Solgt: 6 000 000 kr

Medgårdskogen 32

5 990 000 kr
207 m²
3 soverom
Medgårdskogen 32 formidles av Krogsveen.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Larkollen
Innholdsrik og tiltalende enebolig sentralt i Larkollen. God planløsning. Solrike terrasser og stor dobbel garasje.
 • Prisantydning
  5 990 000 kr
 • Omkostninger
  151 092 kr
 • Totalpris
  6 151 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1992
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  207 m²
 • Bruksareal
  216 m²
 • Tomteareal
  1 152,2 m² (festet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Oppgradert enebolig med innholdsrik romløsning over 3 plan
 • Boligen er i dag bebodd av to generasjoner og inneholder derfor to moderne kjøkken. Forandringene som er gjort i forhold til dagens bruk av boligen kan lett tilbakeføres
 • Stort kjøkken med elegant Kvik innredning fra 2014
 • De fleste rom pusset opp mellom 2013 og 2016
 • 2 kjøkken og 2 bad - alle pusset opp i senere år
 • Ny varmtvannsbereder på 200 liter montert juni 2020
 • Fibernett er lagt frem til eiendommen
 • 1.152 kvm. festet tomt, pent beplantet hage og stor dobbelgarasje m/hems
 • Tilbaketrukket i rolig blindgate med barnevennlig miljø
 • Kort vei til barnehage, skole, Støtvig hotell, Losen Café og nærbutikk
 • Nærhet til sjøen, en rekke badestrender og fine turområder

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Medgårdskogen 32, 1560 LARKOLLEN
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 133, bruksnummer 198

