Bad:
Flislagt baderom fra byggeår. Veggmontert innredning med heldekkende servant. Belysning på vegg og himling. Badekar. Gulvstående toalett. Mekanisk avtrekksventil plassert i vegg.
Boder:
Det er godt med lagringsplass i utebod på 3 kvm, kneloft og på loftet.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende medfølger:
- Oppvaskmaskin og komfyr.
Følgende medfølger ikke:
- Kjøleskap.
- Vaskemaskin.

Oppvarming

Gulvvarme i hele 1.etasje og på bad i 2.etasje. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.11.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 3530, tinglyst 21.03.2000, type heftelse: Bestemmelse ifølge skjøte. Pliktig medlemsskap i Tåje velforening.
Dagboknr 15537, tinglyst 08.11.2002, type heftelse: Erklæring/avtale. Fellesareal/adkomstvei mellom denne seksjonen og snr. 6 (Tåjeveien 11). Bredde 3 meter, lengde 17,85 meter. Det er totalt 8 meter mellom seksjonene, hver seksjon har 2,5 meter fra husvegg til vei/fellesareal.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Tåjeveien 13!
En tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i et rolig og barnevennlig boligområde. Gang- og sykkelsti til barnehage, skole og idrettshall. Her får du flotte turområder i Østmarka rett i nærheten med sti- og løypenett, bade- og fiskevann. Gangavstand til flott badeplass. Ytre Enebakk har et godt og variert tilbud til både barn og voksne med idrettslag, jeger- og fiskeforening, korps, vannskiklubb ved Mjær og Østmarka golfklubb med 18-hulls bane som ligger idyllisk til mellom Våg og Mjærvann. Kun 300 meter til bussholdeplass med gode forbindelser til Oslo og Ski. Bussen til Oslo tar 39 minutter og går hver halvtime.
Det er ca. 5 minutters biltur til Vågsenteret med blant annet dagligvarebutikk, apotek, legekontor, postkontor, vinmonopol, Ye sushi & wok, café, diverse andre butikker og treningssenter.
Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 15 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. Ski sentrum kan by på Ski storsenter med 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kino og offentlige kontorer. Det er ca. 30 minutter med bil til Oslo sentrum. Det er ca. 30 minutter med bil til Oslo S og ca.én time til Gardermoen.

Adkomst

Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen!

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager i nærområdet. Gang- og sykkelavstand til Ytre Enebakk barneskole og Mjær ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er i Ski.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.383,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. I følge seksjoneringen har denne eiendommen eksklusiv bruksrett til egen tomt på 354,3 kvm. Felles adkomstvei med seksjonsnr. 6 (Tåjeveien 11).

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Privat vann fra Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk SA.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Tåje datert 29.11.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.408,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk. Vannavgiften for denne eiendommen er kr 6.000,- for 2022. Det er ikke vannmåler. Vannavgiften faktureres to ganger i året, vår og høst.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år. / 13.000 kwh. pr. år. Årlig nettleie ca. kr 8.000,-.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.
Velavgift i Tåje vel er kr 1.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber Altibox som leverandør av tv og internett og har avgift på kr 1.159,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 584.397,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2.103.828,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 104.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kari-Anne Marken

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Boligsameiet Tåjeveien 1 3 5 7 9 11 13 15 17 og 19, med sameiebrøk 95/950.
Sameiet består av 10 boliger.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Sameiet har ikke vedtekter eller husordensregler.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0145/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.22145

Dato

Sist oppdatert: 06. september 2022 kl. 13:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.