Solgt: 5 000 000 kr

Bakkeveien 5A

5 150 000 kr
118 m²
3 soverom
Velkommen til Bakkeveien 5A - Pen og solrik 1/2 part av tomannsbolig som er påkostet med nytt bad, kjøkken og elektrisk anlegg de senere år. Innredet underetasje i 2019/20
Øystein Thorsen
Presenteres av
Øystein Thorsen
Oppegård|Myrvoll
Pen 1/2-part av 2-mannsbolig. Nytt bad/kjøkken. Romslig hjørnetomt. Sentralt til tog og skole
 • Prisantydning
  5 150 000 kr
 • Omkostninger
  129 972 kr
 • Totalpris
  5 129 972 kr
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  118 m²
 • Bruksareal
  138 m²
 • Tomteareal
  663,3 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Pen og praktisk familiebolig på romslig og fin hjørnetomt
- Boligen er innholdsrik med entré, stue og kjøkken i 1.etg, 3 soverom og bad i 2.etg og kjellerstue, vaskerom og bod i underetasjen
- Boligen er perfekt for en barnefamilie
- Godt med lagringsplass i stor kjellerbod og på loft
- Stor hage med dukkehus
- Nytt bad i 2018 og kjøkken i 2017
- Nytt og oppgradert elektrisk anlegg
- Solrik og fin balkong
- Ny innredet kjeller med kjellerstue i 2019/20
- Svært sentral beliggenhet på Myrvoll
- Kort vei til tog, skole, barnehage og matbutikk

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bakkeveien 5A, 1415 OPPEGÅRD
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 243, bruksnummer 252

