Solgt: 7 600 000 kr

Smedalsvegen 14

7 990 000 kr
302 m²
5 soverom
Krogsveen presenterer Smedalsvegen 14!
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Jessheim/Kverndalen
Innholdsrik del av tomannsbolig med 3 separate innganger - Nærhet til turområder og sentrum - Barnevennlig - Garasje
 • Prisantydning
  7 990 000 kr
 • Omkostninger
  201 092 kr
 • Totalpris
  7 801 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  302 m²
 • Bruksareal
  310 m²
 • Tomteareal
  1 297,9 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Smedalsvegen 14! En meget romslig og innbydende del av tomannsbolig med god beliggenhet på Jessheim. Her får du en god planløsning for hele familien, med to pene bad, 5 soverom og en stor stue- og kjøkkendel. I tillegg er underetasjen innredet med to separate innganger, stuer, kjøkken, bad og soverom. Rommene/hyblene er ikke godkjent for varig opphold. Boligen er jevnlig oppgradert, og holder en gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn!
Eiendommen har en flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til turområder, Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter og kollektiv transport. Gangavstand til barnehager, skoler, idrettsplass m.m. Området består for det meste av villabebyggelse og har lite gjennomgangstrafikk.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Smedalsvegen 14, 2067 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 174, bruksnummer 52

Innhold

Totalt bruttoareal: 343 kvm
Totalt bruksareal: 310 kvm
Totalt primærrom: 302 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 310 kvm
Primærrom:
U. etasje 126 kvm: 2 entré, 2 gang, trappegang, 2 bad, wc-rom, 3 soverom, 2 kjøkken, 2 stuer.
1. etasje 149 kvm: Vindfang, gang, wc-rom, dusjrom, bad, fire soverom, trapperom, stue, kjøkken.
2. etasje 27 kvm: Loftstue, soverom.
Sekundærrom:
U. etasje 8 kvm: Fyrrom
Sydvendt terrasse på ca 24 kvm med utgang fra stue.
Sydvendt balkong på ca 8 kvm med utgang fra soverom i 1. etasje.
Frittstående garasje på ca 19 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner i mur og trekonstruksjoner. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Utvendige vegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med takplater.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Takstmann har vurdert følgende punkter til tilstandsgrad 2 (TG2):
Bad 1 1. etasje: Manglende tetting av vannrør i servantskap. Bomlyd i enkelte gulvfliser.
Bad 2 1. etasje: Manglende tetting av vannrør i vegg. Manglende fall. Fuktskade i utforing på vindu, usikker årsak.
Flislagt bad underetasje: Varmekabler i ustand. Riss/sprekker i flisfuger i dusjsonen.
Bad 2 underetasje: Gulvbelegg har sprekker og utettheter i overganger. Membran grunnet alder og levetid.
Toalettrom underetasje: Kun naturlig ventilasjon. Eldre kobberrør.
Kjøkken 1 og 2 underetasje: Grunnet alder og forventet levetid på overflater og innredning. Kun kullfilter, ikke eget utkast ut av boligen.
Kjøkken 1. etasje: Vannrør er ikke plugget mot varerør. Bomlyd i enkelte gulvfliser.
Øvrig:
Bomlyd i enkelte gulvfliser i vindfang.
Kun håndløper på en side i innvendige trapper.
Noen mindre skjevheter i stue.
Det ble observert noe fukt rundt kuplinger ved radiator i stue 1 i underetasje. Videre undersøkelser anbefales.
Gjelder eldre vannrør av kobber diverse steder i boligen: Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
Råteskade observert bak nedløp på vegg mot nord.
Rekkverkshøyde under 0,9 meter på balkong og terrasse.
Sprekk i taknedløp mot Nord. Vann renner ned på grunn ved grunnmur. Mulig tett drensrør. Bør utbedres.
Sprekk i lecamur til høyre for garasje. Støttemur med frilagte betongblokker synes å helle innover. Bør holdes under oppsikt.
Underetasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
TG3:
Flislagt bad underetasje: Fukt i tilliggende konstruksjon. Fuktutslag på kjøkken som ikke helt kan utelukke fuktskade mellom rommene.
Manglende branslukningsapparat. Selger opplyser at det er kjøpt inn nye.
Selger opplyser:
Tett sluk på kjøkkenet i 2020, spylet og fikset av Høyttrykksvakta.
Varmekabler på bad i kjeller virker ikke.
Oljefyren på fyrrom i underetasjen har byttet brenner til bruk av bioolje.
Montert elbillader på garasjevegg. Egen kurs i sikringsskapet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Smedalsvegen 14 er en meget flott og innbydende familiebolig med god planløsning. Boligen består av en hoveddel i 1. og 2. etasje, med romslig kjøkken- og stuedel, 5 soverom, to bad, og gode lagringsmuligheter. Videre er det innredet to hybler i underetasjen med separate innganger. Det gjøres oppmerksom på at hyblene er innredet i ettertid, og at rommene ikke er godkjent til varig opphold.
Boligens vinduer er fra 1987 og 2013.
Fra gårdsplassen blir du geleidet mot huset via et pent steinbelagt og overbygd inngangparti, rammet inn med kantstein og singel. De fleste utelysene er automatiske med solceller. Entreen er lys og romslig, med flislagt gulv og nymalte overflater. God plass til oppbevaring i praktisk skyvedørsgarderobe. Gang mellom stue, kjøkken, bad og soverom er også nymalt.
Boligen har en lekker stue med god plass til både sofagruppe og spisemøblement. Stua er malt i moderne farger, og har nytt gulv. Pent belyst med downlights fra himling. Rommet varmes effektivt opp med sentralvarmeanlegg, og for ekstra kos er peisen sentralt plassert. I tillegg malt med sprekt fargevalg, som gir et friskt og innbydende uttrykk. Fra stua er det utgang til solrik balkong på ca 24 kvm.
Kjøkkenet har en stilren innredning fra Lapeyre, og er fra ca 2013. Innredning med hvite slette fronter av høyglans. Nedfelt induksjonstopp fra Miele, samt nedfelt grill plassert på kjøkkenøy. Fritthengende ventilator fra Franke med belysning og avtrekk ut av boligen. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin fra AEG, samt integrert mikrobølgeovn og stekeovn plassert i høyskap. Frittstående side by side kjøleskap med isdispenser. Selger informerer om at vanndispenser ikke fungerer, kun isbitdispenser.
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.
Hoveddelen har to romslige bad, begge fra 2013. Begge badene er pent flislagt med lyse keramiske fliser og varmekabler i gulv. Det største badet er tilrettelagt for vaskemaskin og tørketrommel plassert under praktisk benk. Lekker sort innretning med god plass til oppbevaring.
Boligens hoveddel har totalt 5 soverom, hvorav 4 i 1. etasje og et soverom i 2. etasje, i "tårnet". Det er også mulighet for å etablere et ekstra soverom i loftstue. Vinduer fra 2013.
Hovedsoverommet er det første rommet på venstre hånd, har god plass til øvrig møblering. Praktisk skyvedørsgarderobe med speildører. All innmat i garderoben medfølger. Videre tre gode soverom i etasjen, hvorav et i dag er innredet som kontor. Soverommet innerst i gangen har egen utgang til "privat" balkong.
I underetasjen ligger fyrrommet, med sentralfyr som har konvertert brenner til biobrenner, samt to varmtvannsberedere fra 2013.
Hybeldeler:
Hyblene ligger i underetasjen og har hver sin inngang. Hyblene har innredede soverom, kjøkken, stue og bad med opplegg for vaskemaskin. De holder en jevnt over god standard, med blant annet nyere kjøkken (hybelen mot øst), velholdte overflater og en god planløsning. Noe oppussingsbehov. Varmekablene på det flislagte badet er i ustand.
Hyblene har blitt leid ut for henholdsvis 9.500,- og 10.500,-.

