Solgt: 3 390 000 kr

Andrées gate 17C

3 420 000 kr
101 m²
2 soverom
Betydelig oppgradert rekkehus i barnevennlig område.
Christine Fjeld
Presenteres av
Christine Fjeld
BEKKEFARET
Lekkert oppusset rekkehus i barnevennlig område. Innredet over 3 plan. Terrasse. Parkering.
 • Prisantydning
  3 420 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  181 076 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  3 579 702 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1955
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  101 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 063 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lekkert oppusset rekkehus i barnevennlig område på Bekkefaret. Boligen er innredet over 3 plan, og har et moderne og stilrent uttrykk. Omfattende renovering er utført de seneste årene, spesielt i boligens 1. etasje og kjeller hvor overflater er pusset opp, nyere kjøkken er montert og kjelleren innredet med nytt vaskerom/bad.
- Pent oppusset rekkehus
- Nyere kjøkken
- Oppussede overflater i 1. etasje og kjeller
- Bad i 2. etasje + et nyere bad/vaskerom oppført i kjeller i 2019/2020 (ikke byggemeldt)
- 3 plan
- 1 parkeringsplass
- Terrasse mot sør-vest med flotte solforhold
- Barnevennlig område
- Store deler av det elektriske anlegget er skiftet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Andrées gate 17C, 4016 STAVANGER
Kommunenummer 1103, gårdsnummer 57, bruksnummer 31
Andelsnummer 15, Borettslaget Bekkefaret IV, organisasjonsnummer 932306247

Innhold

Totalt bruttoareal: 113 kvm
Totalt bruksareal: 101 kvm
Totalt primærrom: 101 kvm
***
P-ROM INNEHOLDER (120 kvm):
1. etasje (48 kvm): Gang, stue/kjøkken.
2. etasje (38 kvm): Gang, bad, 2 soverom.
Kjeller (15 kvm): Trapperom, gang, bad.
NB: Selger har innredet en kjellerstue. Kjellerstuen er ikke tilhørende denne leiligheten og er en del av borettslagets fellesareal. Kjellerstuens areal er ikke medregnet i boligens areal og følger således ikke med salget. Rommet er byggemeldt/godkjent som en felles gang (sykkelrom/barnevognrom) og 2 boder tilhørende Borettslaget. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt, og er heller ikke godkjent av kommunen eller borettslaget. Iht styreleder disponerer pr. i dag, Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d i utgangspunktet dette arealet (samt areal under Andrèes gate 17d) i fellesskap, dog foreligger det en muntlig avtale mellom Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d om at andelene disponerer det arealet som er under sin andel. Andrèes gate 17d må allikevel ha adgang til denne kjellerstuen for å få tilgang til sitt sikringsskap. Døren mellom Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d fungerer i dag som utgang for 17c, så døren kan ikke blendes. Iflg. Styreleder er tiltaket ikke søkt om til styret i borettslaget, men heller ikke noe styret vil legge seg opp i såfremt det foreligger en enighet mellom naboene. Utfordringen blir om nye beboere ønsker annen bruk av kjeller.
***
Lagringsmuligheter: Loft, med luke fra gangen i 2. etasje.
***
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2021 utført av Rogaland Byggkontroll v/Dag Reimertz. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. )

