Solgt: 3 250 000 kr

Solbergliveien 91C

2 950 000 kr
59 m²
2 soverom
Velkommen til Solbergliveien 91C!
3-roms i 1. etg. - Balkong - Fyring og varmtvann inkl. - Rett v/marka - Oppussingsobjekt.
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  39 000 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  3 297 957 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 785 kr
 • Energimerke
  Lysegrønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du den sporty typen som ønsker flotte tur- og treningmuligheter nesten rett utenfor døren din? Som søker ro og stillhet, men likevel ønsker nærhet til sentrum? Ønsker du å sette ditt eget preg på leiligheten? Da kan denne 3-roms leiligheten beliggende i 1. etg. være noe for deg! Inneholder: entré, bad/WC, kjøkken, stue med utg. balkong og to soverom. 2 boder.
Høydepunkter:
- Balkong m/utsyn over borettslaget store grøntarealer.
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene.
- Vinduer og balkongdør fra 2014.
- Bad modernisert i regi av brl. i 2003.
- Kun noen minutters gange til Østmarkas flotte natur og turmuligheter.
- Kun få min. til buss, og 10 minutters gange til Oppsal T-bane.
- For mer info om brl. se: www.skoyenasen.no

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Solbergliveien 91C, 0683 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 144, bruksnummer 1071
Andelsnummer 79, Skøyenåsen borettslag, organisasjonsnummer 950 083 840

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm.
Totalt bruksareal: 62 kvm.
Totalt primærrom: 59 kvm.
Primærrom (1. etasje): entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue og to soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder; en i kjeller (ca. 5 kvm.), og en på loft (ca. 3 kvm).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon.
Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Yttervegger utfylt med bindingsverk med panel og plater. Fasaden er tekket med teglestein og plater. Sadlet tretak tekket med takstein. Takrenner og nedløp i metall.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Leiligheten holder en enkel standard og man bør påregne en modernisering. Det er satt tilstandsgrad 2 på innvendige dører, kjøkkeninnredning, overflater på innvendige gulv og vegger, radiatorer, samt skap og reoler.
Selger påpeker:
- Sprekk i mur mellom to kott.
- Løs stikkontakt på vegg til høyre for kjøkkenvindu.
- Liten glippe på kortsiden mellom 2 "parkettplanker", til venstre når man går inn i stua.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en enkel standard med parkett, laminat, teppe, belegg og fliser på gulvene og malte, tapetserte og flislagte veggoverflater. Alle himlinger er pusset og malt betongdekke.
Leiligheten er noe mangelfullt vedlikeholdt og man bør påregne en modernisering av alle innvendige overflater, samt skifte kjøkkeninnredning. Bad, vinduer og ytterdører holder en god standard.
Entré med dørtelefon:
Muligheter for oppbevaringsmøbel/oppheng. I tillegg er det en praktisk bod i tilknytning.
Bad/wc/vaskerom:
Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2003, og fremstår som moderne med gode løsninger.
Det er fliser på gulv og vegger, hvit profilert innredning med underskap, overskap, speil, armatur med stikk og servant, og dusjhjørne med dusjing direkte på gulv/vegg med dusjvegg, Det er tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel, vannbåren gulvvarme i gulv og avtrekk i tak.
Kjøkken:
Malt glatt kjøkkeninnredning - tilnærmet originalt - med laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Hyggelig spiseplass ved vinduet.
Kjøleskap kan medfølge om ønskelig.
Stue:
Lys og romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue.
Utgang til stor balkong på ca. 9 kvm. med meget god utsikt mot fellesområde og nærområde.
To soverom:
Begge av god størrelse.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet sentralvarme. Vannbåren gulvvarme på bad. Felles varmtvannsbereder.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.12.1967. I tillegg foreligger det ferdigattest på utskifting av vinduer datert 04.04.1986, tilbygg (avfallscontainer) datert 28.06.1989, balkong og etterisolering m.m. datert 23.10.1995 og rehabilitering av bad datert 09.07.2004. For innglassing av balkonger foreligger det sluttnotat/tillatelse datert 09.01.2009. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om trafostasjon/kiosk, erklæring/avtale hvor Oslo Lysverker gis tillatelse til stedsvarig å ha liggende et kabelanlegg over borettslagets eiendom samt bestemmelse om vei. Sistnevnte er kjøpekontrakt og skjøte mellom Oslo kommune, OBOS, USBL og Skøyenåsen Borettslag - salget gjelder "grunnen til kant offentlig vei" med flere vilkår.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et etablert og barnevennlig område på Oppsal med lite gjennomgangstrafikk, rett ved Trasop idrettsanlegg og Godliaskogen.
Marka er i umiddelbar nærhet med lysløypenett og sykkelstier inn i Østmarka, og er noe av det selger har satt stor pris på. Her har du tilgang til fantastiske muligheter for rekreasjon, naturopplevelser, turer og allsidig friluftsliv, sommer som vinter. Nøklevann og Ulsrudvann er populære badevann i sommerhalvåret. Kort vei også til yrende fugleliv ved Østensjøvannet.
Gangavstand til flere dagligvareforretninger, samt Oppsal Senter og Tveita Senter. Skøyenåsen Senter og Bryn Senter er også i nærheten.
Oppsal ligger i bydel Østensjø, med ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. Boligen passer perfekt for de som ønsker nærhet til skog og mark, og samtidig kort vei til alt et rikt byliv kan tilby.

