Solgt: 5 010 000 kr

Nedre Skøyen vei 10C

4 700 000 kr
43 m²
1 soverom
Herlig balkong vendt mot syd.Velkommen til Nedre Skøyen vei 10C - Presentert av Krogsveen v/ Tom Martinsen
Skøyen
Lys og pen 2-roms eierleilighet uten gjenboere. Stor og solrik balkong. Nærhet til servicetilbud og off.kom. Garasjeleie
 • Prisantydning
  4 700 000 kr
 • Omkostninger
  118 842 kr
 • Totalpris
  5 128 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  43 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 997 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har gleden av å presentere denne lyse og pene 2-roms eierleiligheten i Skøyenhagen Boligpark Sameie. Sameiet er beliggende i et spennende område under utvikling.
Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning samt en romslig balkong med hyggelig utsyn mot sameiets parkmessige fellesområder og Hoffselva. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning. I fin tilknytning til begge bruksområder er det plass til et spisebord. Videre har man et godt soverom med et romslig garderobeskap montert. Badet er pent flislagt, har gulvvarme og opplegg til vaskemaskin. Bygget var nytt i 2008 og har balansert ventilasjonsanlegg. Det er heis i oppgangen.
Mulighet for parkering mellom 17.00-07.00 og helg på Multiconsult sin gjesteparkering.
Nærhet til servicetilbud, buss, trikk og tog.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nedre Skøyen vei 10C, 0276 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 3, bruksnummer 448, seksjonsnummer 45, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 43 kvm
Totalt primærrom: 43 kvm
Primærrom, 3. etasje:
Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
Leilighetens balkong måler ca. 7 kvm.
I tillegg disponerer boligen en bod merket med TS45 i underetasjen. Boden er oppmålt til ca. 4,6 kvm.
Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.02.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendige fasader kledd med teglstein og liggende kledning.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
TG2 (tilstandsgrad):
- Det er ikke registrert drenering fra innebygget toalettsisterne på badet.
- Det er registrert løs stikkontakt på vegg over komfyr på kjøkkenet.
Øvrige kontrollpunkter er vurdert til TG1. For ytterligere beskrivelser av tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten. Det er blant annet kommentert at det er en sprekk i elastisk fug på badet, mellom benkeplate og vegg på servantskapet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne lyse og pene 2-roms eierleiligheten i Skøyenhagen Boligpark Sameie. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning samt en romslig balkong med hyggelig utsyn mot sameiets parkmessige fellesområder og Hoffselva. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning. I fin tilknytning til begge bruksområder er det plass til et spisebord. Rommet har store vindusflater og fine, naturlige lysforhold. Videre har leiligheten et godt soverom med et romslig garderobeskap montert. Badet er pent flislagt, har gulvvarme og opplegg til vaskemaskin. Bygget var nytt i 2008 og har balansert ventilasjonsanlegg. Det er heis i oppgangen. Boligen disponerer for øvrig en kjellerbod.
Nærmere innhold:
Entré:
Lysmalt entré med parkett på gulv. Her er det montert et garderobeskap med plass til yttertøy. Direkte adkomst til stue/kjøkken og bad.
Stue:
Innbydende stue med store vindusflater og fine, naturlige lysforhold. Stuen er i åpen løsning med kjøkkenet, men oppleves likevel adskilt da kjøkkenet er i en nisje av rommet. Her er det plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord. Det er også plass til et spisebord i fin tilknytning til både stue og kjøkken. Gulvflaten er belagt med parkett. Det er montert et garderobeskap ved døren ut til entréen. Videre adkomst til soverommet gjennom skyvedører samt ut til balkongen.
Balkong:
Herlig balkong vendt mot syd. Balkongen måler ca. 7 kvm, så her er det god plass til utemøblement. Dekket er belagt med fliser og rekkverket er av metall og glassplater. Utebelysning og stikkontakter er montert. Balkongen vender ut mot sameiets parkmessige fellesområder og Hoffselven.
Kjøkken:
Leilighetens kjøkken har innredning fra Sigdal med hvite, slette fronter. Flott benkeplate av tre med nedfelt oppvaskkum. Over benkeplaten er det fliser på vegg, benkeskapsbelysning og stikkontakter. Medfølgende hvitevarer bestående av et kjøleskap med fryser, komfyr med keramisk platetopp og en oppvaskmaskin.
Soverom:
Lunt soverom med plass til dobbeltseng. Stor vindusflate som vender ut mot sameiets fellesområder i syd. Gulvflaten er belagt med parkett. Romslig garderobeskap er montert. Rommet har adkomst fra skyvedører på hver sin side av den ene langveggen, som gjør at man kan utnytte rommet bedre.
Bad:
Pent, flislagt bad med gulvvarme og opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskinen medfølger. Innredningen består blant annet av et vegghengt toalett, en servant på benkeplate med underskap og en dusjsone med delvegger og skyvedør av glass og metall. Over servanten er det speil og belysning.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme med radiatorer. Det er gulvvarme på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen (tidligere adresse Drammensveien 155C) datert 11.07.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet en erklæring/avtale med bestemmelse om trafostasjon/kiosk, en bestemmelse om vannrett, en bestemmelse om veg, en bestemmelse om gjerde med bestemmelse om adkomstrett og rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m, en erklæring/avtale med midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. opparbeidelse av vei. Forpliktelse av vederlagsfri overdragelse av nødvendig veigrunn til Oslo kommune. Videre er det en erklæring/avtale med bestemmelser vedr. bruksrett til utearealer og rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold og en erklæring/avtale med gjensidig rett til bruk av grunn ved reparasjoner og vedlikehold av bygg/parkeringskjeller.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Beboere som leier ut sin seksjon plikter til å melde dette til forretningsfører.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Informasjon vedrørende løsøre og tilbehør:
- Sovesofa, terrassemøbler, nattbord, spisebord, fire stoler og dobbeltseng 1,6 x 2,0 meter uten madrasser kan overtas av kjøper etter avtale. Nevnte møbler er plassert i kjellerboden nå grunnet styling.
- I kjellerboden er det to hylleseksjoner. Disse blir stående.
- Alle hvitevarer medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet på Skøyen med kort avstand til et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Skøyen stasjon, med både flytog, trikk og ulike bussforbindelser, ligger i gangavstand fra leiligheten. Det er også enkelt å komme seg inn til sentrum med sykkel via sykkelsti bl.a. langs Frognerkilen og inn til Aker Brygge eller andre veien ut mot Lysaker.
Leiligheten ligger like ved Sjølyst og Karenslyst Allé som er et område med alle tenkelige servicetilbud, som Slettvoll og Bohus for interiør, Maschmanns mathall, Vinmonopolet, kaféer og restauranter. Ønsker du å handle mat er det få minutters gange både til Meny, Coop mega, Møllhausen Torget/Coop og Kiwi. Flere treningssentre innen gangavstand. Gangavstand til både Frognerparken med flotte grøntområder og til Bygdøy med fine turområder og badeplasser. Området har kort vei til idrettshall, tennisanlegg, bibliotek, kino og skøytebane på Frogner stadion m.m.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Nedre Skøyen vei sogner til Skøyen skole. Se vedlagt nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 13.949,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Lekeomeråde, sykkelparkering og utebelysning.

