Solgt: 3 850 000 kr

Hallagerbakken 32 f

3 990 000 kr
108 m²
2 soverom
Velkommen til Hallagerbakken 32 f- rekkehus i et meget populært og barnevennlig boområde
Sebastian Håbesland
Presenteres av
Sebastian Håbesland
HALLAGERBAKKEN
VISN. TIRSD. 26.05 - Rekkehus over to plan - oppussing - garasje - meget barnevennlig og populært boområde
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  225 000 kr
 • Omkostninger
  11 219 kr
 • Totalpris
  4 086 219 kr
 • Byggeår
  1981
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  108 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 886 kr
 • Energimerke
  Lysegrønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Rekkehus over to plan i et meget populært boområde. Romslig uteplass med adkomst fra stue samt uteplass ved inngangsparti med morgensol.
 • Inneholder entré, stue, kjøkken, 2 soverom (opprinnelig 3 soverom. Lettvegg i stue er fjernet - kan enkelt tilbakeføres), innredet rom, bad og 2 separate WC.
 • Garasje i felles garasjerekke. Mulighet for ladning av el-bil.
 • Meget barnevennlig boområde. Kort vei til skoler og barnehager og flere barnefamilier i nærområdet. Minimal biltrafikk på tunet
 • Flere fritidstilbud i nærområdet – kort vei til flotte turmuligheter sommer som vinter.
 • Kort vei til god offentlig kommunikasjon. Ca 10 minutters gange til Holmlia togstasjon. Bussholdeplass i Hallagerbakken med hyppige avganger til bl.a. Oslo sentrum.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hallagerbakken 32 f, 1256 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 185, bruksnummer 43
Andelsnummer 59, Hallagerbakken Borettslag, organisasjonsnummer 948 758 946

Innhold

Totalt bruttoareal: 120 kvm
Totalt bruksareal: 108 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm
Primærrom:
1. etasje, 54 kvm: Entré, stue m/trapp, kjøkken og separat wc.
Underetasje, 54 kvm: Gang m/trapp, 2 soverom, innredet rom, bad og separat wc.
I tillegg disponerer boligen én utvendig bod ved boligens inngangsparti.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.10.2019 utført av BN Takst. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Grunnmur i støpt betong. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder er følgende gitt tilstandsgrad 2 (TG2):
- Overflater, generelt. Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder, bruksslitasje og registreringer. Det ble registrert fuktskjolder, svelling og misfarging på kjøkkenet ved radiator/utekran. Himling i innredet rom har behov for bedre feste. Det ble registrert fuktskjolder ved inspeksjonsluke.
- Trapper og ramper: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder samt knirk i trappen.
- Frittbærende dekker: Registrert skjevheter/plan- og helningsavvik samt knirk i gulvflatene.
- Bad. Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Det ble registrert gjennomføringer uten synlig membran, bom på enkelte av gulvflisene, samt svak/manglende fall på baderomsgulv mot dusjkabinett. Fortsatt bruk av dusjkabinett må videreføres som en minimumsløsning. Ved endring av bruksmønster (demontering av dusjkabinett) vil full rehabilitering være påregnelig.
- Separat WC i underetasje: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Det ble registrert bom på enkelte av gulvflisene samt sprekk på en gulvflis
- Separat WC i 1. etasje: Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder samt registreringer. Det ble registrert parkettgulv med fuktskjolder.
- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner. Tilstandsgraden er gitt på bakgrunn av alder samt registrert irring på kobberrørene.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Rapporten fra takstmannen er over 6 måneder, men ihht. selger har det ikke vært noen forandringer ved boligen siden takstmannens befaring.

