Solgt: 7 575 000 kr

Bjørnenga 26

7 500 000 kr
66 m²
2 soverom
Herlig sydvest-vendt balkong på ca. 17 kvm med sol fra formiddag til kveldstid. Pent utsyn mot grønne omgivelser
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
FORNEBU / STORØYA
Moderne 3-roms leilighet *Sydvestvendt balkong *Sol fra dag til kveld *Garasjeplass m/El *Sentral og sjønær beliggenhet
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  7 763 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 607 kr
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bjørnenga 26 på Fornebu/Storøya - En moderne 3-roms eierleilighet fra 2018 i annen etasje. Leiligheten har en meget godt utnyttet planløsning med 2 soverom av god størrelse, delikat baderom, innholdsrikt kjøkken, åpen romslig stue og utgang til en syd-vestvendt balkong på
17 kvm med sol fra dag til kveld. Leiligheten ligger sentralt og sjønært til i fredelig og naturskjønne omgivelser. Friluftsområder og idylliske kyststier rett utenfor døren som leder til flere sandstrender og badeplasser. I tillegg ligger Fornebu S, offentlig kommunikasjon, skole/barnehager samt Hundsund grendesenter i umiddelbar nærhet.
Fra leiligheten går det heis direkte ned til garasjeplassen med el-bil lader og kjellerbod. Totalt sett den perfekte boligen for den aktive som ønsker en enkel hverdag!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnenga 26, 1364 FORNEBU
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 41, bruksnummer 986, seksjonsnummer 14, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 77 kvm
Totalt bruksareal: 70 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Primærrom:
2. etasje 66 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken og 2 soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod og 1 garasjeplass med ladeboks for el-bil.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.06.2021 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Meget pen og moderne leilighet i 2. etasje i et bygg på 3 etasjer oppført i 2018. Garantien for nybygg på 5 år gjelder fortsatt. Fra stuen er det utgang til en ca. 17 kvm balkong.
Bygning generelt:
Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte/faste masser. Yttervegger er kledd med kledning av tre. Frittbærende dekker/etasjeskiller i betongelementer. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang i betong. Det er heis i bygget.
Vinduer/dører:
Vinduer fra 2017, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull (B-30 DB40). Balkongdører fra 2017, utført med 2-lags isolerglass.
Terrasser/balkonger:
Balkong med utgang fra stue på ca. 17 kvm. Gulv av betong. Rekkverk av galvanisert stål.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
TG2: Ingen
TG3: Ingen
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Innbydende entré med fin plass til garderobeskap og oppbevaring av yttertøy og sko. Callinganlegg med kamera og portåpner. Dør med innfelt glass inn mot stuen som gir fine lysforhold til rommet.
Baderom:
Fra entré er det inngang til baderom fra 2018. Badet er moderne og svært delikat. Utstyrt med vegghengt toalett, romslig hjørnedusj med himmeldusj og innfellbare glassdører samt stor dobbel-servant med underskap. Over servantene er det et stort speil med belysning. Det er opplegg til vaskemaskin på baderommet. Vannbåren varme i gulv. Baderommet har påkostede store fliser i behagelige og tidløse farger.
Stue med åpen kjøkkenløsning:
Lys og åpen stue med store vindusflater fra gulv til tak som gir glimrende lysforhold. Stuen er lett å møblere med sofagruppe, tv-seksjon, bokhyller m.m. Det er også fin plass til spisebordsgruppe i tilknytning til kjøkkenet.
Kjøkkenet er pent tilbaketrukket fra stuen og har godt med skap- og benkeplass til oppbevaring av alt man måtte trenge av kjøkkenutstyr. Stilren Sigdal kjøkkeninnredning fra 2018 med glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som; Induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl- og fryseskap. Komfyrvakt og water-guard system er også montert.
Balkong:
Fra stuen er det skyvedører ut til en herlig og stor balkong med betongdekke på ca. 17 kvm. Her er det god plass til stor lounge-gruppe samt spisebord og grill. Balkongen er overbygget, noe som gjør at den lun og hyggelig å bruke også på sene høstdager eller ved tidlig vår. Det er svært gode solforhold fra formiddag til sent på kveld. Balkongen er utstyrt med ute-lys og stikkontakt.
Soverom I:
Romslig og behagelig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng med nattbord på hver side. Soverommet har inngang fra to dører. Stort garderobeskap medfølger med god oppbevaringsplass.
Soverom II:
Pent soverom med fin plass til seng og garderobe.
Innvendig bod:
Praktisk innvendig bod med god oppbevaringsplass.
Innvendige overflater gulv:
Pent innredet med 3-stavs eikeparkett i alle rom fra 2018. Flislagt gulv på baderom.
Innvendige overflater vegger:
Pent innredet med slette malte flater i alle rom. Fliser på baderom.
Innvendige overflater himling:
Pent innredet med malte betongelementer (støydempende). Nedsenket himling i entrè. Romhøyden i stuen er ca. 2,66 meter.
Leiligheten er godt utstyrt med følgende:
- Vannbåren varme med individuell termostat i alle rom.
- Balansert ventilasjon med ventiler i tak og vegg.
- Fordelerskap med automatsikringer.
- Porttelefon med fjernåpner og kamera.
- Waterguard og komfyrvakt på kjøkken.
- Fordelerskap til rør i rør system plassert i himling på bad.
- Utebelysning og utvendig stikkontakter på balkong.

