Solgt: 3 250 000 kr

Rustadgrenda 15

3 150 000 kr
68 m²
2 soverom
Velkommen til Rustadgrenda 15!
Rustad v/ Østmarka
3-roms oppusingsobjekt - Solrik balkong - Tilbaketrukket og skjermet - Bad fra 2011 - V. vann inkl - Rett ved marka
 • Prisantydning
  3 150 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  144 000 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  3 402 957 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 330 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du en kreativ og/eller en handy person? Kanskje har du lyst til å sette preg på ditt framtidige hjem? Her får du et oppussingsobjekt med moderne bad, og med den "beste" interne beliggenheten i borettslaget, usjenert beliggende ved skogholtet. I tillegg starter turen så å si utenfor døra di og du er rett inn i herlige Østmarkas turverden. Boligen passer perfekt for deg som ønsker å bo i et rolig og hyggelig bo område like ved marka og samtidig ha nærhet til byen. Inneholder i 3.etg.: Entre, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue. To boder medfølger.
Kort fortalt:
- Moderne bad/WC pusset opp i regi av borettslaget i 2011.
- Sydvestvendt balkong med flott utsikt mot skogholtet
- Idylliske Østensjøvannet like ved
- Nærhet til T-bane og butikk
- Pipeløp i stuen
- Se www.rustad-b.no for info

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rustadgrenda 15, 0693 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 167, bruksnummer 22
Andelsnummer 213, Rustad Borettslag, organisasjonsnummer 850 127 662

Innhold

Totalt bruttoareal: 74 kvm.
Totalt bruksareal: 68 kvm.
Totalt primærrom: 68 kvm.
Primærrom: entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder; en i kjeller og en i samme etasje. Areal er ikke oppmålt.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.04.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon.
Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. Fasaden er tekket med plater og panel. Pulttak med oppforede bjelker på betong tekt med papp, folie og singel.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Originale innvendige dører gis TG 2. Normal bruksslitasje. Man bør påregne en utskiftning av disse.
- 2-lags isolerglass med produksjonsår antatt rundt 1988 gis TG 2. Normal bruksslitasje. Enkelte var vanskelige å lukke og man bør påregne en utskiftning over tid.
- Ytterdør med klassifiseringen B30 og db 35 med kikkhull og ekstra sikkerhetslås, og 2-lags isolerglass balkongdør med lav brystning fra rundt 1988, gis TG 2. Normal bruksslitasje.
- Original kjøkkeninnredning gis TG 3. Noe brukslitasje og stor elde på innredningen. Det anbefales utskiftning av denne.
- Overflater på innvendige gulv gis TG 2. Normal brukslitasje på de eldste gulvene med TG 2. (Baderomsgulv gis TG 1.)
- Overflater på innvendige vegger gis TG 2. Stor brukslitasje og elde på de fleste overflater. (Baderomsvegger gis TG 1.)
- Overflater på innvendig himling gis TG 2. Normal brukslitasje på alle himlinger. (Himling på bad gis TG 1.)
- Panelovner fra byggeår gis TG 3. Bør skiftes.
- Garderobeskap på soverom gis TG 2. Normal bruksslitasje på innredningen som er av eldre tid. Nærmer seg TG 3.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en eldre enklere standard med fliser, belegg og teppe på gulv. Malte, tapetserte og flislagte veggoverflater. Alle himlinger var pusset og malt, med innfelte downlights på bad.
Leiligheten fremstår med noe bruksslitasje og utidsmessighet på de fleste bygningsdeler og man bør påregne en utskiftning av de fleste, samt at man bør påregne utskiftning av enkelte vinduer og balkongdør over tid.
Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2011 og fremstår som moderne med gode løsninger. Nye rør er trukket i forbindelse med våtromsrehabiliteringen.
Det er pipeløp i boligen, men ikke montert ildsted. Sikringsskapet er plassert i oppgang, med automatsikringer på alle kurser.
Entré:
Plass til oppbevaring. Dørtelefon av nyere dato.
Bad:
Fliser på gulv og vegger. Hvit glatt innredning med underskap, speilskap, høyskap og servant med lysarmatur med stikk over. Vegghengt toalett med skjult sisterne. Adskilt dusjsone med dusjing direkte på gulv og på vegg. Tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Luke for stoppekran i vegg.
Stue:
Romslig stue med store vindusflater.
Utgang til balkong på ca. 8,5 kvm. med god utsikt over nærområdet. Det er lagt balkonggress på gulvet og montert markise.
Kjøkken:
Original kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Fliser og belysning mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer følger boligen. Varmtvannsbereder på ca. 100 l. er plassert i kjøkkenbenk.
Man bør påregne en utskiftning av kjøkkeninnredningen.
Soverom:
To gode rom med garderobeskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.11.1970. I tillegg foreligger det ferdigattest på rehabilitering datert 31.08.1988, fasadeendring datert 29.03.1996 samt rehabilitering av våtrom datert 07.11.2012. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om veg og vann/kloakkledninger, og erklæring/avtale vedr. leie av parkeringsplasser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en nydelig intern beliggenhet i borettslaget med utsikt mot skogholt. Flott beliggenhet i populære Rustadgrenda med store grønne plener og sin landlige beliggenhet helt inntil naturskjønne Østmarka. Her er området naturlig nok et svært rolig sted selv med mange beboere og tilhørende biler.
Her kan du sette på deg skiene utenfor døren og benytte deg av milevis med skiløyper i Østmarka om vinteren.
Nøklevann med sine tur - og bademuligheter, og Østensjøvannet med sitt svært rike fugleliv er også to av våre nærmeste nabo-områder i bydelen.
Rustadgrenda ligger skjermet uten gjennomgangstrafikk. Borettslaget har parkeringsplasser med enkel adkomst som kan leies av beboere etter
venteliste. Kort vei til skoler, 5 barnehager i umiddelbar nærhet og lekeplasser.
Bogerud senter ligger innen 2 minutters gange med butikker, legekontor, tannlege, apotek og dagsenter for
småbarn. I tillegg er det Rimi og Rema på Skullerud og Rustad kjøtt & dagligvare med søndagsåpent.
Forøvrig er det kort vei til buss og T - bane som rask tar deg til Oslo sentrum.