Innhold

Totalt bruttoareal: 151 kvm
Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 118 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 138 kvm
Primærrom:
Tomannsbolig:
-1. etasje 24 kvm: Gang, peisestue
1. etasje 50 kvm: Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue
2. etasje 44 kvm: Bad, gang, 3 soverom
Sekundærrom:
Tomannsbolig:
-1. etasje 20 kvm: Vaskerom, bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.12.2019 utført av BN Takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 1957 med grunnmur i betong, etaskeskillere med trebjelkelag, yttervegger i mur som utvendig er pusset og saltak tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på:
TG 3: Terrengtrapp må sikres før bruk. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av registreringer på utvendige trapper.
TG 2:
Grunn og fundamenter: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer.
Gulv på grunn: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer.
Vegger mot grunn: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Fuktbelastning på drenering og fuktsikring på grunnmuren over tid samt alder på drenering og fuktsikringen tilsier at det må påregnes behov for fornyelse over tid.
Drenering: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Fuktbelastning på drenering og fuktsikring pågrunnmuren over tid samt alder på drenering og fuktsikringen tilsier at det må påregnes behov for fornyelse over tid.
Yttervegger: Det ble registrert riss og felter med bom i utvendig puss. Det ble registrert sprekker/riss på yttervegg på loftet. Opprinnelig vindu i bad er fjernet og er innpusset. Ytterveggene ble kun besiktiget fra bakkeplan. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer.
Vinduer: Nye kjellervinduer mangler innpussing. Det ble registrert dugg på innsiden på flere av vinduene i 1. og 2. etasje. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Det er påregnelig med behov for utskifting av de eldste vinduene.
Ytterdører og porter: Kjellerdør mangler innpusing mot terrasse. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder på balkongdør samt registreringer.
Innvendige dører: Ventilansjosspalte under dør til badet mangler. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer.
Takkonstruksjoner: Det ble registrert noe fuktskjolder på bjelker, tørt på befaringstidspunktet - antatt å være før omlegging av taket i 2007. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
Trapper og ramper: Håndløper mangler på 1 side i innvendige trapper. Fliser på utvendig trapp har løsnet og er fjernet. Det er sprekk og rustsprengninging i utvendig trappe/rampe. Terrengtrapp må sikres før bruk. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer.
Balkonger, terrasser ol.: Det ble registrert malingsflass på balkong og søyler til balkong. Noe synlig rust i underkant av balkongen ble registrert, kan være symptom på påbegynnende rustsprengning. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer.
Frittbærende dekker: Målt avvik under 15 mm på kontrollerte steder, det er kun utført stikkkontroll. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer.
Vaskerom: Vaskerommet er uten sluk og vanntett sjikt. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Varmtvannsbereder har oppnådd forventet levetid.
Overflater på innvendige gulv: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer på de eldste overflatene. Det var pågående arbeid i kjeller som ikke var ferdigstilt på befaringstidspunktet.
Overflater på innvendige vegger: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer på de eldste overflatene. Kvist slår igjennom malingen enkelte steder på trepanelen. Det var pågående arbeid i kjeller som ikke var ferdigstilt på befaringstidspunktet.
Overflater på innvendig himling: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og registreringer på de eldste overflatene. Kvist slår igjennom malingen enkelte steder på trepanelen. Det var pågående arbeid i kjeller som ikke var ferdigstilt på befaringstidspunktet.
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registreringer på de eldste rørene.
Luftbehandling, generelt: Det er begrenset med lufteluker i boligen. Opprinnelig lufteventiler i pipe på kjøkkenet er innebygget og tatt ut av bruk.
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
Bad: Nytt bad 2018. Oppussing av bad utført av Funksjonell VVS AS i juni 2018. FDV dokumentasjon på arbeidene medfølger.
Ildsted/skorstein/pipe: Stålrør innstallert i pipe i 2005 av gammel eier. Den ene ( ved nærmere ettersyn begge) sidesteinen i peisen er sprukket. Kamerakontroll av pipe utført av brannvesenet høst 2019, ingen avvik. Kommentar fra brannvesenet om at lufteventiler burde innstalleres i stue og på kjøkken for å bedre trekken i pipa.
