Solgt: 4 475 000 kr

Kaj Munks vei 41B

3 950 000 kr
55 m²
2 soverom
Lys og fritt beliggende 3-roms med balkong, heis og mulig parkering. God standard med kjøkken og bad fra 2018. Utsikt!
Jan Egil Røttingsnes
Presenteres av
Jan Egil Røttingsnes
Tåsen
Lys og fritt beliggende 3-roms med balkong, heis og mulig parkering. God standard med kjøkken og bad fra 2018. Utsikt!
 • Prisantydning
  3 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  125 350 kr
 • Omkostninger
  100 092 kr
 • Totalpris
  4 700 442 kr
 • Etasje
  9
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  55 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 397 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og meget arealeffektiv 3-roms hjørneleilighet med god standard i et populært og veletablert boligområde på Tåsen. Leiligheten ligger fritt til i byggets 9. etasje og det er flott utsyn mot Tåsen, Nordberg og Holmenkollen.
Leiligheten fremstår i meget god stand og ble i 2018 bygget om til en 3-roms ved at kjøkkenet ble flyttet ut i stuen og det ble etablert soverom i tidligere kjøkken. Overflater ble samtidig pusset opp og badet ble totalrenovert.
Kort vei til alt av fasiliteter som butikker, offentlig kommunikasjon, marka, Universitetet, BI, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og mye mer.
Varmtvann er inkludert i felleskostnader. Lagringsplass i to kjellerboder.
Det er muligheter for å leie parkeringsplass i garasjeanlegg under Tåsen senter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kaj Munks vei 41B, 0876 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 54, bruksnummer 415, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm
Primærrom:
9. etasje: Entré, bad, 2 soverom, stue/kjøkken: 55 kvm
I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på hhv ca 3,1 kvm og 2 kvm. Det er også en stor felles sports-/sykkelbod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.12.2020 utført av Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kjøkkenet ble i 2018 flyttet ut i stuen og det ble etablert soverom i tidligere kjøkken.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med murverk, utvendig med fasadeplater, pusset og malt fasade. Flatt tak antatt tekket med papp.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten fremstår som normalt vedlikeholdt med vanlig bruksslitasje. Det er hovedsakelig gitt TG1 på de fleste bygningsdeler, mens det er gitt TG2 på parkett i stue og kjøkken, vinduer, balkongdør og innvendige dører utfra alder og forventet gjenværende brukstid. Innvendig dør til soverom er gitt TG1.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og meget arealeffektiv 3-roms hjørneleilighet med god standard i et populært og veletablert boligområde på Tåsen.
Leiligheten ligger fritt til i byggets 9. etasje og det er flott utsyn mot Tåsen, Nordberg og Holmenkollen.
Boligen fremstår i meget god stand og ble i 2018 bygget om til en 3-roms ved at kjøkkenet ble flyttet ut i stuen og det ble etablert soverom i tidligere kjøkken. Overflater ble samtidig pusset opp og badet ble totalrenovert.
Muligheter for å leie parkeringsplass i garasjeanlegg under Tåsen senter.
Inneholder:
Entré/gang med plass til både sko og yttertøy. Parkett på gulv og malte flater ellers.
Lys og romslig stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Plass til både sittegruppe og spisestue i stuen. Store vindusflater gir masse naturlig lys inn i rommet, samt at leilighetens plassering i 9. etasje gir flott utsyn fra stuen. Stavparkett på gulv og malte flater ellers.
Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong på ca 3,4 kvm med fin utsikt og gode solforhold.
Delvis åpen kjøkkenløsning med Ikea innredning fra 2018. Hvite slette fronter og heltre benkeplate i eik. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og avtrekksvifte. Plass til kjøl-/fryseskap. God skap- og benkeplass og det er montert lys under overskap og komfyrvakt over koketopp.
Tidligere kjøkken ble i 2018 omgjort til soverom og det ble lagt nytt parkettgulv og malte flater.
Meget romslig hovedsoverom med parkett på gulv og malte flater ellers. God plass til stor dobbeltseng, skrivebord og garderobeplass i innebygde skap.
Lekkert flislagt bad pusset opp i 2018 med sandfargede fliser på gulv og vegg. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass, servantskap med speil og overlys og vegghengt toalett. Lagring også i høyskap. Det er gulvvarme på badet og opplegg for vaskemaskin.
Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.10.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/54/415/29:
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.10.1996 - Dokumentnr: 61809 - Erklæring/avtale
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:54 Bnr:415
Gjelder denne registerenheten med flere
31.03.2005 - Dokumentnr: 19820 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
31.03.2005 - Dokumentnr: 19820 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 29
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 551/21952
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 4 - 33.