Innhold

Totalt bruttoareal: 231 kvm.
Totalt bruksareal: 216 kvm.
Totalt primærrom: 207 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Underetasje: 74 kvm.
1. etasje: 88 kvm.
2. etasje: 54 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Underetasje: 3 soverom (Hvorav ett opprinnelig er redskapsbod og derav ikke omsøkt), entre/hall, bad og vaskerom.
1. etasje: Trapperom, vindfang, stue, kjøkken, mellomgang, soverom og baderom.
2. etasje: Kjøkken/stue.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Underetasje: 2 garderober.
1. etasje: Garderobe.
Tilknyttet eiendommen er også en romslig dobbelgarasje på 40 kvm BTA.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.07.2020 utført av Takstmann Stian Pettersen, Norsk eiendomstaksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Byggegrunn er av fjell og andre komprimerte masser. Boligen har ringmur med blokker av leca/mur. Muren er utvendig pusset.
Boligen er oppført med reisverk av tre som er antatt isolert etter byggeårets krav. Underetasjen er av mur som er pusset. Boligen er kledd med liggende og stående kledning. Takkonstruksjon er oppført som saltak med ark. Det er antatt benyttet rupanel/plater som undertak som videre er tekket med takstein.
Vinduer med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass fra byggeår. Noen vinduer har fastkarm.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Svar: Nei
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja, varmtvannsbereder.
2.1. Redegjør for årstallet og hva som ble gjort:
Ny varmvannsbereder juni 2020, samt spyling av rørsystemet.
2.3. Hvem er arbeidet utført av?
Moss bad og VVS senter AS.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen ble oppført i 1992 og er oppgradert i løpet av de seneste årene på 2000-tallet, både i regi av foregående og nåværende eiere som overtok i 2015. Utenom de oppgraderte delene av boligen, er standarden for øvrig hovedsakelig fra byggeåret.
De fleste rom ble pusset opp mellom 2013 og 2016, inkludert utskiftning av tidligere overflater. I samme periode ble blant annet også innmat i sikringsskapet skiftet ut, ny kurs etablert til varmepumpe og til platetopp på kjøkken. Fasaden ble beiset, nytt rekkverk montert på balkong og terrasse.
I tillegg til oppgraderingene er romløsningen noe bygget om fra det opprinnelige, til dagens bruk som en generasjonsbolig. Første etasje benyttes i dag av den ene generasjon, de øvrige to etasjene benyttes under ett av den andre generasjonen. De respektive etasjene er dermed innredet og utstyrt i tråd med denne bruken. Romløsningen kan imidlertid tilbakeføres med enkle grep. Det eksisterer for øvrig også andre muligheter for ytterligere tilpasning av hver respektive etasje.
Første etasjes romløsning tilsvarer en stor 2-roms leilighet med blant annet en gjennomgående stue og et separat, romslig kjøkken. Sistnevnte ble i 2014 påkostet med ny innredning fra Kvik i hvit høyglans som fortsatt har en tidsaktuell fremtoning og beskjeden bruksslitasje. Kjøkkenet har mange oppbevaringsmuligheter i et omfangsrikt antall skuffer og skap, samt hvitevarer som enten er helintegrert eller innfelt. Stekeovnen er hendig plassert i benkehøyde og platetoppen er av bred type. Verdt å fremheve er også en stor halvøy med sitteplass til fire personer.
Etasjens bad og soverom er samlet vegg mot vegg, og har adkomst via en felles mellomgang noe tilbaketrukket fra stuen. Badet ble i likhet med kjøkkenet pusset opp i regi av tidligere eier med blant annet fliser på gulv og vegger, en utpreget stor dusjnisje og moderne baderomsmøbler som inkluderer dobbel servant. I henhold til avholdt tilstandsrapport er det søkt etter fukt på tilgjengelige tilstøtende overflater ved befaring, uten at det ble indikert forhøyede fuktmålinger. Første etasje har også ett tilbaketrukket soverom med tilstøtende walk in closet.
Siden første etasje i dag benyttes individuelt, er den i nyere tid tilbygget med nytt inngangsparti. Sistnevnte vender mot etasjens solrike veranda og tilknyttede terrasse.
Øverste etasje er bygget om av nåværende eiere og utgjør i praksis et eneste stort rom med flere individuelle soner samt et delvis åpent kjøkken fra IKEA. Sistnevnte er således nyere enn i hovedetasjen og består av et tilsvarende stort antall skuffer og skap. Her er imidlertid samtlige hvitevarer helintegrert.
Etasjen inkluderte tidligere et godkjent soverom der kjøkkenet nå er montert som ved behov er mulig å re-etablere. Likeledes er det mulig å etablere en alkove i vinkelen mot balkongen, som i kombinasjon med etasjens nåværende innhold kan gi familiens ungdommer en helt egen etasje. Etasjen fremstår forøvrig som en tiltalende, romslig loftstue med utgang til en lun og vestvendt balkong og sjøglimt.
Nederst i underetasjen finner du to fullverdige soverom med hvert sitt walk in closet samt ett som benyttes til samme formål, men ikke er godkjent til dette eller tilfredsstiller krav til lysareal. Sistnevnte kan også fungere utmerket som garderobe eller til lagringsformål. Det innredede rommet kan like godt fungere som kjellerstue, kontor eller trimrom.
Underetasjens bad ble pusset opp omkring samme tid som hovedetasjens bad og er utført med like fliser på gulv og vegger. Dette badets øvrige utstyr inkluderer blant annet et hjørnebadekar og moderne baderomsmøbler bestående av servant- og speilskap. Også her er det søkt etter fukt på tilgjengelige tilstøtende overflater ved befaring, uten at det ble indikert forhøyede fuktmålinger.
Vegg i vegg med badet ligger et separat vaskerom som er meget god størrelse til formålet og ble oppgradert med ny innredning av foregående eiere.
Overflater og innredninger:
Gulv: Hovedsakelig parkett, laminat og fliser.
Innervegger: Hovedsakelig panel, MDF-plater, tapet, fliser og malte flater.
Himlinger: Hovedsakelig panel, foliert panel og malte flater.
Kjøkken 1. etasje: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans og laminerte mørke benkeplater. Underlimt stålservant med såpedispenser og 1-greps armatur. Integrert platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Innbygget oppvaskmaskin. Innfelt dobbelt kjøle- og fryseskap.
Kjøkken 2. etasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt stålservant med 1-greps armatur. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Veggmontert avtrekksventilator i stål.
Bad 1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og helstøpt dobbel servant med 1-greps armaturer. Veggspeil med overbelysning. Sideskap med glatt hvit front. Dusjnisje med hånddusj, regndusj og glassvegger. Veggmontert klosett.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i underetasje, med unntak av i garderober, det er varmekabler på begge baderom samt vaskerom, luft til luft varmepumpe i stue samt murt peis med innsats i første etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
I følge brev mottatt fra Mosseregionen interkommunale brann og redning fremkommer følgende:
Ved siste tilsyn med fyringsanlegget 15.01.2020 var ikke huseier hjemme, siste tilsyn var derfor 31.01.2008. Det ble den gangen kommentert ett avvik: Stengsel på feie/sotluke er ikke tilfredsstillende. Anmerkning: Det skal være tilstrekkelig antall godkjente røykvarslere i boligen, slik at de høres på alle rom med lukket dør. RV seriekobles.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.06.1992.
Merknader:
1. Håndlist trapp mangler.
2. Rørgjennomføringer under servant i bad i kjeller er utette.
3. Hovedinngangsdør (Kjeller) og kjellervinduer uferdig.
4. Rørgjennomføringer under servant i bad i 2. etasje er utette.
5. Det skal være montert takstige, røykvarslere og slokkingsutstyr.
6. Nedløpsrør uferdig.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
11.11.1964 - Dokumentnr: 5422 - Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder feste
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
11.11.1964 - Dokumentnr: 5422 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Årlig festeavgift: NOK 657
FESTETID 99 ÅR
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
FOR GRUNNEIER OG FESTER
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
16.09.1964 - Dokumentnr: 4356 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3002 Gnr:133 Bnr:1
04.05.1992 - Dokumentnr: 3428 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3002 Gnr:133 Bnr:246
04.05.1992 - Dokumentnr: 3434 - Målebrev
01.01.2020 - Dokumentnr: 1802870 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0136 Gnr:33 Bnr:198

