Komplett salgsoppgave

Furubakken 15B

4 690 000 kr
125 m²
4 soverom
Velkommen til Furubakken 15 B - En flott og romslig familiebolig med to bad og fire soverom!
Velkommen til Furubakken 15 B - En flott og romslig familiebolig med to bad og fire soverom!
Kart
Del
Trude Stensby
Presenteres av
Trude Stensby
Borgen/Kløfta
Tiltalende og nyoppført(2021) familiebolig med 4 soverom og 2 bad | Carport | Energivennlig og lave kostnader

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 690 000 kr
 • Omkostninger
  118 592 kr
 • Totalpris
  4 808 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  125 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 884 kr
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Furubakken 15B er en innholdsrik og moderne familiebolig beliggende i et barnevennlig, rolig og etablert boområde på Borgen ved Kløfta i Ullensaker kommune. Boligen er oppført i 2021 og bærer preg av høy standard samt mange gode løsninger. Det er tilhørende parkeringsplass i carport med utvendig bod på 4 kvm. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og bussholdeplass.
Boligens 1. etasje inneholder romslig gang med god oppbevaringsplass, tiltalende stue, kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med gulvvarme og et soverom i god størrelse. I 2. etasje finner man ytterligere en stue, flislagt bad og tre fine soverom. Ekstra lagringsplass i to innvendige boder. Fra stuen er det utgang til flott markterrasse på ca. 20 kvm som inviterer til hyggelige sammenkomster.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Furubakken 15B, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 45, bruksnummer 74, seksjonsnummer 5, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 128 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 128 kvm
Primærrom:
1. etasje 62 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom
2. etasje 63 kvm: Stue, bad og 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Bod
2. etasje 4 kvm: Teknisk rom m/opplegg vaskemaskin
I tillegg disponerer boligen én utvendig bod på 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 21.01.2022, utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Betonggrunnmur(ringmur) og stripefundamenter av betong under grunnmur. Taktekking av folie/ pvc-duk. Yttervegger av bindingsverkskonstruksjon med stående bordkledning. Flatt tak med sperrekonstruksjon.
Boligen er oppført i 2021 og det er gjennomgående TG0 og TG1.
Selger opplyser videre:
- En liten sprekk i en flis på badet i 2 etasjen. På kjøkkenet er det en ørliten svikt i laminatgulvet til venstre for komfyren. Ellers ikke observert noen skader eller noe annet negativt.
- Har ikke prøvd vedovnen i 1 etasje. Boligen er veldig energivennlig. kun fyrt med litt strøm.
- Selger ber kjøper å inspisere boligen nøye før et eventuelt bud. Samtlige rom i boligen. Gjerne ta bilder av boligen både utvendig og innvendig. Boligen er pent brukt og tatt godt vare på av selger. Aldri blitt røkt sigaretter i boligen.