Standard

Rekkehus over to plan i et populært boområde.
Uteplass ved inngangsparti orientert mot syd-vest.
1. etasje:
Entré: Romslig entre med plass til garderobeløsning.
Stue: Romslig med god plass til langbord og sofa-løsning. Delvis høy himling. Store vindusflater. Utgang til romslig uteplass. Markise.
Kjøkken: Lukket løsning mot stue. Godt med skap- og benkeplass. Høy himling. Vindu mot indre gårdstun. Integrert komfyr og platetopp følger. Kombinert kjøl-/fryeskap, mikrobølgeovn og delvis integrert oppvaskmaskin følger.
Separat wc: Adkomst fra entré. Toalett. Enkel servant med speil.
Underetasje:
Hall med inngang til 2 soverom, bod, bad og separat wc. Lagringsplass under trapp.
Soverom 1: Soverom på god størrelse. Vindu orientert mot nord-øst. Garderobeskap følger.
Soverom 2: Soverom på god størrelse. Vindu orientert mot nord-øst. Garderobeskap følger.
Bod: Romslig rom med gode lagringsmuligheter. Garderobeskap følger.
Bad: Bad oppusset i 2004. Flislagt gulv og vegger. Varmekabler. Dusjkabinett. Baderomsinnredning (servant med underskap, sideskap, speil og sideskap). Håndkle-varmer. Opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin og tørketrommel følger ikke).
Separat wc: Flislagt gulv. Toalett.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.
Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.11.1983. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Vi gjør oppmerksom på følgende endringer etter at ferdigattest ble gitt:
- Det er satt inn separat wc i inngangsetasjen ved entréen
- Vegg mellom soverom og stue er fjernet for å utvide stuen
Innredet rom i underetasjen er i kommunens bygningstegninger definert som bod.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr. 43050, tinglyst 16.07.1986, type heftelse: Rettigheter ifølge skjøte. Kommunen har blant annet rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten, samt rett til adkomst for anlegg og vedlikehold. Kommunen har også rett til å sette opp nettstasjon. Borettslaget er pliktig til å avstå nødvendig, ubebygget grunn til veiutvidelser etc.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligen er vasket før visning, og vil ikke bli ytterligere utvasket før overtagelse.
Diverse hage-redskaper og stige i utvendig bod følger. Alle tak- og vegglamper følger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Flott beliggende rekkehus i et meget populært og barnevennlig boområde på Hallagerbakken.
Godt kollektivtilbud med ca 10 min gangavstand til Holmlia stasjon. Lokaltoget til Oslo sentrum bruker 12 min til Oslo S og direktetoget i rushtiden kun 10 min. Hyppige avganger mot Oslo og Ski. Bussholdeplass i Hallagerbakken, her har 79-bussen hyppige avganger. Ekspressbussen 80E går fra Sloreåsen og bruker kun 16 min. til Oslo sentrum.
Dagligvarehandelen kan tas flere steder i området. Joker Hallagerbakken ligger i få minutters gangavstand fra boligen. Gangavstand til Holmlia senter. Senteret er under ombygning , og et moderne senter er planlagt ferdigstilt i løpet av slutten av 2021.
Videre er det kort bilavstand til et rikelig utvalg av fasiliteter innenfor blant annet servicetilbud, butikker, restaurant og postkontor på blant annet Sæterkrysset ved Nordstrand, Lambertseter senter og Kolbotn Torg.
Nærområdet har et godt utvalg av fritidstilbud samt kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter. Kort vei til Holmlia idrettspark med treningssenter, svømmehall og idrettshall som tilbyr blant annet basketball, håndball og innebandy. SATS/ELIXIA på Lambertseter og Kolbotn. Slalåmbakke på Sloreåsen som driftes av Ljan Alpinklubb og Hallager/Ljan idrettspark med kunstgressbaner og friområde for hund, Hallagerjordet. Det er fine turområder og badestrender vestover mot fjorden, som populære Hvervenbukta, med kaféen "Anne på landet", Fiskevollen og Nordstrand bad. Det er også fine turområdet i Østmarka, Sørmarka og Svartskog sommer som vinter (lysløyper). Videre er det golfbane ved Grønmo.
Søndre Aas Gård ligger 5 minutter unna og byr på varierte aktivitetsmuligheter samt rideskole. Rideskole finnes også på Prinsdal som er beliggende i kort avstand.
Meget populært borettslag - se video av borettslaget: https://www.youtube.com/watch?v=scR2jIbC0pk.

