logo

Doktor Wendts gate 8

Etasje
2
Byggår
2015
Soverom
2
Primærrom
56 m²
Type
Eierleilighet
Eierform
Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje/P-plass, Heis og Balkong
Energimerke
Rød C

Moderne og arealeffektiv 3-roms hjørneleilighet - Hvitevarer - Fyring og vv ink- Tv og internett ink - Solrik balkong - Garasjeplass!

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Utleiemegler Krogsveen , avd. Lillestrøm
mobil 97697172
telefon 63806984

Send e-post
Bestill leievurdering

Komplett utleieoppgave

Eiendommen

Doktor Wendts gate 8, 1461 LØRENSKOG
Gårdsnummer 101, bruksnummer 197, seksjonsnummer 77, kommunenummer 3029

Utleier

Emil Eike

Beliggenhet

Doktor Wendts gate 15 ligger i et sentralt, attraktivt boligområde ved Triaden på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. 

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Verdens største og mest avanserte skihall finner du ved Lørenskog stasjon. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter finner du en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Lørenskog Storsenter Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. 

Nærmeste bussholdeplass er Vallerudveien som ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det går ekspressbuss fra Vallerudveien og inn til Oslo i rushtiden. Flere alternativer til ekspressbusser går fra Lørenskog sentrum. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 10 min til Strømmen Storsenter, 13 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager. 

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm
Totalt bruksareal: 59 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.12.2016 utført av Rett Takst AS.

Leiligheten finner du i 2.etasje

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 5,5 kvm

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.474,1 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet med gangveier, plener og beplanting.

Parkering

Det følger bruksrett til en parkeringsplass nr 16 i felles garasjeanlegg i byggets kjelleretasje. Direkte tilgang med heis. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Doktor Wendts gate 8 er en attraktiv og svært innholdsrik leilighet med gode solforhold. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning, fordelt over to plan av god størrelse. Merk at bildene er fra et tidligere salg og det er gjort noen endringer i boligen.

Verdt å merke seg:
- Pen leilighet fra 2015
- Garasjeplass
- Praktisk bod i kjeller og i leiligheten
- Romslige balkong
- Heis
- Boligen er tilknyttet Get
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Entre:
Innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen som vitner om moderne fargetoner og gode materialvalg.

Stue:
Fra gangen kommer du inn i en romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringmøbler man måtte ønske. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Fra stuen er det adkomst til en vestvendt balkong med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i usjenerte omgivelser. 

Kjøkken:
Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er profilert fra Sigdal med hvite glatte fronter. Kjøkkenet har integrert stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin. Det medfølger kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spisebord som passer perfekt som samlingspunkt for venner eller familie.

Bad: 
Badet er tiltalende med mørke fliser på gulvet og hvite fliser på veggen. Det inneholder dusj med glassvegger, toalett, speil, servant og oppbevaringløsninger. Det er downlights i tak og vannbåren gulvvarme. Vaskemaskin medfølger. Det er opplegg for tørketrommel. 

Soverom: 
Leiligheten har 2 soverom. På hovedrommet har du plass til dobbeltseng. Videre finner du et walk-in-closet som gir rikelig med oppbevaringmuligheter. 

Bod: 
I leiligheten finner du en praktisk bod med gode oppbevaringmuligheter.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme i gulv i bad. Sentralfyring med radiatorer. 

Overtakelse

Etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.03.2021  og utløper: 01.03.2024
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0119/20
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.20119

Dato

Sist oppdatert: 07. januar 2021 kl. 11:49

Økonomi

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

minusVis mindre
Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon
Mobil 97697172
Send epost

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies