Komplett salgsoppgave

Vestbyveien 83

6 950 000 kr
114 m²
4 soverom
Velkommen til Vestbyveien 83!
Velkommen til Vestbyveien 83!
Henrik Skalstad
Presenteres av
Henrik Skalstad
Drøbak/Sogsti
Enebolig med romslig tomt beliggende i et attraktivt og barnevennlig område - Garasje og lagerrom - Oppussing
 • Prisantydning
  6 950 000 kr
 • Omkostninger
  175 092 kr
 • Totalpris
  7 125 092 kr
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  114 m²
 • Bruksareal
  179 m²
 • Tomteareal
  1 057 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Vestbyveien 83!
Enebolig beliggende i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Sogsti i Drøbak. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, strender, båthavn, hesteridning og treningssenter m.m. På Seiersten er det idrettsanlegg, og området er et fint utgangspunkt for turer innover i Seierstensmarka, hvor lysløyper prepareres for langrenn om vinteren. Drøbak golfbane med sine 18-hull ligger på Belsjø.
Boligen er fra 1963 har ikke vært gjenstand for oppussing de senere år og fremstår som et oppusingsobjekt for å oppnå tidsmessig standard. Garasje/versted og/eller stort lagerrom i 1. etasje.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vestbyveien 83, 1444 DRØBAK
Kommunenummer 3022, gårdsnummer 81, bruksnummer 99, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 197 kvm
Totalt bruksareal: 179 kvm
Totalt primærrom: 114 kvm
Primærrom:
1. etasje 21 kvm: Entré, soverom/kontor og vaskerom
2. etasje 93 kvm: Trappegang, wc-rom, bad, mellomgang, tre soverom, stue/spisestue og kjøkken
Sekundærrom:
1. etasje 63 kvm: Lager/bod og garasje
2. etasje 2 kvm: Bod
Fyrrom tilknyttet boligen på ca. 6 kvm. plassert på vestsiden av boligen
Frittstående bod på ca. 12 kvm. som også er plassert på boligens vestside
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2021, utført av Kenneth Lesteberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur/betong. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker. Yttervegger og etasjeskillere av betong-/murkonstruksjon og trekonstruksjon. Fasader utført i pussede malte flater og liggende trekledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med papp. Profilert/glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1978, 1980, 1987 og 1989.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Vaskerom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vannrør av kobber fra byggeår. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Sprekk/riss i yttervegg mot nord og øst.
- Kjøkken: På grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.
- Toalettrom: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Avløpsrør av støpejern vurdert til å være fra byggeår. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. Noe fuktskader på parkett i stue ved radiator mot syd og vest. Ukjent årsak.
- Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. Det er for stor lysåpning mellom spiler i rekkverk, målt 11,5 cm. Kravet er maks 10 cm.
- Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Varmtvannsberederen er inkl. i fyrkjele.
- Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
- Fasade inkl. kledning: Det registreres sprekker på yttervegg konstruksjon (lettklinkerblokker)på del av boligen som omfatter primærareal 1.etasje. Ytterligere undersøkelser anbefales. Sprekkene i yttervegg konstruksjonen kan ikke utelukkes være fra setninger i grunnen. Det er fra et øyeblikksbilde vanskelig å ha sikker oppfatning av videre utviklingsrisiko eller om situasjonen er stabilisert. Det er stedvis råteskader på kledning. Tiltak anbefales foretatt innen rimelig tid.
Vinduer: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling.
- Taktekking og undertak.
- Terrasse: Overflatebehandlingen er slitt og trenger til fornying.
- Drenering på grunn av restlevetid.
- Frittstående bod på grunn av slitasjegrad.
TG3:
- Bad i 2. etasje
- Vaskerom: TG 3 gjelder avløpsrør av støpejern. Mindre drypplekkasje fra avløpsrør fra bad 2.etasje. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Tett sluk på vaskerom.
- Rom under terreng: Insekter som trives i fuktig miljø er observert i moderat omfang. Normalt indikerer dette at fuktigheten er høyere enn det som er ønskelig ut fra et fuktskadeperspektiv. Ytterligere undersøkelser anbefales. Saltutslag på grunnmur på del under entré og soverom. Observert vann/fuktighet på gulv samt muggsopp/råtesopp på trekonstruksjoner. Ikke mulig å stadfeste hvor fuktigheten kommer fra. Anbefaler videre undersøkelser. Det ble registrert "kjellerlukt". Ytterligere undersøkelser anbefales. Råtesopp som følge av for høy fuktighet er påvist.
- Skjevhetsmåling: Det er merkbare skjevheter i stue/spisestue og soverom 1. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 25 mm. over ca. 2 meter i stue/spisestue og 28 mm. på soverom. Årsak til skjevhetene er uvisst.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Frittliggende enebolig over to plan med tre/fire soverom, stor solrik terrasse, garasje og lagerrom. Boligen holder en gjennomgående nøktern standard. Oppussing må påregnes.