Drenering, fuktsinnsig i underetasje: Noe saltutslag på vegg mellom bod og trapperom i kjeller. Info fra tidligere eiers salgsprospekt: " Det var fukt på veggen i vaskerommet før takrenner ble flyttet i forbindelse med takomlegging i september 2007. Ingen fukt oppdaget etter takomlegging"
Tak: Info fra tidligere eiers salgsprospekt " Yttertaket ble omdekket med nytt taktekke, renner og nedløp i 2007 av fagfolk. Fasade malt i 2007"
El- anlegg: Nesten hele det elektriske anlegget er skiftet. Samsvarserklæring følger på det som er nytt. Utført av Storm elektro. El-kontroll 27.11.2017 av Elsikkerhet Norge.
Byggeplaner i området: Mottatt nabovarsel ang. søknad om riving av eksisterende hus og bygging av ny tomannsbolig i Bakkeveien 6 B.
Endringer av boligen som avviker fra opprinnelig plantegninger: Innredet kjeller i 2019. Noen endringer på lettvegger ( litt større innredet del slått sammen med to mindre boder til en stor bod).
Godkjenning hos bygningsmyndigheter? Vet ikke, Nesten hele området som er innredet er i gamle byggetegninger definert som peisstue. Ny romhøyde følger dagens retningslinjer. Noen endinger i lettvegger, men ikke stort.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Halvpart av vertikaldelt 2-mannsbolig med fin sjarm og god innvendig standard hvor mye oppussing er påkostet de siste årene. Boligen har koselige uteplasser, stor hjørnetomt med fin hage samt solrik balkong.
Påkostninger 2017-2019:
2017:
- Nytt kjøkken
- Nye gulv i 1.etg
- Alarm installert
2018:
- Nytt bad og nye vannrør fra varmtvannsbereder
- Varmepumpe i stuen innstallert
- Ny inngangsdør og kjellerdør
- 3 nye vinduer i kjelleretasjen
2019:
- Oppussing av kjeller med kjellerstue og boder
- Nytt elektrisk anlegg i hele huset med samsvarserklæring. Det elektriske anlegget er også oppgradert fra 2-fas 50 ampere til 3-fas 63 Ampere.
Innvendig standard på overflater:
Gulv: Ubehandlet puss, fliser, laminatparkett og malt tregulv. Ny laminatparkett i 1. etg i 2017 og nye laminatfliser på gulv i kjeller i 2019.
Vegger: Trepanel, tapetserte og malte overflater.
Tak: Trepanel og malte overflater.
Entrè:
Hyggelig entrè med varmekabler og plass for å henge fra seg i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Nyere inngangsdør.
Kjøkken:
Meget lekkert kjøkken som ble pusset opp i 2017. Kjøkkeninnredning fra Ikea med hvite, profilerte fronter og mørk laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn med ventilator, platetopp, kjøleskap og micro med grillfunksjon medfølger. På kjøkkenet er det montert komfyrvakt og waterguard og det er god belysning med dimmbar Led-spotter i taket og integrert lys i overskap. Vindu mot øst og utgang, via entrè, til koselig uteplass ved inngangsparti.
Stue:
Stor og flott stue hvor man har meget god lysinnslipp fra store vinduer både mot nord og vest. Utgang til vestvendt balkong på ca 10 kvm med sol til ca kl 21 midtsommers. God plass til sofagruppe, spisestue og møblement. Nyere pesiovn fra 2005 som gir lun og god varme i vinterhalvåret. Det er også montert en ny varmepumpe/aircondition i stuen, denne vil man ha glede av både vinter som sommer.
Kjellerstue:
Romslig og helt nyoppusset kjellerstue med et vindu og nyere inngangsdør fra hagen. Underetasjen er innredet i 2019 hvor kjellerstuen har varme i gulvet. Det er også pipeløp i hjørnet av rommet.
Kjellerstuen har takhøyde ca 2,0 meter.
Soverom:
3 stk soverom i 2.etg. Hovedsoverommet er romslig og flott, soverom 2 har mye lagringsplass i stor garderobe og barnerommet er pent oppusset.
Bad: Meget delikat og lekkert bad fra 2018 med grå gulvfliser, hvite veggfliser i kombinasjon med mørke fliser i dusjen. Badet ble pusset opp av firma og er innredet med veggmontert dusj med innsvingbare dusjvegger, veggmontert wc og servant på underskap samt håndkleholder. Nye vannrør fra varmtvannsbereder i kjeller til badet. Downligts i taket og mekanisk avtrekk.
Vaskerom: Praktisk og fint vaskerom i kjelleren. Varmtvannsbereder fra 1981 og opplegg for vaskemaskin. Vaskerommet er uten sluk og vanntett sjikt.
Teknisk om boligen:
Oppvarming: Elektrisk oppvarming. Varmekabler i entre, gang i kjeller, peisestue og bad. Luft/luft varmepumpe fra 2018 plassert i stue.
El-anlegg: Boligens el. anlegg er delvis oppgradert i 2004 og 2017-19
Luftbehandling: Naturlig ventilasjon. Mekanisk avtrekk med baderomsvifte i bad.
Rør: Vann og avløpsledninger er dels fra 2018 og dels av eldre dato. Soilrør er murt inn i vegg og er fra byggeåret.
Bod:
I forbindelse med innredningen av kjelleren er det etablert en stor og praktisk bod i underetasjen vegg i vegg med kjellerstuen.
Loft: Kaldloft med stor lagringsplass.
Terrasse/hage:
Balkong: Vestvendt balkong på ca 10 kvm. Sol fra formiddag til ca kl 22 midtsommers ihht opl. fra selger.
Hage: Hage på vestsiden av boligen. Lekehus. Plass til trampoline.

