Solgt: 3 290 000 kr

Auens vei 13

3 290 000 kr
76 m²
2 soverom
Krogsveen v/Ola Skarra Arnesen ønsker velkommen til Auens vei 13!
Ola Skarra Arnesen
Presenteres av
Ola Skarra Arnesen
Hedensrud
Meget sjarmerende 3-roms toppleilighet med flott utsikt utover fjorden - Takterrasse - Parkeringsplass
 • Prisantydning
  3 290 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  96 268 kr
 • Omkostninger
  84 656 kr
 • Totalpris
  3 470 924 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1876
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  76 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 561 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget sjarmerende 3-roms selveierleilighet i toppetasjen (4. etasje). Leiligheten er gjennomgående og har en praktisk planløsning, delikat utførelse med lekre detaljer. Sofaområde med videre tilgang til spisestue, åpen løsning mellom kjøkken og spisestue. Høy himling med synlige takbjelker, som gir en luftig og åpen romfølelse. Kjøkkenet har store takvinduer, pen IKEA-kjøkkeninnredning med god benkeplass. Baderomsinnredning fra 2014 og dusjkabinett fra 2019/2020. Lun og skjermet vestvendt takterrasse med flott utsikt og sol. Rikelig med parkeringsplass på sameiets eiendom.
- Høy himling med synlige takbjelker - (4,3 meter).
- Frittstående peisovn.
- Hems.
- Overflateoppussing av vegg/tak i gang, stue og kjøkken (2019).
- Slipt og lakket gulv i alle rom (2019).

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Auens vei 13, 3040 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 112, bruksnummer 131, seksjonsnummer 18

Innhold

Bruttoareal (BTA): 106 kvm
Bruksareal (BRA): 93 kvm
Primærrom (P-rom): 76 kvm
Sekundærrom (S-rom): 17 kvm
Primærrom
4. etasje:
76 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Sekundærrom
4. etasje:
17 kvm: innvendig bod (walk-in closet).
I tillegg en utvendig bod og en innvendig bod som ikke er medregent i S-arealet, da disse ikke er av bålbart areal. Disse bodene utgjør tilsammen ytterligere 4,4 kvm gulvarealet
Hemsen er ikke medregnet i arealet, da det ikke er et målbart areal pga. takhøyde lavere enn 1,90 m.
Gulvarealet er målt til 17 kvm.
I tillegg har leiligheten bruksrett 1 bod i kjelleretasjen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Holm Takst og Eiendom AS. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført med støpt betong fundament med grunnmur av stein samt murverk. Yttervegger av teglstein. Sal-takkonstruksjon, tekket med takstein. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1988, vinduer i yttervegg ble skiftet i ca. 2017. B30 inngangsdør fra 1988 og balkong-skyvedør med 2-lags isolerglass fra 1988. Takvinduer av stål fra 1988 og takvinduer av tre fra 1988.
Vinduer på vegg i soverommene samt bad ble skiftet i 2016/2017.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen fremstår i god teknisk stand og har lite slitasje".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad: Bygget etter eldre byggeforskrifter, flere gulvfliser er skadet og toalettet er noe løst.
- Luftbehandling: Ett avtrekksrør har falt ned fra luftekasse i himling.
- Eldre vinduer samt takvinduer, dører og VVS-installasjoner: Tilstand satt pga. alder.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Vindu: Vindu i loftetasje har synlig fuktskade i vinduskarmen.
- Dør: Branndør til omkledningsrom lukker ikke tilstrekkelig inntil toppen av karmen.
- Rørsjakt/rom som avtrekksaggregatet er plassert, er ikke bygget som egen branncelle.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Stedvis sprekker i noen gulvfliser på bad. Montert dusjkabinett, skiftet baderomsinnredning og pusset opp vegger. Registrert fukt i perioder, kjelleretasjen (ikke i tilknytning til leiligheten). Montert automatisk strømmåler i kjelleretasjen, i regi av sameiet. Strømuttak på balkong er koblet ut pga. manglende jording. Omgjort bod til walk-in closet i 2015. Periodisk oppsamling av is/snø på utsiden av takvinduene på kjøkkenet, dette må fjernes for å forebygge lekkasje til leiligheten under. Beiset balkonggulv i 2020. Registrert fukt i perioder i kjelleretasjen (ikke tilknytning til leiligheten).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

