Solgt: 7 290 000 kr

Georg Frølichs vei 11

7 290 000 kr
153 m²
4 soverom
Velkommen til Georg Frølichs vei 11, et lekkert og moderne enderekkehus med god plass og fin planløsning.
fra kjøkken er det adkomst ut til herlig uteplass med plass til både grill og hyggelig spisegruppe
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Kruttverket/Nittedal
Bo solrikt ved marka, lekkert & moderne enderekkehus m/4 sov, stor stue, 2 nye bad. Barnevennlig. Må sees!

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  7 290 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  69 086 kr
 • Omkostninger
  183 592 kr
 • Totalpris
  7 542 678 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  153 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 539 kr
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Georg Frølichs vei 11, et moderne og fantastisk hjem beliggende på populære Kruttverket i Nittedal kommune. Her er det herlig å bo med marka med uante friluftsmuligheter året rundt nærmest rett utenfor døren. Barnehage rett i nærheten, samt gangavstand til barneskole. Andre skoler og butikksenter i nærområdet, samt offentlig kommunikasjon i gangavstand med fin regularitet mot Oslo. Boligen er et nydelig enderekkehus over 3 plan med flotte uteplasser og 2 flunkende nye bad/wc, samt eget vaskerom. Stue og kjøkken i åpen løsning der kjøkken er nytt i 2021.
- Enderekkehus!
- 2 romslige helt nye bad/wc
- Nytt kjøkken med hvitevarer i 2021
- Carport
- Romslig utebod
- Vannbåren oppvarming

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Georg Frølichs vei 11, 1482 NITTEDAL
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 13, bruksnummer 208, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 174 kvm
Totalt bruksareal: 159 kvm
Totalt primærrom: 153 kvm
Bruksareal:
Boligen 159 kvm
Primærrom:
Boligen:
Kjeller: 47 kvm: Entre/gang, soverom, bad/wc, garderobe, vaskerom
1. etasje 53 kvm: Stue, kjøkken
2. etasje 53 kvm: Gang, 3 soverom, bad/wc
Sekundærrom:
Boligen:
Kjeller: 6 kvm: Boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur/betong.
Boligbygg oppført i 2016. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av
bindingsverkkonstruksjon. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak (ikke besiktiget). Yttertak er
utvendig tekket med folie. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Oppvarming med radiatorer
tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Peisovn i stue. Mekanisk balansert ventilasjon.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder……
På vaskerom er det gitt TG2 på grunn av følgende: Overgang mellom sluk og membran er uoversiktlig. Det kan derfor ikke verifiseres at løsningen/utførelsen er fullgod og vannsikker mot lekkasjer. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er med krysslaser på tilfeldig sted målt til ca. 13 millimeter, og vurderes som ikke tilstrekkelig for å hindre at vann kan renne ut i tilliggende arealer til våtrommet ved en eventuell lekkasje.
Det er gitt TG2 på dører på grunn av følgende: Ytterdør: Døren har skadet pakning.
Takstmann opplyser at boligens tak er ikke undersøkt.
Vinduer og dører er alukledd på utvendig side
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Bad ble totalrenovert 2020 og 2021 i regi av utbygger etter tilsynssak og pålegg fra Nittedal kommune. Kjøkken er bygget om i 2021. Fasader er malt i 2020.

