Solgt: 20 400 000 kr

Bjørnveien 30C

20 000 000 kr
194 m²
3 soverom
Velkommen til Bjørnveien 30C, en nyoppført enebolig fra 2021 med svært god beliggenhet i blindvei
Tommy Løvli
Presenteres av
Tommy Løvli
Slemdal
Lekker, nyoppført enebolig (262 kvm BRA) m/ høy standard i meget populært og barnevennlig boligområde innerst i blindvei
 • Prisantydning
  20 000 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  20 513 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  194 m²
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyoppført og ubebodd enebolig med høy standard i rolig og lite trafikkert område på Slemdal. Huset ligger innerst i en blindvei og har en meget barnevennlig og sentral beliggenhet.
Eneboligen er oppført i 2021 og er bygget etter TEK17.
God planløsning over 3 plan med blant annet 3 (mulighet for 4) soverom, 3 bad, 3 stuer, undertasje med egen inngang og to garasjeplasser i bygningskroppen. Boligen holder en høy standard med lekkert kjøkken fra Sigdal, Silestone benkeplate og integrerte kvalitetshvitevarer fra Miele, flislagte bad med Vedum baderomsinnredning og eksklusiv fiskebensparkett i eik i 1. etasje og stuen i 2. etasje.
Mye lagringsplass i to store boder i underetasjen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnveien 30C, 0774 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 33, bruksnummer 560, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 262 kvm
Totalt primærrom: 194 kvm
Primærrom:
Underetasje 52 kvm: Stue, vaskerom, bad og gang
1. etasje 51 kvm: Stue, kjøkken, wc og hall
2. etasje 91 kvm: 3 soverom, stue, 2 bad og omkledningsrom
Sekundærrom:
Underetasje: 33 kvm: 2 boder
1.etasje: 35 kvm: Garasje
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra arealmåling gjennomført at Takstingeniør Kai I. Vambeseth datert 10.09.2021

Byggemåte

Huset er oppført av Follohus AS etter TEK17.

Standard

Innholdsrik og moderne nyoppført enebolig over 3 plan fra 2021. Boligen har en barnevennlig beliggenhet innerst i rolig blindvei, med kort vei til det meste en aktiv barnefamilie trenger i hverdagen.
Inneholder:
1. etasje:
Romslig hall med flislagt gulv. Hallen er på hele 6,5 kvm med god plass til garderobeskap, klesoppheng og skoskap.
Fra hallen er det inngang til praktisk gjestetoalett.
Lys stue med utgang til hage. Stuen har vinduer på tre sider av rommet som slipper inn godt med naturlig dagslys. God plass til sofagruppe og TV-møbel, i tillegg til stort spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Den dekorative gasspeisen fungerer som en god soneinndeler mellom stue- og spisestuedelen. Huset holder en høy standard, med blant annet fiskebensparkett i eik på gulvene.
Lekkert og godt utnyttet kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har en sosial og åpen løsning mot spisestuedelen av stuen, med naturlig soneinndeling. Kjøkkenet består av Scala Palett innredning fra Sigdal og er utstyrt med integrerte kvalitetshvitevarer fra Miele. Silestone benkeplate med underlimt Blanco Subline kjøkkenvask.
Fra gangarealet mellom hallen og stuen går trappen opp til 2. etasje.
2. etasje:
Etasjen har en god planløsning med 3 soverom og mulighet for 4, stue opg 2 bad.
Hovedsoverommet er meget romslig, med god plass til stor dobbeltseng med nattbord på begge sider og garderobeskap. Det er utgang til balkong fra hovedsoverommet. Fra dette rommet kommer man videre inn i et omkledningsrom/walk-in garderobe med videre tilgang til det private badet. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, badekar og dusjsone med glassvegger.
Soverom 2 og 3 har også god størrelse, begge med plass til seng, arbeidspult og garderobe. Rommene egner seg godt som barnerom eller kontor.
Soverommene bindes sammen av en praktisk stue som er det perfekte bonusrom for ungdommene eller barna i huset. Stuen har god plass til sofagruppe og hjemmekontorløsning, med masse plass til lek. Det er også mulig å etablere ett fjerde soverom i stuen, og fortsatt beholde deler av rommet som stue. Fra stuen er det vippetrapp opp til lagringsloft.
Stilrent bad med inngang fra stuen. Badet er utstyrt med servant med underskap, dusjhjørne og vegghengt toalett.
Underetasje:
Underetasjen har egen inngang via trapp på utsiden av huset. Fra trappen kommer man videre inn i en gang som går til en av de to bodene, inn til stuen og inn på badet.
Stor stue med god plass til sofagruppe, hjemmekino o.l.
Praktisk vaskerom
Pent bad med dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett og servant med underskap.
Svært godt med lagringsplass i to store boder.
Huset har i tillegg to garasjeplasser i bygningskroppen.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Gasspeis.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse skal søkes Plan- og bygningsetaten i løpet av september 2021. Ferdigattest søkes samlet når alle husene er ferdigstilt, senest ett år etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 10 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr. 2101006, tinglyst 12.02.2020, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett.
Dagboknr. 2770012, tinglyst 20.07.2020, type heftelse: Bestemmelse om vei - Bjørnveien er midlertidig godkjent i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke dispensasjonen tilbake og eier av tomten får da plikt til å opparbeide veien i regulert veibredde fram til og langs den siden av tomten hvor den har sin atkomst. Dersom ikke dette blir gjort, har kommunen rett til å opparbeide veien eller la andre gjøre det. Kommunen skal overta eventuell tomtegrunn vederlagsfritt, samt at kommunen skal ha bruksrett til skjærings- og fyllingsarealer.
De øvrige 8 servituttene omhandler blant annet bestemmelser om vann og kloakk, vei, gjerde, bestemmelser om benyttelse av eksisterende hus på tomten og trafo som allerede er oppført på tomten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott nyoppført familiebolig med attraktiv beliggenhet i stille og rolige omgivelser på Slemdal. Her bor man fredelig og barnevennlig til, i et veletablert og hyggelig nabolag. Kort vei til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter. Hemingbanen i nærheten med helårs fotballbane, skøytebane, tennisbane og flerbrukshall. Ved Gressbanen kan du spille fotball på kunstgress hele sommeren, og gå på skøyter på kunstis hele vinteren. Ved Holmendammen kan du dra på fluefisketur, eller bare nyte late sommerdager ved det idylliske vannet. Du har flotte turmuligheter i Nordmarka, med kort vei til Midtstuen hvor du kan gå videre inn i marka.
Homenkollen Tennisklubb ligger i nærområdet. Dette er en av Norges største tennisklubber med 7 utendørsbaner og 2 baner i boblehall vinterstid.
Av skoler finner man Holmen og Slemdal barneskoler innen gangavstand, i tillegg til Ris og Midtstuen ungdomsskole, samt Persbråten videregående skole. I tillegg er det flere barnehager i området.
Gangavstand til offentlig kommunikasjon, butikker og servicetilbud på Slemdal og Vinderen, samt kort kjørevei til Røa med blant annet handlesenter. T-banestasjon på Slemdal, ca. 10 minutter gange unna, og busstopp ca. 5 minutter unna. Søndagsåpen matbutikk (Joker Holmendammen) i nærheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sokner til Slemdal skole (1. til 7. trinn) og Midtstuen skole (8. til 10. trinn). Det er flere barnehager i området, blant anner Villa utsikten frilufts- og idrettsbarnehage i Binneveien 4, Amigos du og jeg og vi to familiebarnehage i Tråkka 22 og Davinas barnehage i Frognerseterveien 44B.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 655 kvm som tilhører sameiet. Bruk av tomten mellom seksjonene er fastsatt i vedtektene som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Parkering