4. etasje
Entré/gang: Dørcalling med åpnerfunksjon. Trappegang til loftetasje, hvitlasert furutrapp med rekkverk på én side. Furugulv, malt strietapet på vegger og malt himling.
Stue: Lunt og hyggelig sofaområde med videre tilgang til spisestue, åpen løsning mellom kjøkken og spisestue. Gjennomgående høy himling med synlige takbjelker, som gir en luftig og åpen romfølelse. Frittstående peisovn med flislagt gulvfelt. Takvifte er i ustand, kun vært brukt til pynt i de senere år. Benk bak sofa medfølger. Furugulv slipt og lakket i 2019, malt strietapet på vegger og malt himling 2019. Utgang til skjermet vestvendt takterrasse på ca. 7 kvm via glass-skyvedør, montert markise og gulvet ble beiset i 2020. Videre har balkongen tilgang til utvendig bod.
Kjøkken: Store takvinduer som slipper inn godt med naturlig lys. Pen IKEA-kjøkkeninnredning med over- og underskap samt vitrineskap i profilert tre utførelse. Flislagt felt over deler av laminert benkeplate. Meget god plass på arbeidsbenk. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, vegghengt ventilator og kjøle- og fryseskap. Opplegg for komfyr og oppvaskmaskin. Fliser på gulv, malt strietapet på vegger og tapet i himling.
Bad: Heldekkende servant (2014) over servantskap (2014) i slett tre utførelse, tilsvarende utførelse på høyskap (2014). Videre er badet utstyrt med gulvstående toalett, dusjkabinett (2019/2020) og vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv. Malt samt sparklet vegger (2019). Malt panel i himling.
Soverom 1: Romslig soverom med god takhøyde. Furugulv (slipt og lakket 2019), malt strietapet på vegger og malt himling.
Soverom 2: Rommet er innredet som kontor. Furugulv (slipt og lakket i 2019). Malt strietapet på vegger (2020). Malt himling.
Bod 1: Boden er innredet som walk-in closet. Plassbygd skyvedørsgarderobe i sort og slett utførelse. Vegg-til-vegg teppe på gulv, malt strietapet på vegger og malt himling.
Bod 2: Furugulv, malt strietapet på vegger og malt himling (2015).
Hems: Furugulv. Malte vegger og malt himling (2019). Tilgang til bod.
Generelt om boligen: Vegger, himling og listverk i entré/gang, stue og kjøkken (samt vinduslister på kjøkken) har blitt oppusset i 2019. Slipt og lakkert gulv i 2019. Vannrør av plastbelagte kobberrør og avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Seriekoblet brannvarslingsanlegg i bygningen.
Leiligheten har tilgang til hyggelige og pent opparbeidede fellesarealer ved inngangspartiet.
Interiør-lamper i leiligheten medfølger i utgangspunktet ikke. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder ventilator og kjøle- og fryseskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i gulv på badet. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 2016, utført av Drammenregionens brannvesen IKS og alt er funnet i orden.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.06.1989, som omfatter rehabilitering av boliger på gnr. 112 og bnr. 131. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Boden som er innredet som walk-in closet er opprinnelig byggemeldt som en del av felles bodareal. Innredning av rommet er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3005/112/131/18:
20.10.1988 - Dokumentnr: 10553 - Erklæring/avtale
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR NOK 15,000
MED PRIORITET 85% AV LÅNETAKST TIL ENHVER TID
Gjelder denne registerenheten med flere
20.10.1988 - Dokumentnr: 10553 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 18
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 96/1259
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 019 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet på Hedensrud med nydelig utsikt utover Drammensfjorden. Rolige omgivelser i et etablert og attraktivt boligområde. Nordbykollen med lysløype og flott turterreng i umiddelbar nærhet. Eiendommen har også nærhet til fjorden og båthavn.
De fleste fritidstilbud finnes i Drammen, mange fritidstilbud også i bydelen. Kort vei til Marienlyst med friluftsbad/ny svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og skøytebane. Drammenshallen. Drafn, Skiold og Glassverket er aktive idrettslag på Strømsø med mange aktiviteter og innehar også idrettsanlegg. Kort vei også til Åskollen med fotball-, håndball, korps- og speideraktiviteter.
God bussforbindelse både fra Gamle Kongevei og Svelvikveien til sentrum, med flere avganger i timen se www.brakar.no for rutetider. Gangavstand til Bangeløkka og bussholdeplass for ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. Fin sykkelavstand til Drammen stasjon med veldig god tog- og bussforbindelse. Ca. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo, se www.vy.no for avganger. Ca. 60 minutter med flytog fra Drammen til Gardermoen med tre avganger i timen, se www.flytoget.no for mer informasjon. Lett adkomst til Bangeløkka med påkjøring til E18 til Oslo/Kongsberg/Vestfold.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Tangen menighets barnehage, Hedensrud barnehage, St. Hansberget barnehage.
Skoler: Brandengen barneskole, Åskollen barneskole, Heltberg barne- og ungdomsskole, Marienlyst ungdomsskole, Børresen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 965,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet med plen og diverse beplantninger, adkomstvei til inngangspartiet er belagt med belegningsstein og asfaltert innkjørsel samt parkeringsområde.

Parkering

Stor, felles gårdsplass med rikelig plass til parkering - også gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015. Og kommunedelplan for "Fv. 319 Svelvikveien" datert 21.06.2016 med tilhørende bestemmelser. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.
Sameiet har mottatt nabovarsel vedrørende vedlikehold av Svelvikveien.
Eiendommens bygninger er et lokalt registrert kulturminne i Drammen kommune, bygningene er av svært høy bevaringsverdiklasse.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter, renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv grunnpakke, avsetning til vedlikeholdsfond, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting, vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonkostnader, styrehonorar og felles bygningsforsikring. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Det gjøres oppmerksom på tiltak vedtatt av styret, vil medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger p.t. et bestemt beløp om økning i utgiften.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kWH pr. år. I tillegg må det påregnes kostnader til nettleie, dette vil variere avhengig av nettselskap.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av nett og har kostet ca. kr 529,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 715 537,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 575 933,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 21 278,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 96 268,- pr. 31.12.2019.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 1.267.844,- pr. 31.12.2019 og lånevilkårene er:
Sameiet har lån hos DNB
Nedbetalings dato: 15'ende hver mnd
Rentesats p.t.: 5,4%
Avdrag: kr 7.162,- pr. mnd
Siste termin: Mars 2035

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.386.268,-.
Av dette beløpet utgjør kr 96 268,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kine Hagberg Thuresson

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Auensvei 7-13.
Sameiet består av 19 leiligheter.
Forretningsfører er Thomas Rossland.
Sameiets årsregnskap for 2018 viser et overskudd på kr 109.287,-.
Dugnader (2 ganger i året) samt trappevask tilknyttet sameiet må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatt påkostninger de senere år: Montert glassoverbygg over alle tre utgangsdørene på hovedbygg.
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon.
Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA.
Dokumenter vedrørende sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 40.000 av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0200/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20200

Dato

Sist oppdatert: 01. februar 2021 kl. 08:05

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.