Solgt: 3 400 000 kr

Slutningen 11

3 300 000 kr
73 m²
2 soverom
Slutningen 11 - Systemhus fra 2020
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Hobøl
Nyoppført enebolig (2020) / Landlig og luftig beliggenhet / Nærhet til Moss og Vestby / Lave kjøpsomk. / Tomteareal 1222 m² (eiet)
 • Prisantydning
  3 300 000 kr
 • Omkostninger
  16 342 kr
 • Totalpris
  3 416 342 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Bruksareal
  82 m²
 • Tomteareal
  1 221,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Slutningen 11, er en helt nyoppført og liten enebolig fra Systemhus. Den heter Miljøko81. https://www.systemhus.no/husmodell-miljoko
Ferdigstilt i 2020 av byggefirmaet Falk Bygg AS.
Boligen ligger landlig til og har fin utsikt over nærområdet. Det er også et eldre uthus/bod på eiendommen. Tomta er på litt over 1,2 mål.
Kort kjørevei til Moss og Vestby (uten bomring). Ca. 3 km til Ringvoll Senter (butikk, lege, etc).
Ca. 40 minutter med bil til Oslo.
MiljØko 81 har to store soverom, en stor stue, ett romslig kjøkken og bad. Kort og godt et hus med få, men store og gode rom. Isolert sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Denne kan også brukes som hjemmekontor. Boligen har også en stor entré med bod.
Stor tomt og parkeringsplass.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Slutningen 11, 1827 HOBØL
Kommunenummer 3014, gårdsnummer 872, bruksnummer 3

Innhold

Totalt bruttoareal: 82 kvm
Totalt bruksareal: 82 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Primærrom:
Bad/vaskerom, entré, gang, kjøkken, stue, 2 soverom: 73 kvm
Sekundærrom:
Bod: 9 kvm (Isolert sportsbod rett ved inngangen som kan benyttes som hjemmekontor)
Uthus: 16 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.10.2020, utført av Moen Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Nyoppført enebolig. Ferdigstilt høsten 2020. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Bygningen er oppført på plasstøpt, armert betong, isolert. Yttervegger av tre, med liggende, malt kledning. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med betongtakstein. Taktekkingen er fra byggeåret. Vinduer har rammer og karmer av tre. Vindusglass har 2-lags isoler-/energiglass fra byggeåret.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er helt ny. Ferdigstilt i 2020. Boligen er fra Systemhus. Her er link til hjemmesiden: https://www.systemhus.no/husmodell-miljoko
Denne boligen heter: Miljøko81.
Kostnadseffektivt hus som passer de fleste.
Perfekt hus for førstegangsetablerere, både i størrelse og pris. MiljØko har en tradisjonell klassisk byggestil som passer de fleste. Arkitekturen er tidløs og vil alltid være en attraktiv bolig for videresalg om man på et senere tidspunkt ønsker en større bolig.
MiljØko 81 har to soverom og leveres uten loftetasje. Huset har en stor stue, ett romslig kjøkken, store soverom og bad. Kort og godt et hus med få, men store og god rom. Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Boligen har en stor entré med bod.
Det er gode tekniske løsninger og standard. Fin tomt med stort potensiale hva uteplasser og hage gjelder. Flott og luftig utsikt.
Entré:
Romslig, flislagt entré med varmekabler på gulv.
Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stuen, hvor det er plass til spisegruppe. Innredningen er helt ny, type JKE-Design, og har slette fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr og induksjonstopp. Det er opplegg og plass til oppvaskmaskin i innredningen. Kjøkkenvask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten. Kjøkkenventilatoren er plassert over induksjon og komfyr, og er ført opp over taket. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med komfyrvakt og lekkasjestopper etter byggetidens krav.
Stue:
Fin stue med store vinduer, som slipper inn godt med dagslys. I stuen er det plass til både spisegruppe og TV-krok. Peisovn som vil varme godt på kjølige dager. Utgang til skjermet uteområde.
Bad:
Bad/vaskerom med flislagte overflater på gulvet og vegger. Rommet er tidløst og er innredet med servantinnredning med slette fronter, overhengende speilskap samt belysning. Dusjen er plassert i hjørne og har dører av glass, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert vannklosett. Det er montert downlights i himlingen, og det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Badet ventileres via ventil i himlingen, som er tilkoblet balansert ventilasjon.
Soverom:
Boligen har to soverom. Stort hovedsoverom som er malt i en tidsriktig farge.
Diverse:
-Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Ny frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stua, soverom og oppholdsrom. Den brukte og forurensende inneluften trekkes ut fra alle rom i huset gjennom avtrekksventiler i taket på kjøkkenet, badet og boden.
-Sikringsskap med automatiske sikringer.
-Sentralstøvsuger.
-Isolert bod til venstre for inngangsdøren som er stor nok til å kunne benyttes som kontor eller lignende.
-Tv/internett: Selger opplyser at det er mobilt eller trådløst bredbånd som gjelder. Naboen gikk vekk fra kopperlinja som var der og bruker trådløst bredbånd fra Telenor. Der får man 10 Mbit of 1 Terrabyte data for 599, man kan også få bedre tilbud om man velger kampanjer de stadig har. Naboen sier man kan fint surfe 2 personer på dette og det er velfungerende. Dette er fremtidens internett og virker mer enn godt nok for vanlig bruk. Tv er det parabol som gjelder, som fungerer veldig fint, med CAnal Digital. Via Nexgentel får man 2 TB med høy hastighet for 599 pr mnd. på trådløst nett.