Diverse

Integrerte hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin på bad medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et svært attraktivt boligområde på Tåsen. Området tilhører bydel Nordre Aker og tilbyr flere barnehager, barne- og ungdomsskoler, samt videregående skoler. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn og ungdom med flere aktivitets- og fritidsklubber, idrettslag, skolemusikkorps, kor, dans, drama og teatergrupper m.m. Kort vei til Lødrupskogen som er fredet, da den er en av landets nordligste eikeskoger.
Kort avstand til Voldsløkka med flere fotball- og vollyballbaner og flere barneaktiviteter. Det er også kort vei til Havnajordet som fører inn i Nordmarka og Maridalen med sine fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Du finner gode bademuligheter ved Sognsvann, Stilla eller ved Akerselven.
Ullevål sykehus, Rikshospitalet, Universitetet på Blindern er kun 5 minutter unna med t-bane og BI i Nydalen er i gangavstand.
Kollektivmuligheter:
Gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tåsen og Nydalen, buss 54 og 37 fra Maridalsveien, buss 34 fra Tåsenveien og flybuss og buss 23 fra Tåsensenteret.
Shopping:
På Tåsensenteret, som er nærmeste nabo, har du blant annet matvarebutikk, apotek og blomsterbutikk. På Ullevål Stadion finner man treningssenter (Sats), vinmonopol, matvarebutikk og andre forretninger og kafeer. Storo Storsenter er også i nærhet til boligen og er Oslos største kjøpesenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Tåsen barneskole som ligger på andre siden av veien.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 852,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameierne kan leie garasjeplass i anlegg under kjøpesenteret. Leien ligger ifølge utleier på 1.500,- kr pr. mnd. Det er ifølge utleier pt 13 ledige plasser. Styret har kontakt med Norgesgruppen angående videreføring av de tinglyste garasjeplassene ved det nye Tåsensentereret. De er lagt inn i prosjektet som ekstra parkeringsplasser i tillegg til dem som følger senteret og de nye leilighetene der. Gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor i henhold til reguleringsplan S-1055 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 20.05.1963, og etter Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Regulering/byggesaker i området:
201208955 - Reguleringssak: Kaj Munks vei 41 - Planforslag til offentlig ettersyn - Tåsen senter. Ønske om å rive eksisterende kjøpesenter og oppføre et nytt senter.
Reguleringsprosessen knyttet til et eventuelt nytt Tåsensenter har pågått siden 2012. I våres vurderte Plan- og bygningsetaten materialet som komplett og planforslaget (i to alternativer) ble lagt ut til offentlig ettersyn med uttalelsesfrist den 13. mai. I gjennomgangen av de innkomne merknadene konstaterte P&B at det likevel var behov for å bygge ut trafikkrapporten noe. For å etablere enighet om mandatet for den utvidede trafikkrapporten ble det innkalt til møtet den 20. august med deltakere fra forslagsstiller, forslagsstillers fagkyndige og andre berørte parter. Der ble det konstatert en stor grad av enighet om det kommende engasjementet og referatet med innarbeidede kommentarer ble distribuert den 2. september.
Ruter ønsker oppstillingsplass for to leddbusser, med tilhørende ladeplasser. Det er fysiske utfordringer knyttet til dette: Mot rundkjøringen er plasseringen av trafikkøya i enden av Nordbergveien, og tilhørende fotgjengerfelt/ekspress sykkelvei premissgivende. I sør er brohodet for t-banelinjen gitt, i tillegg må innkjøringen til dette planområdet og høyblokka ha tilfredsstillende siktforhold ihht norm.
Det ble avtalt et arbeidsmøte mellom forslagsstillere, SVV, Bymiljøetaten og Ruter der man har som hensikt å finne en omforent løsning. Premisset er at denne løsningen skal gi bedre flyt. Dette vil inkludere en vekting av ulike trafikkgrupper, samt å se på sammenheng mellom kommunal og statlig sykkelvei.
Utbyggingen vil i hovedsak skje mot syd/sydvest.
Se nærmere saksinnsyn på https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201208955
Se også forslagsstillers egen hjemmeside https://neptuneproperties.no/vare-boliger/tasen-torg/under-utvikling
201900071 - Reguleringssak: Tåsenveien 73 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger.
201806581 - Reguleringssak: Nordbergveien 10 og Rektorhaugen 53 - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av leiligheter.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 397,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv (grunnpakke), bygningsforsikring, kommunale avgifter, renter av avdrag på andel fellesgjeld, forretningsførsel, drift og vedlikehold av eiendommen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 1 700 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia (tidligere Get) som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 012 488,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 644 956,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 87 379,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 125 350,- pr. 03.12.2020
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 83977173984, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år, Rentesats per 03.12.2020: 3.35% pa. Siste termin 15.04.2045, Saldo per 03.12.2020: 3 514 868, Andel av saldo: 125 350