Adkomst

Fra Østensjøveien ta 2. avkjøring ut på Haakon Tveters vei. Sving til venstre og inn på Skøyenkroken. Sving til venstre og inn på Skøyenåsveien. Sving til høyre og inn på Solbergliveien - Solbergliveien 91C vil ligge på høyre hånd. Eller ta inn Solbergliveien fra Ytre Ringvei/Hellerudveien og nr 91C ligger da på venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Solbergliveien 91C sokner til Godlia skole (1.-7. trinn) og Skøyenåsen skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Fuglemyra barnehage, Soltoppen Barnehage og Østmarka Idrettsbarnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 41 970 kvm. som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med plen, trær, prydbusker, lekeplasser etc. Asfalterte adkomstveier.

Parkering

Det følger ingen fast parkering/garasjeplass med leiligheten.
Borettslaget har 125 parkeringsplasser og 33 garasjer som leies ut etter venteliste. Ved ønske om plass, ta kontakt med styret på mail; parkering@skoyenasen.no.
Det er også mulig å leie garasje i Oppsal P-hus (kontakt Oslogarasjene AS v/OBOS Forretningsbygg, tlf. 22 86 59 55).
Det er 12 ladestasjoner for el-bil i Solbergliveien, samt 4 ladestasjoner ved fyrhuset.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 04.05.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser 57455 vedtatt 23.08.1955. Området forøvrig er regulert til offentlig vei, friareal, parkeringshus m.m.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3.785,- pr. mnd. og inkluderer: nedbetaling andel fellesgjeld, fyring, varmtvann, kabel-TV/bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Det er ingen kjente endringer av felleskostnadene pr. 03.06.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr 2.356,-
Oppvarming kr 555,-
Baderomstillegg kr 665,-
Trappevask kr 60,-
Kabel-TV kr 149,-
Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader.
Selger har ikke kunnskap om strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 872 033,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 139 318,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 21.286,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 39.000,- pr. 01.05.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 14.443.324,- pr. 03.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr. EIKA1-152097409
Serielån, 12 terminer pr. år.
Rentebetingelser: 2,15 %, flytende.
Lånets restløpetid: 14 år.
Lånenr. EIKA2-152097408
Serielån, 12 terminer pr. år.
Rentebetingelser: 2,15 %, flytende.
Lånets restløpetid: 3 år og 5 mnd.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.997.957,-. Av dette beløpet utgjør kr 39.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mona Wold

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skøyenåsen borettslag.
Borettslaget består av 368 andelsleiligheter, fordelt på 12 blokker.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt å ha innekatter, fugler og smågnagere så lenge disse ikke er til sjenanse for naboene. Alt annet dyrehold er forbudt. Styret kan gi dispensasjon for dyr etter søknad.
Borettslaget har 6 fellesvaskerier som skal brukes etter gjeldende regler.
Det er felles sykkelbod for oppgangen.
Det er kun tillatt med elektrisk- og gassgrill.
Borettslaget er medeier i sameiet Oppsal Vaktmestersentral.
Borettslagets hjemmeside: www.skoyenasen.no
Foretatt påkostninger de senere år:
2020 Maling og reparasjon av dører til søppelrom og kjellerdører. 12 ladestasjoner til ladbar motorvogn ferdigstilt. Utbedring av rørsystem og bereder i tekniske rom. Nye postkasser. Reparasjon av nedre del av murvegg langs fasadene. Planting av trær/frukttrær og oppgradering av uteområdene.
2019 Ferdigstillelse pakninger rørkasser på bad. Sensorlamper i oppgangen og ute.
2018 Pakninger i rørkasser på bad. Montert fire hurtigladere for el-bil ved fyrhuset.
2017 Vask av balkonger utvendig. Utskiftning av samtlige pakninger i rørkasser på bad. Kontroll av lekeplasser, samt oppgradering/montering av nye lekeapparat og sittegrupper. Ny asfalt i bakgården og der det var behov. Ferdigstillelse gjennomgang av sikringsskap og garasje til Oppsal Vaktmestersentral.
2016 Gjennomgang av sikringsskap. Ny vaktmestergarasje.
2015 Bytte av hovedinngangsdører og låssystem. Drenering av våte områder på F-feltet. Utbedring av piper. Utbedring av tak over inngangspartier. Trefelling og replanting.
2014 Utskifting av samtlige vinduer og balkongdører, vedlikehold og maling av garasjer, reparasjon/maling av murer og søppelromsdører, drenering, asfaltering og tak over inngangspartier.
2013 Utbedring av inngangspartier og plener i 2 blokker, drenering, lamper i samtlige oppganger, samt skiftet tak på garasjer.
2012 Utbedring av inngangspartier og plener, drenering, fjernvarmetilknytning, samt maling/utbedring av inngangspartier.
2011 Skiftet samtlige dører til søppelrom, satt ned synkekummer, inngangspartier og plener, røykvarslere og brannslukningsapparat.
2010 Påbegynt rehabilitering av utvendige inngangspartier, maling av oppganger, fjerning av hekker.
Med mer.
Planlagte påkostninger:
Ingen kjente prosjekter pr. 03.06.2020.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.
Selgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,10 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld og mva.
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,-): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0068/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2068

Dato

Sist oppdatert: 26. oktober 2020 kl. 15:50

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.