Solgt: 7 100 000 kr

Almedalsveien 25 a

7 950 000 kr
184 m²
4 soverom
Velkommen til Almedalsveien 25 A!
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Konnerud
Velholdt enebolig med usedvanlig bra beliggenhet som har meget gode solforhold og praktfull utsikt - 4 sov - Terrasseplatting - Dobbelgarasje
 • Prisantydning
  7 950 000 kr
 • Omkostninger
  200 092 kr
 • Totalpris
  7 300 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  184 m²
 • Bruksareal
  205 m²
 • Tomteareal
  1 503 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velholdt og innholdsrik enebolig med alt på én flate (inkl. kjeller med to rom). Gjennomgående lyse og åpne rom i boligen, med en arealeffektiv og praktisk planløsning. Romslig stue og spisestue med Nordpeis peisinnsats. IKEA-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. 2 flislagte bad og 1 vaskerom med Kvik-skapinnredning. Terrasseplatting som strekker seg rundt store deler av boligen. Parkering i dobbelgarasje og på egen gårdsplass. Eiendommen ligger usjenert til, med meget gode solforhold og praktfull utsikt over deler av Drammen.
- Nordpeis peisinnsats (2016)
- IKEA-kjøkkeninnredning (2005)
- Integrerte hvitevarer (2005)
- Flislagt bad med dusj
- Flislagt bad med badekar
- Vaskerom med Kvik-innredning
- 4 romslige soverom
- Stor terrasseplatting
- Dobbelgarasje og gårdsplass

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Almedalsveien 25 a, 3030 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 80, bruksnummer 684

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 218 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 205 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 184 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 21 kvm
Primærrom
1. etasje:
184 kvm: Entré, gang/hall, stue, spisestue, kjøkken, 2 bad og 4 soverom.
Sekundærrom
Kjelleretasje:
21 kvm: Hobbyrom og verksted.
Dobbelgarasje
Bruttoareal (BTA): 37 kvm
Bruksareal (BRA): 36 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland Takst. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt plate og grunnmur av støpt betong. Yttervegger av Multielement, utvendig kledd med stående tømmermannspanel (malt i ca. 2010). Sal-takkonstruksjon av prefabrikkerte takstoler og undertak av rupanel, tekket med Decra takplater fra 2015. Vinduer med tolags glass.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligens tilstand anses som bra".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad 2: Manglende dokumentasjon av membran og defekt regulator til varmekabler (selger har skiftet regulatoren).
- Luftbehandling: Bad 1, bad 2 og vaskerom bør montere elektrisk vifte.
- Vinduer, under kjøkkenbenk ved oppvaskkum og vannrør av kobber: Tilstanden er satt pga. alder/slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Oppusset vaskerom i 2016 og oppusset/oppgradert bad 1 i 2016. Boret etter vann i 2017. Ny taktekking i 2015. Sanert oljetank i 2017. Noe varierende vanntrykk. Vinduer på soveromsfløyen er noe vanskelig å åpne.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Overbygget inngangsparti med trappeadkomst, adkomstvei belagt med belegningsstein fra gårdsplassen. Fra inngangspartiet er det tilgang til uteplass belagt med belegningsstein, terrasseplattinger og hageområde.
1. etasje
Entré: Skyvedørsgarderobe med speilfronter, to skapseksjoner. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Oppgradert overflater i 2016.
Stue: Stor og romslig stue med sofaområde og sittegrupper. Flere store vindusflater som gir godt med gjennomlys og praktfull utsikt mot Drammen. Stilren Nordpeis peisinnsats fra 2016, pent plassert mellom stue og spisestue. Varmematter under parkett. Enstavs eikeparkett på gulv, tapet samt malt tapet på vegger og malt himling. Oppgradert overflater i 2016. Utgang til terrasseplatting på 57 kvm som strekker seg rundt store deler av boligen, montert elektrisk terrassemarkise. Terrassen har videre tilgang til uteplass belagt med belegningsstein og pent opparbeidet hageområde.
Spisestue: Spisestue med mulighet for flott spiseplass ved vinduer. Flere store vindusflater som gir godt med gjennomlys og praktfull utsikt mot Drammen. Delvis åpen løsning mot kjøkken. Varmematter under parkett. Enstavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt himling. Oppgradert overflater i 2016.
Kjøkken: Pen IKEA-kjøkkeninnredning i seksjoner fra 2005 med integrerte hvitevarer fra 2005. Over- og underskap samt vitrineskap i profilert treverk utførelse. Flislagt felt over foliert benkeplate. Godt med benkeplass, praktisk barløsning mot spisestue. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, vegghengt ventilator, platetopp med induksjon (2018), mikrobølgeovn, stekeovn og kjøleskap (2018). Belegg på gulv, tapet samt malt tapet på vegger og malt himling.
Bad 1: Heldekkende servant over servantskap i hvit og slett utførelse. Vegghengt speilskap med lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med regnfallsdusj samt glassdør. Varmekabler i gulv. Fliser med dekor på gulv (2016), fliser på vegger (2016) og malt himling. Badet ble oppusset/oppgradert i 2016.
Bad 2: To servanter i heldekkende benkeplate over baderomsinnredning i profilert treverk utførelse. Tilsvarende utførelse på høyskap og vegghengt hylle. Speil over begge servanter. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og innfliset badekar med hånddusj samt glassvegg. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling.
Vaskerom: Kvik-skapinnredning med over- og underskap i hvit og slett utførelse. Nedfelt oppvaskkum i benkeplate. Flere garderobeskap med god oppbevaringsplass, hvit og slett utførelse. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, benkeplate samt hyller over og skuffløsning under. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling. Rommet ble oppusset/oppgradert i 2016.
Gang/hall: Tilgang til kryploft via nedfellbar stige. Eikeparkett på gulv, tapet på vegger og malt panel i himling.
Soverom 1: Rommet er innredet med sofaområde og kontorplass. Eikeparkett på gulv, tapet samt malt tapet på vegger og malt himling.
Soverom 2: Flere garderobeskap med god oppbevaringsplass, hvit og profilert utførelse. Eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt himling.
Soverom 3: Eikeparkett på gulv, tapet samt malt strie på vegger og malt himling.
Soverom 4: Plassbygd garderobeskap i hvit og slett utførelse. Eikeparkett på gulv, tapet samt malt strie på vegger og malt himling.
Kjelleretasjen er innredet med hobbyrom og verksted.
Generelt om boligen: Montert utvendige markiser foran flere vinduer. Vannrør av kobber samt noe rør-i-rør og avløpsrør av plast. Høiax 200 liters varmtvannsbereder fra 2016. Sikringsskap med skrusikringer.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Nordpeis peisinnsats i stue. Varmekabler i gulv på begge bad, på vaskerom og i entré. Varmematter under parkett i stue og spisestue. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 2015, utført av Drammenregionens brannvesen IKS og alt er funnet i orden.
Oljetanken ble sanert av Nortank AS i 2017. Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.11.1978, som omfatter oppføring av enebolig og dobbelgarasje. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3005/80/684:
08.09.1977 - Dokumentnr: 6133 - Erklæring/avtale
Refusjonsplikt til kommunen.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
05.08.2020 - Dokumentnr: 2828621 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
03.09.2020 - Dokumentnr: 2967641 - Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:80 Bnr:145
Bestemmelse om vedlikehold
17.08.1977 - Dokumentnr: 5604 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:80 Bnr:145
01.01.2020 - Dokumentnr: 1526251 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:80 Bnr:684

