Komplett salgsoppgave

Krodalvegen 96

3 450 000 kr
70 m²
3 soverom
Meget smakfullt innredet singel hytte
Meget smakfullt innredet singel hytte
Vrådal Panorama
Frittliggende hytte - Alt på en flate - Smakfullt innredet - Deilig og usjenerte terrasseområder - Gode solforhold - Ski in/Ski out
 • Prisantydning
  3 450 000 kr
 • Omkostninger
  87 592 kr
 • Totalpris
  3 537 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  70 m²
 • Bruksareal
  75 m²
 • Tomteareal
  678 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen har gleden av å kunne presentere denne flotte, og smakfullt innredede hytten i Krodalvegen 96!
* Flott og godt utnyttet singelhytte med alt på en flate
* Hytten er smakfullt og delikat innredet med tidsriktige fargevalg
* Store vindusflater samt høy himling gir et godt naturlig lys
* Innredet med gang/entrè med god garderobeplass, bod/vaskerom, 3 soverom, separat toalettrom, flislagt bad og stue/kjøkken i åpen løsning
* Fantastiske uteplasser, hvor solen kan nytes i rolige omgivelser uten innsyn. Her er bare å flytte seg med sol og vær. Det er også fin utsikt til fjellkjedene
* Ski in/ski out og sentralt beliggende med kort avstand til alle de flotte fasiliteter Vrådal har å by på - sommer som vinter!
* Perfekt for dere som ønsker singelhytte med god og arealeffektiv romløsning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krodalvegen 96, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 275, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Bruksareal: Entre/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, wc og bod/teknisk rom/vaskerom.
Primærrom:
1. etasje 70 kvm: Entre/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.
Sekundærrom:
1. etasje 5 kvm: Bod/teknisk rom/vaskerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2021 utført av Lars Tore Mesel Holding AS.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Frittliggende hytte som er oppført i 2013.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik på ringmur og med fundamenter i betong på pukket grunn og antatt steinmasser fra tomt. Ringmur i støpt betong. Veggkonstruksjonen er bindingsverk med utvendig kledning av liggende beiset panel. Takkonstruksjonen er en plassbygget saltakkonstruksjon av taksperrer, med lufting fra gesims og gavl. Taktekking undertak av takbord, papp, knotteplast og tekket med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag av plastbelagt stål.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det TG1 på alle punkter, bortsett fra punktet om bad som gis TG1-2 da det ikke er synlig membran ved rørgjennomføringer i skapet under vask (tilstandsgraden vurderes ut fra manglende synlig membran).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere denne flotte, og smakfullt innredede hytten - Perfekt for dere som ønsker singelhytte med god og arealeffektiv romløsning!
Her har man alt på en flate med entrè, 3 soverom, bad, ekstra toalettrom, bod/vaskerom og stue/kjøkken i åpen løsning.
Deilige uteplasser med svært gode solforhold. Her kan man sitte i le og uten særlig innsyn fra gjenboere. Bare nyte omgivelsene, rolige dager og fint utsyn til fjellkjeder og omkringliggende områder.
Hytten er innredet med en romslig hall med flis på gulv og svært godt med skapplass, slik at man kan henge av seg yttertøyet.
Toalettrom med servant og wc. I tillegg til flislagt bad som er innredet med dusjkabinett, servant i innredning og toalett.
De 3 soverommene er praktisk og fint innredet, og det er totalt 7 sengeplasser i hytten.
Kjøkken og stue ligger i åpen løsning med store vindusflater mot nordvest, hvilket gir godt naturlig lys til rommet og fint utsyn! Vedovn i stuen for kjøligere dager og for ekstra hygge en vinterkveld.
Her er gode møbleringsmuligheter med god plass til både salong og spisestue. I stuen er det høy himling, noe som gir ekstra romfølelse forsterket av de store vindusflatene.
Kjøkkenet er praktisk innredet med smakfull innredning og med integrerte hvitevarer. Utgang til overbygd terrasse fra stuen.
Det er opparbeidet store og lettholdte utearealer rundt hytten. Her kan man flytte seg med vær og vind og bare nyte late, rolige dager. Sol fra morgen til kveld. Og fint utsyn til fjellkjedene i nord.
Hytten ligger sentralt til med kort veil til langrennsløyper, alpinanlegget med ski in/ski out og badeplass. Golfanlegg i nærmiljøet også.