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.175.442,-.
Av dette beløpet utgjør kr 125 350,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per Steinar Stensland

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kaj Munksvei 41 B, sameiebrøk: 551/21952
Sameiet består av 30 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er KPMG.
Sameiet er fullverdiforsikret i W.R. Berkley Insurance Nordic, avtalenr 101530.
Sameiet har et fellesvaskeri.
Dyrehold som ikke er til sjenanse er tillatt etter avtale med styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:
- Fulgt opp arbeid vedrørende balkongarbeider og fasade rehabilitering.
- KONE heis har gjennomført kontroll av heisanlegget og utført vedlikehold.
- Oppgradert El-anlegget i fellesarealet, samt installert nytt brannalarmanlegg.
- Installert nye postkasser.
- Installert ny vaskemaskin og tørketrommel. (Ny profesjonell HS-9240 Schuthess 8 kg vaskemaskin og ditto TS-9350 Schulthess 8 kg tørketrommel)
- Byttet varmtvannsberedere
- Det er forhandlet frem et refinansieringstilbud for felleslånet som gir rentebesparelser
2019: Rehabilitering av balkonger og fasade.
2019: Varmekabler foran inngangsdører.
2019: Nye postkasser.
2019: Tilstandsanalyse el-anlegg fellesarealer.
2015/2017: Nye sikringsskap alle leiligheter. Spyling avløpsrør.
2008: Bytte rør frem til leilighetene.
Planlagte påkostninger:
- Ingen planlagte påkostninger annet enn generelt vedlikehold.
Sameiet har en vedlikeholds liste med oppgaver de prioriterer fremover:
- 2022: Oppussing/maling trappeganger + foran leiligheter, budsjett/anslag kr 150.000,-. Ny ytterdør + dører fellesareal, budsjett/anslag kr 50.000,-.
- Heisen er gammel, mulig vedlikehold på sikt, budsjett/anslag kr 150.000,-.
- Oppussing av fellesarealer i kjeller bør også tas de nærmeste årene.
- Sameiet skal installere kamera mot postkassene.
- Sameiet ønsker å opprette et vedlikeholdsfond til fremtidig vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris kr. 37.500,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 1.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler dekker foto og boligstylingrådgivning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0126/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.20126

Dato

Sist oppdatert: 12. januar 2021 kl. 13:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.