Solgt: 7 650 000 kr

Tiurstubben 2

7 650 000 kr
156 m²
4 soverom
Velkommen til Tiurstubben 2!
Alexander Abelseth
Presenteres av
Alexander Abelseth
Lierskogen
Lys og pen enebolig med en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet. 4 sov. 2 bad. Solrike uteplasser. Dobbelgarasje.
 • Prisantydning
  7 650 000 kr
 • Omkostninger
  192 592 kr
 • Totalpris
  7 842 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  156 m²
 • Bruksareal
  162 m²
 • Tomteareal
  602,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  2 000 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og pen enebolig med en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet.
 • Luftig og lys stue med frittstående peisovn
 • Pen kjøkkeninnredning med barløsning
 • Kjøkkenet har delvis integrerte hvitevarer
 • Praktisk separat wc-rom i 1. etg
 • Flislagt bad/vaskerom med badekar
 • Flislagt bad med massasjebadekar
 • Boligen har 4 soverom i u. etg
 • Varmekabler i alle flislagte gulv
 • Delvis overbygget terrasse på ca. 18 kvm
 • Uteplass på ca. 33 kvm belagt med belegningsstein
 • Dobbelgarasje med kontakt for evt lader for el bil
 • Stor gårdsplass belagt med belegningsstein
 • Beliggende i blindvei med stille og rolige omgivelser
 • Kort gangavstand til flott turterreng
 • Kort kjørevei til Asker og Drammen
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tiurstubben 2, 3420 LIERSKOGEN
Kommunenummer 3049, gårdsnummer 151, bruksnummer 68, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 178 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 162 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 156 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 6 kvm
Primærrom
Underetasje:
82 kvm: Gang/hall, 2 bad og 4 soverom.
1. etasje:
74 kvm: Stue, kjøkken, gang, wc-rom og gang.
Sekundærrom
Underetasje:
6 kvm: 2 boder.
Garasje
Bruttoareal (BTA): 34 kvm
Bruksareal (BRA): 32 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Siv. Ing. Erik Brynildsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament med grunnmur av antatt leca. Yttervegger av isolert bindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Valm-takkonstruksjon tekket med takstein, inngangsparti er tekket med papp. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med tolags isolerglass, utgangsdør med tre små glassfelt, to terrassedører med store glassfelt og skyvedør med store glassfelt.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen fremstår i hovedsak som fra byggeåret, hvor løpende vedlikehold er normalt godt ivaretatt".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Ytterkledning har behov for behandling
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Fra gårdsplassen er det trappeadkomst til overbygget inngangsparti. Det er i tillegg trappeadkomst til delvis overbygget terrasse (1. etasje) og hageområde med uteplass (underetasje). Eiendommen har sol fra ca. kl. 07.00 til 20.00 (midtsommerstid).
1. etasje
Stue: Stue med sofaområde og spiseplass, åpen løsning mellom kjøkken og spiseplass. Frittstående peisovn med glassplate på gulv. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Downlights i tak. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Utgang til delvis overbygget terrasse på ca. 18 kvm som er nordvestvendt. Videre trappeadkomst til gårdsplass og uteplass samt hageområde.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med barløsning. Over- og underskap samt vitrineskap i hvit og profilert utførelse. Flislagt felt over laminert benkeplate. Waterguard i kjøkkenbenk. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert oppvaskmaskin, oppvaskkum, ventilator, integrert platetopp med induksjon og integrert stekeovn. Opplegg for frittstående side-by-side kjøle- og fryseskap i nisje. Downlights i tak. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Gang: Trappegang til underetasjen. Downlights i tak. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Tilgang til loft via luke med nedfellbar stige.
Wc-rom: Servant over servantskap i hvit og glatt utførelse. Speil med hylle over servant. Vegghengt toalett. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Entré: Plassbygget skyvedørsgarderobe med frostet glassfronter. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Underetasje
Gang/hall: Trappegang til 1. etasje. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Tilgang til bod.
Bad 1/vaskerom: Heldekkende servant over servantskap i hvit og profilert utførelse. Tilsvarende utførelse på to vegghengte skap med hyller over servant. Speil og lysarmatur over servant. Badekar med dusjvegg av glass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Bad 2: Heldekkende servant over servantskap i hvit og profilert utførelse. Tilsvarende utførelse på to vegghengte høyskap. Speil over servant. Videre er badet utstyrt med hjørnebadekar med kararmatur samt massasjedyser og vegghengt toalett. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling.
Soverom 1: Plassbygget skyvedørsgarderobe i hvit og profilert utførelse. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling. Utgang til uteplass på ca. 33 kvm, belagt med belegningsstein.
Soverom 2: Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Soverom 3: Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Soverom 4: Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Generelt om boligen: 200 liters varmtvannsbereder, plassert i bod. Vannrør av kobber samt plast og avløpsrør av plast. Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter til hver kurs og overspenningsvern.