Adkomst

Sving inn på Rustadgrenda fra General Ruges vei. Rustadgrenda 15 vil ligge på høyre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Rustadgrenda 15 sokner til Rustad skole (1.-7. trinn) og Skullerud skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Rustad gård barnehage, Østensjøstua Barnehage og Rustadsaga barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 70 924 kvm. som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med bl.a. plen, beplantning, trær og parkeringsplass.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser med motorvarmere som leies ut etter ventelister. Det er ikke tillatt å lade drivbatterier på hybrid- og elbiler på motorvarmeuttakene. Parkeringsplass i Rustadgrenda koster kr 200,- pr. plass pr. mnd., og kr 85,- pr. plass pr. mnd. i Welding Olsens vei. Ta kontakt med styret ved ønske om parkeringsplass på styret@rustad-b.no.
Gjesteparkering henvises til 4 plasser utenfor Rustadgrenda 24/26.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 20.04.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser 22961 vedtatt 21.03.1961. Området forøvrig er regulert til friområde, offentlig vei, offentlig bygning (skole) m.m.
I Rustaggrenda 2, ved ytre ringvei, foreligger det et planinitiativ om bygging av 3 blokker på opptil 8-9 etasjer. Ikke avklart p.t. For mer info gå inn på saksinnsyn hos Plan- og bygg og se saksnr: 201813562.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 330,- pr. mnd. og inkluderer: varmtvann, TV-anlegg/bredbånd, kommunale avgifter, felles byggforsikring, vaktmestertjenester, trappevask, drift og vedlikehold, forretningsførsel, nedbetaling andel fellesgjeld m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og skal justeres neste gang 01.07.2020 med 2,5 % - til kr 3.413,-.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- til 4.000,- pr. år. / 1800 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv og HomeNet er borettslagets leverandør av bredbåndstjenester. Dette er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 006 553,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 623 590,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 44.371,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 144.000,- pr. 01.04.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 52.058.454,- pr. 21.04.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr. EIEKRE-83987174857
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Rentebetingelser: 1,95 %, flytende.
Lånets restløpetid: 23 år og 9 mnd.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.302.957,-. Av dette beløpet utgjør kr 144 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Rustad Borettslag.
Borettslaget består av 366 andelsleiligheter og 2 tjenesteleiligheter, fordelt på 23 lavblokker.
Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for naboer eller til skade for leiligheten. Ved hund eller katt skal det undertegnes en erklæring om begrensningene for dette dyreholdet.
Fellesvaskeri finnes på 12 forskjellige steder i borettslaget, dvs. i annenhver blokk.
Det er kun tillatt med gass- eller elektrisk grill på balkongene.
Bestilling av nøkler og nøkkelchip til felleslåsene gjøres ved henvendelse til driftsleder. Andelseier må selv hente nøklene og betale for nøklene hos leverandør. Nøkkelchip utleveres avdriftsleder/styret og koster kr 100,- ved elektronisk betaling.
Ved registrering av parkeringsplass må andelseier betale et gebyr til OBOS pålydende kr 663,-.
Borettslagets hjemmeside: http://rustadborettslag.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Påbegynt rehabilitering av takene. Rehabilitert inngangspartiene i Rustadgrenda nr. 25, 23, 21, 19, 14, 15, 13, 11, 10, 9, 8 og 7.
2018 - Rehabilitering av utvendige pipebeslag/piperehabilitering.
2017 - Utskifting av callinganlegg og motorvarmerstolper.
2015 - Rehabilitering av fellesarealer, vedlikehold av blokkene, og sparkling og maling av gavlvegger.
2013 - Montert nye tørkeskap i alle vaskerier.
2013 - Brannsikre dører i alle kjellere.
2012 - Etablering av avfallsbrønner.
2011/2012 - Avsluttet rehabilitering av våtrom.
2008 - Maling av blokkene på nedre felt.
2007/2008 - Oppgradert vaskeriene med nye stillegående og miljøvennlige vaskemaskiner.
2007 - Oppgradert alle hovedstrømtavler i blokkene.
2006 - Utskiftning av alle vinduslister på alle kjøkken og soveromsvinduer. Resten av leilighetsdørene ble montert (ca. 100 stk.).
2003 - Diverse rehabilitering. Utskiftning av stuevinduer i Rustadgrenda, utskiftning av inngangspartier i alle blokker og alle vinduer i oppgangene, maling av alle oppganger og kjellere samt flislegging av alle gulv i vaskeriene.
2002 - Rehabilitering av alle piper.
m.m.
Planlagte påkostninger:
- På ekstraordinær generalforsamling 21.11.2019 ble det vedtatt omdisponering av lekeplassens arealer. Basert på generalforsamlingens vedtak er det innhentet pristilbud på ny lekeplass som skulle stemmes over på generalforsamlingen 20.04.2020. OBOS har bevilget støtte pålydende kr 184 000,- innunder støtteordningen «OBOS tar grønt ansvar og gir tilbake».
- Styret ser stadig på løsninger ifht. å få på plass felles infrastruktur for lading av hybrid og elbiler i borettslaget.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 6.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. stk.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0048/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2048

Dato

Sist oppdatert: 23. juli 2020 kl. 09:22

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.