Oppvarming

Elektisk oppvarming med varmekabler i entré, gang i kjeller, kjellerstue og bad. Luft til luft varmepumpe i stuen. Vedfyring med peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1957.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger dog byggetegninger innhentet hos kommunen.
Underetasjen er hos kommunen opprinnelig byggemeldt som peisstue, tørkerom samt vedbod og matbod jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold jf. dagens krav.
Underetasjen med unntak av vaskerommet er ombygd fra råkjeller med betongvegger/gulv og innredet til dagens løsning med kjellerstue og en stor bod i 2019. Takstmannen har ikke vurdert om rommene i boligen tilfredsstiller dagens krav til rom for varig opphold men selger opplyser at dagens krav til lysinnslipp ikke er oppfylt da vinduet i kjellerstuen er for lite. Planløsningen i underetasjen er ved innredningen noe endret ved at kjellerstuen er utvidelse ca 30 cm i bredden ved at noe av arealet fra bodene er innlemmet i kjellerstuen.
Innredningen til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3020/243/252:
04.02.1944 - Dokumentnr: 339 - Erklæring/avtale
PRIVAT GRENSEREGULERING MELLOM BNR.50 OG 252
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
Gjelder denne registerenheten med flere
26.09.1983 - Dokumentnr: 8717 - Erklæring/avtale
AVSTÅELSE AV AREAL TIL OPPARB. AV BAKKEVN.-FRYDENBERGVN.
RETTIGHETSHAVER:OPPEGÅRD KOMMUNE.
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
19.03.1984 - Dokumentnr: 2674 - Best. om vann/kloakkledn.
VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
08.03.2000 - Dokumentnr: 2981 - Bestemmelse om kloakkledn
Rettighetshaver: Oppegård kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oppegård kommune
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
12.12.2002 - Dokumentnr: 17308 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
31.10.2008 - Dokumentnr: 885849 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
21.06.1922 - Dokumentnr: 900047 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3020 Gnr:243 Bnr:50
12.12.2002 - Dokumentnr: 17308 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 og 2
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.2008 - Dokumentnr: 885696 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3020 Gnr:243 Bnr:1435
31.10.2008 - Dokumentnr: 885712 - Opphevelse av seksjonering
Oppheving av:
Seksjon:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Seksjon:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
01.01.2020 - Dokumentnr: 505222 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252
22.11.2019 - Dokumentnr: 1404607 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
04.02.1944 - Dokumentnr: 339 - Erklæring/avtale
PRIVAT GRENSEREGULERING MELLOM BNR.50 OG 252
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
Gjelder denne registerenheten med flere
26.09.1983 - Dokumentnr: 8717 - Erklæring/avtale
AVSTÅELSE AV AREAL TIL OPPARB. AV BAKKEVN.-FRYDENBERGVN.
RETTIGHETSHAVER:OPPEGÅRD KOMMUNE.
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
19.03.1984 - Dokumentnr: 2674 - Best. om vann/kloakkledn.
VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
08.03.2000 - Dokumentnr: 2981 - Bestemmelse om kloakkledn
Rettighetshaver: Oppegård kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oppegård kommune
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
12.12.2002 - Dokumentnr: 17308 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Overført fra: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252 Snr:1 m.fl.
31.10.2008 - Dokumentnr: 885849 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
21.06.1922 - Dokumentnr: 900047 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3020 Gnr:243 Bnr:50
12.12.2002 - Dokumentnr: 17308 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 og 2
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.2008 - Dokumentnr: 885696 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3020 Gnr:243 Bnr:1435
31.10.2008 - Dokumentnr: 885712 - Opphevelse av seksjonering
Oppheving av:
Seksjon:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Seksjon:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
01.01.2020 - Dokumentnr: 505222 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0217 Gnr:43 Bnr:252

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Tilbehør:
Vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin følger ikke boligen.
Forøvrig følger salget NEF`s liste over tilbehør og løsøre.
Kjekt å vite:
Kjellervindu i trapperommet bør byttes, nytt vindu er innkjøpt og følger boligen.
3 nye vinduer i underetasjen er satt inn, det gjenstår pussing på utsiden.
Det bør etableres en lufteluke i stuen og en på kjøkkenet.
Begge sidesteinene i peisen er sprukket, i selgers opplysningsskjema oppgis kun en sidestein.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og populært villaområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune. Her finner du et hyggelig bomiljø med en god blanding av barnefamilier, voksne og eldre. Myrvoll er et spennende område som er under utvikling og man ser allerede konturen av hvorledes den nye "skogsbyen" vil bli med tanke på utbyggingen på Trelasttomta og Skogsåsen. Gangavstand til barnehager, skoler, kollektivtransport, marka m.m.
Kort vei til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Gangavstand til turområde og 18-hulls golfbane på Greverud. Skiforeningen kjører snøkanon på vinterstid og preparerer rundløype i forbindelse med lysløype på golfbanen. Kort vei til Øst- og Sørmarka samt Nøstvedtmarka og langs Gjersjøen. Gode sykkelveier til Kolbotn, Gjersjøen og Tusenfryd.
Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige fritidstilbud i kommunen. Idrettstilbudet varierer fra et stort fotball- og håndballmiljø, til mindre miljøer innenfor alpin og tennis. På Greverud er det nyere idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark. Kommunen tilbyr bla. Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner, idrettshaller og ulike treningssentre. Kort kjøre-/sykkelavstand til Oslofjorden med badeplasser blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter.
Greverud senter ligger i kort kjøreavstand og kan tilby Meny og Rema 1000 matbutikk, café, fysikalsk institutt, legesenter, apotek, frisør, restaurant, idrettsanlegg m.m. På nye Myrvoll stasjon som i gangavstand finnes en flott Kiwi butikk, Baker, frisør og hudpleie etc. I tillegg Coop Ekstra på Sofiemyr, her finner du også Biltema og Plantasjen.
På Kolbotn finner man alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med ca 60 forretninger, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus.
Få minutters gange til Myrvoll stasjon med god togforbindelse mot syd ( Ski, Moss, Mysen) og nord (Oslo) samt bussholdeplass. 21 minutter med tog (L2) til Oslo S og 13 minutter til Ski. Ekspressbuss i rushtiden bruker 34 min til Oslo sentrum (Bjørvika). Bussrutene med stopp på Myrvoll er 84 E, 87 og 81 N. Enkel adkomst til E6 Europaveien og E18 Mosseveien. Ca. 20 minutter med bil til Oslo sentrum.