Parkering

Det kan tidvis være mulig å leie parkeringsplass internt av beboere som eier plass.
For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og stikkveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-3879 datert 27.02.02 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Området er under omfattende utvikling, og byggearbeider må påregnes. Utdrag av plansaker i området iht. planinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmeside:
- Saksnummer 201414412: Det foreligger planer om områderegulering for Skøyen. Områdereguleringen er nå lagt ut på begrenset høring etter endringer som følge av uttalelser ved offentlig ettersyn i 2019/2020. Høringsfrist er 22.02.2021. Kunngjøring og dokumenter på høring finner du her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/sidinmening/main.asp?idnr=2021013846.
I plankartet på ovennevnte link er sameiets tomt foreslått omregulert til sentrumsformål. I illustrasjonsheftet er det tegnet inn åpne fasader med publikumsrettede funksjoner på baksiden av Nedre Skøyen vei 10.
I planforslag datert 08.11.2019, som har vært til offentlig ettersyn, står blant annet:
"Hensikten med planen er å sikre en framtidsrettet og helhetlig utvikling av Skøyen som kollektivknutepunkt og attraktivt byområde. (...) Planen bygger på den eksisterende bystrukturen, men strammer opp de utflytende arealene og gir Skøyen en tettere og mer bymessig karakter. (...) Områdereguleringen legger til rette for 9.500 nye bosatte og 3.900 nye arbeidsplasser. Ferdig utbygget kan Skøyen få ca. 4.800 nye boliger, i tillegg til dagens 1.500 boliger innenfor planområdet. (...) Nytt park- og grøntareal på til sammen ca. 30 dekar, og ca. 63 dekar til nye torg vil bidra til å styrke den offentlige romstrukturen."
- Saksnummer 201505963: Utbygging av service- og næringseiendom i Hoffsveien 1 A-E. Dette er eiendommen man ser på fra boligens balkong, på motsatt side av elven. Utdrag fra saksinnsyn: Ruter og Plan- og bygningsetaten har initiert områderegulering for Fornebubanen og Skøyen, i denne sammeheng er Ruter avhenig av å rive/endre deler av Hoffsveien 1A. Storebrand ønsker å se på eiendommen under et når revisjon av overordnet plan er igangsatt. Hensikten med prosjektet er utbygging av service og næringseiendom, samt en helhetlig bymessig utvikling av Hoffsveien og Skøyen. Vedr. byggehøyder iht. forslaget: Maks tillatt 21 etasjer for tyngdepunktet med metroinngang, deretter 11-13 etasjer langs Hoffsveien som danner en naturlig nedtrapping og byromsdannelse. Eiendommen er også omfattet av ovennevnte områderegulering.
- Saksnummer 201908157: Saken gjelder Fornebubanen. Fornebubanen er den største T-baneutbyggingen i nyere tid, og skal etter planen ferdigstilles innen 2027. Det er planlagt 6 nye stopp før banen treffer knutepunktet på Majorstuen, og det ene stoppet er foreslått på Skøyen. Byggestart i Bærum var høsten 2020. For mer informasjon, se saksnummer på Plan- og bygningsetatens saksinnsyn eller f.eks. https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/fornebubanen/#gref.
- Saksnummer 201806338: Bestilt oppstartsmøte for Nedre Skøyen vei 24-26 for grunnskole med flerbrukshall, bydelsadministrasjon, bibliotek, omsorgsboliger og kino. Planforslag skal iht. saksgang være klart første gang 15.03.2021 og sendt Byrådsavdelingen 15.10.2021.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer blant annet kabel-tv, internett, felles bygningsforsikring, driftskostnader m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.500 kwh. pr. år.
Utfakturering ifbm. individuell måling av varmtvann og oppvarming til hver seksjon utføres av et firma som heter Smartly. Dette inngår ikke i fellesutgiftene eller ovennevnte strømforbruk. Selger opplyser om at månedlig faktura vinterstid har vært på ca. kr 280,- og lavere sommerstid.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.005.660,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.620.376,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10.156,- pr. 31.12.2019. Ingen andel fellesgjeld eller lån registrert for selskapet pr 01.02.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.818.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Håkon Brask Rustad