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Adkomst til «snuplassen» på vestsiden av tomten av nr. 32 tilhører nabohusets eiendom, og kan således ikke benyttes til adkomst uten dialog og eventuell tillatelse fra eier av Medgårdskogen 30. Konferer megler.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Medgårskogen 32 vil du oppleve å bo tilbaketrukket, men likevel midt i Larkollen. Nabolaget er veletablert og består av spredt boligbebyggelse av ulik alder, omgitt av til dels store hager. Herfra er det kort vei både til Støtvigenga Barnehage og Larkollen skole med idrettshall, samt til nærbutikken Joker som ligger langs Larkollveien og er enkel å svinge innom i hverdagen.
Larkollen er for mange forbundet med sommer, sol og sjø. Her ligger blant annet renommerte Støtvig Hotel, som også utgjør et tilbud for fastboende. Vis á vis hotellet finner du kafeen Losen som etter eget utsagn er Larkollens triveligste møtested og har kulturelle innslag i sommermånedene. Verdt å oppleve er for øvrig også den tradisjonsrike Larkolluka i uke 29, et fast innslag siden 1988 med mange aktiviteter for liten og stor.
En hel rekke familievennlige badestrender av ulike størrelser er innenfor sykkelavstand fra Medgårdskogen. Får du båtplass i en av de nærliggende småbåthavnene, er også utflukter på fjorden å anbefale. Ta gjerne med teltet og opplev den unike følelsen av å sove i naturen med havet på alle kanter. Populære utfartsmål som Engelsviken, Son og Tønsberg er alle utmerkede for dagsturer med båt.
I det frodige Ryggelandet finner du en rekke turmuligheter og kulturelle severdigheter samt attraksjoner og turmål med historisk verdi. Spiller du golf, er det verdt å notere nærheten til Evje Golfpark som har vakkert banelandskap helt ned til vannkanten. Tennis kan du spille på banene like ovenfor sentrum av Larkollen.
Fra E6 og avkjøring Moss syd tar det under kvarteret å kjøre ned til Larkollen. Like ved ligger handelsområdet City Syd som har et bredt tilbud av forretninger, varehus og helserelaterte tilbud. Nærmeste togstasjon finner du i Halmstad, reisetiden videre til Oslo S er i dag på like over 50 minutter. Hyppigere avganger er det fra Moss stasjon, som etter den pågående utbyggingen av jernbanen forventes å være kun 30 minutter unna hovedstaden.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 1 152 kvm.

Regulering av feste

Festeavgift: kr 2671,- Festeavgiften kan reguleres neste gang i 2024. Grunneier: Lars Kristian Kubberød, Forkjøpsrett: Grunneier har frasagt seg forkjøpsretten. Kreves samtykke til overdragelse fra grunneier: Nei

Parkering

Parkering på egen tomt samt i dobbelgarasje på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 17.06.2020 omfattes eiendommen av kommuneplan med formål boligbebyggelse nåværende. Eiendommen ligger i gul og rød støysone iht. T-1442.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 27 130,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 7 242,- pr år og er inkludert i det ovennevnte beløp.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 440 299,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 185 075.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 7 242,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 141 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelspdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Caroline Løvstad Engh og Annkarin Løvsta Engh

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedsføringspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Offentlige opplysninger: kr 3.500,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 5.750,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0206/20
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.20206

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2020 kl. 10:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.