Solgt: 4 825 000 kr

Blindernveien 4

4 975 000 kr
54 m²
1 soverom
Majorstuen / Marienlyst
Flott 2/3-roms med egen utgang til frodig felles hage - Parkeringsmulighet - Fyring, varmtvann, tv og internett inkl.
 • Prisantydning
  4 975 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  88 000 kr
 • Omkostninger
  125 717 kr
 • Totalpris
  5 038 717 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  54 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 376 kr
 • Energimerke
  Grønn E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en sentralt beliggende 2-roms med idyllisk beliggenhet i rolig og frodig nabolag. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med blant annet nyslipte gulv, lyse nymalte flater, tidsriktig kjøkken, delikat baderom fra 2005/2006 og egen utgang til flott hage. Meget god planløsning med romslige sosiale oppholdsrom gjør den til en velfungerende bolig for enslige som for par.
- Egen adkomst fra boligen til skjermet uteplass i sameiets felles frodige hage
- Sameiet har 34 P-plasser til disposisjon for beboerne
- Mulighet for omgjøring til 3-roms. Se alternativ planskisse
- Pent oppussede overflater
- Hjørneleilighet med mye lys
- Meget sentralt med nærhet til alt av servicetilbud
- Fyring, varmtvann, tv og internett inkl.
- Kort vei til trikk og buss

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Blindernveien 4, 0361 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 46, bruksnummer 88, seksjonsnummer 48, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 54 kvm
Primærrom: 1. etasje 54 kvm:
- Bad, entré, kjøkken, stue, soverom
Sekundærrom:
1. etasje 1 kvm: Kott
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3 M², merket med nr. 13, samt en matbod merket med nr. 24.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.06.2021 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje i et bygg på 1 etasjer pluss kjeller. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
- Yttervegger er oppført som en betongkonstruksjon. Fasaden er etterisolert m/ 10 cm isolasjon før
gjennomfarget fiberpuss ble påført. Etterisolering og oppussing av fasaden ble utført i 2014.
- Etasjeskillere er oppført av armert betong.
- Flatt tak tekket med papp/folie. Taket ble lagt opp i 2014.
- Trapper og repos i oppgang er oppført i betong.
- Det er heis i bygget
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
- Badet er fra 2005/2006. Over halvparten av anbefalt brukstid er gått. Badet synes stort sett å oppfylle tiltenkt funksjon, men tilstandsgrad er gitt utfra alder/gjenværende brukstid, ukjent oppbygging og utløpte garanter.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:
Velkommen inn! Innbydende entré i tilknytning til bad, stue og soverom. Romslig entré med god plass for oppbevaring med praktisk nisje med dypt innebygget skap som sikrer rikelig med oppbevaringsplass. Delikat 3-stavs eikeparkett som går igjen i alle oppholdsrom. Gulvet er nyslipt og hvitpigmentert i Mai 2021. I tillegg til delikat gulvflate og god plass, preges entréen av nymalte overflater og stilige kontrastvegger i duse farger. Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor boligen, og er utstyrt med automatsikringer.
Stue
Et fantastisk og sosialt oppholdsrom med god plass til sofagruppe og naturlig plass for spisebord både i stuedelen og det delvis adskilte kjøkkenrommet. Store vindusflater tilfører en fin, naturlig belysning til rommet, og sørger for et hyggelig utsyn over sameiets frodige fellesarealer. Med hjørnebeliggenhet får man i tillegg et flott lysinnslipp fra to sider. 2-lags vinduer og terrassedør fra 2014. God romhøyde i stuen på 2,49 meter. Stuens overflater er lyse, med en stilig kontrastvegg som gir et flott særpreg.
Fra stuen har boligen egen adkomst til en herlig skjermet uteplass i sameiets felles frodige hage. Hagedelen utenfor stuen er godt skjermet med beplanting på to sider, slik at det føles privat og skjermet å oppholde seg på plenen utenfor boligen. Et herlig sted å nyte på varme sommerdager med flotte solforhold fra formiddagen til sent på ettermiddag. Solen skinner ned i hagen fra ca. kl.09-18 på sommerstid iht. selger. Det er nylig plantet barlinder mellom hver bolig i 1.etg som tiltak for å fremover skjerme uteområdet mellom hver boenhet.
Kjøkken:
Kjøkken i praktisk delvis åpen løsning med stue. Delikat kjøkkeninnredning med hvite fronter og integrerte håndtak. Benkeplate av laminert spon fra 2021.
Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Hvitevarene er fra
2020/2021. Ventilator over platetoppen. Sort komposittkum og ett-greps blandebatteri fra 2021.
Et stilrent og romslig kjøkken for den matglade med rikelig med skap og benkeplass. Med romslig kjøkkenrom har en i tillegg godt med plass for et spisebord ved vindusposten.
Baderom:
Flott flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet er fra 2005/2006 og preges av tidsriktig og delikate materialvalg. Badet er godt utstyrt med opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og servant med underskap. Naturlig ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt.
Tilluft via luftespalte under dør.
Soverom:
Leiligheten har et velfungerende soverom av god størrelse med god plass til seng og garderobe. Adkomst fra entréen og ligger praktisk til, godt tilbaketrukket fra stuen. Soverommet vender ut mot sameiets bakgård, og er således godt skjermet for sjenanse fra gateplan.
Diverse:
- Vinduer er fra 2014 og utført med 2-lags isolerglass.
- Terrassedør er fra 2014 og utført med 2-lags isolerglass.
- 3-stavs eik parkett. Gulvet ble slipt og hvitpigmentert i 2021.
- Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leiligheten
- Porttelefon med fjernåpner

