Solgt: 3 350 000 kr

Jens Bjelkes gate 43E

3 150 000 kr
35 m²
1 soverom
Velkommen til Jens Bjelkes gate 43 E!
Hamdi Kaptan
Presenteres av
Hamdi Kaptan
Tøyen
Lys og gjennomgående 2-roms med solrik og usjenert balkong. Superpopulær beliggenhet. Ingen forkjøpsrett
 • Prisantydning
  3 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  514 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 865 132 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1933
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  35 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 583 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Jens Bjelkes gate 43 E!
Dette er en flott og gjennomgående 2-roms leilighet med gode lysforhold. Boligen har en god planløsning med praktisk åpen stue/-kjøkkenløsning, samt store vindusflater som gir leiligheten en lys atmosfære. Fra stuen er det utgang til en solrik og usjenert balkong på ca. 4 kvm. Leiligheten inneholder stue, kjøkken, soverom, bad og entré. Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tøyen med Botanisk hage like ved.
Borettslaget er i gang med å bygge 18 nye leiligheter i bakgården med grøntområde. Se prosjektets hjemmeside for bilder: https://sorlihagen.no/
Høydepunkter:
- Attraktiv beliggenhet på Tøyen
- God og gjennomgående planløsning
- Solrik og usjenert balkong
- Varmtvann og fiber inkl
- Bad renovert i regi av brl
- Ingen forkjøp

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Jens Bjelkes gate 43E, 0578 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 229, bruksnummer 66, ideell andel 1/1
Andelsnummer 39, Borettslaget JBS, organisasjonsnummer 952 436 783

Innhold

Totalt bruttoareal: 39 kvm
Totalt bruksareal: 35 kvm
Totalt primærrom: 35 kvm
Primærrom:
1. etasje 35 kvm: Stue, kjøkken, bad, entré og soverom.
I tillegg disponerer boligen en loftsbod på 3 kvm og en kjellerbod på 2 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.01.2020 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur og tre. Bygård med flatt tak tekket med papp/folie e.l. Yttervegger er i teglstein med pusset og malt fasade. Skillende vegger og etasjeskillere i henholdsvis teglstein og tre. Bygget er fundamentert med naturstein til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende punkt har fått tilstandsgrad 2 av takstmann:
- Vinduer grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
- Balkongdør grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
- Innvendige dører grunnet alder og gjenværende levetid.
- Kjøkkeninnredning grunnet synlige svelleskader.
- Innredning og garnityr for våtrom grunnet alder og gjenværende forventet levetid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré
Lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen fungerer som et bindeledd mellom boligens øvrige rom.
Stue
Leiligheten har en flott stue i praktisk åpen løsning mot kjøkken med gode lysforhold. Stuen har plass til sofa med tilhørende stuebord og mediemøblement. Fra stuen er det utgang til solrik og usjenert sydvestvendt balkong på ca. 4 kvm.
Kjøkken
Funksjonelt kjøkken utstyrt med hvite slette fronter, laminat benkeplate med fliser over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk fra ventilator. Kjøkkenet har rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap, samt plass til et mindre spisebord.
Bad
Delikat bad med fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2005 og er utstyrt med heldekkende servant på underskap, speilskap, vegghengt toalett, dusj med dusjvegg i herdet glass. Opplegg til vaskemaskin og kondens-tørketrommel.
Soverom
Soverommet er romslig med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Rommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
Bod
Leiligheten disponerer i alt to boder på 3 kvadratmeter og 2 kvadratmeter.
Overflater gulv: Malte flater. Fliser på bad.
Overflater vegger: Parkett. Fliser på bad og i entré.
Overflater himling: Malte flater.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabler i gulvet på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1933
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1931 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 12242, tinglyst 08.03.1991, type heftelse: Obligasjon. Panthaver: Obos Eiendomsforvaltning AS.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tøyen med Botanisk hage like ved. Parkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene rundt er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et bredt utvalg av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten for en rask lunsj, take away eller en større middag.
Innenfor en radius på cirka 500 meter finner du Rema 1000, KIWI og Bunnpris. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret, med gode italienske pizzaer, stilfull bar og shuffleboard. I tillegg byr torget på barene Human Mote og Glasnost. Dette har allerede blitt en populær møteplass for folk på Tøyen. Du finner restauranter som Munks restaurant (thai) Anatolia (tyrkisk) og Skatten. Sushirestauranten Wasabi sushi er alltid populær. Ellers er det også to bakerier på torget, Baker Nordby og Backstübe. Også ligger den koselige nabolagsrestauranter Grådi kun 50 meter fra leiligheten, et meget populært og hyggelig sted. Gråbein litt lenger borti gata anbefales også et besøk eller to.
Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Her finner du et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizzarestaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Mexicansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park.
Det er god dekning på offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. T-bane fra Tøyen T-banestasjon hvor alle t-banens linjer stopper. Buss 60 stopper rett utenfor ved Tøyen skole, og nr 20 kan tas fra bensinstasjonen i Kjølberggata, eller i Finnmarkgata ved Munchmuseet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1186 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.1987.
Pågående byggesak i borettslaget som tidligere beskrevet under informasjon om borettslaget.
Eiendommen står på riksantikvarens gule liste.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.583,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, bredbånd, varmtvann, drift, vedlikehold, kapitalkostnader, kommunale avgifter, felles forsikring, styrehonorar, forretningsførsel og revisjon.
Felleskostnadene justeres normalt etter borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Oppvarming kr. 200,-
Felleskostnader kr. 2.242,-
Trappevask kr. 120,-
Kapitalkostad lån 1 kr. 1.021
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld for et av lånene (OBOS04-98207794244). kr. 154.808,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon av felleskostnadene på kr 1 021,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av fiberbredbånd. Dette er inkludert i felleskostnadene og hastigheten kan oppgraderes mot pristillegg. Borettslaget har Kabel-Tv avtaler, samtidig anbefales RiksTV i borettslagets velkomstbrev. Nåværende eier har vært tilknyttet Telenor som leverandør av Kabel-TV med en kostnad på kr. 4.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 669 852,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 411 466,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 11.493,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 514.000,- pr. 08.12.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 46.290.171,- pr. 08.12.2020 og lånevilkårene er:
Lån: OBOS02-98207794236
Saldo: kr. 2.109.586,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 17 år og 4 mnd
Andel av saldo: 21.986,-
Kapitalkostnader: 123,-
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBOS03-98207794228
Saldo: kr. 1.604.074,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 18 år og 9 mnd
Andel av saldo: 16 717,-
Kapitalkostnader: 87,-
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBOS04-98207794244
Saldo: kr. 11.865.127,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 14 år og 4 mnd
Andel av saldo: 154.808,-
Kapitalkostnader: 1.021,-
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBOS05-98207794201
Saldo: kr. 5.811.127,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 28 år og 10 mnd
Andel av saldo: 60 561,-
Kapitalkostnader: 225,-
Avdragsfrihet: Nei
Lån: OBOS06-98207586099
Saldo: kr. 5.000.000,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 21 år og 7 mnd
Andel av saldo: 52 106,-
Kapitalkostnader: 79,-
Avdragsfrihet: ja, frem til 01.06.2022
Lån: OBOS08-98207897914
Saldo: kr. 19.900.000,- pr. 18.12.2020
Rentebetingelser: 1,78% pr 18.12.2020
Type rente: Flytende
Lånets løpetid: 1 år og 9 mnd
Andel av saldo: 207.407,-
Kapitalkostnader: 313,-
Avdragsfrihet: Ja, frem til 01.08.2022
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld for et av lånene (OBOS04-98207794244). kr. 154.808,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon av felleskostnadene på kr 1 021,-.
OBOS08-98207897914 er et byggelån som er tatt opp for å finansiere oppføring av nybygget på borettslagets eiendom. Byggelånet vil bli tatt opp og fordelt på andelene, byggelånet utbetales til borettslaget utover byggeperioden. Det er totalt søkt om og estimert 83 mill. Når oppføringen av nybygget er ferdigstilt og nyere eiere har fått tinglyst hjemmel til boligene skal lånet etter planen innfris. Boligens andel fellesgjeld vil dermed gradvis øke i tiden fremover, samtidig vil fellesgjelden reduseres med tilsvarende når er byggelånet innfridd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3.665.132,-. Av dette beløpet utgjør kr 514 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anton Dalby

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget JBS.
Borettslaget består av 79 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad avholdes 2 ganger årlig.
Dyrehold er tillatt. Med noen begrensninger. Konferer med megler for ytterligere info eller se husordensregler.
Borettslaget har eget hjemmeside: www.jbsborettslag.no
Foretatt påkostninger de senere år:
2015 - Skiftet alle ytterdører
2012-2013 - Utbedring av piper
2005 - Nye bad inkl. soilrør
2005 - Oppussing av oppganger
2002 - Skiftet vinduer i trappeoppgangene
2001 - Balkonger, dører og vinduer er pusset og malt.
Planlagte påkostninger:
Det er vedtatt oppføring av nybygg med 18 leiligheter på eiendommen. Alle leilighetene er solgt. Kontrakt er inngått med KF Entrepenør AS. Byggearbeidene er i gang og igangsettingstillatelse datert 17.11.2020 foreligger. Byggetid er beregnet til ca 14 mnd. Leilighetene vil inngå som del av borettslaget. Byggelån vil bli tatt opp og fordelt på andelene, byggelånet utbetales til borettslaget utover byggeperioden. Det er totalt søkt om 83 millioner. Vennligst se innkalling/protokoll fra ekstraordinært årsmøte 05.02.2020.
Nybygget reises i borettslagets bakgård. Bakgården vil også få en stor overhaling til glede for alle beboere. Interessenter oppfordres til å gå inn på prosjektets hjemmeside: https://sorlihagen.no/. Her kan man se situasjonskart og fasadebilder av den nye bebyggelsen. Bygget vil bli 3 etasjer høyt, og vil dermed ikke påvirke andel 45 sine sol- eller utsiktsforhold i stor grad.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr. 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0146/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.20146

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 13:56

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.