Solgt: 4 250 000 kr

Tingbrekk 78

3 990 000 kr
141 m²
3 soverom
Velkommen til Tingbrekk 78, en oppgradert og flott familiebolig med solrike uteareal, praktisk planløsning og meget barnevennlig beliggenhet.
Tom Christer Hovde
Presenteres av
Tom Christer Hovde
BUD FORELIGGER - Innholdsrik familiebolig, i ende av rekke (blindgate). Store og solrike uteplasser og plass i carport.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  4 351 092 kr
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  141 m²
 • Bruksareal
  150 m²
 • Tomteareal
  243,3 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Tingbrekk 78, et flott enderekkehus med svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Boligen holder en gjennomgående god standard, er svært innholdsrikt og har en gjennomtenkt planløsning. Utvendig er tomten pent opparbeidet med inngjerdet hage og store solrik terrasser på begge sider.
Kort fortalt:
-Flott nyere kjøkken med svært god skap- og benkeplass.
-Bad, gjestetoalett og vaskerom.
-Lys stue av god størrelse. Direkte tilgang til solrikt uteområde.
-3 (4) soverom, hvor alle er av god størrelse.
-Kjekk loftstue (originalt soverom og lettvegg med dør kan enkelt settes opp)
-Parkering i carport like utenfor.
-Svært barnevennlig område med lekeplasser.
-Meget gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter i umiddelbar nærhet.
Husk påmelding til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tingbrekk 78, 4322 SANDNES
Kommunenummer 1108, gårdsnummer 47, bruksnummer 1010, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 169 kvm
Totalt bruksareal: 150 kvm
Totalt primærrom: 141 kvm
P-rom:
1 etg = 56 kvm: Entrè / vindfang, stue, kjøkken, gjeste wc og vaskerom.
2 etg = 59 kvm: Gang, 3 soverom og bad med dusj/badekar.
3 etg = 26 kvm: Loftstue (originalt soverom på tegninger) og kontorløsning.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport:
"Rekkehus på 3 etasjer. Gulv mot grunn og grunnmur av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner med liggende kledning. Yttertaket har saltaksform
med takstein og takvinduer. Elementpipe. Elektrisk oppvarming og gulvvarme i stue, kjøkken, bad og gang. Sentralstøvsuger. Carport og felles
parkering. Utvendig bod på ca 5 m2".
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det mangler tilstrekkelig rekkverk/håndløper i trapp iht forskrifter og ikke er drenering fra sisterne på vegghengt wc i 2 etg. Det er også litt manglende fall i dusjsonen.
Selger informerer om at dørklokken ikke er i funksjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere en innholdsrik familiebolig over tre plan, med svært barnevennlig plassering i ett av Sandnes mest attraktive boligområder. Området er spekket med alt som barn kan tenke seg. Lekeplasser, friareal, fotballbaner, samt barnehager og barneskole like ved.
1. etg:
Entrè med varmekabler i gulvet, garderobeplass som gir et meget trivelig og godt førsteinntrykk. Praktisk gjestetoalett og eget vaskerom har også dør inn herfra. Fra gangen går du inn i en lys stue hvor det er god plass til både sittegruppe og stort spisebord. Herfra er det utgang til solrik, sørvendt terrasse med hage. Ettersom boligen ligger på enden, samt er inngjerdet, er det usjenert og lunt uteareal.
Etasjen har en åpen stue/kjøkkenløsning og kjøkkenet er av god størrelse, med innredning fra 2010 og nok plass til å samle hele familien til matlaging om ønskelig. Det er montert ny vask/blandebatteri og benkeplate i 2021 og det monteres nå opp flott hvit plate mellom benk og overskap ved vasken. Kjøkkenet har ellers integrerte hvitevarer som medfølger (stekeovn/oppvaskmaskin og fryser er byttet siste 5 år), inkl stort kjølehjørne. Hele etasjen (utenom vaskerom/gjeste wc) har varmekabler i gulvet, noe som nåværende eiere har satt meget stor pris på. Perfekt når man har små barn som kryper rundt eller leker på gulvet. Nytt gulv i stue/kjøkken og gang i 1 etg. ble lagt i 2020, mens hele 3 etg. ble pusset opp (vegger og gulv) i 2014.
2. etg:
Trappen opp er hvit og du får tre romslige og gode soverom i andre etasje. Badet har varmekabler i gulv er helfliset (oppgradert i 2006), har både dusjhjørne og innfliset badekar samt vegghengt wc.
Det er ellers flott helstøpt dobbel servant og selgere har fått byttet blandebatteriet på badekaret og nye dusjhoder i badekar og dusj m.m. Det er også bod med god lagringsplass.
3. etg:
Hele etasjen er her innredet som en romslig loftstue, med praktiske muligheter for kontor/arbeidsrom løsninger. Deler av rommet står som soverom på originale tegninger og kan lett tilbakeføres om det er behov for det. Plass til oppbevaring i 2 kneloft i denne etasjen.
Ellers er det verdt å nevne at det er utvendig sportsbod på 5 kvm og parkering i carport.
Vi ønsker dere velkommen til det som kanskje kan bli deres neste drømmehjem.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.12.2000.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
Utvendig
1.1 Boder må sikres tilfredsstillende ventilasjon.
1.2 Det må monteres stigetrinn på taket fra rømningsvinduer i innredede loft til
gesims over utvendig bod.
1.3 Rømningsvinduer må kunne stå fast når de er i åpen stilling.
1.4 Deler av støyskjerm mot Rv44.
1.5 Foreta kontrollmålinger for utvendig støynivå (boenhet 28/Tingbrekk 78) når
støyskjermen mot Rv44 er ferdigstilt - kfr. støymålingsrapport fra Sinus AS
av 16.11.2000.
Boligen.
2.1 «Som bygget» tegninger for innredede loft.
2.2 Montere røykvarsler på alle innredede loft.
2.3 Feierluker på kjøkken - mindre enn 30 cm fra brennbart materiale.
2.4 Beslag i overgang gulv/trapp.
2.5 Villavent varmegjenvinningssystem - dokumentere akseptabelt støynivå i
tilgrensende soverom
Det er uklart om alt er utført.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1108/47/1010:
22.11.2000 - Dokumentnr: 11550 - Rettigheter iflg. skjøte
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
Med flere bestemmelser