Oppvarming

Varme fra varmesløyfer i gulv (Vannbåren varme). Elektriske varmekabler i gulvstøp på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.09.2020 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Selger er ikke kjent med at det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 486194, tinglyst 01.07.2010, type heftelse: Erklæring/avtale: Gjelder avtale datert 28.08.2006 om allmenhetens tilgjengelighet og teknisk infrastruktur mellom Fornebu Boligspar AS og Bærum kommune for delområde 6.0.
Dagboknr 284630, tinglyst 30.03.2015, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn.: Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder bestemmelse om felles vannverk/ledning.
Dagboknr 723037, tinglyst 03.05.2018, type heftelse: Erklæring/avtale: Gjelder bestemmelse om rett til å ha liggende vakuumrør med kummer for avfallshåndtering, bestemmelse om drift og vedlikehold, bestemmelse om bebyggelse og bestemmelse om adkomstrett.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Melding om utleie må sendes til styret.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligene i Finketunet ligger landlig til og har en idyllisk og skjermet beliggenhet sør på Storøya. Her er det kort gangavstand til både badestrand, naturreservat og store grønne lunger og rekreasjonsområder som bl.a. den prisvinnende Nansenparken på 200 mål som ligger like utenfor din egen inngangsdør. Parken har 4 km med gang- og sykkelstier, paviljong, lekeplasser, vannkanal og en stor dam. Nansenparken egner seg godt til trening, lek og rekreasjon hele året igjennom.
På Storøya finnes Hundsund grendesenter med et rikholdig tilbud for alle familier med barn. Her har du både barnehage, barneskole, helsestasjon, idrettsanlegg og flerbrukshall! I tillegg har Storøya en badestrand, Storøyodden, som er en av Norges flotteste sandstrender. Her finnes kiosk med utekafé, dusj og utegriller samt flere baner for bordtennis og sandvolley.
Nærområdet byr på flere flotte turmuligheter, sommer som vinter med bl.a. bademuligheter, sykkelveier, koselige turstier og oppkjørte skiløyper på vinterstid. SATS/Elixia ligger i umiddelbar nærhet på Fornebu Senteret ca. 2 min gange unna.
Det populære kjøpesenteret Fornebu S, sto ferdig høsten 2014 og kan by på en rekke spennende butikker, kaféer og restauranter.
På Fornebu finner man også Telenor Arena og nye Fornebuporten som ligger ca. 10 min gange unna, med diverse konsert og kulturtilbud, samt nye serveringssteder.
Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet fra Snarøyveien og Fornebu S med god bussforbindelse til Lysaker Stasjon og Oslo Sentrum. Linje 28 og 31 har hyppige avganger og tar deg raskt inn til Oslo. Med bil tar det 10-15 minutter til Oslo sentrum. Det er også en fergerute fra Rolfsbukta til Aker Brygge. Alternativt kan en benytte seg av den godt opparbeidede kyststien og sykkelveien som går fra Fornebulandet til Lysaker og videre inn til Oslo sentrum.
Byggingen av Fornebubanen er allerede igangsatt og er planlagt å stå ferdig i 2027. Ifølge saksdokumentene fra Byrådet i Oslo vil det bil seks nye stasjoner mellom Majorstuen og Fornebu, med en reisetid på tolv minutter og overgang til tog på Lysaker og Skøyen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Læringsverkstedet Fornebu idrettsbarnehage
Storøya barnehage (1-6 år)
Hundsund grendesenter barnehage
