Solgt: 11 250 000 kr

St. Halvards vei 5 B

11 500 000 kr
203 m²
4 soverom
JAR - Enebolig over 2 plan beliggende på høydedrag med utsikt - Potensiale - Populært boområde - Hybel - Garasjeplass.
JAR
Enebolig over 2 plan beliggende på et høydedrag - Utsikt - Potensiale - Populært boområde - Hybel - Garasjeplass.
 • Prisantydning
  11 500 000 kr
 • Omkostninger
  288 722 kr
 • Totalpris
  11 538 722 kr
 • Byggeår
  1979
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  203 m²
 • Bruksareal
  219 m²
 • Tomteareal
  725,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjarmerende enebolig med hybel beliggende på et høydedrag med utsikt i et meget populært og veletablert bomiljø på Jar i St. Halvards vei 5 B, i en stille og rolig vei med lite trafikk. Området byr på et veldig godt oppvekstmiljø for barn, med tilhørighet til Eiksmarka barneskole, idrettsanlegg og nærhet til Lysakerelven og Fossum med marka. Boligen er over 2 plan med praktisk planløsning, stue med en god størrelse og fin tomt. Hagen er pent opparbeidet med plen, busker og hekker. For øvrig er det godt med sol på tomten. Dette er en bolig med masser av potensiale i et meget hyggelig omrpåde.
* Oppussingsobjekt
* Hybel
* Utsikt
* Garasje
* Enebolig over 2 plan
* 3 bad/dusjbad
* Romslig stue
* Gode solforhold
* Populært bomiljø
* Blindvei

Innhold og byggemåte

Eiendommen

St. Halvards vei 5 B, 1358 JAR
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 36, bruksnummer 601