To garasjeplasser på totalt ca. 35 kvm i bygningskroppen. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Deler av tomten er også regulert til boligbebyggelse etter S-1123 datert 22.04.64 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Oslo kommune har varslet at småhusplanen for Oslos ytre sone skal revideres. Det ble 04.02.2021 sendt bestilling på revisjon av småhusplanen (S-4220) fra Byrådsavdelingen for byutvikling til Plan- og bygningsetaten:
"Plan- og bygningsetaten gis med dette i oppdrag å igangsette dette revisjonsarbeidet basert på følgende føring: Småhusområdene må i større grad skjermes for ytterligere fortetting, og utbygginger bør skje med sterkere vern av de grønne verdier i områdene. Planrevisjonen må samtidig, innenfor rammene for nevnte føring, søke å forenkle og klargjøre aktuelle reguleringsbestemmelser med sikte på at byggesaksbehandlingen kan gjennomføres enklere og billigere."
Det er sendt ut varsel til berørte parter med invitasjon til å si sin mening om planarbeidet, fristen er satt til 16. august 2021. Plan- og bygningsetaten skal utarbeide forslaget i løpet av 2021, som videre sendes på høring i starten av 2022.
Se hele saken i saksinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmesider; saksnummer 202102096
I Stasjonsveien 11 (gnr. 33, bnr. 1510) er det søkt om oppføring av ny enebolig og mindre ombygging på eksisterende bolig. Saken er foreløpig avslått av Plan- og bygningsetaten, men det uklart om arkitekt/eier vil endre søknaden og sende inn ny. Se saksnummer 202020482 på Plan- og bygningsetatens hjemmesider for mer informasjon.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres per dags dato hele sameiet under ett.
Interessenter oppfordres til selv å kontakte kommunen for å få antydet i hvilken størrelsesorden det vil være forventet at kommunale avgiftr og eiendomsskatt vil utgjøre for seksjon 1.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 3 660 048,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Kalkulator er brukt fordi boligen er nyoppført og enda ikke har fått beregnet formuesverdi fra skatteetaten.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 13 176 172,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Boligen er enda ikke lignet for eiendomsskatt, men ny eier må forvente at dette tilkommer.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2021 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens boligverdi for 2019, antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 19 000,- for 2022. Dette forutsetter samme skattesats som i 2021. Ta kontakt med Skatteetaten for nærmere informasjon om beregning av boligverdi og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomtepris, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 20 113 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,- for eneboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tiberius Eiendom AS

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Sameiet Bjørnveien 28 L-30, med sameiebrøk 264/918.
Sameiet består av 4 seksjoner.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Fellesutgifter som skal og kan fordeles, fordeles likt mellom seksjonene.
Sameiet må konstitueres av kjøperne når alle fire boliger er solgt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Da huset er nyoppført bolig har selger ikke utarbeidet egenerklæringsskjema.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12 500,-
Oppgjør: kr 5 550,-
Markedspakke: kr 15 500,-
Visninger: kr 2 500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1 250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0106/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.21106

Dato

Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 13:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.