Løsøre og tilbehør

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i alle flislagte gulv. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 2020, utført av Drammenregionens brannvesen IKS. Selger har utbedret og rettet opp bemerkninger som ble konstatert under tilsynet.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.12.2008, som omfatter oppføring av enebolig. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det har blitt utstedt godkjente byggetegninger for boligen datert 28.09.2007.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste rettigheter/servitutter på eiendommen.
Eiendommen eier en ideell andel på 1/7 av veien Tiurstubben (gnr. 151/bnr. 77).

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Lierskogen. Beliggende i blindvei som medfører ingen gjennomgangstrafikk samt stille og rolige omgivelser. Kort gangavstand til flott turterreng både om sommeren og vinteren, preparerte skiløyper og hyggelige turstier innover til Solli, Vestmarka og Kjekstadmarka. Liertoppen kjøpesenter i nærheten med mange butikker, cafeer, dyreklinikk og treningssenter. Gangavstand til dagligvarehandel på Kiwi Lierskogen (som var ny i 2014) og til en meget populær lokal italiensk restaurant (La Trattoria) på Lierskogen. Kort kjørevei til Asker og Drammen som har et bredt utvalg av servicetilbud og sentrumsfasiliteter.
Lier IL er et aktivt idrettslag i nærmiljøet innen bl.a fotball, ski, håndball og e-sport. Idrettsplass og idrettshall på Tranby, Heiahallen beliggende rett ved Heia barneskole. Nyere kunstgressbane på Lierskogen. Lier har en rekke andre fritids- og sportstilbud med blant annet turn, badminton, taekwondo, innebandy og skolekorps, allidrett for barn og speider. Holtsmark golfbane i Sylling og Norges eneste rendyrkede fotballgolfanlegg på Lierskogen. For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no og/eller www.lieril.no.
Busskommunikasjon fra Lierskogen sentrum og Circle K på Lierskogen med gode bussforbindelser mot Asker, Drammen, Tranby og Oslo, se www.brakar.no for rutetider. Ca. 10 minutters kjøring til Asker togstasjon med gode forbindelser mot Drammen, Kongsberg og Oslo. Tidsmessig tar det ca. 25 minutter med tog til Oslo, se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 50 minutter fra togstasjonen i Asker til Oslo Lufthavn, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Barnehager, skoler og fritid

Lier kommune har et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Heia foreldrelagsbarnehage, Regnbuen barnehage, Nedre Stabæk barnehage.
Skoler: Heia barneskole, Tranby ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Asker, Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 602,4 kvm. Skrånende tomt som er lettstelt og pent opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantninger. Gårdsplass belagt med belegningsstein.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje, øvrig godt med biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
Garasje med støpt dekke og to leddporter med automatisk portåpner. Montert ladeanlegg/kontakt for el-bil i garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, i henhold til reguleringsplan for Gravdal og Øvre Ovenstadlia datert 03.04.2001. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 10.726,- pr. år (3 terminer), årsprognose på eiendommen inneværende år. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 3.645,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Standard renovasjon, 2021.
I tillegg påløper det ca. kr 1.000,- pr. år for feiing av pipe og tilsyn fra feiervesenet.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 29.800,- pr. år inkl. nettleie.
Boligen har en årlig forsikringspremie via Storebrand på kr 5.340,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av tv/nett og dette har kostet ca. kr 1 297, pr. mnd avhengig av kanalvalg og hastighet på nettet. Tv tuner/ dekoder medfølger ikke.
Nåværende eier har installert alarm tilknyttet Sector alarmsentral. Denne blir sagt opp og kjøper kan selv velge om alarm er ønskelig.
Det må påregnes kostnader til innboforsikring. Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 538 004,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 5 536 814,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.842.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jon Vigdal og Sissel Irene Vigdal

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Tiurstubben Velforening.
Det betales kr 2.000,- pr. år som dekker snøbrøyting, gatelys m.m.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,90% av salgssummen
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Kunderabatt visning: kr -3.125,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0442/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21442

Dato

Sist oppdatert: 08. november 2021 kl. 11:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.