Komplett salgsoppgave

Ladeveien 38

3 950 000 kr
44 m²
2 soverom
Velkommen til Ladeveien 38 - og denne flotte 3-roms selveierleiligheten beliggende i et svært ettertraktet boligområde på Lilleby!
Velkommen til Ladeveien 38 - og denne flotte 3-roms selveierleiligheten beliggende i et svært ettertraktet boligområde på Lilleby!
Kart
Del
Frode Helmersen
Presenteres av
Frode Helmersen
Moderne 3-roms selveier i et attraktivt og rolig boligområde | Parkering | Balkong | Kort vei til sentrum

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Omkostninger
  100 092 kr
 • Totalpris
  4 050 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  44 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 024 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ladeveien 38 - og denne flotte 3-roms selveierleiligheten beliggende i et svært ettertraktet boligområde på Lilleby! Her bor du med "alt" av dagligdagse servicetilbud i nærområdet, med gangavstand til blant annet dagligvarebutikker, skoler, barnehager, treningssentre, kjøpesentre, caféer og restauranter.
Parkeringsplass med heis fra kjeller.
Leiligheten er lys og luftig med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig dagslys. Kjøkkenet- og stuen har plass til sittegruppe og spisegruppe, samt direkte utgang til en herlig balkong. Badet er moderne innredet med flislagte flater, dusjhjørne, servantskap, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. To soverom med god plass til ønsket møblement. Leiligheten disponerer en bod i kjelleren og er tilkoblet fjernvarme

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ladeveien 38, 7066 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 415, bruksnummer 264, seksjonsnummer 30, ideell andel 1/1
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 415, bruksnummer 62, ideell andel 1/275
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 415, bruksnummer 257, ideell andel 5/561

Innhold

Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
Totalt sekundærrom: 4 kvm
Tredje etasje (P-rom): Entré/gang, bad, kjøkken/stue og to soverom.
Tredje etasje (S-rom): Bod/teknisk rom.
I tillegg disponerer boligen en bod i kjelleren på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 25.10.2022, utført av Stig Selnes. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført over sju etasjer + kjeller. Hovedkonstruksjon og etasjeskillere er oppført i betong. Utvendige fasader er med pussede overflater. Taket har flatt taks form og antas tekket med takmembran. Vinduer med 3-lag glass.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Standard

20 punkter har fått TG 0 og 1: Ingen avvik/ Mindre avvik.
0 punkter har fått TG 2: Avvik som kan kreve tiltak.
0 punkter har fått TG 3: Store eller alvorlige tiltak.
0 punkter har fått TGIU: Ikke undersøkt/ Ikke tilgjengelig for undersøkelse
Rapporten fra takstmann er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at boligen er i god befatning, uten behov for strakstiltak.
For videre vurdering anbefales det og gå nøye igjennom rapportens respektive punkter.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Dette medfølger ikke boligen:
- Vaskemaskin.
- Fryser.

Oppvarming

Leiligheten er tilkoblet fjernvarme.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 09.07.2021.
Følgende arbeid gjenstår fram mot ferdigattest:
Oppfølging av rekkefølgekrav som har avhengighet i forhold til andre boligområder og utbygger, som tiltakshaver ikke har rår over. Arbeidet skal være ferdigstilt innen 31.12.2022.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen og som antas å ha betydning for kjøpers bruk:
- Dagboknr. 322480-1, tinglyst 18.03.2019, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakk. Gjensidig rett til å ha liggende, bruke og vedlikeholde vann- og avløpsledninger, elektriske kabler og andre tekniske anlegg.
- Dagboknr. 322480-2, tinglyst 18.03.2019, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Gjensidig rett til å ha liggende bebyggelse i felles eiendomsgrense med plikt til vedlikehold av egne bygninger/vegger/tak/tekniske anlegg. Rett til adkomst over eiendommen for tilgang til egen eiendom, mot plikt til deltakelse i drift og vedlikehold.
Alle seksjonseiere vil eie ideell andel i realsameiet Lilleby Triangel Parkering og i realsameiet Lilleby Triangel Fellesarealer.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn i året er ikke tillatt. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser.