Standard

Furubakken 15B er en innholdsrik og moderne familiebolig beliggende i et barnevennlig, rolig og etablert boområde på Borgen ved Kløfta i Ullensaker kommune. Boligen er oppført i 2021 og bærer preg av høy standard samt mange gode løsninger. Det er tilhørende parkeringsplass i carport med utvendig bod på 4 kvm. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og bussholdeplass.
Entré
Romslig entré med flislagte gulv og lysemalte vegger, - et solid og godt førsteinntrykk av boligen. Det er god oppbevaringsplass og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Fra entreen er det dør inn til soverom, bad, bod og åpen løsning til stue og kjøkken.
Stue
Lys og luftig stue i åpen løsning med kjøkkenet. Stuen har flere møbleringsmuligheter og rom for både sofa-løsning og spisegruppe. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Utgang til flott markterrasse på ca. 20 kvm som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. For kjølige høst- og vinterdager kan man ta i bruk stemningsfull peisovn.
Kjøkken
Stilrent kjøkken med innredning i glatte malte fronter, laminat benkeplate med planlimt stålvask og integrerte hvitevarer. Hvitevarene består av kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonsstopp og stekeovn. Det er godt med skap- og benkplass.
Bad
Boligen har to pene og flislagte bad med gulvvarme, ett i hver etasje. Begge bad er innredet med veggmontert toalett og innredning med nedfelt servant. Badet i 1. etasje har dusjgarnityr og badet i 2. etasje har dusjvegger/hjørne. Badene har balansert ventilasjon med tilluft under dørblad. I 2. etasje finner man også et teknisk rom med opplegg for vaskemaskin, som kan benyttes som et praktisk vaskerom.
Soverom
I 1. etasje finner man hovedsoverommet, og øvrige tre soverom er plassert i 2. etasje. Alle soverom er i god størrelse og i lyse fargevalg, - enkelt å innrede etter egen smak! For ekstra lagringsplass kan man ta i bruk innvendig bod på 3 kvm i 1. etasje.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat. Fliser i entré/gang.
Vegger: Malte plater.
Himlinger: Malte plater.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring med peisovn i stue. Varmekabler i gulv på begge bad. Boligen er tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.05.2021.
Tillatelsen er gitt for denne seksjonen.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 900036, tinglyst 24.02.1869, type heftelse: Utskifting.
Dagboknr 2151, tinglyst 19.07.1950, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v. Eldre servitutt hvor parsellen gnr. 45, bnr. 19 er overdratt til Steinbakken Vannverk hvor kjøperen(Steinbakken Vannverk) har rett til få kjøpt til utvidelse av vannbassenget hvis det ansees nødvendig av hensyn til vannforsyningen. Kjøperen forplikter seg til å holde forsvarlig gjerde rundt vannbassenget og å opparbeide en brukbar skogsveg på selgerens eiendom forbi dammen.
Dagboknr 934400, tinglyst 29.10.2014, type heftelse: Bestemmelse om veg. Eiendommen gnr. 45, bnr. 1 har gitt eiendommen gnr. 45, bnr. 69 vegrett ti l 8 boliger og garasjer over 45/1 frem til kommunal veg.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et populært og meget barnevennlig boligområde på Borgen v/Kløfta i Ullensaker Kommune. Området er raskt voksende med stor utbygging, og er kjent for sitt gode lokalmiljø.
Området er veldig rolig og trafikkstille med kort vei til skole, barnehage og turmuligheter. I kort avstand fra boligen finner vi blant annet barnehager og skoler, turløyper, skøytebane og idrettshall.
Miklagard Golf er en golfklubb åpnet i 2002. Klubben har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane tegnet av Robert Trent Jones jr., samt en sekshulls treningsbane. Miklagard kan by på ett av Norges beste treningsområder, og golfakademi. Hullene er oppkalt etter sagakonger og norrøne guder. Anlegget ble oppgradert i 2019/2020. I tillegg åpnet Miklagard Hotell i mai 2021.
Kløfta sentrum ligger ca. 5 km fra Borgen med ulike matbutikker, treningssenter, bibliotek, kafeer og hyggelige Romerikssenteret. Senteret med sine ca. 30 butikker, har et variert utvalg av forretninger med gode handlemuligheter. Det er også kort vei til Jessheim som kan by på det meste av bymessige fasiliteter og har igjen et enda bredere utvalg.
Fra Kløfta er det meget gode pendlermuligheter inn mot Gardermoen og Oslo. Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser. Toget inn mot Oslo går hvert 30 min og har en reisetid på kun 33 min. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.
Avstander med bil:
Jessheim: 10 min
Oslo Lufthavn: 17 min
Kløfta: 6 min
Lillestrøm: 20 min
Oslo: 33 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 151,9 kvm som tilhører seksjonen. Sameiets fellestomt som er opparbeidet med grøntarealer, internveier, parkering mm.

Parkering

Parkeringsplass i carport. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Borgen vest (3 og 6)" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 08.03.2016.
Avsatt i kommuneplanen vedtatt 23.03.2021 til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 13 419,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1884,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, kabel-tv/internett, generelt drift og vedlikehold av sameiet m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og er inkludert i fellesutgifter. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Da boligen er oppført i 2021 er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke opptjent formue i sameiet.
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.808.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jonas Bjørnar Reisænen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Furubakken Boligsameie, med sameiebrøk 1/10.
Sameiet består av 10 boligseksjoner.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Bygningen er oppført i 2021.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
Pliktig medlemskap i Borgen Vest velforening for seksjonseiere i sameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 32.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0002/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.222

Dato

Sist oppdatert: 23. mars 2023 kl. 14:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.