Byggemåte

Byggemåte: Yttervegger med stenderverk, antatt isolert. Etasjeskiller av tre.
Takstmanns konklusjon: Boligen er i god stand etter alder. Det er foretatt større oppgraderinger. Anmerkninger anbefales utbedret.
***
OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3
Rapporten inneholder 4Tg 2 og ingen Tg 3
Tilstandsgrad(Tg) 1: Yttervegger, vinduer, takkonstruksjon, etasjeskiller, bad, kjøkken, VVS.
Tilstandsgrad(Tg) 2: Trapp, pipe, rom under terreng, VVS.
Tilstandsgrad(Tg) 3:
Til info:
- Loftet er behandlet mot borebiller i 2005.
- Forskriftsmessig rømning er ikke ivaretatt fra 2.etg, da vinduer er midtheglset. Forholdet ligger under BBL.
Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene.
Det anbefales alltid at hele rapporten leses. Dette for å gi ett mer helhetlig bilde av boligen/leiligheten. Det anbefales også at teksten på side 3 leses der det står nærmere beskrevet ang bruken av tilstandsgrad 2.
***
Sammendrag selgers egenerklæringsskjema:
- Bad 2. etasje: Lekkasje fra avløpsrøret tilknyttet vasken på badet førte til vannskader i taket i stuen. Dette ble fikset av RM VVS.
- Vaskerom/bad kjeller: Oppført i 2020. Arbeidet er utført av RM VVS.
- Ny terrasse med fundamenter ble skiftet. Arbeidet ble utført med egeninnsats.
- Elektrisk arbeid 1. etasje og 2. etasje: Utført av Siddis Elektro AS
- Elektrisk arbeid kjeller: Elektrisk og sikringsboks skiftet av Unison.
- Elektrisk arbeid terrasse: Arbeid utført av Unison.
- Kjeller: Innredet med vaskerom/bad og kjellerstue. Tiltaket er ikke byggemeldt eller godkjent.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lekkert oppusset rekkehus i barnevennlig område på Bekkefaret. Boligen er innredet over 3 plan, og har et moderne og stilrent uttrykk. Omfattende renovering er utført de seneste årene, spesielt i boligens 1. etasje og kjeller hvor overflater er pusset opp, nyere kjøkken er montert og kjelleren innredet med nytt vaskerom/bad.
- Pent oppusset rekkehus
- Nyere kjøkken
- Oppussede overflater i 1. etasje og kjeller
- Bad i 2. etasje + et nyere bad/vaskerom oppført i kjeller i 2019/2020 (ikke byggemeldt)
- 3 plan
- 1 parkeringsplass
- Terrasse mot sør-vest med flotte solforhold
- Barnevennlig område
- Store deler av det elektriske anlegget er skiftet

Oppvarming

Varmekabler ved inngangspartiet, på begge bad og i kjellerstuen. Vedovn i stue. Ellers elektrisk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.10.1955. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Iht. ferdigattesten gjensto følgende arbeid:
- Rekkverk på innvendige trapper
- Puss på grunnmur
- Takstein mangler
- Gjerde mot gate.
Det er usikkert om arbeidet er utført i ettertid.
***
Andrèes gate 17 er påbygd med utvidet gang og kjøkkenareal. Tegninger er sendt inn til kommunen, men det foreligger ingen midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
***
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
***
- Kjelleretasjens vaskerom/bad er opprinnelig byggemeldt matbod og vedbod jf. tilsendte byggetegninger. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt, og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for pålegg fra kommune eller borettslaget.
- 2. etasje er opprinnelig byggemeldt med 3 soverom med trapp opp til loft fra hovedsoverommet, samt et bad jf. tilsendte byggetegninger. Etasjens planløsning er endret der det i dag er 2 større soverom og et større baderom. Tiltaket er ikke
bruksendret/omsøkt, og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for pålegg fra kommune eller borettslaget.
- Selger har innredet en kjellerstue. Kjellerstuen er ikke tilhørende denne leiligheten og er en del av borettslagets fellesareal. Kjellerstuens areal er ikke medregnet i boligens areal og følger således ikke med salget. Rommet er byggemeldt/godkjent som en felles gang (sykkelrom/barnevognrom) og 2 boder tilhørende Borettslaget. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt, og er heller ikke godkjent av kommunen eller borettslaget. Iht styreleder disponerer pr. i dag, Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d i utgangspunktet dette arealet (samt areal under Andrèes gate 17d) i fellesskap, dog foreligger det en muntlig avtale mellom Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d om at andelene disponerer det arealet som er under sin andel. Andrèes gate 17d må allikevel ha adgang til denne kjellerstuen for å få tilgang til sitt sikringsskap. Døren mellom Andrèes gate 17c og Andrèes gate 17d fungerer i dag som utgang for 17c, så døren kan ikke blendes. Iflg. Styreleder er tiltaket ikke søkt om til styret i borettslaget, men heller ikke noe styret vil legge seg opp i såfremt det foreligger en enighet mellom naboene. Utfordringen blir om nye beboere ønsker annen bruk av kjeller.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 929, tinglyst 20.03.1956, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning.
- Gjelder denne registerenheten med flere.
Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
***
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet, fastmonterte varmekilder og alle fastmonterte oppbevaring og garderobeskap medfølger i handelen. Vaskemaskinen og tørketrommel medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Andrèes gate 17C bor man i et attraktivt og barnevennlig område, med store grøntområder, balløkker og lekeplasser i nærheten. Boligen ligger i en gate, uten gjennomgangstrafikk. UiS, barnehager ogskoler i alle alderstrinn er bare en spasertur unna.
Dagligvarebutikker, bakeri, Kilden kjøpesenter og Stavanger Universitetssykehus ligger i umiddelbar nærhet. Ønsker man et utvidet handletilbud har man kort vei til Stavanger Sentrum.
Det er gode kollektivtilbud, og kort vei til bussholdeplass. Lett adkomst til motorveien for den som skal i retning Forus/Sandnes.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Askeladden barnehage (0-6 år) 0.3 km.
- Barnehagen for hørselshemmede (0-5 år) 0.7 km.
- Bekketunet familiebarnehage (0-6 år) 0.7km.
Skoler:
- Auglend skole (1-7 kl.) 0.7 km.
- Kvaleberg skole (1-7 kl.) 1.2 km.
- Steinerskolen i Stavanger (1-13 kl.) 1.4 km.
- Ullandhaug skole (8-10 kl.) 0.8 km.
- Kristianlyst skole (8-10 kl.) 1.5 km.
- Godalen videregående skole 1.7 km.
- St. Svithun videregående skole 2.8 km.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Pent opparbeidet felles tomt på 916.7 kvm eiet av borettslaget.
Fra stuen er det utgang terrasse vendt mot sør-vest. Har kan deilige sommerdager nytes!