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Selger har informert at badekarets bunnpropp manuelt må åpnes for å ta ut vannet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tingbrekk 78 ligger flott til med solrik beliggenhet sentralt på Ganddal. I tillegg til en fin beliggenhet i et meget barnevennlig område snakker vi om en familiebolig med kort vei til det meste. Ikke minst for de små. Kort vei til lekeplass, barnehage, skole og butikk. Nærmeste nabo er flott idrettsanlegg der nabolagets stolthet, Gandal IL, har hjemmebane. Et flott anlegg som flittig brukes av store og små.
Er man aktiv og liker turer, er det flere områder med opplyste turstier i nærheten. Sandvedparken er rekreasjonsområdet langs Storåna mellom Ganddal og Sandnes. Her kan man ta seg en løpetur for, eller ta med barna ned til elva og de flotte lekearealene. Stokkelandsvatnet gir mulighet for turer i mer åpent terreng. Her er mange fine rasteplasser og et rikt fugleliv. Vagleskogen er et annerledes rekreasjonsområde med omfattende stisystem. Her er det mange bakker for de som trenger flere utfordringer. For barna er det masse spennende både med tanke på dyreliv og natur.
Kollektivtilbud er godt og det er rikelig med busser som går inn til sentrum av Sandnes. Ganddal har også eget togstopp, som gjør at du raskt kan komme deg inn til Sandnes og Stavanger eller sørover i retning mot Bryne og videre om ønskelig.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Lundehagen barnehage (0-6år) 0,3 km
Ganddal barnehage (0-6år) 1,1 km
Osa gårdsbarnehage (0-6år) 1,3 km
Ganddal skole (1-7 kl.) 0,6 km
Sandnes friskole (1-10 kl.) 0,9 km
Sørbø skole (1-7 kl.) 1,9 km
Lundehaugen ungdomsskole (8-10 kl.) 1,8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca. 243 kvm. som er opparbeidet med gode solplattinger på hver side av huset (25 kvm ved inngangsparti og 42 kvm ved hagen), samt hageareal. Ved inngangspartiet er det også smart "oppbevaringsareal" under tak mellom bod og bolig. Hagen er helt inngjerdet, så er perfekt for dem med små barn. Det er port ut fra hagen, slik at man kan gå rundt egen bolig.

Parkering

Parkering i egen plass i felles carportanlegg like utenfor boligen. Her er det også mulighet for å legge opp el-bil lader om ønskelig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan 95110, Reguleringsplan for Lunde, Ganddal, datert 24.11.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommuneplan for Sandnes 2019-2035 er også gjeldende, samt planlagt kommuneplan Sandnes 2023-2039
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.575,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 21.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 4.500,-
Velavgift er kr 1.000,- pr. år for vedlikehold av carporter, lekeplasser m.m.
Boligen er tilknyttet ALTIBOX som leverandør av bredbånd og har med selgers raske linje en avgift på
kr 750,- pr. mnd. og det er kr. 479,- pr. mnd for kabel TV. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 3000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.086.920,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 blitt bli kr 3.912.912,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.091.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for boliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristine Mørch Frantzen og Kim Andre Omundsen Hjelm

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 50.000,-
Tilrettelegging kr 12.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 36-0051/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR36.2151

Dato

Sist oppdatert: 02. november 2021 kl. 19:02

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.