Solgt: 6 000 000 kr

Nordskogenveien 15

6 000 000 kr
245 m²
3 soverom
Velkommen til Nordskogenveien 15
Vinterbro
Visning avlyst. Privat bud akseptert av selger.
 • Prisantydning
  6 000 000 kr
 • Omkostninger
  163 722 kr
 • Totalpris
  6 163 722 kr
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  245 m²
 • Bruksareal
  247 m²
 • Tomteareal
  998,3 m² (eiet)
 • Type
  Generasjonsbolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nordskogenveien 15 er en stor og innholdsrik generasjonsbolig med fire kjøkken og tre bad.
Eier leier ut to deler av boligen. Generasjonsdelen leies ut for kr 10.500,- pr. mnd. og kjellerdelen for kr 8.000,- pr. mnd. Kjelleren er ikke godkjent for varig opphold. Boligen har mange muligheter og flere rom i hoveddelen har bra takhøyde som gir en god romfølelse.
Eiendommen har en sentral beliggenhet med ca. 5 min. gange til Vinterbro senter. Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet med kort gangavstand til nyere barneskole og til flere barnehager i nærmiljøet.
Kun en kort sykkeltur mot vest ligger marinaen på Nesset med den populære badestranda Breivoll. Ca. 5 minutter i bil så er du i Ski hvor du bla. finner Ski storsenter med over 140 butikker, bibliotek, kinosenter, bowlinghall.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordskogenveien 15, 1407 VINTERBRO
Kommunenummer 3021, gårdsnummer 108, bruksnummer 140

Innhold

Totalt bruttoareal: 286 kvm
Totalt bruksareal: 247 kvm
Totalt primærrom: 245 kvm
Primærrom:
Kjeller: 41 kvm: Entré/gang, kjøkken, bad, 2 innredede rom, trapperom.
1. etasje 48 kvm: Entré/hall m/trapp, spisestue/kjøkken.
2. etasje 93 kvm: Stue m/kjøkken , gang m/trapp, 2 soverom, bad, vaskerom.
Generasjonsdel:
1. etasje 63 kvm: Entrè/stue, bad, soverom, kjøkken, innredet rom.
Sekundærrom:
Kjeller: 2 kvm: Kott.
I tilllegg kommer isolert utebod på ca. 11 kvm ved inngangen til generasjonsdel.
Det er kaldloft med tilkomst via loftstige fra gang i 2. etasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.2019, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/Leca/betong. Antar støpte såler på faste masser/fjell. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Saltak i trekonstruksjoner.
Garasje: Garasje med støpt gulv. Vegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med takstein. Leddport i tre med automatisk portåpner. Dør til isolert bod i sidevegg.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Stor og innholdsrik generasjonsbolig med 4 kjøkken og 3 bad. I 1. etasje kommer vi inn i entré med påfølgende romslig gang/hall i tilknytning til trapperom. Videre finner vi spisestue/stue med utgang til balkong. I forbindelse med dette rommet ligger husets hovedkjøkken.
Kjøkkeninnredning med profilerte og malte fronter og vitrinefronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre, malt benkeplate og fliser over benk. Ny ventilator fra 2017 med avtrekk ut samt opplegg for oppvaskmaskin. Integrert platetopp (induksjon) og stekeovn.
2. etasje: Kjøkkeninnredning fra 2017 som er montert i åpen løsning innt til stuen og har høyglansfolierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, avtrekksventilator med kanal og integrert platetopp og kjøleskap. Vannstopp og komfyrvakt.
I 2. etasje er det to fine soverom med god takhøyde, stor stue med tilsvarende takhøyde og utgang til veranda på ca. 11 kvm. Videre i denne etasjen finner vi bad og oppusset vaskerom.
2. etasje: Flislagt bad med heldekkende servant, underskap og toalettskap med profilerte og folierte fronter. Speil med lysarmatur. Gulvmontert wc og dusjkabinett. Badekar. Sluk i dusjsone og under badekar. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.
2. etasje: Vaskerom med fliser på gulv. Skyllekum, sluk i gulvet, opplegg for vaskemaskin. Avtrekk i rommet (manuell el-vifte).
Generasjonsdelen består av en hyggelig stue, gang, ett soverom, bad og kjøkken.
Badet har flislagt gulv, bolleservant i glass, glassinnredning og speil med lysarmatur. Klosett og dusjnisje med glassbyggerstein. Sluk i dusjsone og opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.
Takhøy kjøkkeninnredning fra ca. 2017 med folierte, slette fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Flisfelt på to vegger. Ventilator med avtrekk. Innredningen har integrerte hvitevarer; platetopp, stekeovn, kjøl- og fryseskap.
Kjellerdelen består av to innredede rom, bod, kjøkken og bad.
Kjøkkeninnredning fra 2017 med folierte, slette fronter. Høyskap. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Stålhette og ventilator med avtrekk. Innredningen har integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Benkebereder i kjøkkenbenk på ca 100 ltr. som sannsynligvis går bare til kjøkken.
Baderom med skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Heldekkende servant, underskap med profilerte fronter, speilskap med innfelt lys i plate over. Klosett og dusjkabinett. Sluk i rommet.
Kun integrerte hvitevarer følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme på bad, elektrisk oppvarming via panelovner ellers. Peis med innsats og vedovn i stuer.
2 stk varmepumper luft til luft.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg til hytte datert 02.09.1968. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen slik den fremstår i dag. Det finnes godkjente tegninger for tilbygg/påbygg datert 8.11.1994. Det er i etterkant av dette foretatt mindre endringer som ikke er byggemeldt. Se vedlagte tegninger. Kjøper overtar risiko i forbindelse med dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Eiendommen er registert i matrikkelen hos kommunen som en 2-mannsbolig med 2 boenheter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3021/108/140:
06.02.1960 - Dokumentnr: 200522 - Erklæring/avtale
PRIVAT GRENSEREGULERING
Gjelder denne registerenheten med flere
05.04.1974 - Dokumentnr: 202828 - Erklæring/avtale
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
05.04.1974 - Dokumentnr: 202828 - Bestemmelse om veg
14.01.1960 - Dokumentnr: 200156 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3021 Gnr:108 Bnr:1
29.10.1991 - Dokumentnr: 14025 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere
29.10.1991 - Dokumentnr: 14025 - Målebrev
Areal: 999,2 m2
01.01.2020 - Dokumentnr: 204974 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0214 Gnr:108 Bnr:140