Diverse

Selger opplyser om at termostat for gulvarme på badet og kjøkken/stue ikke fungerer tilfredsstillende (vanskelig og regulere) og det forutsettes at dette blir ordnet som en reklamasjon ovenfor utbygger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og populært område på Lade. Området har en perfekt plassering med kort vei til Ladestien og Sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til et flertall barnehager og skoler. Det er også kort vei til dagligvarebutikker, kollektivtilbud og andre servicefasiliteter.
Her er det både nærhet til sjøen langs Lade og Ranheimsfjæra, samt skogsturer i Strindamarka. Ladestien er antageligvis den mest populære turstien på denne siden av byen, og går langs Trondheimsfjorden. Ladestien går fra Grilstadfjæra til Ladehammeren, og langs stien ligger det flere badeplasser, samt serveringsstedene Sponhuset og Ladekaia. En annen populær tursti er Stokkbekken som går fra Rotvoll via Charlottenlund til Dragvoll, og er tilknyttet turnettet i Strindamarka. Her er det fint enten man vil ut for å jogge eller spasere med barnevogn. Estenstadmarka utgjør den nordlige delen av Strindamarka og har et fantastisk turterreng året rundt. I vinterhalvåret er det oppkjørte skiløyper i Estenstadmarka, mens på sommerstid kan Estenstaddammen by på en frisk dukkert. For mange er Estenstadhytta et naturlig turmål og her er det anlagt en natursti som inneholder nesten 30 tavler med informasjon om alt fra planter til dyr.
Dagligvarehandelen kan gjøres unna i nærområdet på Coop Extra Lilleby og Kiwi Lilleby. Videre finner du Sirkus Shopping med ca. hundre butikker, helse- og servicefasiliteter, samt rikelig med innendørs parkering. City Lade og Lade Arena byr også på et svært godt utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud.
Trondheim sentrum ligger også en kort kjøretur eller sykkeltur unna. Området har også et godt kollektivtilbud via buss og tog.
For de som er opptatt av trening er det flere sentre i nær omkrets. Flex gym og Impulse treningssenter Lade kan tilby et innendørs treningstilbud. I tillegg er det svært fint å jogge i naturskjønne omgivelser langs Ladestien.

Adkomst

Fra sentrum: Følg Fjordgata mot Havnegata og ta til høyre ved Pirbrua. Ta så til venstre i kommende rundkjøring, og til høyre i neste. Følg veien, og ta til venstre ved ECDahls Bryggeri, før du tar til venstre ut på Jarveien. Ta så første til høyre, og første til venstre inn på Ladeveien. Nummer 38 vil så dukke opp på din venstre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til nabolaget Lilleby.
Barnehager i nærheten:
- Voldsminde barnehage (0-5 år) 0,8 km
- Lade bhg - Stabburet barnhage (0-6 år) 0,9 km
- Svartlamon kunst- og kulturbhg (1-5 år) 1km
Skoler i nærheten:
- Lilleby skole (1-7 kl.) 0,2 km
- Lade skole (1-10 kl.) 0,8 km
- Strindheim skole (1-7 kl.) 1,6 km
- Bispehaugen skole (1-7 kl.) 1,7 km
- Rosenborg skole (8-10 kl.) 2,9 km
- Bybroen videregående skole (210 elever) 2,8 km
- Lukas videregående skole (80 elever) 3,2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 818,5 kvm som tilhører sameiet, pent opparbeidet med beplantninger, plenareal, benker/sitteplasser, brostein, gangveier og lekeplass for de minste.

Parkering

Det følger ikke parkeringsplass med leiligheten.
Parkeringsplassene, bodene og sykkelparkering ligger i egen anleggseiendom, Realsameiet Lilleby Triangel Parkering med gnr. 415 og bnr. 257.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse- og anleggsformål (bolig, forretning, tjenesteyting og næring) i henhold til reguleringsplan r20130048 datert 25.08.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er også berørt av reguleringsplan r20190046 hvor det er igangsatt planforslag.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.024,- pr. mnd. og inkluderer:
- Felleskostnader kr 1.049,-
- Kontingent til fellesareal kr 100,-
- Kostnad målingsbasert avregning kr 70,-
- Tillegg elektroniske fellesavtaler kr 370,-
- Bod kr 50,-
- Oppvarming A-konto varme og varmtvann kr 385,-
Kostnader knyttet til fjernvarme/varmtvann fordeles etter forbruk. Avregning av forbruket skjer 1 gang pr. år eller ved eierskifte.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.048,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Kommunale avgifter i Trondheim Kommune er fordelt på 4 terminer. For termin 3 av 4 i 2022 var avgiften på kr. 2.262,-
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 828.046,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.980.967,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 5 275,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2021

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.050.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cemil Köylüoglu

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Lilleby Triangel F, med sameiebrøk 48/3631.
Sameiet består av 74 boligseksjoner.
Forretningsfører er TOBB, tlf. 73 83 15 00.
Alle seksjonseiere vil eie en ideell andel i realsameiet Lilleby Triangel Parkering og i realsameiet Lilleby Triangel Fellesarealer.
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt med dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige beboere eller andre som ferdes på sameiets område. Styret skal varsles før anskaffelse av dyr.
Foretatt påkostninger de senere år: Tilsyns- og vedlikeholdsavtaler på bl.a. heis, el og brannsikkerhet.
Planlagte påkostninger: Utbedringer/skilting/overvåkingssystem i kjelleren for å forhindre tyveri. Etablering av flere brikkelesere. Parkeringsplasser for scooter/MC. Oppgradering av målesystem for fjernvarme og varmtvann. Sammenslåing av eierseksjoner.
Seksjonseier disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 20.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0214/22
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.22214

Dato

Sist oppdatert: 24. januar 2023 kl. 20:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.