Solgt: 4 385 000 kr

Karl Staaffs vei 72

4 000 000 kr
65 m²
3 soverom
Velkommen til Karl Staaffs vei 72 - presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Emir Resulbegovic
Presenteres av
Emir Resulbegovic
Ulven
Nyoppusset og pen 4-roms med god planløsning og innglasset balkong - Meget sentral beliggenhet - Lave omk.
 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  35 564 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  4 422 196 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  65 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 527 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og romslig 4-roms andelsleilighet i høy første etasje med gjennomgående god planløsning. Leiligheten har en idyllisk beliggenhet og er i sin helhet vendt mot frodige og grønne fellesarealer. Boligen er påkostet og holder en følgelig høy standard. Her vil definitivt alle og enhver trives. Nærhet til gode servicetilbud og offentlig kommunikasjon, hyggelige spisesteder og parkområder.
 • God standard på materialer, innredning og utstyr
 • Praktisk romlayout og arealfordeling
 • Gode lys- og solforhold
 • Nyere, moderne bad
 • Lekkert, oppusset kjøkken
 • Gjennomgående enstavs laminat med varmefolie på gulv
 • Nymalte vegg- og himlingsflater med downlights
 • Ingen forkjøpsrett og lave kjøpsomkostninger
 • Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Karl Staaffs vei 72, 0665 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 132, bruksnummer 88, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 56, Gullhaug Borettslag, organisasjonsnummer 952677837

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 82 kvm
  Totalt bruksareal: 72 kvm
  Totalt primærrom: 65 kvm
  Primærrom:
  1. etasje - 65 kvm: Entré, 3 soverom, baderom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang innglasset balkong.
  Sekundærrom:
  1. etasje - 7 kvm: Innglasset balkong.
  I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på hhv. 3 og 3.6 kvm og en loftsbod med skråhimling og 13 kvm gulvflate.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.09.2021 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
  Boligblokk med 4 etasjer, kjeller og loft. Adkomst til felles trapperom fra asfaltert gangvei. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere. Yttervegger i murverk med etterisolert pusset fasade, utfyllende fasader ved balkonger i bindingsverk kledd med trepanel. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med plater. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Følgende punkter i rapporten er vurdert til TG2:
  - Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i 1986 i stue.
  - Entredør i B30 og dB 35kvalitet og med sikkerhetslås antatt fra 1980 tallet.
  - Balkongdør med treramme og isolerglass produsert i 1986.
  - Rør på bad. Anbefalt brukstid for PEX-rør, kobberrør og soilrør er på ca. 50 år.
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk av bad.
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten.