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del salgsoppgaven.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Usedvanlig bra beliggenhet i høyden, i ett av Konneruds mest attraktive boligområder. Eiendommen ligger usjenert til, med meget gode solforhold og praktfull utsikt over deler av Drammen. Attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet i område med etablert boligbebyggelse. Umiddelbar nærhet til markaområder i et tilbaketrukket boligfelt uten gjennomgangstrafikk.
Nærhet til Konnerud sentrum med et godt utvalg av servicetilbud og Konnerud senteret som er bydelens naturlige samlingssted for handel. Stordammen i nærheten med blant annet badeplasser, stupetårn, toalett og opparbeidede turveier. Flere nærliggende turisthytter bl.a. SIF-, MIF- og Hellashytta.
Konnerud har en rekke fritids- og sportstilbud, med blant annet idrettsanlegg og flotte turterreng innover marka. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, lysløype fra Konnerud stadion, Stordammen med fine bademuligheter og Skoger golfbane er noe av det Konnerud har å tilby. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Det er ca 20 minutters kjøring til Skoger Golfbane (18 hulls) og 10 minutters kjøring til Imjelt golfbane (9 hulls).
Bussholdeplass langs Konnerudgata med gode bussforbindelser til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 10-15 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Tønsberg fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Blåbærtoppen barnehage, Konnerud barnehage og Torsbergskogen andelsbarnehage.
Skoler: Hallermoen barneskole, Konnerud barneskole, Svensedammen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 503 kvm. Tomten ligger i et tilnærmet flatt terreng som er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantninger. Videre er eiendommen bestående av naturtomt. Gårdsplass og adkomst vei til inngangsparti belagt med belegningsstein.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og øvrig parkering på egen gårdsplass belagt med belegningsstein.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløpsnett og privat kum for borevann. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med en liten del kjørevei, i henhold til reguleringsplan for "Området Gamleveien Øst" datert 28.08.1979. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): Vann kr 601,- pr. år og avløp kr 953,- pr. år (3 terminer), fakturert på eiendommen i 2019. Kostnadene tilsvarer et lavt forbruk.
Boligen er tilknyttet privat kum for borevann, det må påregnes vedlikeholdskostnader.
Renovasjonskostnader: kr 3.539,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Standard renovasjon, 2020.
I tillegg påløper det gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 38.629 kWH, dette utgjør ca. kr 40.000,- pr. år. I tillegg må det påregnes kostnader til nettleie, dette vil variere avhengig av nettselskap.
Boligen har en årlig forsikringspremie via Tryg Forsikring på kr 8.904,- pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har kostet ca. kr 648,- pr. mnd avhengig av kanalvalg. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av nett og har kostet ca. kr 879,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet.
Nåværende eier har installert alarm tilknyttet Verisure alarmsentral og koster kr 8.028,- pr. år. Denne blir sagt opp og kjøper kan selv velge om alarm er ønskelig.
Det må påregnes kostnader til innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m..

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 285 231,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 4 626 831,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.150.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lars Baklid

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0314/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20314

Dato

Sist oppdatert: 19. januar 2021 kl. 15:54

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.