Innhold

Totalt bruksareal: 219 kvm
Totalt primærrom: 203 kvm
Bruksareal:
Enebolig 219 kvm
Primærrom:
Enebolig :
Underetasje 88 kvm: Bad, gang 1, gang 2, kjellerstue, stue/kjøkken, vaskekjeller, entré, soverom.
1. etasje 115 kvm: Bad, dusjbad, entré, gang, kjøkken, stue, trapperom, 3 soverom.
Sekundærrom:
Enebolig :
Underetasje 16 kvm: 3 boder.
Kommentar fra takstmann:
Underetasje har tilfredtillende rømningsvei fra etasjen forutsatt at det er åpent mellom hybel og hoveddel i etasjen. Vinduer i kjellerstue er plassert for høyt for å tilfredstille krav til rømningsvindu. Dersom vindu skal benyttes som rømningsvei må forholdet rettes. Hybell i underetasje har et bruksareal på 51 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.10.2019 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført over to plan + kaldt loft i trekonstruksjoner på grunnmur i lettbetong og registrert tatt i bruk 1979. Huset fremstår normalt godt vedlikeholdt og i all hovedsak med opprinnelige konstruksjoner fra tidspunkt for oppføring. Det inkluderer alle våtrom og som ikke tilfredsstiller dagens krav til tetteskikt og utførelse. Disse må påregnes modernisering. Det er registrert fukt i deler av grunnmur som skyldes sviktende fuktsikring/drenering. Ved befaring ble det registrert fukt i deler av pipestokk på loft og det er synlig avflassing i puss over tak og forholdet bør sjekkes nærmere. Når det gjelder husets hovedkomponenter som bærende konstruksjoner, yttervegger og takkonstruksjon er disse fra byggeår. Det kan ved visuell befaring uten inngrep i konstruksjoner ikke ses at disse konstruksjonen er vesentlig svekket utover hva som må påregnes ut fra alder. Deler av husets tilstøtende terreng/tilbakefylling har fall mot grunnmur.
Garasje:
Halvpart av uisolert konstruksjon i tre på grunnmur i lettbetong og støpt gulv. Yttertekking med stålpanner i stål. Motorisert Leddport i tre. Garasjeplass har et gulvareal på ca 15 kvm. I følge kunde ble tak fornyet med stålpanner ca 2015. Noe saltutslag og fuktighet i grunmur.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Drenering: Fukt i deler av grunnmur og fuktsikring er sviktende. Jfr. også utvendig terreng og alder på konstruksjon.
- Vinduer: Minst et glass er punktert. Tg3.
- En utvendig nedgravd oljetank i glassfiber på antatt 1200 liter.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sjarmerende enebolig med hybel beliggende på et høydedrag med utsikt i et meget populært og veletablert bomiljø på Jar i St. Halvards vei 5 B, i en stille og rolig vei med lite trafikk. Området byr på et veldig godt oppvekstmiljø for barn, med tilhørighet til Eiksmarka barneskole, idrettsanlegg og nærhet til Lysakerelven og Fossum med marka. Boligen er over 2 plan med praktisk planløsning, stue med en god størrelse og fin tomt. Hagen er pent opparbeidet med plen, busker og hekker. For øvrig er det godt med sol på tomten. Dette er en bolig med masser av potensiale i et meget hyggelig omrpåde.
* Oppussingsobjekt
* Hybel
* Utsikt
* Garasje
* Enebolig over 2 plan
* 3 bad/dusjbad
* Romslig stue
* Gode solforhold
* Populært bomiljø
* Blindvei
* Populær barneskole i nærområde
* Lekeplasser i like nærhet
* Kort vei til marka og Lysakerelven
1. ETASJE:
Entrè & gang:
Entreen kan innredes med skosakp. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter er det mulighet for garderobe, entrèmøbler som kommode, skoskap etc. i gangen.
Stue:
Åpen og luftig stue som har en naturlig inndeling som gir plass for både spise - og sofaseksjon. I stuen har man også ildsted. Fra stuen er det utgang til stor overbygget veranda på ca 26 kvm. som byr på utsikt mot Oslofjorden.
Kjøkken:
Eget kjøkken som består av innredning med profilerte eikefronter og laminerte skapstammer. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Det er opplegg for oppvaskmaskin i rommet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Soverom:
Etasjen har forøvrig 3 soverom.
Bad:
Badet er innredet med benkeskap med servant, toalett og badekar med badearmatur. Ventil i himling. Tilluft via spalte i dør.
Dusjbad:
Dusjbadet er innredet med toalett, dusjarmatur på vegg og servant. Ventil i himling. Tilluft via spalte i dør.
UNDERETASJE:
Kjellerstuen:
Fra 1. etasje og ned trappen kommer en ned til kjellerstuen. Ventil i vegg. Tilluft via spalte i dør og vegg.
Vaskerom:
Skyllekum i stål med armatur, opplegg for vaskemaskin, tørkeskap og 200 l. varmtvannsbereder i vaskekjeller.
2 boder:
2 boder gir godt oppbevaringsmuligsheter.
Hybel:
Entré:
Muligheter for å henge av seg ytterklær på klesstang.
Bad:
Badet er innredet med servant, toalett, dusjkabinett og opplegg fornvaskemaskin.
Soverom:
1 soverom i hybelen.
Stue/kjøkken:
Laminatinnredning med skyllekum i stål. Ventilator med utblåsning. Bereder i benk.
Stuen er i en åpen løsning til kjøkkenet og gir rom for både sofa- og spiseseksjon.
1 bod gir godt med oppbevaringsmuligheter.
El:
Sikringskap med skrusikringer fordelt på 2 skap. Separat måler i underetasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det ligger en utvendig nedgravd oljetank i glassfiber på antatt 1200 liter, iht. takstmann. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger på inntil kr 25.000,- som gjelder ut 2019. For utfyllende informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.01.1980. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke:
- I byggetegningene fra 1978 er det ikke dør mellom hybel og kjellerstue.
- Kjellerstue er byggemeldt som disp som er betegnelsen på bod og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
12.02.1980 - Dokumentnr: 3142 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om septiktank m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
26.03.1980 - Dokumentnr: 6644 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:36 Bnr:121
01.01.2020 - Dokumentnr: 617914 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:36 Bnr:601

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Det gjøres oppmerksom på at det i senere tid er åpnet opp mellom kjellerstue og utleiedelen, og dette er ikke det som er godkjent originalt av kommunen (der er det blendet mellom kjellerstue og hybel). En kjøper må være oppmerksom på dette med brannskiller osv. med tanke på endringen som er gjort. Kjøper overtar ansvaret og risikoen for dette.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 140-380 Bq/m3 i boligen, og dette er over angitt grenseverdi. Selger har derfor utført tiltak nylig. Selger har fått tilsendt et dokument der det står:
"Det vises til målerapport etter utført radonmåling og tiltak utført på adressen. Det er utført tiltak med radonsug av typen Radovac 230m i boligen. En slik installasjon skal redusere radonverdiene til under oppgitte faregrenseverdier med en effekt opp mot 85-95%. Analyser for nye kontrollmålinger er ikke klare før prospekt og objekt legges ut for salg. Det er ytterst sjeldent et slikt tiltak ikke gir forventet resultat, og vi vil derfor ikke se at det er nødvendig med dokumentert måling før salgsprospekt tillages. Ved ikke tilfredsstillende målinger eller ved behov kan man øke sugetrykket på radonsuget eller utføre ekstra tiltak. Bygg-gruppen tar ikke stilling til ansvaret rundt radonsikring mellom selger og kjøper men vil være tilgjengelig for begge parter ved justeringer eller ytterligere tiltak. Bygg-gruppen sender målerapport til selger som vil overlevere dette til kjøper så snart målingene er ferdig utført." Dokumentet legges vedlagt i salgsoppgaven.

