Solgt: 5 425 000 kr

Tangenvegen 1B og C

5 550 000 kr
163 m²
4 soverom
Krogsveen v/ Sofia Boutani presenterer Tangenvegen 1B og C - En flott enebolig med godkjent utleiedel
Sofia Boutani
Presenteres av
Sofia Boutani
Mogreina
Romslig enebolig med godkjent utleiedel, 2 garasjer, hagestue og solrike uteplasser - Barnevennlig og etablert boområde
 • Prisantydning
  5 550 000 kr
 • Omkostninger
  140 092 kr
 • Totalpris
  5 565 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  163 m²
 • Bruksareal
  193 m²
 • Tomteareal
  792 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tangenvegen 1 B og C er en romslig enebolig med praktisk planløsning og utleiedel. Beliggenheten er rolig og usjenert, like ved Hersjøen og fine turveier i marka. Boligen ligger på en fin tomt med grillhytte, nyere hagestue og strålende utsikt. Gode solforhold kan nytes på balkong, terrasse og utearealer.
Parkering på to gårdsplasser og i to garasjer, én integrert i huset og én for varebil/bobil. Boligen oppleves som velholdt, og det er utstrakt bruk av vannbåren gulvvarme. Stuen er romslig med peisovn og god utsikt, mens kjøkkenet har integrert platetopp og stekeovn fra 2019. Videre har hoveddelen to flislagte bad, et wc-rom og en vinterhage. Med hele fire soverom er det god plass til familier med flere barn. Utleiedel i underetasjen rommer vf, stue, kjøkken, flislagt bad og sovealkove.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tangenvegen 1B og C, 2054 MOGREINA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 188, bruksnummer 86, ideell andel 1/1

