Komplett salgsoppgave

Hans Nielsen Hauges vei 22A

3 500 000 kr
120 m²
3 soverom
Boligen i Hans Nielsen Hauges vei 22A formidles av Krogsveen Moss.
Boligen i Hans Nielsen Hauges vei 22A formidles av Krogsveen Moss.
Frode Larsen
Presenteres av
Frode Larsen
Ørejordet
Enderekkehus med familievennlig 3-plans romløsning - Terrasse med gode solforhold - Garasje - Svært barnevennlig område.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Omkostninger
  88 842 kr
 • Totalpris
  3 588 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1965
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  120 m²
 • Bruksareal
  134 m²
 • Tomteareal
  124,2 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Familievennlig enderekkehus over tre plan på familievennlige Ørejordet
 • Praktisk romløsning med tre soverom, to stuer, bad i øverste etasje og vaskerom/toalettrom i inngangsetasjen
 • Sørvendt terrasse med gode solforhold gjennom dagen med utgang fra stuen i andre etasje
 • Nærhet til skoler, barnehager og aktivitetstilbud
 • Gangavstand til sentrum og togstasjon
 • Kort vei ut til Mossemarka fra nabolaget

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hans Nielsen Hauges vei 22A, 1523 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2610, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2695, ideell andel 1/30

Innhold

Totalt bruksareal: 134 kvm.
Totalt primærrom: 120 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Sokkeletasje: 43 kvm.
1. etasje: 46 kvm.
2. etasje: 45 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Sokkeletasje: Entré, stue, vaskerom.
1. etasje: Kjøkken, stue.
2. etasje: Trapperom, gang, bad, 3 soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Sokkeletasje: Bod.
2. etasje: Kott.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2022 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Byggemåte bolig iht. tilstandsrapport:
Støpt grunnmur på antatt sålefundamentering. Yttervegger oppført i isolert bindingsverk fra byggeår. Saltak med himling i 2. etasje åpent til mønet. Saltak med papptekking. Vinduer med ramme og karm i tre, 2-lags
isolerglass fra hhv. 1985 og 2020. Terrassedør i tre med 2-lags isolerglass fra 2019. Isolert ytterdør.
Byggemåte garasje iht. tilstandsrapport:
Felles garasjerekke oppført i uisolert trekonstruksjon. Pulttak med papptekking. Vippeport i tre.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Fasade: råtebeskadiget kledning, TG:3.
Vaskerom: må oppgraderes, TG:3.
Bad: må oppgraderes, TG:3. Det har nylig vært tilbakeslag på baderommet. Via forsikringen har Recover vært der og sjekket om det ble skader andre steder. I følge rapporten datert 02.09.2022 var det ikke tegn på fuktighet andre steder.
Kjøkken: fuktskjolder, TG:2.
Avløpsrør: gjentatte anledninger med tett avløp, TG:2.
Ventilasjon: ingen ventilering i sokkeletasjen, TG:2.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om de nevnte forhold.