Parkering

Parkeringsplass (1 stk) på felles gårdsrom like utenfor boligen.
NB: Gårdsrommet står på borettslagets eiendom. Iflg. selger disponerer boligen 1 fast parkeringsplass, men dette kommer ikke frem i borettslagets vedtekter eller husordensregler og sikrer dermed ingen rettsvern.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei (gnr/bnr 57/30) med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert etter kommunedelplan KPL-1103 datert 09.09.2019, og reguleringsplan nr. 349 datert 23.05.1956, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er iht. reguleringsplanen regulert til boligformål (917 kvm).
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
***
Det er reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter:
Plan id: 2731
Navn: Hillevåg
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Områderegulering
Info: Plan 2731 gjelder fremtidig regulering av bydelen Hillevåg.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 063,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, styrehonorar, forretningsførsel, byggforsikring, drift - og vedlikeholdskostnader og tv - og internettpakke fra LYSE.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 740 984,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien 2019 kr 2 667 541,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr. 17.674,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr. 181.076,- pr. 04.08.2021
***
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 2.239.720,- pr 04.08.2021 og lånevilkårene er:
Långiver: Handelsbanken
Beløp: kr. 2.239.720,-
Rentebetingelser: 1.55 % (flytende)
Lånets løpetid: 13 år og 5 mnd.
Avdragsfrihet: Nei
Andel av saldo: kr. 181 076,-
IN-ordning: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 3 609 702. Av dette beløpet utgjør kr 181.076,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.
Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget kommer i tillegg dersom kjøper ikke er medlem i BATE Boligbyggelag.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Andrew Blair Thomson

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Bekkefaret IV borettslag.
Borettslaget består av 20 rekkehusleiligheter/andeler, fordelt på 5 bygninger.
Forretningsfører: Bate boligbyggelag.
Dugnad: Må påregnes.
Dyrehold: Iflg. husordensreglene er det tillatt å holde hund og katt. Tillatelse gis av styret etter skriftlig søknad under forutsetning av at andelseier underskriver erklæring med regler for dyreholdet.
Styret har arbeidet med følgende viktige saker i siste periode:
- Skifte gamle stoppekraner.
- Skifte ut eldre varmvannsbereder.
- Fullført arbeidet med lufting av kaldsloft over tak (midtleilighetene).
- Generelt vedlikehold.
Styrets planer fremover (varslet etter generalforsamling i 2021):
- Mure igjen luftehull i brannmur kaldloft.
- Fortsette arbeidet med skifte gamle stoppekraner (inne og ute).
- Vurdere maling av bygningsmassen.
- Vurdere utbedring/renovering av tak.
- Generelt vedlikehold.
Interessenter må være forberedt på at tiltak som renovering av tak kan medføre økning i andel fellesgjeld og månedlige felleskostnader.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Frist for å melde sin interesse var 19.08.2021. 4 personer har meldt sin interesse. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Konferer megler eller BATE Boligbyggelag for spørsmål vedr. forkjøpsrett.
Borettslaget har avtale med Klare Finans AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. Borettslagets husordensregler og vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Informasjon om forkjøpsrett

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Frist for å melde sin interesse var 19.08.2021. 4 personer har meldt sin interesse. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Konferer megler eller BATE Boligbyggelag for spørsmål vedr. forkjøpsrett.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 10.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 34-0067/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger Øst
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR34.2167

Dato

Sist oppdatert: 10. september 2021 kl. 15:37

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.