Solgt: 3 100 000 kr

Rustadvegen 118

3 100 000 kr
153 m²
4 soverom
Rustadvegen 118
Hurdal
Tiltalende og romslig enebolig i landlige omgivelser med fantastisk utsikt over Hurdalsjøen
 • Prisantydning
  3 100 000 kr
 • Omkostninger
  78 722 kr
 • Totalpris
  3 178 722 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1981
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  153 m²
 • Bruksareal
  191 m²
 • Tomteareal
  1 466 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En tiltalende og romslig enebolig beliggende i et barnevennlig og landlig boområde i Hurdal kommune. Eiendommen er på ca 1.466 kvm i naturskjønne omgivelser og med gode solforhold. Romslig terrasse, balkong og ytterligere utearealer byr på plass til flere sittegrupper, hyggelige sammenkomster og fantastisk utsikt over Hurdalsjøen.
Eneboligen går over 2 plan med en gjennomgående familievennlig planløsning. Boligens underetasje rommer en innbydende entré, romslig gang, 2 soverom, vaskekjeller og et praktisk toalettrom. Underetasjen har i tillegg et hyggelig gjesterom og hobbyrom med egen inngang. Fra gangen er det trapp opp til hovedetasjen som består av tiltalende stue og kjøkken i delvis åpen løsning, ytterligere 2 soverom og et flislagt bad.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rustadvegen 118, 2090 HURDAL
Kommunenummer 3037, gårdsnummer 26, bruksnummer 130

Innhold

Totalt bruttoareal: 213 kvm
Totalt bruksareal: 191 kvm
Totalt primærrom: 153 kvm
Bruksareal:
Enebolig 191 kvm
Primærrom:
U. etg.: Entré, trapperom, 2 soverom, gjesterom m/egen inngang og toalettrom: 71 kvm
1. etg.: Gang, stue m/trapp, kjøkken, bad og 2 soverom: 82 kvm
Sekundærrom:
U. egt.: Vaskekjeller, bod og hobbyrom/grovkjeller: 38 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.11.2019 utført av HLC AS v/ Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong.
Det antas at bygningen er fundamentert etter prisippet "kompensert" fundamentering med støpt plate på steinfylling. Grunnmur av lettklinker/poremur(leca), utvendig pusset og malt. Saltak med takstoler av tre på hoveddel, tekket med metallplater. Taktekking opplyst skiftet i 1999. Nedløp, renner og beslag er dels i metall. Etasjeskillere med trebjelkelag.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligen har en del TG2(tilstandsgrad 2) som det gjøres oppmerksom på.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Tilbygget entré og innredet del i underetasje med anlagt terrasse på tak over.

Standard

Velkommen til Rustadvegen 118!
Flott eiendom med tiltalende enebolig over 2 plan og eiet tomt på ca 1.466 kvm. Hyggelig og overbygget inngangsparti med dør inn til boligen og egen inngang til et gjesterom og hobbyrom.
Entré
Innbydende entré i moderne farger og med gulvvarme som byr på en god velkomst. Entreen fører inn til romslig gang med dør inn til 2 soverom, toalettrom og vaskekjeller samt trapp opp til hovedetasjen.
Stue
Lys og pen stue med god plass til sofaløsning og spisebord med tilhørende stoler. Stuen er i delikate farger og med downlights i himling som gir en god romtilværelse. Meget gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og flott utsikt. Peisovnen byr på stemning, varme og ekstra hygge på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til romslig terrassen med plass til flere sittegrupper.
Kjøkken
Tidløst og moderne kjøkken med innredning fra ca. 2012. Det er laminerte benkeplater, skrog med hvite fronter og praktisk bar-løsning. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg. God vindusflate slipper inn godt med arbeidslys.
Våtrom
Boligen har et praktisk og flislagt bad med gulvvarme i hovedetasjen. Badet er innredet med toalett, badekar og baderomsinnredning med helstøpt servant. I underetasjen finner man et vaskerom og toalettrom. Vaskerommet er installert med dusjkabinett og er innredet med enkel innredning med dobbel vaskekum i plast og med opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Boligen har 4 lyse og fine soverom i god størrelse. Hovedsoverommet i 1. etasje har utgang til hyggelig balkong.
Gjesterom
Det er egen inngang til et hyggelig gjesterom i god størrelse som byr på ekstra spillrom.
Mye lagringsplass både i boligen og i uteboder.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er gulvvarme i entré, ett soverom, bod i underetasjen og bad i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse er utstedt. Det foreligger ferdigattest på tilbygg og terrasse. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3037/26/130:
01.10.1981 - Dokumentnr: 8021 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3037 Gnr:26 Bnr:23
05.09.2011 - Dokumentnr: 702454 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0239 Gnr:26 Bnr:145
01.01.2020 - Dokumentnr: 457992 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0239 Gnr:26 Bnr:130