Barne- og ungdomsskoler:
Storøya barneskole (1-7 kl.)
Snarøya skole (1-7 kl.)
Hundsund Ungdomsskole (8-10 kl.)
Videregående skoler:
Stabekk videregående skole
Oslo International School
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4 031,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med flotte grøntarealer, prydbusker, gangveier, lekeplass og sittegrupper. Rett utenfor leiligheten finner man idylliske kyststier utover til Storøyodden med sandstrender og badeplasser.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg med el-bil ladepunkt. Det er heisadkomst til garasjeanlegget og boligen disponerer plass nr. 9. Styret fakturerer en til to ganger i året for faktisk forbruk ved bruk av ladeboks. Det er gjesteparkering på tomten hvor besøkende kan stå. Parkeringskort skal ligge synlig i frontruten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til parkering (438 kvm), lekeplass (164 kvm) og boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse (4.019 kvm) i henhold til reguleringsplan 2013001 datert 13.06.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er regulert til parkering (1.899 kvm) i henhold til reguleringsplan under bakken 2013001 datert 13.06.2013.
Eiendommen er underlagt Kommunedelplan 3 - Fornebu 2016014, datert 27.03.2019, avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Det arbeides med Kommunedelplan 3 - Fornebu 2016014 med status endelig vedtatt arealplan.
Planer for Fornebuområdet:
Området Fornebu Sør er under utvikling. Hensikten med planen er at området skal utvikles til et bymessig sentrumsområde for beboerne rundt. Her vil også Fornebubanens endestasjon komme. Ifølge planen skal T-bane linjene stå klare i 2027. For mer informasjon, se Bærum kommunes hjemmeside: https://www.baerum.kommune.no/politikk-og-samfunn/samfunnsutvikling/stedsutvikling-i-barum/nye-fornebu/fornebu-sor/
Med et enda større sentrumsområde og T-bane linjer med retning Oslo sentrum, vil dette gi området et enda større løft.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 607,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesutgifter, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, fjernvarme (a-konto), kabel-tv og bredbånd (grunnpakke) m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett (grunnpakke) og er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 289 816,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 643 337,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 9 624,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2020
Ingen lån registrert for sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anna Torblaa

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Finketunet sameie, med sameiebrøk 69/2843.
Sameiet består av 37 seksjoner og omfatter Bjørnenga 24, 26, 28 og 30. Det er 30 boligseksjoner, 5 garasjeseksjoner og 2 bodseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Sameiets eiendommer er forsikret i Tryg Forsikring med polisenummer 6675922.
Dyrehold er tillatt.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Sameiets hjemmeside: http://finketunet.no/7656
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,6% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0136/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21136

Dato

Sist oppdatert: 22. august 2021 kl. 13:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.