Eventuell adgang til utleie

Generasjonsdelen er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.
Den del av boligens kjelleretasje som er innredet for utleie er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en fin og sentral beliggenhet med ca. 5 minutters gange til Vinterbro senter. Bolien ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde med bl.a. kort gangavstand til nyere barneskole og til flere barnehager i nærmiljøet.
Det er flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet med gangavstand til badeplass ved Pollevannet, sti og løypenett i Nøstvedtmarka m.m.
Gangavstand er det også til bussholdeplass med gode bussforbindelser til Oslo/Ski/Ås/Drøbak. Det er ekspressbuss til og fra Oslo i rushen. Ca. 15 minutter med bil til Ryen.
Kun en kort sykkeltur mot vest ligger Marinaen på Nesset, med den populære badestranda på Breivoll hvor du også finner store gressbakker og fotballbane. Marinaen på Nesset, som ligger innerst i Bunnefjorden, er et utmerket utgangspunkt for en utflukt i sommerperioden. Og er du som mange andre som trenger noe forfriskende på en varm sommerdag, er kiosken på Nesset velkjent for områdets beste softis!
For barn i alle aldre er det verdt å merke seg at fornøyelsesparken Tusenfryd er innenfor sykkelavstand.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Vinterbrosenteret, kjør inn mot senteret på Sjøskogenveien. Ta så første vei til venstre (gjennom støyskjerm) på Nordskogenveien. Følg veien til nr. 15 på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er gangavstand til flere barnehager.
Gangavstand til Sjøskogen barneskole. Sykkelavstand til Nordbytun undomsskole.
Nærmeste videregeående skoler er Ås videregående skole, Ski videregående skole og Drømtorp videregeående skole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 998,3 kvm. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, trær og beplantning. Belegningsstein foran hus og garasje. Belegningsstein i trapp og foran inngangsparti i 1. etasje. Veranda/terrasse i impregnert trevirke. Nødvendige støttemurer.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen grunn foran garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Hovedelen av eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for To-hellinga nord datert 19.09.1980, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.09.1980.
Ca 95 kvm av tomten er veigrunn og kan derfor ikke beregnes i utnyttelsesgrad.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.630,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 52.687,- pr. år. / 37.719 kwh. pr. år. Forbruket inkluderer generasjonsdelen og kjelleren.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.649,-
Boligen er tilknyttet Altibox/Viken fiber som leverandør av tvsignaler og internett og har avgift på
kr 1.060,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikring AS 24 alarmselskap som koster kr 4.320,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.729.522,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 6.226.279,- Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.722,-
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gordana Holand og Stig Holand

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 45.000,- av salgssummen
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.750,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0057/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.1957

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2020 kl. 09:37

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.