  Ytterlige punkter i rapporten er vurdert til TG1.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Karl Staaffs vei 72 - En pen og romslig 4-roms andelsleilighet i høy første etasje med gjennomgående god planløsning. Leiligheten har en idyllisk beliggenhet og er i sin helhet vendt mot frodige og grønne fellesarealer. Boligen er påkostet og holder en følgelig høy standard. Her vil definitivt alle og enhver trives.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Det første som møter deg er en lyn og innbydende entré, som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen er lysmalt med lekre fliser og varme i gulv - god plass til oppbevaringsmøbler av eget ønske. Videre adkomst til alle øvrige rom, noe som er med på å underbygge den gode planløsningen leiligheten har.
  Stue:
  Tiltalende og moderne stue med en lys og luftig romfølelse. Det første som møter deg er store vindusflater om gir en god atmosfære. Her er det god plass til sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon. Rommet er romslig og har en rektangulær form hvor man med enkelthet kan innrede etter eget ønske og personlige stil. I stuen er det også fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Fra stuen er det direkte utgang til en flott, innglasset balkong. Stilren og lekker enstavs laminat med varmefolie på gulv, samt malte vegg- og himlingsflater med downlights.
  Kjøkken:
  Lekkert og påkostet kjøkken levert av Ikea - her er det rikelig med benk- og skapplass. Kjøkkenløsningen
  oppleves meget romslig og skjermet fra stuen, men har samtidig en god kommunikasjon. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller veldig mange behov, for deg som ønsker en skjermet variant og for deg som ønsker en åpen og god kommunikasjon. Kjøkkeninnredningen er tidløs og elegant med hvite skapfronter, laminat benkeplate, underlimt rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp med ventilator over, mikrobølgeovn og kjøl-/fryseskap. Lekre fliser og stikkontakter mellom benk og overskap.
  Balkong:
  Balkongen er vendt mot vest og er på 7 kvadratmeter som gir god plass til koselig samvær med venner og familie. Her kan det grilles med elektrisk- eller gassgrill og skape god stemning både på dag- og kveldstid. Balkongen fungerer ypperlig som en forlengelse av stuen spesielt på sommerstid, men man kan fint disponere balkongen på vinterstid da den er innglasset.
  Soverom I:
  Med direkte adgang fra kjøkkenet gjennom praktisk skyvedør er boligens første soverom. Rommet er av god størrelse og er i dag innredet som barnerom, men er selvsagt fleksibelt i bruk. Lysmalte veggflater, lekker enstavs laminat med varmefolie på gulv og downlights i himling.
  Soverom II:
  Boligens andre soverom er det i dag innredet som hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Romslig skyvedørsgarderobe er montert. Også her er veggflatene lysmalte og på gulvet er det enstavs laminat med varmefolie. Downlights i himling og vindu som vener ut mot frodige fellesarealer.
  Soverom III:
  Boligens tredje soverom er også av god størrelse og er i dag innredet som kontor. Som de to andre soverommene er det selvsagt fleksibelt i bruk. Malte veggflater, downlights i himling og på gulvet er den samme, lekre laminatgulvet med varmefolie som i resten av boligen.
  Baderom:
  Innbydende og meget romslig bad med lyse fliser på vegg- og gulvflater med varme i gulv og downlights i himling. Klosett med vegghengt klosettskål og dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass. Videre er badet utstyrt med servant med skuffeinnredning og speilskap med belysning over samt vegghengt skap. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel i praktisk nisje.