Oppvarming

Radiatorer koblet på byggets felles anlegg. Varmekabler i gulvstøp på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.10.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 27311, tinglyst 12.01.2016, type heftelse: Gjelder feste, pålydende kr. 50 000,-.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om veg, festekontrakt, vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og populært boligområde på Marienlyst, bestående av store parkområder, nydelige gamle trær omkranser nabolaget og gir den et unikt særpreg.
En meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på Marienlyst i et hyggelig nabolag like ved Blindern og Jessenløkken.
Beliggenheten i Blindernveien 4 gir deg et sentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby.
Med kort gåavstand til Bislett, Bogstadveien og Hegdehaugsveien finner du yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud.
Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Turvei B9 som går fordi sameiet og er en del av "grønne turveier i Oslo" som forbinder oslofjorden og marka med et nettverk av grønne veier og stier for gang,- ski- og sykkeltrafikk (ref. https://no.wikipedia.org/wiki/Turveier_i_Oslo ).
Like i nærheten finner du både Marienlyst og idylliske Stensparken med plaskebasseng, flott opparbeidet lekeplass for de minste, hundepark, og uteservering på toppen hvor man kan nyte en den fantastiske utsikten over byen. 450 meter til "lekern" (super lekeplass for barn), marienlyst skatepark og kunstgressbane. Lukket hundegård i nærheten med mulighet for å slippe hund. Videre er det gangavstand til populære St. Hanshaugen park og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene? Kun to minutter unna leiligheten finner du Marienlyst minigolfpark med flotte og artige minigolfanlegg for voksene og barn.
Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Fresh Fitness og SATS på Bislett og Colosseum. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.
Flere dagligvarebutikker i nærheten med bl.a 50 meter til nyåpnede Joker, og kort avstand til et rikt utvalg i Bogstadveien. Du finner også vinmonopolet på Colosseum senter og Valkyrien. I Kirkeveien ved Marienlyst finner du 20-bussen og flybussen. Knutepunktet Majorstuen ligger også i gangavstand fra boligen, hvor du i tillegg til buss og trikk har t-banen som tar deg til alle retninger av byen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 7 293 kvm.
Festeavgiften er kr 51 480,- pr. år.
Regulering av festeavgift: 25 år
Festeavtalen utløper 01.01.2056
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Sameiet har 34 P-plasser til disposisjon for beboerne som fungerer etter førstemann til mølla prinsippet.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Plan- og byggesaker i område:
- Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1. Utnyttelse og bevaring av eiendommer - NRK Marienlyst. Se https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201718902 for mer informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 376,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto oppvarming,varmtvann, internett, tv, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, vedlikehold, forretningsførsel, drift og vedlikehold av borettslaget m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5 105,- pr. år. / 3 901 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 3 376,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto oppvarming,varmtvann, internett, tv, kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, vedlikehold, forretningsførsel, drift og vedlikehold av borettslaget m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5 105,- pr. år. / 3 901 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 183 601,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 260 963,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 5 150,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 88 000,- pr. 01.05.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 11 471 551,- pr. 01.05.21 og lånevilkårene er:
Lånenummer: OBOS03-98207536822
Restsaldo: 11 471 551,-
Restløpetid: 18 år 3 md.
Rentebetingelse: 2,90% flytende
Ingen avdragsfrihet

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.188.717,- Av dette beløpet utgjør kr 88 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marius Steen Dobloug

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Blindernveien 2 og 4, med sameiebrøk 560/73686.
Sameiet består av 90 seksjoner.
Forretningsfører er Obos eiendomsforvaltning.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge tillatelse er gitt fra styret.
Sameiet har egen hjemmeside: https://blindernveien.no/
Veldrevet sameiet
Sameie disponerer felles grill med platting og uteplass på grøntarealet til sameie.
Fellesvaskeri i kjelleren med vaskemaskiner og tørketromler.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Ista gjennomførte i 2020 kontroll og utskifting av vann- og varmemålere i enkelte av leilighetene, der målerne er blitt skadet.
- Hovedkanalene og viftene i ventilasjonsanlegget ble renset av Aktiv Ventilasjonsrens AS sommeren 2020.
- Avløpsanlegget ble avdekket og reparert i 2020.
- Sameiet fikk installert nytt ringeklokkeanlegg høsten 2018
Planlagte påkostninger:
- Oppussing av inngangspartiene og trappene
- Bygge ny sykkelbod. Det er ikke vedtatt hvilke betalingsmåte styre vil bruke, og det vil bli sett nærmere på i høst. Mest sannsynlig vil det bli et engangsbeløp, i følge styre.
- Neste år vil sameie se på muligheter for erstatning av sjaktløsning, og bytte med nedgravde containere for både papir- og husordensavfall. Det er ikke vedtatt hvilke betalingsmåte som vil bli brukt, i følge styre.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2 500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0156/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.21156

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 07:39

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.