Solgt: 3 790 000 kr

Endevegen 2C

3 790 000 kr
95 m²
3 soverom
Velkommen til Endevegen 2 C - ny og lekker halvpart tomannsbolig meget sentralt
Eidsvoll Verk
Ny, attraktiv og innholdsrik bolig m/3 soverom og 2 bad-Supersentralt-kun 1 igjen!
 • Prisantydning
  3 790 000 kr
 • Omkostninger
  11 342 kr
 • Totalpris
  3 801 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  95 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Endevegen 2 C er en meget tiltalende og innholdsrik halvpart av tomannsbolig over to plan. Boligen er oppført i 2020 og bærer preg av mange funksjonelle og praktiske løsninger. Overbygd inngangsparti med terrasse gir et innbydende førsteinntrykk og fører inn til romslig entré med dør inn til øvrige rom. Ved inngangspartiet er det egen inngang til vaskerom.
Boligens 1. etasje rommer videre en flott stue og kjøkken i åpen løsning og et pent flislagt bad. Fra stuen er det utgang til flott terrasse og direkte adkomst til hagen. I 2. etasje finner man ytterligere et bad og tre soverom i god størrelse.
Eiendommen er beliggende i et barnevennlig, etablert og sentrumsnært boområde på Råholt med kort vei til det meste. Biloppstillingsplasser på gårdsplassen. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Endevegen 2C, 2074 EIDSVOLL VERK
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 132, bruksnummer 88, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 103 kvm
Totalt primærrom: 95 kvm
Halvpart av tomannsbolig
Primærrom
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og vaskerom
2. etasje: Gang, bad og tre soverom
Sekundærrom
2. etasje: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Endevegen 2 C!
Tiltalende halvpart av tomannsbolig med en familievennlig planløsning over to etasjer. Boligen er oppført i 2020 med en gjennomført stil og bærer preg av høy standard. Vannbåren varme i hele 1. etasje og bad i 2. etasje samt 2 stk separate innebygde wifi høytalere på bad i 2. etasje og kjøkken. Overbygd inngangsparti med terrasse som har dør inn til boligen og tilkomst til vaskerom.
Entré
Lys entré i delikate fliser og gulvvarme som byr på en lun velkomst. Det er god plass for å montere en praktisk garderobeløsning for å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen har dør inn til øvrige rom og åpen løsning mot stue og kjøkken.
Stue
Meget pen stue i god størrelse med rom for sofaløsning, spisebord og tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Fra stuen er det utgang til flott terrasse som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid. Det er downlights i himling og vannbåren varme i gulv som bidrar til en god atmosfære.
Kjøkken
Lekkert kjøkken med innredning fra Sigdal med takhøye skap, lys benkeplate og mørke fliser på vegg over benkeplate. Det er integrerte hvitevarer fra Electrolux som platetopp, komfyr, mikro, ventilator og kjøl/frys. I tillegg er det montert komfyrvakt og waterguard. God vindusflater gir godt med arbeidslys.
Bad i 1. etasje
Boligen har to pent flislagte bad, ett i hver etasje. Begge bad har downlights i himling og varme i gulv. Badet i 1. etasje er innredet med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Servant i hvit utførelse med underskap og speil med lys.
Bad i 2. etasje
Badet i 2. etasje fremstår i samme tidsriktige og delikate fargevalg som det første badet. Rommet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og flott badekar. Det er dobbel servant med underskap og speil med belysning.
Vaskerom
Et vaskerom er kjærkomment i enhver barnefamilie! Vaskerommet er plassert i 1. etasje med egen inngang utenfra og med tilkomst fra entreen. Rommet er innredet med skyllekar og sluk samt med opplegg og rom for vaskemaskin og tørketrommel. Boligens varmtvannsbereder er plassert her.
Soverom
Boligen har tre lyse og fine soverom, alle plassert i 2. etasje. Soverommene er i lyse fargevalg og i god størrelse med plass for seng og garderobeløsning.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med sentralfyring og elektrisk fyring. Det er vannbåren varme i hele 1. etasje og på bad i 2. etasje. Fyringkilde er en varmesentral som kobles med strøm. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.02.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.)
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 332066, tinglyst 17.01.2018, type heftelse: Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om beplantning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Bildene i prospektet er fra Endevegen 2B og det vil forekomme avvik. Boligen er tilsvarende Endevegen 2B, men med speilvendt planløsning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en populær og barnevennlig beliggenhet på Eidsvoll Verk. Boligen har en meget god intern beliggenhet på feltet et rolig og og tilbaketrukket område. Her leker barna i trygge omgivelser på egen tomt. Fra boligen er det kort vei til skoler og barnehager - perfekt for barnefamilier!
Området er meget populært på grunn av sin gode beliggenhet med nærhet til det meste!
Eidsvoll Verk er et hyggelig, familievennlig og veletablert boligområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. For barna og den aktive er det kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann og skiløyper som gjør område til et attraktivt sted å bosette seg. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som blant annet Hurdalsjøen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.
Kort vei til Råholt sentrum med et nyere senter; her finner du et senter med et godt og variert utvalg av butikker og serveringssteder.
Råholt ungdomsskole har ny idrettshall med bl.a. flott svømmeanlegg med flere basseng og sklier for barna. Kort vei til Jessheim By med større handlemuligheter og det meste av bymessige fasiliteter.
Togstasjon.
Gangavstand til Eidsvoll Verk stasjon. Avgang hver halvtime med en reisetid på 30. min til Oslo S. Perfekt for pendlere!
Avstander med bil:
Hurdalsjøen ca 10 min.
Jessheim ca 18. min.
Gardermoen ca 20 min.
Lillestrøm ca 40 min.
Oslo ca 45 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 117,6 kvm som tilhører seksjonen. Fellesområde/parkeringsplass er fellestomt for begge seksjonene fordelt med eierbrøk på 1/2.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 10.03.2015 avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Estimerte kommunale avgifter er kr 11.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er vedtatt eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er ikke opplyst om kostnaden. Nyoppførte boliger betaler ikke eiendomsskatt før etter tre år.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt da boligen er oppført i 2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.801.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr 11.100 for tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Frank Ronny Johansen, Tommy Andersen og Tommy Alexander Store

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 1/2.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: KR 25.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0177/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20177

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 21:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.