Standard

Velkommen til Georg Frølichs vei 11, et nydelig enderekkehus i svært barnevennlig og attraktivt boligfelt på Kruttverket i Nittedal, en oase for den aktive barnefamilien. Gangavstand til barnehage, barneskole og marka rett utenfor døra! Boligen har flere flotte uteplasser hvor solen kan nytes. Boligen oppleves som hyggelig og lys med fin planløsning fordelt over 3 plan.
Sokkeletg:
Entre/gang med flislagt gulv, malte vegger og malt himling med innfelte downlights. God plass i gang med fint lys inn. Radiator montert i rommet.
Soverom med parkettgulv, malte vegger og himlning. 2 doble garderobeskap. Radiator montert i rommet.
Bod med flislagt gulv, malte vegger og malt himling med innfelte downlights. Hyller montert i rommet.
Garderoberom/omkledningsrom med parkettgulv, malte vegger og malt himling.
Vaskerom med flislagt gulv og flislagte vegger. Malt himling. Plass til vaskemaskin og tørketrommel. Skapinnredning med rustfri kum nedfelt i benk. Nibe varmepumpe som gir varmtvann til oppvarming og tappevann.
Helt nytt og stilig bad/wc med flislagte gulv og vegger. Downlights i himling. Stilig moderne baderomsinnrening med lys grå høyglans fronter på skuffer under servantplate i hvitt. Speil med integrert lys. Vegghengt wc i hvitt fra Willroy & Boch. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass. Dusjs med regnfall og håndusj på glidestand. Varmekabler i gulvet på bad.
Bod under trapp med flislagt gulv, malte vegger og malt himling. Sikringsskap og ruter plassert i rommet i tillegg til sentralstøvsuger.
1 etg.:
Stue mednydelig lysinnfall og utgang til herlig balkong. Klassisk eikeparkett, malte vegger og himling. Dekroativ og stilig peisovn montert i stue for lun varme. Koselig sofakrok i stue. Stue har åpen løsning mot kjøkken.
Kjøkken med helt ny(2021) innredning fra Ikea type voxtorp med god kvantitet og lekkert uttrykk med gråsorte benkeflater og kjøkkenfronter i eikelaminat med integrerte håndtak. Nedfelt oppvaskkum i antrasitt med deokrative mosaikkfliser på vegg. Takhengte pendler gir fint lys ned på benkeflaten. Praktisk kjøkkenøy med induksjon platetopp med integrert avtrekk. Ellers er det integrert stekeovn, micro og oppvaskmaskin på kjøkken. Side by side kjøl og frys vil selger ta med seg. I tilknytning til kjøkkenet er det en hyggelig spiseplass for hyggelige måltider med venner og familie. Fra kjøkken er det utgang til en romslig markterrasse som egner seg ypperlig for grillkvelder og koselige sammenkomster.
2 etg.:
Gang med parkettgulv, malte vegger og himling med innfelte downlights.
Soverom 1(hovedsoverom) med parkettgulv, malte vegger og malt himling med innfelte downlights. Utgang til herlig bankong med utsikt og flott morgen og dagsol.
Soverom 2 med parkettgiulv, malte vegger og himling. Garderobeskapsrekket montert i rommet. Radiator montert.
Soverom 3 med parkettgulv, malte vegger og malt himling. Garderobeskap og radiator montert i rommet.
Helt nyreonvert bad/wc med god størrelse. Flislagt gulv og vegger. Malt himling med innfelte downlights. Flott baderomsinnredning med lysgrå høyglas skuffefronter og hvit servantplate. Speil med integrert lys. Vegghengt wc i hvitt fra Willeroy & Boch. Innfellbare dusjvegger i herdet glass: regnfallsdusj samt hånddusj på glidestang.

Oppvarming

Boligens oppvarming er med vannbåren varme til radiatorer fra varmpumpe fra Nibe som gir oppvarming til bolig og tappevann. Det er også lagt elektriske varmekabler i entre og boligens bad/wc. I stue er det satt opp en stilig peisovn med fint innsyn til flammene som gir lun varme på kalde dager. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.06.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/13/208/1:
03.12.2010 - Dokumentnr: 954306 - Utbyggingsavtale
Rettighetshaver: Nittedal Kommune
Org.nr: 971 643 870
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:208
Gjelder denne registerenheten med flere
Avtaledokument som angir avtalen mellom Nittedal kommune og NCC for utbygging og utvikling av boligområdet Kruttverket, samt Nittedal kommunes overtagelse av området når dette endelig er ferdigstillet.
22.05.2013 - Dokumentnr: 405378 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:208
Gjelder denne registerenheten med flere
Bestemmelsen informerer om at eiere av eiendommen gnr. 13, bnr. 208 eier og drifter det private vann og kloakkanlegget på eiendommen med like stor andel hver. Utgifter ved anlegget foredeles likt mellom eierene ved utbedring og vedlikehold av anlegget. Ingen av eierne må gjøre ledningsnettet vanskelig tilgjengelig for reparasjon og vedlikehold. Eventuell tilknytning til anlegget kan kun skje hvis det foreligger samtykke fra flertallet av eierne av anlegget.
21.01.2016 - Dokumentnr: 59292 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 161/1610

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Seler opplyser om følgende: Selger vil ta med seg side by side skap på kjøkken. Videre vil selger ta med seg taklampe over spisebordet og kjøkkenøya i boligen, slik at dette følger da ikke salget.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og nyetablert boligområde på Kruttverket, med gangavstand til Rotnes sentrum i Nittedal kommune. Området ligger naturskjønt til ved Nordmarka, med kort og trygg vei til både skoler og barnehage.
Det er også nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen, med bl.a. kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter innen gangavstand/kort kjøretur. Av fritidsaktiviteter og tilbud er det både fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane.
Kruttverket er et mekka for den friluftsinteresserte med store uberørte naturområder og nydelige langrennsløyper praktisk talt utenfor døra. Fra boligen er det også få minutters gange til Sørlitangen, et utmerket utgangspunkt for turer i marka. Herfra går det løype mot Varingskollen og mot Ørfiske. Det finnes en populær badeplass ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon, samt ved Ørfiske.
Varingskollen Alpinsenter ligger noen minutters kjøretur fra eiendommen. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Golf kan du spille på Hauer golfbane som ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta.
Ved Nittedal stasjon er det dagligvarebutikk med post i butikk, samt hyggelige Nittedal landhandleri som byr på gavebutikk og kafé. I tillegg ligger Joker Rotnes og Rema 1000 Nittedal i nærområdet.
Ønsker du ytterligere servicetilbud er det få km til Mosenteret, hvor det er forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Ellers ligger Lillestrøm, Strømmen og Oslo godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.
Området er tilknyttet offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kruttverket som ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er ca. 1 km til Nittedal stasjon på Rotnes som er tilknyttet Gjøvikbanen. Herfra bruker toget ca. 30 min til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 16 min til Hakadal, 13 min til Hagan, 21 min til Skedsmokorset, 36 min til Oslo lufthavn, 23 min til Strømmen, samt 33 min til Oslo sentrum.
Fra eiendommen er det gangavstand til Sørli barneskole og Nittedal ungdomsskole. Det er også gang/sykkelavstand til videregående skole, og det er ellers flere videregående skoler i nærliggende kommuner. Området har også flere barnehager – både private og kommunale.
For mer info om området, se på https://nittedalsporten.no/