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i landlige og flotte omgivelser på Tajet i Hurdal kommune. Fra eiendommen er det unik og fantastisk utsikt over Hurdalsjøen. Området består vesentlig av spredte eneboliger, fritidsboliger, landbrukseiendommer og skogsterreng. Det er ca 7 km til Hurdal sentrum med kommuneadministrasjon, forretninger og skoler. Avstand til Gardermoen er ca 20 min.
Ny skole i Hurdal 1-10. trinn, Læringsverkstedet og Hoppensprett barnehager, kommunal barnehage i Rustad, ca 3 km fra boligen, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Nær marka med store rekreasjonsarealer. Tur og sykkerlstier, badeplasser, skiløypet etc.
Hurdal er idylliske og landlig med flott natur. Samtidig er du i nærheten av tettsteder som har det meste av fasiliteter. Det er trygge og gode oppvekstvilkår og godt med fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper. Tilbud innen idrett med blant annet hopp, skiidrett, friidrett, fotball, tennis, volleyball og ridning.
Hurdal sentrum har Hurdal skole- og kultursenter. Nylig bygd og huser i tillegg til barne- og ungdomsskole, kulturhus, kino, folkebibliotek, lydstudio og allrom. Her ligger også en flott og nyere idrettshall.
Hurdal er ideellt for skiinteresserte. Flotte skiløyper, lysløype ved hoppbakken på Lundbybakken/Romerike bakkesenter. Hurdal Skisenter er ellers et veldig populært familieanlegg med skiutleie, varmestue, 10 nedfarter, fire heiser, attraktiv barnebakke og snowboardområde.
På sommertid kan man nyte Hurdalsjøen. Her er det badeplasser, båtliv og fiskemuligheter. Hurdal har ellers flotte skogsområder med jaktterreng.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.466 kvm. Tomten er beregnet, og avvik kan forekomme. Pent opparbeidet tomt med gode solforhold og fantastisk utsikt over Hurdalssjøen. Tomten består av plen, naturtomt og gruset gårdsplass.

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Kommunalt vann. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Avløpsanlegget er ikke i henhold til dagens standard på området og forventes å ikke rense etter kravene i forurensingsforskriften og kommunens lokale forskrift om utslipp av avløpsvann. Det må derfor påberegnes å utbedre hele avløpsløsningen når det kommer kommunalt pålegg om dette en gang i fremtiden. Ved oppgradering må hele anlegget vurderes av en nøytral fagkyndig som gjør grunnundersøkelser, prosjekterer forskriftsmessig løsning og sender inn søknad til kommunen. Kommunen vil også gjøre vurderinger om det er aktuelt med felles avløpsløsninger i området før det sendes ut pålegg.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område. Avstatt til boligbebyggelse nåværende i kommuneplanen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.077,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn samt eiendomsskatt. Det er installert vannmåler i boligen, og vannavgift vil variere etter forbruk.
Nåværende eier har ca 25.000,- i årlige strømutgifter.
Eier har betalt mellom 2.000,- og 3.000,- årlig for brøyting.
Boligen er tilknyttet breiband som leverandør internett med månedlig utgift på kr 499,-
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 652 666,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 2 349 597,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 0.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.076.222,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ignacio Martinez og Heidi Rønning Martinez

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0280/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.19280

Dato

Sist oppdatert: 19. juli 2021 kl. 09:25

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.