Adkomst

Hallagerbakken har adkomst fra Holmliaveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Nærmeste barneskole er Hallagerbakken skole. Holmlia skole er nærmeste ungdomsskole. Nærmeste videregående skole i Bjørnholt på Bjørndal. Flere barnehager i nærområdet, blant annet Hallgerstua barnehage, Hallagerbakken barnehage og Sloreåsen barnehage.
Barn som bor i Hallagerbakken borettslag har prioritet når plasser fordeles i Hallagerstua barnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 47.733 kvm som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, prydbusker og beplantning. Hyggelige uteområder med sittegrupper og lekeplasser. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Én garasjeplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig gjesteparkering, og gateparkering etter områdets bestemmelser.
Mulighet for å installere ladning av el-bil på egen parkeringsplass. Monteringen av dette må eier selv bekoste. Også mulighet for ladning av el-bil på garasjetak. Se borettslagets hjemmeside (hallagerbakken.no) for nærmere info.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2341 datert 11.08.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.08.1978.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.886,- pr. mnd. og inkluderer: Standard kabel-TV og internett abonnement, fellesforsikring av bygninger, forretningsførsel, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag), kommunale avgifter (vann- og kloakk), daglig drift og løpende vedlikehold av borettslaget.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader: kr. 4.687
- Kollektiv bredbånd: kr. 199,-
Estimert strømforbruk som tilsvarer ca. 5.00 kwh. pr. år.
Borettslaget har individuell måling av fyring og varmtvann. Estimert forbruk for fyring er ca. 4.300 kwh pr. år, og årlig forbruk for varmtvann er estimert ca. 2.300 kwh pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett, og standard tv og internett-abonnement er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 9.000 pr. år. Selger har sagt abonnementet. Ny eier må opprette nytt abonnement. Dersom ny eier ikke ønsker å videreføre abonnementet, vil Verisure antagelig avinstallere abonnementet.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.105.752,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.980.707,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20.861,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 225.000,- pr. 01.09.2019.
Total fellesgjeld for boligselskapet er 45.754.463,- pr. 12.09.2019 og lånevilkårene er:
- Lån 1: restsaldo: kr 5.909.315,-, restløpetid: 20 år 9 md. rente: 2,45%
- Lån 2: restsaldo: kr 3.175.957,-, restløpetid 6 år 10 md. rente: 2,45%
- Lån 3: restsaldo: kr 33.822.338,-, restløpetid 21 år 8 md. rente: 2,45%
- Lån 4: restsaldo: kr 2.846.853,-, restløpetid 18 år 10 md. rente: 2,45%

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 9.687,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.001.219,-. Av dette beløpet utgjør kr 225.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Hallagerbakken Borettslag.
Borettslaget består av 219 andeler (93 leiligheter og 126 rekkehus).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 002333.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må ikke være til sjenanse for naboene. Hver husstand kan ha maksimalt 2 utekatter, og erklæring må signeres.
Borettslaget har en meget oppdatert og veldreven hjemmeside med god informasjon om borettslaget: Hallagerbakken.no.
Borettslaget har foretatt løpende vedlikehold i borettslaget. Blant annet er følgende påkostninger foretatt de senere år:
- Opprettet 6 el-bil ladestasjoner ved parkeringsplass
- Oppgradert garasjehuset
- Oppgradert 3 stk. trappegang mellom rekkehusene
- Vinduene og balkongdørene i leilighetene (blokkene) ble skiftet i 2015
- Oppgradert lekeplassene i 2009
Planlagte påkostninger:
- Styret antar at det vil være aktuelt å skifte takene på rekkehusene.
- Diverse asfaltering på borettslagets eiendom
- Diverse løpende vedlikehold
Felleskostnadene økte med 2 % fra 0.07.2019. Felleskostnadene er planlagt at vil økes for å holde tritt med konsumprisindeksen. Det er p.t. ingen planer om økning av fellesgjeld eller felleskostnader, men det må påregnes en økning av dette på bakgrunn av de planlagte påkostningene.
Årsregnskap for 2018 viste et overskudd på kr. 1.378.119,-.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Forkjøpsretten parallellavklares, kontakt megler for nærmere informasjon.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.
Forkjøpsretten parallellavklares - kontakt megler for nærmere info.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 49-0082/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kolbotn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR49.1982

Dato

Sist oppdatert: 24. august 2020 kl. 08:59

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.