Solgt: 13 100 000 kr

Øvre Gullhaug 17

11 600 000 kr
201 m²
4 soverom
Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Øvre Gullhaug 17.
Cecilie Muri
Presenteres av
Cecilie Muri
Bærums Verk/Gullhaug
Lekker enebolig med fantastiske utearealer og upåklagelig utsikt mot sjøen! Unik beliggenhet - innerst i blindvei!

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  11 600 000 kr
 • Omkostninger
  291 342 kr
 • Totalpris
  13 391 342 kr
 • Byggeår
  1990
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  201 m²
 • Bruksareal
  256 m²
 • Tomteareal
  740,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Utsikten, utsikten og utsikten. Den er fantastisk - gir ro i sjela :-) Terrassen mot utsikten er suveren - jeg føler meg heldig hver gang jeg ser ut på den. Den utvider i praksis boligarealet gjennom hele sommerhalvåret! Stuen, med alle de store vinduene - og den doble takhøyden. Lysinnfallet i boligen er fantastisk og vinduene i stuen gjør at du føler at du får utsikten, solen og terrassen inn. Jeg er veldig glad for at det er sol i huset fra soloppgang, for jeg er en "early riser" og priser meg lykkelig over en kopp kaffe i morgensolen, uansett hvor tidlig jeg er oppe. Både kjøkkenverandaen og den store terrassen har sol fra soloppgang. Boligen ligger innerst i blindvei, så her er det stille og rolig i tillegg til at det er en flat gate, åpen og oversiktlig som er ideell for småbarn.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En lekker og meget innbydende enebolig med en unik og barnevennlig beliggenhet, innerst i blindvei. Her får du X-faktorene som fantastiske utearealer og upåklagelig utsikt mot sjøen. Den imponerende utsikten og lysforholdene i boligen er noe du aldri vil gå lei av! På sommerhalvåret blir den herlige, sydvendte og solrike terrassen på hele 115 kvm en forlengelse av stuen. Hagen finner du på oversiden av boligen, hvor det er god plass til trampoline, lekestativ eller andre ting barna måtte ønske seg. Utenom dette inneholder boligen bl.a. 4 soverom, 3 bad + vaskerom, 2 stuer, romslig kjøkken og 2 garasjeplasser!
Her får du alt, pluss litt til, av hva en moderne familie ønsker seg!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Øvre Gullhaug 17, 1354 BÆRUMS VERK
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 95, bruksnummer 403, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 279 kvm
Totalt bruksareal: 256 kvm
Totalt primærrom: 201 kvm
Bruksareal:
Enebolig 256 kvm
Primærrom:
Enebolig:
U. etasje 75 kvm: Entre, gang/garderobe, vaskerom, toalettrom, stue, soverom og bad.
1. etasje 88 kvm: Soverom, bad, kjøkken og stue med åpen løsning mot spisestue. Utgang fra spisestue til øst-vendt veranda på ca. 10 kvm. Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca. 115 kvm.
2. etasje 38 kvm: Kontor/garderobe, to soverom og bad. Gulvflate i 2.etasje er målt til ca. 51 kvm. Utgang fra soverom til syd-vendt takoverbygget balkong med gulvflate på ca. 7 kvm.
Sekundærrom:
Enebolig:
U. etasje 55 kvm: To garasjerom og to boder.
I tillegg til de oppmålte arealene er det en redskapsbod på ca. 4 kvm og en redskapsbod (ikke målbart areal) med gulvflate på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.06.21 utført av Magnus Dahl Andersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjon med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein. Boligen har dører og vinduer fra byggeår. Profilert ytterdør med karmer/rammer av tre. Terrassedører og vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre. Takvinduer fra velux i 2-lags glass med karmer/rammer av tre. Naturlig ventilasjon via tilluftspalter-/luker, i kombinasjon med mekanisk avtrekk fra bad, toalettrom og kjøkken. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder disse bygningsdelene som er gitt TG2:
Bad - underetasje: Overflater vegger - Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft i dusjsonen. Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer - Membran/tettesjikt er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er redusert restlevetid. Det er ikke mulig å visuelt verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
Vaskerom: Ventilasjon - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer - Membran/tettesjikt på gulv er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er redusert restlevetid.
Toalettrom: Sanitærutstyr / innredning - Innebygget toalettsisterne har ikke avrenning til rom med sluk, eller tilsvarende sikring mot fuktskader.
Bad - 1.etasje: Sanitærutstyr og innredning - Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Overflater vegger - Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Overflater gulv - Stedvis avskallinger i flisfuger på gulv registrert. Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer - Membran/tettesjikt er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er redusert restlevetid. Det er ikke mulig å visuelt verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
