Solgt: 750 000 kr

LYNGBAKKEN

890 000 kr
43 m²
2 soverom
Fasade
Nordmarka/ Varingskollen
Koselig hytte i naturskjønne omgivelser | Gode turmuligheter i området
 • Prisantydning
  890 000 kr
 • Omkostninger
  23 592 kr
 • Totalpris
  773 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1964
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  43 m²
 • Bruksareal
  43 m²
 • Tomteareal
  4 953 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom innlandet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Håvard Haugstulen v/Krogsveen Nittedal har gleden av å presentere denne koselige hytten beliggende i Nordmarka ved Heitåsen. Hytten inneholder entre, gang, to soverom med totalt 3 sengeplasser, med plass til dobbeltseng på det største, stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen oppleves som romslig og har store vindusflater som gir bra med utsyn. Det er en ekstra sengeplass i stuen. Det meste av møbler og inventar medfølger.
Eiendommen ligger solrikt og fint til i Nordmarka, her er det meget gode muligheter for friluftsliv. Det er gode turmuligheter på både sommerstid og vinterstid, her er det muligheter for gåturer, sykkelture og skiturer. Eiendommen ligger tilbaketrukket fra veien, og det er kun to andre hytter i nærheten. På varme sommerdager kan man bade på Ørfiske som ligger i nærheten.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

LYNGBAKKEN, 1488 HAKADAL
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 42, bruksnummer 101

Innhold

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 43 kvm
Totalt primærrom: 43 kvm
Bruksareal:
Fritidsbolig 43 kvm
Primærrom:
Fritidsbolig:
1. etasje 43 kvm: Entre, gang, 2 soverom, kjøkken, stue, wc
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.06.2020 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Bygget er antatt fundamentert med lettklinker/betong på søylepunkter og støpte søylepunkter til fast masse eller stabile masser og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Utvendig kledd med panel. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer fra 2014. Hvit glatt ytterdør med 2 lags isolerglass fra 2014. Terrassedør med 2-lags isolerglass og trekarmer fra 2014. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med shingel.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Yttervegger TG 2.
- Takkonstruksjoner TG 2.
Informasjon fra selgers egenerklæring:
- 8. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen (f.eks. skjeggkre, rotter, mus,
maur eller lignende)? En gang funnet en død skogsmus som hadde overvintert inne. Enkelte ganger har det kommet inn noen individuelle maur og det ser ut til å være når dører og vinduer har vært åpne.
- 9. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Det kan ha vært en lekkasje i tak ved pipa før min tid. Dette ble sjekket ut i 2014 og det ble ikke funnet råte. Taket ble forsterket og pipa fikk pipehatt i 2014.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Håvard Haugstulen v/Krogsveen Nittedal har gleden av å presentere denne koselige hytten beliggende i Nordmarka ved Heitåsen. Hytten inneholder entre, gang, to soverom med totalt 3 sengeplasser, stue og kjøkken i åpen løsning. Stuen oppleves som romslig og har store vindusflater som gir bra med utsyn. Videre er det en ekstra sengeplass i stuen. På det største soverommet er det er mulighet for å sette inn dobbelseng.
Innvendige gulv: Belegg og heltregulv.
Innvendige vegger: Panel
Innvendige tak: Panel
Kjøkken: Lys glatt HTH kjøkkeninnredning med heltre benkeplate fra 2014. Innredningen er L-formet og har god oppbevaringsplass og benkeplass, videre er det komfyr og kjøleskap fra Sunwind som bruker gass. Det er ingen ventilator. Servanten er uten blandebatteri og vann slippes rett til grunn.

Oppvarming

Oppvarming med vedovn i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.05.1965 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
- I henhold til byggetegning mottatt fra Nittedal kommune er gangen i utgangspunktet overbygget inngangsparti og ikke en del av det innvendige arealet til hytten. Wc-rommet er bod i henhold til byggetegning. Dette er ikke søkt om eller godkjent hos kommunen, kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning og overtar videre ansvar for dette.
- Det gjøres oppmerksom på at veranda er bygget etter at ferdigattest ble gitt, denne er ikke byggemeldt eller søkt om til kommunen. Kjøper overtar videre ansvar for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/42/101:
23.02.1967 - Dokumentnr: 665 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om bebyggelse
29.12.1975 - Dokumentnr: 8172 - Skjønn
Ørfiskevannet
Gjelder denne registerenheten med flere
08.09.1966 - Dokumentnr: 3027 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3031 Gnr:42 Bnr:48
01.01.2020 - Dokumentnr: 161267 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0233 Gnr:42 Bnr:101