Adkomst

Følg Rv 4 nordover i Nittedal kommune fra Oslo. Fra rundkjøringen på Gjelleråsen er det ca. 7 km frem til rundkjøring på Rv4 hvor en tar av til Kruttverksveien rett sør for Nittedal kommunehus. Fra denne rundkjøringen følges Kruttverksveien 1.9 km frem til avkjøring inn i Georg Frølichs vei til venstre. Boligen ligger på høyre hånd ca. 71 meter inn i veien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Kruttverket FUS barnehage (0-6 år) 2 min
86 barn 0.2 km
Stubben barnehage (0-6 år) 8 min
76 barn, 4 avdelinger 0.7 km
Sørliveien barnehage (2-6 år) 11 min
23 barn, 1 avdeling 1 km
Skoler
Sørli skole (1-7 kl.) 11 min
199 elever, 9 klasser 1 km
Rotnes skole (1-7 kl.) 13 min
400 elever, 19 klasser 1.1 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 18 min
244 elever, 10 klasser 1.5 km
Bjertnes videregående skole 20 min
500 elever, 26 klasser 1.8 km
Stovner videregående skole 18 min
700 elever, 45 klasser 14.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 552 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet tomt med plenarealer, asfaltert adkomstvei og parkeringsplass.

Parkering

1 bilplass i carport med el-kontakt. Carporten er på 12,7 kvm ihht taksrapporten. Ellers er det parkeringsplass på sameiets grunn for beboere og gjester. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert bebyggelse i henhold til reguleringsplan ID 243 Bebyggelsesplan for B6 og B7 Kruttverket datert 05.10.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.10.2009, samt endret av Formannskapet sak 79/12 den 20.08.2012.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 741,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
VED EIENDOMSSKATT:
Eiendomsskatten er kr 5 953 pr år.
Fellesutgiftene er kr 3 539,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikringer, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, reparasjon/vedlikehold(malerarbeid/vedlikehold brannvernutstyr), snømåking/strøing/gressklipping mv., tv/bredbånd, andre kostnader, nedbetaling og renter på fellesgjeld i forbindelse med lån tatt opp til malerarbeid.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Homenett som leverandør av fiber/internett og kostnader for dette inngår i fellesutgiftene
Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 249,- pr. mnd. Dette er i likhet med internettleveranse oppgitt som en tilleggsytelse inntatt i fellesutgiftene. Sameiet har på årsmøte den 15.04.2021 besluttet å si opp tv abonnement som betales over fellesutgiftene. Fra 01.07.2021 vil da tv signaler ikke faktureres via sameiet og fra forretningsfører men må betales direkte til den tilbyder av tv den enkelte inngår avtale med. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.500,- pr. år. Alarmanlegget er alarmselskapet sitt og hvis alarmabonnement ikke overtas/videreføres av ny eier vil anlegget måtte taes ned og leveres Verisure. Dagens eier vil avslutte abonnement for anlegget ved flytting.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 314 541,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 732 347,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 28.720,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 69 086,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 690 863,- pr. 31.12.2020. og lånevilkårene er:
Lånenummer: 16362067352, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.05.2021: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 29
Saldo per 11.05.2021: 612 526
Andel av saldo: 61 253
Første termin/første avdrag: 30.12.2020 ( siste termin 30.06.2028 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.542.678,-.
Av dette beløpet utgjør kr 69.086,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lise Camilla Øhrling og Jorge Westenvik Espinoza

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og rekkehuset er tilknyttet Solhellinga III sameie, med sameiebrøk 161/1610.
Sameiet består av 10 leiligheter og ingen næringsseksjoner.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22983800, usbl@usbl.no .
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
Foretatt påkostninger de senere år: Bygningsmassen er utvendig malt i 2020, samt at brannstiger er
Planlagte påkostninger: ingen planlagte
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) kan eie seksjoner i sameiet. Informasjon fra sameiets vedtekter er som følger: Borettslag, staten, fylkeskommuner, kommuner samt selskaper og organisasjoner som eies eller kontrolleres av staten, en fylkeskommune eller en kommune, og som har til formål å skaffe boliger, kan erverve flere seksjoner. Det samme gjelder institusjoner eller sammenslutninger med samfunnsnyttig formål som har til formål å skaffe boliger, eller en arbeidsgiver som skal leie ut seksjonene til sine ansatte.
Vedtektene er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bes om å sette seg inn i sameiets vedtekter før inngivelse av bud.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,5% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver kr. 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0046/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2146

Dato

Sist oppdatert: 23. oktober 2021 kl. 00:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.