Entré med plass til diverse klesoppheng. Vaskerom fra 2002 tilknyttet entréen. Rommet er utstyrt med vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur fra Oras og opplegg for vaskemaskin. Vannrør av plast samt kobber. Synlige avløpsrør av plast samt støpejern. Avtrekksventil i vegg. Ingen hvitevarer medfølger.
Stue: Lys og romslig stue med vedovn fra Contura (ca. 2010). Utgang fra stue til delvis overbygget vestvendt terrasse på ca. 31 kvm.
Kjøkken: Kjøkkenløsning fra hovedsakelig byggeår. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ettgreps armatur fra Safirs. Flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter samt belysning over benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger og himlingsflater utført i glatte malte flater. Ingen hvitevar medfølger.
Bad: Baderom fra hovedsakelig byggeår. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger og himlingsflater utført i malt strietapet. Vegghengt innredning med nedfelt servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med dusjforheng med ett-greps armatur fra Grohe. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast samt kobber. Avtrekksventil i vegg.
Toalettrom: Gulvflater belagt med laminat. Vegger og himlingsflater utført i malt strietapet. Gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av støpejern.
Soverom: Boligen har tre/fire soverom. Det er plassbygget garderobeskap på tre av rommene. Gode innredningermuligher på soverommene.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet ved radiatorer med biobrensel, kombinert med vedovn i stuen. Fyrkjelen trenger ettersyn/etterfylling av vann ca. en gang i uken.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.12.1963. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Vaskerom i 1. etasje er opprinnelig byggemeldt som lager og soverom i 1. etasje er opprinnelig byggemeldt som kontor jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Opprinnelige byggetegninger er vanskelig å tyde, så det kan være andre rom som også er endret. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 4665, tinglyst 20.10.1962, Bestemmelse om bebyggelse:
Servitutten er vanskelig å tyde, men omhandler rett til å bygge 1m fra eiendomsgrensen.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde i Drøbak.
Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, strender, båthavn, hesteridning og treningssenter m.m. På Seiersten er det idrettsanlegg, og området er et fint utgangspunkt for turer innover i Seierstensmarka, hvor lysløyper prepareres for langrenn om vinteren. Drøbak golfbane med sine 18-hull ligger på Belsjø. Banen åpner normalt i mai og stenges en gang i september.
Badeparken i Drøbak er en perle. Her er det flere sandstrender, stupebrett, svaberg og en flott gresslette. Stedet strekker seg ca. 650 meter nordover fra Drøbak havn og har sol hele dagen. Fine gangveier på kryss og tvers gjør det lett å komme seg rundt. Området har også et fint lekeanlegg for barn med husker, sklier og springvann.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Follo museum, Julehuset og Julenissens postkontor anbefales. Drøbak har et spennende akvarium og båthavn, samt flere interessante gallerier. Det går også rutebåt til ærverdige Oscarsborg Festning.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Osloveien mot sentrum og ta av mot Sogsti ved 7-Eleven. Følg Sogstiveien til enden og ta til venstre inn på Vestbyveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen har nærhet til barnehager og skoler. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.057 kvm. Eiet tomt opparbeidet med singlet gårdsplass, gressplen og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i garasje, i 1.etasje samt oppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei, felles for denne eiendommen og Vestvyveien 79. Deler av utkjøringen eies av gunneier på Løkkedal. Det er gitt godkjenning og hevd etter 58 års bruk.
Adkomsretten er ikke tinglyst.
Kloakkledning til/fra Løkkedal Terrasse går gjennom eiendommen
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 17.06.2013 avsatt til: Boligbebyggelse.
Hensynsone: Hensyn landskap
Hensynsonenavn: H550_7
I bygge- og anleggsområder for boligbebyggelse avsatt til hensynssone landskap (H550_7, eksponerte åssider) skal utnyttelsesgraden ikke overstige 20 % -BYA og maksimal mønehøyde er inntil 7,5 meter over gjennomsnittlig planert terreng.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 6.862,- i 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det må påregnes høyere kommunale avgifter, da det kun har bodd en person på eiendommen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.000.
Boligen er tilknyttet GET/Telia som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Alarm 24 som koster kr 5.000 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.199.919,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.319.708,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.125.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arne Smith

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0160/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21160

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2021 kl. 21:37

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.