Innhold

Enebolig med utleieleilighet:
Totalt bruttoareal: 209 kvm
Totalt bruksareal: 193 kvm
Totalt primærrom: 163 kvm
Bruksareal:
Enebolig hoveddel 152 kvm
Utleieleilighet 41 kvm
Primærrom:
Enebolig:
U. etasje 18 kvm: Vindfang, gang/ trapp og bad
1. etasje 74 kvm: Trapp/ gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom
2. etasje 32 kvm: Trapp/ gang, 2 soverom og toalett-rom
Utleieleilighet:
U. etasje 39 kvm: Vindfang, stue, kjøkken, bad og sovealkove
Sekundærrom:
Enebolig:
U. etasje 9 kvm: Teknisk rom med toalett og utvendig bod
1. etasje 19 kvm: Vinterhage
Utleieleilighet:
U. etasje 2 kvm: Utvendig bod
Bruksareal:
Garasje med bod 27 kvm
Garasje 2 28 kvm
Hagestue 11 kvm
Toalett-rommet er ikke måleverdig pga lav takhøyde.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.03.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmur av Leca-blokker. Vegg mellom garasje og nabo har nedre del av grunnmur av konstruksjonsblokker samt Leca-blokker. Markisolasjon med styrofom utenfor garasje(nord/vestside). Yttervegger er oppført i isolert trebindingsverk og har et lag med gips bak kledningen som lydisolasjon mot flystøy. Yttervegger er utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Taket er av typen valmtak i tre med sperr. Taktekking av betongtakstein. Etasjeskillere er bjelkelag i tre, samt Leca-elementer/plank over garasjer.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Vinduer og dører. TG pga alder og levetidsbetraktninger.
- Overlys, takluker m.m. TG pga kondens/fuktmerker.
- Renner, nedløp og beslag. TG pga alder og levetidsbetraktninger.
- Begge bad i hoveddel og i utleieleilighet. TG pga alder.
Selger opplyser videre:
- Oppgradering av sikringsskap og innlagt strøm i hagestue. Utført av Næss Storgata Jessheim.
- Jeg hadde eget bygge i 25 år og har bygget fire boliger i Oslo området. Boligen i Tangenvegen 1B har jeg tegnet og hadde ansvaret for hele bygget med unntak av rørlegger Stenberg & Eriksen og elektrisker Næss installasjoner.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tangenvegen 1 B og C er en romslig, bruksvennlig enebolig, som har praktisk planløsning over tre etasjer. I underetasjen er det en utleiedel med egen inngang. Beliggenheten er rolig og usjenert, like ved busstopp, Hersjøen og fine turveier i marka. Boligen ligger på en stor tomt med grillhytte, nyere hagestue og strålende utsikt. Gode solforhold kan nytes på en balkong og på en terrasse.
Vindfang og gang
Eneboligen har to separate innganger til henholdsvis underetasjen og første etasje. Vindfanget i den nederste etasjen er innredet med grå gulvfliser, gulvvarme og panelvegger.
Det er montert en åpen garderobeløsning med hyller og stang for oppheng. I første etasje er det en gang med parkettgulv og gulvvarme. På veggene er det panel og rødmalt tapet. Om ønskelig er det god plass til skap eller andre garderobeløsninger i gangen.
Kjøkken
Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Ved vinduet er det plass til spisebord, og gulvet er utstyrt med varme. Innredningen har profilerte eikefronter, vitrineskap, vinhylle og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum av stål.
Over benken er det belysning og hvite fliser med noe dekor, og over kokesonen er det montert en Røroshetta ventilator fra 2021. Kjøkkenet har integrert induksjonstopp og stekeovn fra 2019. I tillegg er det oppvaskmaskin og nisje for kjøl/frys.
Stue og vinterhage
Stuen er romslig med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys, samtidig som de ivaretar den strålende utsikten over nærområdet. En glassdør fører ut til den solrike balkongen, en herlig romforlengelse i sommerhalvåret. På stuegulvet er det parkett, mens veggene er kledd i panel og rødmalt tapet. Stuen er et lunt oppholdsrom med både gulvvarme og peisovn.
Rommet et naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet. Fra stuen er det videre adkomst til en trivelig vinterhage, som har gode vindusflater, flott utsikt og dør ut til hagen. Det er plass til flere sittegrupper, og vinterhagen innbyr til hyggelige kvelder.
Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen har to bad – ett i første etasje og ett i underetasjen. I tillegg er det et wc-rom i loftsetasjen og et teknisk rom med toalett i den nederste etasjen. Badet i første etasje har sandfargede gulvfliser, gulvvarme og hvite veggfliser. På badet er det toalett, skyllekar av stål og opplegg for vaskemaskin. Et dusjhjørne er utstyrt med en glassdør og en vegg i glassbyggerstein. Den øvrige innredningen består av helstøpt servant med underskap, veggskap, to høyskap og et speil med belysning. Wc-rommet i loftsetasjen har furugulv og panelvegger. Innredningen består av toalett, en enkel servant og et rundt speil med belysning.
Bad 2
Badet i underetasjen har blå gulvfliser, gulvvarme og hvite veggfliser med noe dekor. På badet er det hjørnebadekar og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av helstøpt servant med underskap og et speilskap med belysning.
Soverom og garderobe
Hoveddelen har hele fire romslige soverom – to i første etasje og to i loftsetasjen. Soverommene i hovedetasjen er utstyrt med varme i gulvet. Fra hovedsoverommet er det utgang til en solrik balkong, og begge rommene i første etasje har en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med dels speilfronter.
Boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i garasjene, i en utebod ved hovedinngangen og i et teknisk rom i underetasjen. Sistnevnte er innredet med hyller, toalett og en utslagsvask.
Utleiedel
I underetasjen er det en utleiedel med egen inngang, og ved ytterdøren er det også adkomst til en hendig utebod. Utleiedelen består av vindfang, stue, sovealkove, kjøkken og bad. Kjøkkenet har parkettgulv, gulvvarme og beisede panelvegger. Innredningen har hvite, profilerte fronter og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum av stål.
Over benken er det grå fliser, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp og stekeovn fra Siemens. Det er plass til spisebord på kjøkkenet. Stuen er koselig med parkettgulv, gulvvarme og hvitmalte vegger. Rommet er innredet med to garderobeskap.
Badet har blå gulvfliser, gulvvarme og hvite veggfliser med noe dekor. Det er toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med skyvedør. Den øvrige innredningen består av et skyllekar, en servant med underskap, to høyskap og et speil med belysning.

