Solgt: 3 300 000 kr

Osterhaus' gate 6A

3 300 000 kr
28 m²
1 soverom
Velkommen til Osterhaus gate 6A! Lys og moderne 2-roms med balkong og god planløsning.
Sentrum
Perfekt førstegangskjøp! Lys 2-roms med balkong og hems | Ingen forkjøpsrett | Klassisk bygård renovert i 2014/15
 • Prisantydning
  3 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  69 000 kr
 • Omkostninger
  83 842 kr
 • Totalpris
  3 452 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1872
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  28 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 675 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Osterhaus gate 6A!
Lys og pen 2-roms leilighet med balkong og god planløsning. Her bor du sentralt i Oslo sentrum med kun få minutters gange til blant annet Torggata og Karl Johan.
Bygården ble renovert i 2014/15 og leiligheten holder således en gjennomgående fin og moderne standard. Grunnet god takhøyde, gjennomgående planløsning, lysmalte vegger og gode vindusflater, som slipper inn godt med naturlig lys, oppleves boligen åpen og luftig. Kort oppsummert er dette en svært sjarmerende og arealeffektiv leilighet med gode og praktiske løsninger.
Dette er den perfekte leiligheten for førstegangskjøpere eller pendlere som ønsker å bo i nærheten av «alt» innen en kort spasertur!
Velkommen til hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Osterhaus' gate 6A, 0183 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 208, bruksnummer 976, seksjonsnummer 6

