Solgt: 4 490 000 kr

Ekornrudvegen 14

4 490 000 kr
174 m²
3 soverom
Velkommen til Ekornrudvegen 14- Attraktiv enebolig med en gjennomført og familievennlig planløsning over tre plan
Trude Stensby
Presenteres av
Trude Stensby
Jessheim
Meget tiltalende og velholdt enebolig over tre plan med stor tomt på 890 kvm | Attraktivt og barnevennlig boområde!
 • Prisantydning
  4 490 000 kr
 • Omkostninger
  113 592 kr
 • Totalpris
  4 603 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1952
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  174 m²
 • Bruksareal
  178 m²
 • Tomteareal
  891,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tiltalende og flott enebolig beliggende i et barnevennlig, populært og sentrumsnært boområde på Jessheim. Boligen går over tre plan og bærer preg av mange gode og funksjonelle løsninger. Det er nylig oppgradert med en del nye overflater og boligen fremstår i delikate fargevalg. Tomten er pent opparbeidet med gruset gårdsplass med plass for flere biloppstillingsplasser, velstelt plen, flotte beplantninger og frodige frukttrær.
Boligen rommer lys entré, tiltalende stue med åpen løsning til spisestue og videre til stort kjøkken. I 2. etasje finner man flislagt bad og tre gode soverom. Boligens underetasje inneholder trimrom, toalett-rom og flott kjellerstue med ekstra spillrom. Her er det i tillegg et praktisk vaskerom som er kjærkomment i enhver barnefamilie. Velkommen til deres nye hjem!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ekornrudvegen 14, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 116, bruksnummer 44

Innhold

Totalt bruttoareal: 200 kvm
Totalt bruksareal: 178 kvm
Totalt primærrom: 174 kvm
Bruksareal:
Enebolig 178 kvm
Primærrom:
U. etasje 55 kvm: Gang m/trapp, toalett-rom, trimrom, vaskerom og kjellerstue
1. etasje 72 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken og spisestue
2. etasje 47 kvm: Gang, bad og tre soverom
Sekundærrom:
U. etasje 4 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2020 utført av Eiendomsressurs AS v/ Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen er fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste, stabile masser. Grunnmur av betongblokker. Støpt gulv på mark. Yttervegger over grunnmur er av antatt reisverk/trebindingsverk. Veggene er opplyst etterisolert medca 10 vm i 2007. Utvendig er fasadene kledd med liggende trepanel. Saltak i trekonstruksjoner og undertak av taktro. Taktekke av takstein.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2);
- Grunn og fundamenter, grunnmur og drenering. TG pga alder.
- Takkonstruksjoner. TG pga alder.
- Trapper. TG pga krav til håndløper på begge sider. Kjellertrapp har ikke spiler i rekkverket, og det bør etableres fallsikkert rekkverk.
Selger opplyser videre:
- Har for flere år siden vært fukt i parketten ved pipa i kjelleren, fukt er ikke påvist der nå. Jeg har ikke merket andre ting, men takstmann fant fuktavvik i kjellergulv.
- Ikke sprekk i grunnmur, men sprekk i mur puss.
- Ny takshingel på uthus i 2016.
- El-anlegg er kontrollert av El-Sikkerhet i Norge i 2009. Mindre avvik som er utbedret av Hugo Beck, Jessheim.
- Har ingen kunnskap på hva som ble gjort av hvem i perioden 1952-1982. Omfattende endringer(inntakssikring nytt sikringsskap m.v.) ble gjort i 1982 av et elektrofirma på Jessheim.
- Utbedret avvik etter tilsyn i 2009. Ny innmat i sikringsskap august 2018. Ny fotocelle for utlys august 2018.
- Innredet kjeller ca 1988. Omfattende restaurering 2007.
- 2 naboer har adkomstrettigheter til sine eiendommer over et lite avgrenset areal ved min utkjøring.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Ekornrudvegen 14!
Attraktiv og flott enebolig med en gjennomført og familievennlig planløsning over tre plan. Boligen er i de siste årene oppusset med nye overflater og fremstår i velholdt stand. Alle gulv i underetasjen er byttet ut samt gulv i stue, spisestue, gang og på to soverom. Veggene i stuen, kjøkkenet og alle tre soverom er i 2019 malt med to strøk og det er valgt delikate farger som gir et innbydende inntrykk. Veggene i underetasjen er malt i 2020 med tre strøk.
Entré
Overbygd inngangsparti med steinbelagte trappetrinn gir et innbydende inntrykk av boligen. Bak inngangsdøren finner du en lys entré med trappeoppgang til 2. etasje og dør inn til gang med god plass for garderobeløsning. Gangen binder boligen sammen og har tilkomst til stue og kjøkken samt dør til trappenedgang til underetasjen.
Stue
Tiltalende stue i delikate og moderne fargevalg samt nylig skiftet gulv gir et gjennomført inntrykk. Stuen har god plass for romslig sofaløsning og tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Peisovnen byr på varme, stemning og ekstra hygge på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til flott terrasse som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Det er åpen løsning til flott spisestue med god plass for spisebord og tilhørende stoler. Spisestuen er malt i jordfarger og gir en lun atmosfære.
Kjellerstue
Familien kan ta i bruk en nylig oppusset og romslig kjellerstue for ekstra spillrom. Veggene er malt med tre strøk i år og gulvet er nylagt. Det er som i resten av boligen brukt tidsriktige fargetoner.
Kjøkken
Pent kjøkken med sjarmerende innredning delvis fra 80-tallet med nye fronter fra ca 2000. Innredningen er med over- og underskap, laminert benkeplate og dobbel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Det er fliser i sprutsone og ventilator med antatt avkast til det fri. Oppvaskmaskin og kjøl/frys i nisje samt frittstående komfyr og vedkamin fra byggeår. God plass for et hyggelig, lite frokostbord. Den åpen planløsningen mot spisestuen er både innbydende og praktisk, - perfekt for den sosiale kokken!
Bad
Boligen har et pent flislagt bad plassert i 2. etasje. Badet er innredet med vegghent toalett med innkasset sisterne, dusjkabinett og badekar. Servant i servantskap i hvit utførelse med ettgreps blandebatteri og lysarmatur. Det er varmekabler i gulv. I underetasjen finner man i tillegg et praktisk toalett-rom med fliser på gulv og fliser og malt strie på vegger. Her er det gulvmontert toalett og vegghengt servant med blandebatteri.
Vaskerom
Et vaskerom er kjærkomment i enhver barnefamilie! Vaskerommet har fliser på vegger og gulv samt malt betong i himling. Rommet har et dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Boligens varmtvannbereder er plassert her.
Soverom
Boligen har tre lyse og fine soverom, alle plassert i 2. etasje. Alle rom er i god størrelse med rom for seng, garderobeløsning og tilhørende møblement. For øvrig lagringsplass kan man ta i bruk trimrom i underetasjen samt to utvendige boder på ca 12 kvm.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er montert varmepumpe i 2014. Varmekabler i gulv i kjellerstue og på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Påbygg av terrasse og takutstikk i 2. etasje er byggemeldt i 2007. Det foreligger byggetegninger på dette hos kommunen og påbygget er registrert. Det foreligger ikke ferdigattest på dette noe som er normalt med tanke på omfanget. Plantegningene fra søknaden om påbygg samsvarer med planløsningen i boligens 1.- og 2. etasje slik det er i dag. Det er ingen byggetegninger som foreligger for underetasjen og det kan derfor ikke garanteres for at underetasjen oppfyller kravene for rom til varig opphold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/116/44:
15.04.1943 - Dokumentnr: 640 - Bestemmelse om gjerde
26.01.1972 - Dokumentnr: 570 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:69
Gjelder inntil det er ordnet med samleveg fra eiendommene i
nabolaget.
11.05.1981 - Dokumentnr: 3552 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:39
Rett til å opparbeide adkomstveg. Retten tilligger også
senere utskilte parseller fra 116/39.
21.05.1982 - Dokumentnr: 3824 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:122
Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand.
22.12.1983 - Dokumentnr: 11538 - Erklæring/avtale
Vedtagelse av vilkår for å overta kloakkanlegg Gystad m.v.
29.04.1991 - Dokumentnr: 3126 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:156
Gjelder denne registerenheten med flere
07.07.2005 - Dokumentnr: 110227 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:178
Rettighetshaver: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:179
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
03.12.2019 - Dokumentnr: 1448377 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Krogsveen Nybygg AS
Org.nr: 917 463 069
26.01.1943 - Dokumentnr: 148 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:116 Bnr:6
24.08.1956 - Dokumentnr: 2432 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3033 Gnr:116 Bnr:69
29.06.1977 - Dokumentnr: 5315 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3033 Gnr:116 Bnr:121
07.07.2005 - Dokumentnr: 110215 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3033 Gnr:116 Bnr:178
07.07.2005 - Dokumentnr: 110225 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3033 Gnr:116 Bnr:179
01.01.2020 - Dokumentnr: 234873 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:116 Bnr:44