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralvarmeanlegg med biofyringsolje. Ellers vedfyrt peis i stue, samt varmekabler, Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1968.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet. Det foreligger godkjente byggetegninger fra 1966 og 1978.
Garasjen er byggemeldt i 1974.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Boligens underetasje er opprinnelig byggemeldt som boder, garasje, hobbyrom etc. jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Boligens underetasje har innredet to hybler. Disse er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget familievennlig boligområde like utenfor Jessheim sentrum i Ullensaker kommune. Rett ved boligen finner du Jessheim idrettspark, samt idylliske Nordbytjernet med flotte turløyper og bademuligheter. Området har også kort vei skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Turstiene finner du rett utenfor døra, og åpner et bredt løypenett med skogsstier. Herfra er det kun et par hundre meter til Nordbytjernet.
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for hele familien. Det er flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.
Boligen ligger kun et steinkast fra Jessheim IPK Kunstgress - et flott anlegg med flere kunstgressbaner. I tillegg tennisbaner som bygges om til skøytebaner om vinteren, lekeplasser, treningssentre m.m.
Jessheim har også nærhet til flott natur. Du finner lysløype, markastue med servering i vintersesongen, samt et mylder av merkede stier i området, enten du starter ved Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter.
Ved Jessheim stadion ligger flotte Jessheim is- og flerbrukshall, som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Skøyter, curling og kjelkehockey er det også mulighet for. Våren 2021 åpnet også Jessheimbadet, et flott innendørs anlegg med treningsbasseng, stupebasseng, sklie, velvære og mye mer.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Kiwi og Coop OBS. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter hele 145 butikker og serveringssteder, og er kjent som Øvre Romerikes største motehus. Strømmen storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger kun en rusletur fra boligen, og togstasjonen ligger ca. 1,5 km unna. Bussholdeplassen "Kverndalen", 800 meter fra boligen, har hyppige avganger mot Oslo Lufthavn, Jessheim og Nordkisa. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 3 min til Jessheim sentrum, 9 min til Oslo Lufthavn, 23 min til Lillestrøm, samt 35 min til Oslo sentrum. Fra Jessheim er det gode togforbindelser til Oslo. Nytt ekspresstog som går hver morgen og bruker ca 24 minutter til Oslo S. Jessheim er ellers et viktig trafikknutepunkt med kort vei til nye E6, riksvei 174 og E16.
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Jessheim skole og ressurssenter (1-7), samt til Nordby ungdomsskole og Jessheim videregående. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 297,9 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantning, asfaltert gårdsplass og belegningsstein mot inngangsparti.
Kommunen opplyser at en eller flere grensepunkt er ikke koordinatfestet eller er koordinatfestet med lav nøyaktighet.

Parkering

Parkering i garasje (19 kvm), samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Montert elbillader på utsiden av garasje med egen kurs.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.03.2021 avsatt til: boligbebyggelse - nåværende,
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 556,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at kommunale avgifter for 2021 er lavere enn normalen i Ullensaker.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.125,-.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og har avgift på kr 569,- pr. mnd. Det er lagt opp fiber med egen dekoder i hoveddelen, samt hyblene.
Forbruk av biofyringsolje: ca 10.000,- årlig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 643 089,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 915 120,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.191.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anders Sebastian Holt

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,5% av kjøpesummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0114/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21114

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 16:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.