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme i alle rom, kabler på bad og i entre og varmefolie øvrige rom.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.03.1963. Samt ferdigattest for innglassing av balkonger datert 12.02.2010. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
  Dagboknr. 6938, tinglyst 25.05.1965, type heftelse: Festekontrakt
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler bestemmelse om vei, adkomstrett m.m.
  Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Sentrumsnær og attraktivt beliggende på Ulven i blindvei ved Helsfyr, uten noen form for gjennomgangstrafikk. Skjermet og trafikksikkert innenfor borettslagets område. Kort vei til skole, barnehage, off. komm., butikker (Matkroken 3 min. gange), idrettsanlegg og bydelssenter som Fyrstikktorget og kjøpesentrene Bryn og Alna med de fleste servicetilbud og fasiliteter.
  Området er for øvrig i utvikling, hvor blant annet Vålerenga idrettsforening har åpnet sin nye storstue Intility Arena på Valle Hovin. I forbindelse med utbyggingen av stadion og området på Valle Hovin vil det åpne nytt treningssenter i tilknytning til stadion. Og for å ikke glemme den nyåpnede resturanten Trewerket.
  Her bor du i et spennende område med kort vei til "alt"!
  Av servicetilbud i nærheten finner man søndagsåpen Joker, Rema 1000, Kiwi og Fyrstikktorget med sitt varierte utvalg. Ved Fyrstikktorget finner man blant annet Baker Hansen, restaurant, Posten, fysioterapeut, blomsterforretning, Apotek, frisør, sushikafe m.m.
  Det gamle garasjelokalet i grenseveien 97 har blitt forvandlet til foodtruckhall og her er det mat fra velkjente foodtrucks som SAAL og Helt Rå. Foodtruckhallen åpnet allerede i februar og beskrives som
  et sted hvor venner, kjærester, familie, naboer eller andre kan nyte et skikkelig godt måltid i nabolaget.
  I samme bygg finnes også Oslo Street Fotballsenter. På Oslo Street fotballsenter er det mulig å spille 3v3
  fotball, Teqball, E-sport og andre alternative fotballaktiviteter.
  Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, t-bane og flybuss. Gangavstand til Helsfyr t-bane og busstasjon (linje 1,2,3,4), og linje 5 fra Hasle.
  Ensjø befinner seg også i nærområdet og er i rivende utvikling med utbygging av leiligheter og infrastruktur. Her går det også T-bane med 4 linjer. Gode tilbud i form av Yoga, Fresh Fitness, fastleger, gastropub, Bakeri, Veterinær/dyresykehus og Spar finner du på Ensjø.
  I umiddelbar nærhet ligger Hovin med Hovindammen, perfekt for den som ønsker seg et område med grønne lunger, med sitt rike fugleliv, omkringliggende gangstier og sittebenker. Det er også kort vei til lekeplasser, treningssenter, fotballbaner og et godt utvalg av restauranter og kaféer. På Malerhaugen finnes en flott lekeplass, byttebod og bordtennisbord. Det arrangeres også flere nabolagsarrangementer her. Ønsker du å rusle en tur, er Tøyenparken like flott sommer som vinter. Koselige Kampen er også kun noen minutter unna. Kampen kan f.eks. by på Kampen Økologiske Barnebondegård som huser små og store dyr, vaffelbod og sittegrupper.
  På Hasle, som også er i gangavstand fra leiligheten finner du Hasle Torg med blant annet Vinmonopol, treningssenter (SATS), frisør, apotek og blomsterforretning mm..
  Bydelen er under stor utvikling og vil i de neste årene markere seg som et attraktivt og sentralt område for både bolig og næring.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  - Regnbuen barnehage (1-6 år) - 6 min gange
  - Teisenparken barnehage (1-6 år) - 8 min gange
  - Valle barnehage (1-5 år) - 11 min gange
  Skoler:
  - Bryn skole (1-7 kl.) - 14 min gange
  - Teglverket skole (1-10 kl.) - 17 min gange
  - Hasle skole (1-7 kl.) - 17 min gange
  - F21 - Fyrstikkalleen skole (8-13 kl.) - 20 min gange
  - Wang Ung Oslo (8-10 kl.) - 21 min gange
  - Valle Hovin videregående skole - 4 min gang
  - Etterstad videregående skole - 20 min gange
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Festet fellestomt på 6.776 m² med pent opparbeidet med store grøntarealer, prydbusker, asfalterte internveier og hyggelige tun med leke- og sitteplasser. Gullhaug Borettslag fester tomten av Oslo Kommune i 90 år
  fra 01.01.1960. Regulering hvert 10. år. Festeavgift er kr. 72.414,- pr. år. fra 1.7.2012. Festeavtalen utløper 01.01.2050. Kopi av lov om tomtefeste samt festekontrakt kan fåes ved henvendelse til megler.