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

- Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.
- Det er solcelleanlegg på hytten. Solcelleanlegget har kun et solcellepanel og det er begrenset hvor mye strøm som produseres.
- Eiendommen selges som den er på visning og vil ikke bli ytterligere rengjort.
Følgende løsøre og tilbehør medfølger ikke eiendommen:
- To fotskamler formet som bjørkestamme
- Teppe på veggen
Følgende løsøre og tilbehør medfølger eiendommen:
Det meste vil stå igjen på hytta
- Alle møbler utenom fotskamler
- Alt av verktøy
- Sengetøy
- Det meste av kjøkkenutstyr
- Komfyr og kjøleskap inkludert gasstanker
- Gassovn inkludert gasstank
- Alt av interiør utenom teppe på veggen
- Ekstratoaletter
- Brannutstyr og førstehjelpskrin
- Skohylle
- Vaskestativ
- Mattønne
- Et par vernestøvler, vernebukse og vernehjelm til vedhogging
- Manuelt vannrenseanordning (Life Straw)
- Batterilader og oppladbare batterier og vanlige batterier
- 200 liter vanntønne
- Weber grill
- Honda aggregat 20i
- Komposittønne

Energimerking

Frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm er unntatt fra energimerkingsplikten og energiattest er derfor ikke innhentet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Nordmarka, her er det meget gode muligheter for friluftsliv. Det er gode turmuligheter på både sommerstid og vinterstid, her er det muligheter for gåturer, sykkelture og skiturer. Eiendommen ligger tilbaketrukket fra veien, og det er kun to andre hytter i nærheten. På varme sommerdager kan man bade på Ørfiske som ligger i nærheten.
Varingskollen Alpinsenter ligger også i nærheten, de kan by på varierte utfordringer i 6 nedfarter og en fallhøyde på 360 meter. Anlegget har 5 heiser hvorav 1 er et gratis rulleteppe for de minste.

Adkomst

Fra Oslo:
Følg Rv4 mot Nittedal, ta av Rv4 mot Fuglåsen i Hakadal. Man kommer da inn i Greveveien, følg veien oppover og kjør gjennom Hakadals verk. Følg veien ca. 5.5km. Man parkerer langs veien og det er ca. 8 minutter å gå fra veien inn til hytten. Det er mulig å sykle fra Oslo og inn til eiendommen.
For å komme seg til eiendommen kan man ta toget til Movatn og sykle fra der og inn til eiendommen på fin skogsvei på ca. 30 minutter, ønsker man å ta beina fatt kan man ta toget eller bilen til Varingskollen og gå til hytta på ca. 50 minutter. Det er også mulig å gå inn til hytten på ski om vinteren.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca. 4 953 kvm. Lett skrånende naturtomt. Eiendomsgrensene er i henhold til eiendomskart med koordinatliste mottatt fra NIttedal kommune markert som usikker eiendomsgrense.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Det er ikke innlagt vann på hytten, men regnvann kan brukes som vaskevann, kokevann og kan renses til drikkevann (Eller man kan medbringe drikkevann). Det er ikke kloakk på hytta.
Det er privat vei eid av Løvenskiold inn i marka. Det foreligger ingen kjøreavtale for eiendommen, men man kan søke om individuelle kjøretillatelser dersom man har god grunn for å kjøre inn. Søknaden til Løvenskiold må begrunnes.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 26.08.2019 er avsatt til LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.
Eiendommen ligger innenfor Hensynsone H735_1 Marka, Innenfor sonen gjelder «Lov om naturområder i Oslo og nærliggende kommuner» (markaloven).
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

- Kommunale avgifter er kr 493,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing/tilsyn.
- Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
- Det er vedtatt eiendomsskatt i Nittedal kommune, eiendomsskatten for 2020 er kr 0.
-Hytten har en årlig forsikringspremie på kr 2.444,-.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 199 587,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 913.592,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mari-Ann Westrum

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastprovisjon kr. 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0037/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2037

Dato

Sist oppdatert: 02. desember 2020 kl. 12:47

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.