Rom under terreng: Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Innvendige trapper: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Det er registrert aktivitet fra maur bak kledning ved terrassedør mot syd. Maurtype er vurdert til å være sukkermaur. Aktivitetsnivå/skadeomfang er ukjent.
Yttertak - Hovedtak: Tekkingsoverflate og undertak - Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
Balkonger, terrasser, veranda etc: Trapp fra terrasse til felles snuplass mangler rekkverk.
Drenering: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
Frittstående byggverk - Redskapsbod: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er moderat slitasjegrad med råteskader i et av hjørnene som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Underetasje
Bad: Bad fra 2004. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer fra HTH og benkeplate av tre. Underlimt servant med ett-greps armatur fra Dornbracht. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med vegg av glassbyggestein. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj fra Dornbracht. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast.
Vaskerom: Vaskerom fra byggeår. Vaskerom fra byggeår. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger med malt tapet. Himling med panel. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Naturlig avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av kobber. Avløpsrør av plast.
Toalettrom: Toalettrom fra 2004. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Skrånet himling med malt flate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil og overlys på vegg over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast.
1. etasje
Bad: Bad fra 2004. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer fra HTH og benkeplate av heltre. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur Dornbracht. Speil og overlys på vegg over servant samt vegg ved dusj. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbar dør. Dusjbatteri fra Dornbracht tilkoblet veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.
Avtrekksventil montert på vegg. Skittentøysjakt til vaskerom. Vannrør av typer rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Eier opplyser at downlights og noe elektrisk utstyr er skiftet i år 2019.
Kjøkken: Gulvflater med 2-stavs parkett. Vegger med malte flater og fliser. Himling med malte flater og downlights. Kjøkkeninnredning fra 2002 med slette fronter. Benkeplater med laminert overflate. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Hvitevarer fra Siemens og Bosch. Kjøleskap med frysedel og vann-/isbitfunksjon, mikroovn i
høyskap, komfyr og oppvaskmaskin i benk samt nedfelt platetopp. Veggmontert ventilator. Vannrør av kobber. Vannrensesystem. Avløpsrør av plast. Eier opplyser at oppvaskmaskin er skiftet i år 2016, platetopp i år 2018 og kjøkkenfronter i år 2012.
2. etasje
Bad: Bad - 2.Etasje
Bad fra 2019. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer fra Modena. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Speil med belysning på vegg over servant. Badekar med veggmontert armatur tilkoblet hånddusj fra Tapwell. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbar dør. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj fra Tapwell. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert på vegg. Skittetøysjakt til vaskerom. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Medfølger ikke: Lysekroner i spisestuen. Vaskemaskin og tørketrommel.
Medfølger: Hvitevarer på kjøkken.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.01.1990.
"Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Skapdør for brannslange må merkes med skilt "brannslange", jfr. "forskrift til vann og avløpsreglement" av 10. desember 1973.
2. Utvendig trapp skal ha forsvarlig rekkverk og solid håndlist på begge sider, jfr. byggeforskrift kap. 44:33 og 44:34.
3. Det må anordnes rekkverk ved utvendig forstøtningsmur, jfr. byggeforskrift kap. 43:44
4. Rekkverk må utføres slik at det ikke kan klatres i det, jfr. byggeforskrift kap. 43.31."
Midlertidig brukstillatelse meddeles under forutsetning av at punkt 4 utbedres umiddelbart. De øvrige punkter må etterkommes innen 01.06.90.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det foreligger tillatelse til til utvidelse av veranda / garasjeplass og steingjerde fra 24.11.2004
U. etasje er opprinnelig byggemeldt med en bod med dør utenfra, 3 boder og hobbyrom. Nå er det ingen dør til den ene boden utenfra og den er omgjort til et bad og de 3 bodene og hobbyrommet brukes i dag som kjellerstue.