Løsøre og tilbehør

Hytten selges møblert, men unntak av følgende: Spisestue, salongbord, gardiner i stue, bålpanne og personlige eiendeler.
Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Varmekabler i hele hytten.
Vedovn i stuen.
For øvrig elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.08.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vrådal Panorama Skisenter er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene. Her har man masse aktivitetstilbud, sommer som vinter.
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), populær 9 hulls golfbane med koselig kafè, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form! Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø. Kafeteria og bar på området med tidvise aktivitetstilbud for store og små. Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker.
Velkommen!

Adkomst

Når man kommer til Vrådal sentrum følger man veien og skilting til Vrådal Panorama/alpinanlegg. Når man kommer inn på feltet holder man til venstre i "rundkjøringen" mot Rådyrtoppen 2 og 3. Følg veien rett frem og hold deretter til venstre, opp en liten bakke. Hytten er da beliggende på venstre side, som hytte nr 4.
Hytten er skiltet med Krogsveen Til salgs skilt.
Det vil være skiltet til felles visninger.
Vrådal ligger i hjertet av Telemark, ca. 2,5 timer fra Oslo, 2,5 time fra Tønsberg og Kristiansand, ca 2 timer fra Sandefjord og Arendal.
Det er fine veier, sommer og vinter.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 678 kvm.
Nydelig flat tomt som er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter på gruset gårdsplass. For øvrig er tomten lettholdt med naturlig vegetasjon og flere uteplasser.
Her kan man flytte seg med vær og vind!
Det er opparbeidet en stor og usjenert terrasse på 3 av hyttens sider, hvor man kan nyte solen fra tidlig til godt utpå kvelden. I bakkant er man fint skjermet, inn mot naturen, og uten innsyn fra gjenboere.
Her er flere soner med plass til både solstoler, bålpanne og grill. Perfekt for late dager på hytta!
I tillegg er det deilig overbygd terrasse, med utgang fra stuen, i fremkant av hytta. Her har man fint utsyn til fjellene og siste kveldssol kan nytes i rolige omgivelser.

Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.
Montert Eesee ladeboks, som kan medfølge etter avtale med selger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til reguleringsplan Rådyrtoppen III med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Området er generelt under utvikling/utbygging. Det ligger 2 ubebygde tomter i bakkant av hytta (syd). Det er 2 hytter under oppføring på nabotomten. Konkrete planer utover dette er ikke kjent.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.079,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.
Stipulert kostnad for 2021: 10.285,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. Dette vil variere ihht bruken av hytta.
Hytta har en årlig forsikringspremie på kr 4.000,-.
Velavgift til Vrådal Panorama betales med ca kr 4.500,- pr år. Dette gjelder vedlikehold og brøyting av veier, vann og avløp i området.
Brøyting av egen gårdsplass kan avtales med Vrådal Panorama og betales med ca kr 2 000,- i 2021. Frivillig, og bestilles i egen app.
Hytta er tilknyttet Altibox (fiber) som leverandør av tv/internett, kostnad pr. mnd: 750,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 605100,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.537.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring Hyttepakke til kr 9.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ørjan Skjølås og Siri Elisabeth Langum

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 23-0118/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Larvik
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR23.21118

Dato

Sist oppdatert: 18. november 2021 kl. 09:14

Dokumenter

Egenerklæringsskjema
PDF 292 KB
Boligsalgsrapport
PDF 1 MB
ENERGIATTEST
PDF 744 KB
If Hyttepakken
PDF 253 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.