Standard

Boligen er oppgradert i flere omganger siden byggeåret og har av den grunn varierende alder og tilstand på overflater, utstyr og installasjoner.
Selve romløsningen er praktisk utformet, spesielt for en barnefamilie som blant annet vil nyte godt av to romslige stuer i henholdsvis sokkeletasjen og første etasje. Stuene gir fleksibilitet med hensyn til møblering og bruk, samt mulighet for både felles og individuelt opphold. Stuen i underetasjen har ildsted i form av en eldre og kompakt vedovn. Stuen har i tillegg utgang til boligens terrasse som er orientert mot sør og på gode sommerdager er ypperlig for måltider i friluft.
I første etasje inngår også et separat kjøkken som rommer et spisebord familien kan samles omkring i hverdagen.
Selve kjøkkeninnredningen er av eldre årgang og omfatter et rikt antall oppbevaringsmuligheter over og under benkene. Innredningen inkluderer en innbygget oppvaskmaskin som medfølger i likhet med komfyr og kjøleskap som står på kjøkkenet i dag.
Boligens tre soverom er samlet på én og samme flate i andre etasje, som også inneholder boligens bad. Soverommene er av ulike størrelser; to er velfungerende som barnerom mens hovedsoverommet er utpreget stort og utstyrt med innbygget garderobe.
Badet i andre etasje er av tidligere eier utbedret i 2014 og utført med fliser på gulv og vegger. Badet har en stor dusjnisje samt gulvvarme.
Ytterligere et vaskerom/toalettrom finnes i sokkeletasjen. Gulv og vegger er også her utført med fliser.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser og laminat, tregulv
Innervegger: Fliser, MDF-plater og malte tapeter.
Himlinger: MDF-panel, trepanel, malt trepanel og folierte plater.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter. Laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri. Innbygget oppvaskmaskin. Komfyr. Frittstående kjøle- og fryseskap.
Vaskerom: Gulvstående toalett montert og vegghengt servant. Opplegg til vaskemaskin.
Bad 2. etasje: Servantskap med glatte lyse fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Dusjnisje med to-greps blandebatteri med hånddusj. Gulvmontert klosett.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hvitvarer inkludert fryser i bod, garderobeskap i gang nede, taklamper og vegglamper medfølger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming supplert med peisovn. Varmefordeling med gulvvarme på bad, panelovn i øvrige rom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1965
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men opplyser at dette er et rekkehus godkjent for oppføring i 1965.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 4096, tinglyst 08.05.1984, type heftelse: Erklæring/avtale.
Tinglyst skjøte med bestemmelser om sjenerende virksomhet, utvendig vedlikehold, adkomst, føring av vann- og kloakkledninger, pliktig velmedlemskap med flere bestemmelser.
Dagboknr 10428, tinglyst 23.12.1997, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Solidarisk ansvar for felles stikkledning for vann og avløp fra kommunens hovedledninger i gate og fram til hver enkelt boenhet, med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen, men hvis kjøper krever det kan energiattest innhentes for selgers regning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Hans Nielsen Hauges vei 22A vil du bo i sentrumsnære, men grønne omgivelser på Ørejordet - et veletablert, familievennlig boligområde. Internt i nabolaget ligger et stort aktivitetsområde med flere gressbaner samt BMX-bane og kunstisbane. Det er heller ikke lang vei til skoler med alle trinn, en rekke barnehager og dagligvareforretninger i nærområdet. Med joggeskoene på er du raskt nede på Vansjøstien som leder deg videre ut til Mossemarkas nettverk av stier og løyper.
Sentrum med forretninger, kjøpesenter og spisesteder er innenfor gangavstand eller en kort busstur fra Ryggeveien. Gode shoppingmuligheter finnes også ved handelsområdet omkring Varnaveien som er en kort kjøretur unna Ørejordet. Her ligger blant annet kjøpesenter, en rekke store varehus og ikke minst et bredt spekter av tjenester innenfor helse og personlig pleie.
Ved avkjøringen til Ørejordet fra Ryggeveien finnes bussholdeplass som er stopp både for lokale bussruter og ekspressbuss mellom Oslo og Sarpsborg. Flybuss til Gardermoen stopper ved Høiden, litt lenger syd. Moss stasjon er innenfor gangavstand, raskeste vei er via Skarmyras fredelige smågater. Fra stasjonen er det hyppige avganger til Oslo S og reisetiden er i dag på like over 40 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 124,2 kvm.
Eiendommen har i tillegg andel (1/30) i realsameie i gnr.2, bnr.2695.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles rekkegarasje. Garasjene er organisert som eget garasjelag. I henhold til selger er garasjen merket med nr. 59. Øvrig parkering skjer etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 15.07.2022 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Klommesten - Vestre Øre - Østre Øre" med formål konsentrert småhusbebyggelse, vedtatt 13.04.1957 med plannr. 20. Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr. KP3002.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 752,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 4 656,- og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.516,-
Årlig avgift til garasjelaget kr 2.000,- (faktureres hvert halvår).
Vaktmester til plenklipping kr 1.500,- pr. år (faktureres 3 ganger pr. år).
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av tv/internett og har en avgift på kr 749,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 849 153,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 056 950,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4 656,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Fredrick Raaen og May Linn Myhr

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 14.500,-
Markedspakke: kr 9.400,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0276/22
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.22276

Dato

Sist oppdatert: 26. september 2022 kl. 12:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.