Innhold

Totalt bruttoareal: 31 kvm
Totalt bruksareal: 28 kvm
Totalt primærrom: 28 kvm
Primærrom:
2. etasje 28 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 7,5 kvm.
Dagens planløsningen fraviker noe fra byggemeldte tegninger som er gitt ferdigattest på. Der hvor dagens soverom og kjøkken er i dag, er notert opp som kjøkken/stue (altså åpenkjøkkenløsning til stuen) og der det er stue i dag notert opp som soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av teglstein/murkonstruksjon. Etasjeskillere av tre. Utvendige fasader i pusset og malt mur. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater (taket er ikke besiktiget).
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG1 på alle punkter fra tilstandsrapporten. Leiligheten holder en fin standard, men noe naturlig bruksslitasje kan foreligge.
Ifølge selger egenerklæring har det vært et par tilfeller med vann fra vaskemaskin opp fra sluk i vask på bad (små mengder). Dette har løst seg etter tømming av vannlåsen/sluk i vask.
Selger opplyser også om at det har vært observert mus/rotte i bakgård og kjeller for noen år siden. Det er inngått avtale med Anticimex om utvendig kontroll og bekjemping av gnagere. Styret opplyser at det ikke har vært meldt om observasjoner av skadedyr på over ett år. Ingenting er observert i leiligheter/innendørs felles arealer.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og pen 2-roms leilighet med balkong og god planløsning. Her bor du midt i Oslo sentrum med kun få minutters gange til blant annet Oslo sentralstasjon og Karl Johan. Bygården ble renovert i 2014/2015. Leiligheten består av entré, stue med hems, kjøkken, soverom og bad. Fra stuen er det adkomst til en hyggelig balkong som vender ut mot felles bakgård.
Grunnet god takhøyde, gjennomgående planløsning, lysmalte vegger og gode vindusflater, som slipper inn godt med naturlig lys, oppleves boligen åpen og luftig. Kort oppsummert er dette en svært sjarmerende og arealeffektiv leilighet med praktiske løsninger.
Dette er den perfekte leiligheten for førstegangskjøpere eller pendlere som ønsker å bo i nærheten av «alt» innen en kort spasertur.
Nærmere innhold:
Entré:
Her har du mulighet for å henge opp jakker og annet yttertøy i tillegg til en skohylle. I tillegg er det gode oppbevaringsmuligheter i skap. Får du besøk, slippes de enkelt inn med callingen på veggen.
Stue
Åpen og luftig stue med en takhøyde på hele 3 meter. Her er det plass til å innrede med en mindre sofaseksjon, samt spisebordløsning. Videre har stuen store vindusflater og balkongdører som sørger for rikelig med naturlig dagslys og gir en hyggelig atmosfære. Utgang til balkong fra stue som er vendt ut mot rolig bakgård, som fungerer som en fin forlengelse av stuen. Lampe i tak i stuen medfølger ikke.
Hems
Gulvflate oppmålt til ca. 9 kvm. Fin hems som gir fine muligheter for oppbevaring av ting. Takhøyden på hemsen er for lav til å være målbart areal, og er således ikke godkjent for varig opphold.
Kjøkken
Delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har en lys innredning fra 2014 med hvite slette fronter, benkeplater i laminat og nedfelt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet et integrert kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Kjøkkenet har montert lekkasjestopper og komfyrvakt. Alle hvitevarer medfølger.
Baderom
Lekkert bad fra 2014/15 med downlights og varmekabler i gulvet. Badet består av vegghengt toalett, vegghengt servantskap, speil og en dusjsone med innfellbare dører av glass. Det er opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger. Mekanisk avtrekksventil i himling.
Soverom
Lyst soverom med plass til seng og gode lagringsmuligheter for klær i romslig garderobeskap. På soverommet er det en svært god takhøyde (over 3 meter) som gir dette rommet en god romfølelse. Det er målt opp en gulvflate på 5,44 kvm og 17 kubikk av takstmann.
Balkong:
Balkong på ca. 3,5 kvm. På balkongen er det plass til et terrassebord og stoler. Rekkverk av metall.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 7,5 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for innvendig rehabilitering og bruksendring av bolig datert 17.03.2017 som gjelder denne leiligheten. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, bruksrett til uteoppholdsareal, bestemmelse om vann/kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggenheten er "midt i smørøyet" med kun få minutters gange til Grünerløkka, Sentrum og St. Hanshaugen. Området byr på et rikt utvalg av restauranter, kafeer, uteliv samt treningsmuligheter.
En av de mest spennende gatene rett rundt hjørnet er Torggata, som på folkemunne er en byens nye "hot-spot". I media omtales området som det nye Grünerløkka med hippe småbutikker og spisesteder. Gaten er bygget slik at syklister og gående er i sentrum med brede fortau og lite biltrafikk.
Noen steder i nabolaget som kan være verdt ett besøk er Munchies, Arakataka, Starbucks, Oslo Camping, Kulturhuset, Himkok, Torggata Botaniske, Strøget, Lokk og Oslos største mikrobryggeri Crowbar. Av kulturelle tilbud kan Sentrum scene, Rockefeller og Youngstorget anbefales hvor konserter og liveopptreden ofte forekommer. Like over Akerselva ligger også Grünerløkka Minigolf Park.
Like over Akerselva ligger Grünerløkka. Her har man direkte kontakt med naturen via gang- og sykkelstier langs den naturskjønne og oppgraderte Akerselva, helt opp til Maridalen. De koselige parkområdene som Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Grünerhagen, Kubaparken og Birkelunden er heller ikke langt unna.
Via Torggata kommer man raskt til Youngstorget og videre til Karl Johan i sentrum. Til St. Hanshaugen kommer man via Ullevålsveien eller idylliske Damstredet. Områdets populære storsatsing – Vulkan ligger en kort spasertur unna. Her ligger mathallen som virkelig byr på kulinariske opplevelser samt BAR Vulkan, Dansens Hus og SIO treningssenter. Sats Elixia Schous plass ligger like over Akerselva.
Skal du handle dagligvarer ligger det Kiwi butikk i Møllergata, Torggata Frukt og Grønt, Coop Extra i Hausmannsgate samt en Rema 1000 butikk i Fredensborgveien. Søndagsåpen Joker få minutter unna.
Meget god offentlig kommunikasjon i området: kort vei til 34 og 54 bussen Jakob kirke og 30 og 31 fra Hausmannsgate. Trikk 11,12,13 og 17 fra Hausmannsgate. T-bane: Stortinget (alle linjer). I tillegg er det kort avstand til Oslo Sentralstasjon, med forbindelser til hele jernbanenettet i Norge.
God dekning på treningssentre i nærheten med flere tilbud i Hausmannsgate, på Grünerløkka, Vulkan, sentrum og i Thor Olsens gate.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 240 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring i henhold til reguleringsplan S-3360 datert 26.05.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kjente byggesaker i området:
- I Ebbells gate 3 skal det oppføres en bakgårdsbygning. Se hjemmesiden til Oslo kommunes planinnsyn, saksnummer: 201008465.
- I Calmeyers gate 6 / Bernt Ankers gate 6 / Torggata 21-23 skal det rives et bygg og oppføres to leilighetsbygg. Se hjemmesiden til Oslo kommunes planinnsyn, saksnummer: 201805392/201804664.
- I Calmeyers gate 8 er det søkt om riving og oppføring av bygg for næring. Se hjemmesiden til Oslo Kommunes planinnsyn, saksnummer: 202010166.
- Storgata er under oppgradering. Den nye gata vil blant annet få nye og bredere fortau, to nye holdeplasser og nytt gatedekke med nye trikkespor. Iflg. bymiljøetaten vil antatt ferdigstilling av oppgraderingen i løpet av 2021. For mer informasjon kan man gå inn på denne linken: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/opprustning-av-storgata/#gref
Eiendommen er verneverdig. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
Kontakt megler for mer informasjon. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.675,- pr. mnd. og inkluderer: TV-anlegg/bredbånd, nedbetaling av andel fellesgjeld, trappevask, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale utgifter, forretningsførsel m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.400,- pr. år. / 8.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Kostnader knyttet til dette er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 792.266,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.852.158,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 39.573,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 69.000,- pr. 01.03.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 1.372.689,- pr. 18.03.2021 og lånevilkårene for de ulike lånene er:
Lånenummer: OBOS01-98207584290
Type: Annuitet
Restsaldo: 1.372.689,-
Restløpetid: 14 år 2 md.
Type rente: Flytende
Rente (18.03.2021): 3,45 %

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.452.842,-.
Av dette beløpet utgjør kr 69.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Iselin Dybing Vaarlund

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Osterhausgate 6 A, med sameiebrøk 275/5164.
Sameiet består av 20 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00 .
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må ikke være til sjenanse for de øvrige beboerne.
Det er ikke tillatt å benytte kullgrill evt. engangsgrill på balkong, takterrasse eller utenfor leilighet i 1. etasje. Dog tillates grilling med gass-/elektrisk grill på egen terrasse.
Sameiet har egen hjemmeside. www.osterhausgate.no
Planlagte påkostninger:
Det neste som står på agendaen er bakgårdsprosjekt. Ifølge styreleder skal dette tas opp på neste årsmøte som er i mai/juni. Styreleder har foreløpig ikke oversikt over om arbeidet i bakgården vil kreve et ytterligere låneopptak. Økning i felleskostnader/fellesgjeld kan forekomme som følge av oppgraderingen.
Ifølge styreleder er det ingen andre store vedlikeholdsposter eller planlagte påkostninger p.t, men fortløpende og nødvendig vedlikehold må påregnes.
Iht. sameiets vedtekter må ikke kjøper godkjennes av styret som ny sameier, men skal informeres skriftlig om alle overdragelser.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet, bare fysiske personer.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 42-0025/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grünerløkka
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR42.2125

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 12:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.