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

2 taklamper som er montert i stue og spisestue medfølger ikke boligen ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i Ekornrudvegen på attraktive Ekornrud i Ullensaker kommune. Det er et meget barnevennlig boområde med barnehage i umiddelbar nærhet, og kort vei til barneskole på Algarheim. Det er kun ca. 6 min med bil til Jessheim sentrum med de aller fleste fasiliteter; kjøpesenter, kulturhus, kino, restauranter etc. Det er godt med fritidstilbud i kommunen, og gode tur- og friluftsmuligheter i nærområdet med kort avstand til bl.a. turstier og skiløyper. Det er kun ca. 15 min. kjøring til Gardermoen og ca. 40 min. til Oslo.
"Jessheimmarka"
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløper, og det er servering på speiderhytta hver søndag fra januar til påske.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun én km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, treningsapparater, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger.
Jessheim stadion med fotball, skatepark, moderne friidrettsbane og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kun 5 min. med bil fra boligen.
Kollektiv transport
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss som forenkler et aktivt liv uten bil. Gode bussforbindelser fra nærmeste holdeplass Yttervegen, som ligger ca. 6 min gange fra boligen, samt buss- og togforbindelser fra Jessheim Stasjon. Kun 1 min. gangavstand til skolebuss, og det er gang/sykkelvei med undergang til Algarheim skole.
Jessheim BY
Jessheim tilbyr det meste av bymessige fasiliteter, og har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet teaterforestillinger og tre kinosaler, og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Jessheim har mye å by på, og er i stor vekst.
Avstander med bil
Oslo Lufthavn ca 13 min
Lillestrøm ca. 24 min
Oslo ca 37 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 891,1 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Tomten er pent opparbeidet med gårdsplass, plen, hekk og beplantninger.

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei med privat avkjøring. To av naboene har vegrett over eiendommens gårdsplass.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse nåværende.
Eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.868,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.500,- pr. år. / 18.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.572,-.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og Internett. Avgiften er på kr 337,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 226 367,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 414 921,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.603.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelspdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Javid Rahimi og Homaira Rahimi

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 35.330,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0143/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20143

Dato

Sist oppdatert: 10. desember 2020 kl. 11:55

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.