Diverse

- Det har blitt utført flyttevask før visning via Krogsveen Pluss. Boligen vil ikke bli vasket ytterligere før overtagelse.
- Tørkeskap som står i under etasjen overtar kjøper.
- Vaskemaskin og tørketrommel i hybel og vaskerom medfølger ikke.
- Selger har ikke bebodd boligen siden vårparten 2019.
- Komfyr kjøkken 2 etg følger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

St. Halvards vei 5 B ligger i meget stille og rolige omgivelser i et attraktivt villaområde på Jar. Området har et godt utvalg av fritidsaktiviteter og turmuligheter. For øvrig kort avstand til Fossum som byr på svært fine turmuligheter. Godt egnet for treningsturer med fine skiløyper på vinteren. Løypenettet tar deg langt innover i Bærumsmarka. Videre innover i marka ligger også Østernvann, som er et meget populært badested på sommerstid. Av andre aktiviteter å nevne ligger Jarmya og Fossum Idrettsanlegg i nærheten, med gode idretts-og sportstilbud sommer som vinter. Øvrevoll Galoppbane ligger kun en kort spasertur unna som er den eneste norske veddeløpsbanen som ble åpnet i 1932. Den lokale lekeplassen ligger kun et steinkast fra boligen. Her er det lekeapparater og plass for hele familien til lek og morro. Lysakerelven har man i kort gange fra boligen. Her har du fine turstier som tar deg opp til marka, eller ned til Lysaker brygge.
Fra St. Halvards vei er det kort avstand til både «Jar-Huset» og Østerås Senter. På Østerås senter finner man vinmonopol, frisør, apotek, treningssenter, Baker Hansen, dyrebutikk, fysioterapeuter, legekontor og diverse småforretninger. På Jar-Huset finner dagligvarebutikk, blomsterbutikk, legesenter, tannlege og apotek - alt for ditt daglige behov! Bekkestua sentrum ligger for øvrig også kun en kort kjøretur unna. Her har man Elixia, legekontor, tannleger, fysioterapeuter, frisører, velværesenter og optikere mm. I tillegg er det et bredt utvalg av butikker som Coop Mega og Meny som har det gode utvalget av matvarer, samt flere hyggelige cafèer og spisesteder.
Daglivarebutikk Rema 1000 ligger på Lijordet med det en trenger av dagligvarer. Eventuelt har man Prix og Kiwi på Eiksmarka.
Nærhet til både Jar og Eiksmarka T-banestasjon som tar deg til Majorstuen på ca. 20 min. Bussholdeplassen i Vollsveien ligger kun noen minutters gange fra boligen, med hyppige avganger.
Jar - med sin sentrale beliggenhet og nærhet til Oslo, samt flotte tur -og rekreasjonsmuligheter gjør området til et yndet sted for barnefamilien. Her har du alt innefor nær rekkevidde!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Lindebergveien barnehage
- Ruglandsveien barnehage
- Grav barnehage
Barneskoler:
- Eiksmarka skole iht. Bærum kommune sine hjemmesider
Ungdomsskoler:
- Østerås skole
Videregående skoler:
- Eikeli videregående skole
- Norges Toppidrettsgymnas Bærum
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 725 kvm. Se oversikt over omtrentelig tomtegrense i vedlagt kart fra kommunen.

Parkering

Boligen disponerer halvparten (den som er nærmest boligen) av en dobbel garasje. Den halvparten som boligen disponerer står på tomten til St. Halvards vei 5 B.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei (over eiendommene St. Halvards vei 5 A og C). Det er felles vedlikeholdsansvar for St. Halvards vei 5 A, B og C.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private og felles private stikkledninger. Man er ansvarlig for private og felles private stikkledninger til bygningen. Vedlagt kart over stikkledninger ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan (KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035) datert 04.04.2018 er avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Kommuneplaner under arbeid:
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/webplan_0219/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Informasjon hentet fra Statnett side hjemmesider: I dag går det en luftledning mellom Hamang og Smestad transformatorstasjoner. Denne må fornyes for å møte den forventede forbruksveksten og dermed trygge strømforsyningen i Stor-Oslo. Statnett har i den forbindelse søkt Norges vassdrags- og energidirektorat om konsesjon for å erstatte dagens luftledning mellom Hamang og Smestad transformatorstasjon med en ny forbindelse. Les mer på Statnett sine hjemmesider.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.977,50 for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing av pipe, renovasjon, vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 38.000,- pr. år. / 33.000,- kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.800,-. Boligen er tilknyttet Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og internett. Selger har ikke oversikt over kostanden på dette. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.700 pr. år. Verisure oppsagt pr 1. Desember. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 2.830.114,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 10.188.410,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.788.722,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: kr 70.000,- inkl. mva
Tilrettelegging kr 15.900,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 4.500,- 2. stk visning kr 2.250 pr.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0152/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.19152

Dato

Sist oppdatert: 01. juli 2020 kl. 14:08

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.