  Parkering

  Parkeringstomten leies av Oslo kommune Eiendoms- og Byfornyelsesetaten. Borettslaget disponerer parkeringsplasser som kan leies etter venteliste og følger ikke leiligheten. Parkeringsplasser tildeles av styret- følger ikke leiligheten. Leie pr. 01.08.2020 kr. 390,- pr. mnd.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.09.2015 er avsatt til: Bebyggelse og anlegg. Dette kan være boligbebyggelse, fritidsbebyggelse, sentrumsformål, kjøpesenter, forretninger, bebyggelse for offentlig eller privat tjenesteyting, fritids- og turistformål, råstoffutvinning, næringsbebyggelse, idrettsanlegg, andre typer anlegg, uteoppholdsarealer og grav- og urnelunder. Samt rød støysone. Byggegrense S-1518 vil si at det ikke kan bygges noe nytt nærmere veien enn denne grensen.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Gullhaug borettslag har mottatt et brev om en mulig fremtidig plan som involverer Karl Staaffs vei 70, 72, 74, 76, 78, 80, 82. Dette forslaget omhandler en langsiktig og bærekraftig utviklingen for trafikken i området. Målet er å redusere trafikkstøy og forurensning langs Ring 3. Dette er en plan som ikke er vedtatt og ikke fremkommer i reguleringsplanen, og det er ikke sikkert at denne planen blir gjennomført.
  Dersom disse planene blir vedtatt vil som nevnt Karl Staaffs vei 70-82 være utsatt på den måten at borettslaget vil bli kjøpt opp av Statens Vegvesen og deretter revet til fordel for ny regulering og utbygging av Oslo Øst-prosjektet.
  Nasjonal Transportplan 2022-2033 ble behandlet av Stortinget 14. juni 2021. E6 Oslo Øst ble ikke prioritert i NTP. Videre framdrift for prosjektet er dermed usikkert, det vil avhenge av politisk forankring for videre planlegging og finansiering av prosjektet. Neste behandling av NTP er i 2025.
  Vegvesenet har ferdigstilt et planforslag med reguleringsplan og konsekvensutredning (KU) som kan tas fram igjen, dersom det blir gitt politisk klarsignal for videreføring. Status per nå er altså at det ikke foreligger en formell plan, men at planforslaget viser til at den gjeldende eiendommen må innløses dersom veiprosjektet skal gjennomføres.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3 527,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV/Internett (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, festeavgift, dugnad, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftskostnader.
  Herav:
  Renter og avdrag kr. 408,-
  Felleskostnader kr. 3.119,-
  Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Megler har ikke fått opplysninger vedr. nåværende eiers årlige strømforbruk. På tilsvarende leiligheter i borettslaget er strømforbruket på ca. 4.000 - 5.000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 685 032,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 466 115,20.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr. 21.120,- 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr. 35.564,- pr. 07.09.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 2.145.179,- pr. 07.09.2021 og lånevilkårene er:
  *12123752218, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 07.09.2021: 2.45% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 32
  Andel av saldo: kr. 35.564,-
  Første termin/første avdrag: 20.10.2012 ( siste termin 20.07.2029 )

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr. 4.037.196,-. Av dette beløpet utgjør kr. 35.564,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger med andelsnr.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Sinisa Gostic og Suzana Gostic

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Gullhaug Borettslag med org. nr 952677837
  Borettslaget består av 60 leiligheter.
  Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
  Borettslag er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA og har polisenummer 78816303.
  Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Laffens drift og vedlikehold AS.
  Dugnad samt trappevask må påregnes.
  Det er tillatt å holde husdyr. Alle husdyret skal registreres av styret. Forutsetningen er at de ikke er til sjenanse eller ulempe for andre andelseiere.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2018-2020:
  - Ferdigstille rehabilitering av trapper i 80 og 82.
  - Ferdigstillelse av pipebeslag på resterende blokk.
  - Belysning i oppganger (bevegelsessensor)
  - Nye pipebeslag på 2 av blokkene, rehabilitering av 5 trapper og utbedring av
  sprekker i fasade
  - Rens av ventilasjonsanlegg til kjøkken og bad i alle leiligheter utenom 6stk
  2007-2016:
  - Nye parkeringsskilter og fornying av parkeringsplassen
  - Oppussing av oppganger
  - Utskifting av vinduer
  - 2 nye ytterdører
  - Utskifting av vinduer
  - Nytt lekehus med klatrevegg og rutsjebane
  - Nye frostsikre utekraner og nye stoppekraner
  - Vedlikeholdsrensing avløp
  - Innglassing balkonger
  - Vedlikeholdsrensing avløp
  - Innglassing balkonger
  Planlagte påkostninger:
  Det er ingen planlagte påkostninger i borettslaget i følge styreleder og dokumenter fra siste generalforsamling.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0201/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.21201

  Dato

  Sist oppdatert: 04. november 2021 kl. 10:25

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.