2. etasje er opprinnelig byggemeldt som disp.rom og loftstue/hems. I dag er det 2 soverom og bad i denne etasjen.
Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 306380, tinglyst 07.09.1989, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Bærum kommune forbeholder seg rett til å føre og vedlikeholde kabler og ledninger over tomten samt å gi andre tomteeiere slik rett for nødvendig tilknytning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Hageslage i trommel er veggmontert i den ene garasjen. Slangen drypper, så selger antar det må være en liten lekkasje i slangen et sted.
Det er opplegg for sentralstøvsuger i huset, altså det ligger rør i veggene og det er uttak i hver etasje – men det er ingen motor/maskin. Ønsker kjøper å benytte seg av dette så må det monteres ny motor/maskin.
Noen av sprossefestene er ikke intakte, men dette har liten eller ingen praktisk betydning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet i stille og barnevennlige omgivelser på Gullhaug, innerst i blindvei.
Gangavstand til det idylliske handlesenteret Bærums Verk med sjarmerende gamle, småhus og hyggelige gågater med flere butikker og hyggelige serveringssteder som blant annet resturanten Værtshuset, Pannekakehuset og pizzarestauranten Melboden. Her vil du finne alt fra frisører, apotek, vinmonopol, glassblåseri, museum og flotte kunsthåndverk.
Det er umiddelbar nærhet til marka med naturskjønne rekreasjonsområder året rundt. På vinterstid finner du milevis med preparerte skispor og lysløype på Eineåsen skianlegg. Det er fantastisk med nærhet til Bærumsmarka/Krokskogens unike tur- og rekreasjonsmuligheter hele året med bade-, fiskevann og turstier. Flere aktive idrettsmiljøer i nærområdet med blant annet skiklubb, ridesenter, idrettshall, flere alpinbakker, golfbaner og treningssentre m.m. Flott og ny badeplass ved Burudvann.
Eiendommen sogner til Gullhaug barneskole som ligger innen kort og trygg avstand fra boligen og Einåsen ungdomsskole, samt at det er flere barnehager i området.
Offentlig kommunikasjon med bussholdeplass ligger i kort gangavstand fra boligen. Bussen tar deg blant annet i retning Oslo, Bekkestua og Sandvika, med ekspressbuss til og fra Oslo i rushtiden. T-bane fra Bekkestua og Kolsås i retning Majorstuen. Flybussen går fra området.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Grindaberget andelsbarnehage
- Sleiverud barnehage
- Gullhaug barnehage
Barneskole:
- Gullhaug skole
- Anna Krefting skole
Ungdomsskole:
- Eineåsen skole
- Mølladammen skole
Videregående skoler:
- Rosenvilde videregående skole
- Rud videregående skole
- Dønski videregående skole
- Valler videregående skole
- Nadderud videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Delvis skrånende tomt opparbeidet med brosteinsbelagte innkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Forstøtningsmur av naturstein ved boligens forside og trapp med tilhørende forstøtningsmur av betong på boligens bakside.

Parkering

Det er to garasjeplasser samt plass til ekstra biler på egen tomt. Den ene garasjen har satt opp egen stikk til lading av elbil.
Ellers gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for gullhaug datert 08.04.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Reguleringsplaner
Id 1981010
Navn GULLHAUG
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 08.04.1987
Delarealer Delareal 740 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn GE6
Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Delarealer Delareal 740 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.912,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er installert vannmåler på eiendommen og kostnadene betales etter forbruk. Forbruk avleses etter henvendelse fra kommunen. Forbruk betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter.
For denne eiendommen utgjør vann- og avløps forbruket kr. 6.759,- av de kommunale avgiftene. Oppgitt kostnad baserer seg på selgers forbruk og vil variere utfra bruk/personer i husstanden.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 29 385 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6848,-.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og Internett og har avgift på kr 1.100,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2 450 005,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8 820 018,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 11.891.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jorun Dieserud

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,6% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0110/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21110

Dato

Sist oppdatert: 02. juli 2021 kl. 13:07

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.