Oppvarming

Elektriske varmekilder i entréen/gangen samt badet/vaskerommet. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.10.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Samsvarserklæringer foreligger også.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 8999, tinglyst 11.12.1975, Bestemmelse om vannrett. Naboen i nr. 9 har borrevann. Brønnen er inne på tomta til nr. 11.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Ny komfyr og ny oppvaskmaskin av god kvalitet følger med salget. Sofa kan følge med om ønskelig.
I flg. selger, så leveres eneboligen med 5 års garanti fra Falk Bygg AS.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har landlig beliggenhet i område med spredt bebyggelse, ca. 2,5 km fra Ringvoll i Hobøl. På Ringvoll finner du blant annet Ringvollsenteret med matbutikk og ulike servicetilbud.
Det er veldig kort kjørevei til Moss og Vestby.
Ca. 15 min. med buss til Knapstad ungdomsskole. Kort avstand til Middagsåsen skisenter.
Ca. 40 minutter med bil til Oslo.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

På Ringvoll er det barnehage og barneskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.221,7 kvm. Planert tomt med parkeringsplass både nede og oppe. Stort potensiale med hagen. Det er sådd gress til plen rundt huset på matjord. Gruset adkomst.
Det er avtale mellom dagens eier og nabo om å sette opp nytt gjerde. Det skal deles på kostnadene.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.
Eiendommen har privat avløpsanlegg og er ikke tilknyttet offentlig avløp. Eiendommen er oppført med et minirenseanlegg. Minirenseanlegg er en godkjent avløpsløsning. Eier er ansvarlig for at minirenseanlegget fungerer tilfredsstillende. Eiendommens utslippstillatelse er gitt under forutsetning av at det til enhver tid foreligger gyldig serviceavtale for minirenseanlegget. En årlig tømming av minirenseanlegget faktureres av kommunen. Dersom det viser seg nødvendig for å sikre en optimal drift av anlegget, kan kommunen fastsette en annen tømmehyppighet. Kommunen eller den som kommunen bemyndiger har anledning til å besøke anlegget for kontroll og tilsyn, og kan ta prøver for kontroll av at rensekrav overholdes.
Dersom det ved en senere anledning legges offentlig avløp i nærheten, kan kommunen pålegge tilknytning til dette i henhold til plan- og bygningsloven § 27-2.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for perioden 2015-2026 avsatt til: LNFR-areal for spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse mv.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Dette er en nyoppført bolig. Kommunen opplyser kr 783,- for kommunale avgifter. I dette inngår tømming av minirenseanlegg. Sannsynligvis vil det også tilkomme avgift for renovasjon og feiing/tilsyn. Kjøper må godta denne usikkerheten vedr. kommunale avgifter. Sammenlignet med en annen enebolig i området, megler har solgt og som er større, så er kommunale avgifter ca. kr 7000,-, men den var tilkoblet offentlig avløp.
Avløp: Privat felles minirenseanlegg Odin 20 PE fra 2004 (tømmeavtale går inn i kommunale avgifter), fordelt på fire husstander. Anlegget ligger på tomten til Slutningen 11. Disse fire husstandene har felles ansvar for anlegget, kr 783,- pr. år.
Privat vann fra Hobøl Vannverk:
Pris pr. kbm: kr 23,50,-
Fast avgift: kr 1.680,-
Leie av vannmåler: kr 300,-
Vannverket fakturerer to ganger i året. I september fakturerer de et forskuddsbeløp på kr 1.680,- som er likt for alle. Når vi får måleravlesning ved årsskiftet beregner de faktisk forbruk for foregående år. Da trekkes forskuddet som allerede er betalt inn.
Veien vedlikeholdes av bonden som eier veistrekket. Den er alltid måkt og vedlikeholdt. Dette gjøres for eierens regning.
Årlig strømforbruk er ukjent. Det forventes lave utgifter da dette er et miljøhus som er helt nytt og følger nye standarder.
Boligen er pr. i dag ikke tilknyttet tv/internett. Dette må ny eier selv koble til.
Naboene bruker parabol til tv og mobilt bredbånd til internett. Dette skal fungere bra på hjemmekontor i flg. nabo.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Dette er et nybygg. Formuesverdi er derfor ikke satt.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien være høyere.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen (av tomteverdi-nybygg), samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Dok.avg. beregnet av tomteverdi, som er satt til kr. 600.000,- x 2,5% = kr 15.000,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.316.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ronny Fallet

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 45.000,- av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0135/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.20135

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 11:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.