Oppvarming

Eneboligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i hele første etasje og i hele underetasjen – med unntak av garasjen og sovealkoven i utleiedelen. I tillegg er det en peisovn i stuen. På det tekniske rommet er det montert en luft til vann varmepumpe med varmegjenvinning, som ble byttet i 2011 og utført service på i 2021.
Det er mekanisk avtrekk fra begge kjøkken og alle våtrom – ellers naturlig tilluft. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Det elektriske anlegget holder en høy standard hvor den ene garasjen har 3 fas og utebelysningen er tilkoblet fotocelle. Det er montert 3 overvåkningskameraer og 2 frostfrie vannkraner(én i garasjen og én på nordveggen). Boligen har sentralstøvsuger, og anlegget er plassert på det tekniske rommet.
Hoveddelen er tilknyttet innbruddsalarm, og det er felles brannvarsling. Det er montert utvendige persienner på vinduene mot øst og syd.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.04.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tangenvegen 1 er beliggende i et barnevennlig og rolig boområde i Fløttengrenda med ca. 50 eneboliger. Det er ca. 100 meter til Fløtten bussholdeplass på Mogreinavegen og 15 minutter med bil til Oslo Lufthavn. Nærhet til Hærsjøen med gode muligheter for isfiske og friluftsliv.
Fra boligen er det kun ca. 3 km til Mogreina barneskole og barnehage. Mogreina barneskole har ca. 160 elever fordelt på 7. trinn. Skolen har attraktive og store uteområder, samt et ypperlig turterreng i umiddelbar nærhet.
Den dagligdagse handlingen kan gjøres på Kiwi og Coop som ligger ca. 5 min. unna med bil. Utover det er det kort vei til Råholt senter med et godt utvalg av butikker og restauranter. Videre er det kun ca. 12 min til Jessheim sentrum med det meste av bymessige fasiliteter.
Gode friområder i tilknytning til eiendommen med gangavstand til Trandumskogen og Aurtjern. Kort vei til flere gode turstier i Trandumkogen med skiløyper fra Sessvoll Garnison ved Østli. Aurtjern har strand og et populært badevann som brukes aktivt om sommeren både for bading, fiske og hyggelige grilldager. Fra boligen er det kort vei til skogen i nærheten med gode tur- og sykkelstier. Om vinteren kjøres det opp skiløyper - i umiddelbar nærhet fra Østli.
Avstander med bil
Gardermoen: Ca. 13 min.
Jessheim: Ca. 12 min.
Oslo: Ca. 40 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 792 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme.
Området er usjenert og trafikkstille, like ved Hersjøen med bade- og fiskemuligheter. Eneboligen ligger på en bruksvennlig, solrik tomt med strålende utsikt mot syd. Den primære innkjørselen til eiendommen er mot syd, og her er det en stor, steinlagt gårdsplass med mulighet for parkering. I tillegg er det en gruset innkjørsel og gårdsplass mot nord. Tinglyst adkomst til gårdsplassen på nordsiden.
Boligen har en godt utnyttet hage, som er pent opparbeidet med plen, hvitmalt gjerde, hekk, flaggstang og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. I hagen finner man en koselig, delvis innebygd grillhytte med utepeis, som kan benyttes året rundt.
Det er også en herlig hagestue på ca. 11 kvm, som ble oppført i 2015. Hagestuen har store vinduer som kan skyves til side slik at solen og lyset slipper inn. I tilknytning til hagestuen er det en deilig terrasse, med rekkverk og direkte adkomst til hagen. Hagestuen og terrassen innbyr til sosiale sammenkomster fra tidlig vår til sen høst.
Sommerdagene kan også tilbringes på en overbygget balkong utenfor stuen og hovedsoverommet. Her er det nydelig utsikt mot innsjøen og andre, nærliggende naturområder. Balkongen har belysning, utestikk og et areal på ca. 8 kvm. Det er gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle.

Parkering

Det er parkering i to garasjer, hvorav den ene er integrert i boligen og ligger i tilknytning til en stor bod. Den andre garasjen har porthøyde på 3,1 meter og et areal på ca. 28 kvm. I tillegg er det mulighet for parkering på to gårdsplasser, henholdsvis ved hovedinngangen mot syd og ved innkjørselen mot nord. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Del av gnr. 188 bnr. 5 m.fl." med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 25.08.1997.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger i et område som er berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen på Oslo Lufthavn.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 6 537,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er montert vannmåler i teknisk rom og vannavgift vil variere etter forbruk. Det er kun bodd 1 person i boligen de siste årene og de kommunale avgiftene må påregnes å være høyere enn stipulert fra kommunen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8.000,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på ca. kr 350,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 462 386,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 264 589,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.690.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arild Johan Nordmo

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 65.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0024/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2124

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 12:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.