logo
Stor uteplass på Stovner!

Tante Ulrikkes vei 24A

Prisantydning

2 490 000 kr

Fellesgjeld: 425 646 krOmkostninger: 8 457 krTotalpris: 2 924 103 kr
Etasje
1
Byggeår
1970
Soverom
1
Areal (P-ROM)
63 m²
Type / Eierform
Leilighet / Andel
Fasiliteter
Garasje, Veranda
Fellesutgifter
4 993 kr

Pen og romslig 2-roms | P-plass | Solrik markterrasse og hage | Vestvendt | Lekkert bad fra 2020

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler MNEF

Tanju Uysal

Løren
mobil 47605223
telefon 21007265

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Tanju Uysal ved Krogsveen har denne uken gleden av å presentere en fin og romslig 2-roms i Tante Ulrikkes vei 24 A. Leiligheten har en god planløsning, pent kjøkken og flislagt bad fra 2020! Egen hage og platting fra stuen - Her forlenger du stuen! 

  Høydepunkter
 • 2-roms på bakkeplan
 • Solrik, hellebelagt terrasse
 • Barnevennlig
 • God planløsning
 • Sentralt
 • Kort vei til Stovner senter med T-bane
 • Parkeringsplass
 • Bod på ca. 2 kvm
 • Nylig behandlede overflater Husk å laste ned salgsoppgave & melde deg til visning

Eiendommen

Tante Ulrikkes vei 24A, 0984 OSLO 
Gårdsnummer 101, bruksnummer 59, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Tante Ulrikkes vei ligger sentralt på Stovner i Oslo kommune. Området er barnevennlig med flere lekeplasser og barnehager i nærmiljøet. Her bor du sentralt, med kort vei til utdanningsmuligheter, butikker og servicefasiliteter og rekreasjonsområder. Området blir beskrevet som trygt, med kvalitet på skolene og hyggelige naboer!

Dagligvarehandelen kan gjøres på enten Nærbutikken Stovner eller Kiwi stovner. Fem minutters gange fra boligen finner man nyoppussede Stovner Senter med 120 butikker og spisesteder. Senteret har et godt utvalg av servicetilbud som dagligvarehandel, cafeer, spisesteder, klesforretninger, vinmonopol, post i butikk m.m.

Det er god offentlig kommunikasjon i området med T-bane fra Stovner, tog ved Haugenstua togstasjon eller buss fra de flere busstoppene i lokalområdet. Herunder Fossum, Stovner T, Øvre Fossum og Smedstua. Det er kort avstand vei til Liaskogen med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Her kan du gå turer i marka eller kjøre slalåm i Liabakken. Det er også flere muligheter for spill og lek innen gangavstand, med Aasta hansteens vei balløkke og Forsheimer Borettslags ballplass i nærheten. Her har du også Stovner trimsenter og Condis treningssenter Stovner noen minutter unna. 

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm

Bruksareal:
Entré, gang, bad, kjøkken, stue, garderobe og soverom.: 67 kvm

Primærrom:
Entré, gang, bad, kjøkken, stue og soverom.: 63 kvm

Sekundærrom:
Garderobe. : 4 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i underetasje på ca. 2 kvm. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.09.2020 utført av Rana Noman Tariq. 

Tomten

Festet tomt på 81 013 kvm. 
Festeavgiften er kr 1 086 178,- pr. år.
Festeavtalen utløper i 2060.

Grunneier, Oslo Kommune har forkjøpsrett. Oslo kommune har valgt å ikke benytte forkjøpsretten sin ved dette salget, og har dermed godkjent overdragelse av denne andelen.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. 

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Kostnader for parkeringsplassen er inkludert i felleskostnadene. Eller gjesteparkering og gateparkering etter gjeldende bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, trepanel og malte betongoverflater. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med papp. Takstmannen har ikke inspisert yttertaket. Trapper i betong med terrassebelegg.

Gulvflatene består av fliser, laminatgulv m.m. Veggflatene består av malte veggflater, strie m.m. Takflatene består av malte takflater. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 1986, karm og ramme i tre. Brann (B30) og Lydklassifisert (35 db) entredør. Original soveromsdør som senere er malt opp. Bod dør i hvit glatt utførelse Hvit profilert baderomsdør. Inngjerdet hage på ca. 79 kvm med adkomst fra stue. Hagen er orientert mot vest. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Vinduer har fått tilstandsgrad 2 av takstmann. Grad er gitt på bakgrunn av alder og treg balkongdør. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.01.1973. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Entrè:
Lys entrè med plass til oppbevaring av yttertøy. Fra entrè er det adkomst til garderobe med god oppbevaringsplass. 