Informasjon om forkjøpsrett

- Leiligheten er tilknyttet Skøyenhagen Boligpark Sameie, med sameiebrøk 42/13161.
- Sameiet består av 208 seksjoner.
- Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polise nummer 85873047.
- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
- Sameiets revisor er BDO AS.
- Dugnad må påregnes.
- Dyrehold er tillatt, forutsatt at dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Øvrige regler er fastsatt i vedtektene og husordensreglene.
- Sameiet har avtale med firmaet Skaaret Landskap AS om å holde uteområdet i orden.
- Sameiet har egen hjemmeside via VIBBO, www.skoyenhagen.no.
- Sameiet har avtale med Securitas om vakthold.
- Skøyenhagen Boligpark Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Bull Drift. Avtalen omfatter ikke tjeneste knyttet til den enkelte seksjon.
- Skilt til postkasse skal bestilles hos Låshuset AS.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Installering av individuelle målere for oppvarming og varmtvann samt utskiftning av samtlige stoppekraner i leilighetene.
2019: Siste fire bygg er malt ferdig, inkl. stolper på balkongene som er pusset og behandlet. Rens av ventilasjonsanlegget og hovedkanaler er undersøkt med kamera. Installert infrastruktur for elbillading med støtte fra kommunen. Beboerne som benytter seg av dette betaler selv for brukt strøm.
2017: Spyling av nedløpsrør.
2016: Nytt nøkkelsystem med kodebrikker til felles inngangsdør.
2015: Vask og utvendig maling av bygg 8-10 og 12 er gjennomført.
2015: Oppgradering av fellesarealer/lekeområdet.
2014: Overbygg inngangsdører.
2010: Nye søppelskur.
Planer:
- Oppgradering av belysning i fellesarealer. Styreleder informerer om at dette vil koste litt for sameiet og at det kan medføre en økning i fellesutgiftene, men at det ikke foreligger noe konkret pt.
- Styret har hatt prosjekt med OBOS Digitale nøkler for en nøkkelfri hverdag i sameiet, med økt potensiale for hjemlevering og tjenester, samt deling av nøkler. Styreleder opplyser om at sameiet i vår skal de gå over til tjenestene til Defigo. Det er foreløpig uklart hvilken kostnad dette vil ha og hvordan den evt. påvirker seksjonene.
- Noen verandadører har vist seg å sige over tid. Her er det initiert arbeid med å bytte ut hengsler, eller justere disse.
- Styreleder opplyser om at det ikke er behov for større vedlikehold pt. Det vil bli utført noen oppgraderinger på rørene snart, men det er ikke tenkt at dette skal føre til låneopptak.
Grunnet informasjon om planer for utbygging av Hoffsveien 1 har styret engasjert advokat slik at sameiets rettigheter blir ivaretatt. Fornebubanen og andre reguleringsplaner, som inkluderer politiske planer om utbygging av sentrale knutepunkter som Skøyen, kan få følger for sameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Seksjoneringsbegjæringen og øvrige dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0023/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.2123

Dato

Sist oppdatert: 24. februar 2021 kl. 14:38

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.