Adkomst

Bakkeveien har adkomst fra rundkjøringen i Tverrveien ved Myrvoll stasjon. Denne boligen har adkomst fra Marens vei, som er en stikkvei til Bakkeveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Nordre Follo kommune har et godt barnehage- og skoletilbud. Flere barnehager i nærmorådet. Kort og trygg skolevei til Østli barneskole. Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen VGS ligger i nærheten på Sofiemyr. Det er planlagt at det skal bygges en ny og moderne ungdomsskole på Sofiemyr. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt 663,3 kvm. Opparbeidet med steinheller ved inngangsparti, trær, busker, plen m.m. Gruset innkjørsel med god plass til parkering av biler.

Parkering

God plass til biloppstilling på gruset plass på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles privat stikkledninger som deles med nabo i 5 B. Eierne er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Felles vannmåler i 2-mannsboligen på eiendommen 5 A og 5 B hvor det p.t foreligger avtale om 50/50 fordeling som er registrert hos kommunen slik at kommunen sender ut faktura med denne fordelingen. Nabohusholdningen i 5 B består av 2 personer. Ved eierskifter i 5 A og 5 B er det en muntlig avtale p.t om at fordeling bestemmes og formidles kommunen på bakgrunn av antall medlemmer i de respektive husstandene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplankart datert 22.11.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser for frittliggende småhusbebyggelse vedtatt 12.09.2016.
Kommuneplan Nordre Follo 2019-2030 vedtatt 13.05.2019 gjelder også for området.
Boligen ligger i gul støysone.
På tomten sydvest for boligen i Bakkeveien 6 B er søkt om riving av eksisterende bolig og oppføring av ny tomannsbolig.
Tomten i syd som grenser til nabo (5 B) i denne 2.mannsboligen er ubebygd. Tomten er av en slik art at det er påregnelig at det vil bygges der i fremtiden.
På området nord for Tverrveien, kjent som Trelasttomta ferdigstilles for tiden boligprosjektet Myrvoll stasjon. Her bygges leiligheter, rekkehus og et lite utvalg forretninger.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter anslås til ca kr 13.000,- for 2019. Kommunen har oppgitt kr 7.956,- ( kr 1.989,- pr. termin x 4) for 2019 på forespørsel fra megler. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Selger opplyser at avgifter tilknyttet vannforbruk kommer i tillegg med ca kr 5.000,- slik at totalt beløp ligger på nevnte ca kr 13.000,-.
Ettersom det er felles vannmåler i 2-manns boligen vil husstandene måtte bli enige om rettferdig fordeling basert på antall mennesker i husstandene, p.t fakturerer kommunen 50/50 fordeling som nåværende eiere har avtalt.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 15.450 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.178,-.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av tv gjennom Viken fiber og har en samlet avgift på kr 1.059,- pr. mnd for tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er p.t tilknyttet Sector alarmselskap, abonnement medfølger ikke men kan overtas av ny eier om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 116 180,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 4 018 248,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.279.972,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale, påføres i budskjema.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.990,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 49-0102/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kolbotn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR49.19102

Dato

Sist oppdatert: 30. juli 2020 kl. 14:14

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.