Stue:
Lys og innbydende stue med utgang til stor inngjerdet hage på 79 kvm med platting. Hagen er vestvendt med gode solforhold og stor plass til sittegruppe m.m.. I stuen er det god plass til sittegruppe. Leiligheten har laminat på alle gulv foruten baderom. 

Kjøkken:
Leiligheten har en praktisk planløsning med adskilt kjøkken. Kjøkkenet er av stor størrelse med god oppbevaringsplass. Her er det også plass til en spisegruppe. Innredning består av profilerte fronter, benkeplate i laminat, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og integrerte hvitevarer. 

Baderom:
Lyst flislagt bad som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2019/20. Badet har varmekabler på gulv og består av veggmonterte dusjvegger, veggmontert klosett, servant med skuffer, speilskap og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom:
Soverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobeoppbevaring. 

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. 

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner, samt varmekabler på bad. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F5

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Fossum Terrasse Borettslag.
Borettslaget består av 464 leiligheter.
Forretningsfører er Brækhus Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.  

Foretatt påkostninger de senere år: 
- Borettslaget startet et omfattende VVV- prosjekt om totalrenovering av bad, rør, varmtvann og ventilasjon i 2017. Det ble avdekket funn av asbest i kjelleren i forbindelse med utskiftning av rør. Det ble tatt luftprøver og asbesten ble kontrollert. Det ble også gjort funn av asbest i tak i leilighetene som førte til stopp i prosjektet, asbest i taket som ikke blir blottlagt i forbindelse med arbeid, er ufarlig for beboerne. Deretter ble det strenge prosedyrer og møte med Selvaag prosjekt, Mycoteam og bydelsoverlegen i november 2018. Det ble foretatt asbestsanering i kjellerne 3. til 14. juni 2019. VVS- prosjektet ble ferdigstilt i juni 2020.

Planlagte påkostninger: 
Styret og forretningsfører opplyser om at det ikke er planlagt større vedlikehold eller arbeid i borettslaget p.t. Generalforsamling avholdes 12 oktober. 

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst flere servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet festekontrakt med vilkår, bestemmelse om bygge- og gravearbeider, bestemmelse om adkomstrett, vann/kloakk, trafostasjon og fravikelse. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål ihht. reguleringsplan S-1401 datert 05.06.67 og S-1352 med tilhørende reg.best og Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: inkludert i meglervederlag
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR54.20127

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.993,- pr. mnd. og inkluderer parkeringsplass, grunnpakke Get, vedlikehold, kommunale avgifter, festeavgift, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold. 
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. 

Felleskostnadene fordeles slik:
Fellesutgifter kr 4.444,-
Vedlikehold kr 114,-
Bilplass kr 307,-
Fellesutgifter likt fordelt kr 128,-

Borettslaget har et lån som er avdragsfritt i 1 år. Frem til 01.02.2021 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med ca. 10%. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Ny eier må tegne eget strømabonnent for strøm i egen andel. Strøm kommer i tillegg til felleskostnadene. Konferer megler for selgers strømforbruk. 
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 666 175,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 398 230,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 425 646,- pr. 31.12.2019

Total fellesgjeld for boligselskapet er 275.393.910,- pr. 01.08.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 9492.7023797
Restsaldo: 68.922.028,-
Terminer pr. år: 12
Rentebetingelser: 2,45 %
Løpetid: 2032

Lånenummer: 34918
Restsaldo: 206.000.000,-
Terminer pr. år: 12
Rentebetingelser: 2,45 %
Avdragsfrihet til: 01.02.2021
Løpetid: 01.01.2051

Borettslaget har ikke IN- ordning. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.924 107,- Av dette beløpet utgjør kr 425 650,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-. 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: inkludert i meglervederlag
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringTakstEnergiattest
Tanju Uysal
Eiendomsmegler MNEF

Tanju Uysal

Telefon
Mobil 47605223
Send epost

Lurer du på noe

Tanju svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies