Solgt: 1 400 000 kr

Kapellanveien 4

1 400 000 kr
49 m²
1 soverom
Velkommen til Kapellanveien 4 - En lys og tiltalende eierleilighet - 2. etasje med god standard og solrik balkong!
Eirik Roberg
Presenteres av
Eirik Roberg
Tønsberg/Fon i Re
NY PRIS! Tiltalende eierleilighet i firemannsbolig med garasje, gode lysforhold og god standard og planløsning!
 • Prisantydning
  1 400 000 kr
 • Omkostninger
  36 342 kr
 • Totalpris
  1 436 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  49 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  940 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten som ligger rolig, solrikt og fint til med utsikt i etablert boligområde i Fon er tiltalende med god innvendig standard og planløsning. Ved inntreden i leiligheten møter du en lys og romslig entré/gang og leiligheten kan by på et romslig soverom. Du har videre en funksjonell og hyggelig kjøkkenløsning i åpen løsning mot stuen med plass for spisebord. Stuen er lun og hyggelig med mye gjennomlys og har utgang til vestvendt og solrik balkong på 9,4 m2 med utsikt! Pent innredet bad. Leiligheten har tilhørende garasje i felles garasjerekke med fjernstyrt leddport, innlagt lys og strøm. Kun 7 min. kjøreavstand til Revetal sentrum med bl.a. Re-torvet kjøpesenter, vinmonopol, apotek, ungdomsskole m.m. Videregående skole i Bergsåsen nær Revetal og barneskole på Kirkevoll

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kapellanveien 4, 3174 REVETAL
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 640, bruksnummer 60, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 55 kvm
Totalt bruksareal: 51 kvm
Totalt primærrom: 49 kvm
Bruksareal:
Leilighet 51 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 49 kvm: Gang, stue m/kjøkken, soverom og bad
Sekundærrom:
Leilighet:
2. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen garasje i felles garasjerekke.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.11.2020 utført av Teisbekk Takst og Eiendom AS.

Byggemåte

Bygningen (firemannsvbolig i Herregaardstunet sameie) er oppført i 2 etasjer i tre på støpt plate på mark. Bygget har valmtak med betongtakstein. Etasjeskiller i trekonstruksjon. Antatt brann- og lydkonstruksjon med flytende gulv ut i fra byggeår. Kjøkken er i normalt god stand. Avløpsrør under kum er sjekket, og det ble ikke funnet lekkasjer/fukt på befaringen. Bad er fra byggeår og virker å være i grei stand, og det er ikke funnet unormal fukt på befaringen.
I sameiet tilfaller ansvar for fellesarealer, bygningsmessige konstruksjoner og utvendig vedlikehold sameiet. Eierne har ansvar for egen balkong/uteplass.
Leiligheten var ny i 2008 og fremstår å være i normalt god stand. Overflater og innredninger fra byggeår. Sikringsskap med automatsikringer med jordfeilbrytere. Hovedkurs og overbelastningsvern på 32 A. VVS anlegg med "rør i rør system".
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Inngangdør til leiligheten tar i terskel og bør justeres = TG 2. Badet har plastsluk med klemring i dusj og membran virker riktig lagt, men er vanskelig å sjekke da det er støpt opp og inn på sluk kanten. 50 % av normal levetid er brukt opp og gulv har ikke fall til sluk, og rommet gis derfor tilstandsgrad 2. Dette ut ifra forventet levetid på bad. Fordelingsskap er plassert i bod med stoppekran i skap. Det var en mindre drypplekkasje i skap på befaringen og noe rust. Eier får rørlegger til å ordne lekkasje. Garasje er i god stand. Bulk i port i nedre del = TG 2.
Utdrag av selgers egenerklæring: Det ble oppdaget veldig små maur på badet i 2011. Ikke vært maur der siden. Sameiet har forøvrig engasjert Pelias, som det vurderes å slutte med.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En tiltalende og pen leilighet med god gode lysforhold og god innvendig standard og planløsning i Herregaardstunet sameie.
Leiligheten har lys eikeparkett på gulv, foruten bad som har fliser. Lysmalt glassfiberstrie på vegger og fliser på vegger i bad. Malte himlinger.
Innvendige veggflater endel oppmalt i 2015-2017.
KJØKKEN: Pen innredning i hjørneløsning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt dobbelt kum og 1-greps blandebatteri, veggfliser under overskap mot benker, lysarmatur under overskap, Thermex ventilator med utblåsing ut, integrert Bosch oppvaskmaskin, Bosch stekeovn og Bosch keramisk platetopp. 120 liter varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. LG frys-/kjøleskap medfølger ikke, men kan om ønskelig overtas etter nærmere avtale med selger.
BAD: Fliser på gulv med varmekabel og fliser på vegger. Toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant i helstøpt benkeplate, hvite profilerte fronter, speil og lysarmatur. Avtrekksvifte og fast oppplegg for vaskemaskin.
Leiligheten ligger i 2. etasje i firemannsbolig med felles inngangsparti og innvendig trappegang.
Alle hvitevarer i kjøkken utenom løst LG kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. Kjøl-/fryseskap kan medfølge etter nærmere avtale med selger.

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 03.04.2008.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Kommunen har ikke foretatt ferdigkontroll av arbeidene, men ansvarlig foretak for utførelse bekrefter at det ikke foreligger feil eller mangler som kan hindre midlertidig brukstillatelse. Planlagt dato for anmodning om ferdigattest er 20.09.2008. Tiltaket finnes av kommunen utført i samsvar med tillatelsen. Megler er imidlertid ikke forelagt noen ferdigattest for bygget og har i den forbindelse vært i kontakt med Tønsberg kommune, men årsak vites ikke.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3803/640/60/9:
16.10.2007 - Dokumentnr: 830806 - Bestemmelse iflg. skjøte
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om telefonledning/telesentral
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 3803 Gnr: 640 Bnr: 60
Gjelder denne registerenheten med flere
11.03.2008 - Dokumentnr: 207866 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 9
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 55/1470
Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Servitutt vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.
Kopi av servitutt kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Gardinstenger medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hyggelig, rolig og solrik beliggenhet i veletablert boligområde i Fon. Leiligheten har en solrik, vestvendt terrasse på 9,4 m2 med sol fra ca. kl. 12:00 til solen går ned bak åsen i vest. Kun 7 minutters kjøreavstand til Revetal sentrum og Re-torvet med bl.a. MENY dagligvareforretning, diverse forretninger som Mester Grønn blomsterforretning, klesforretninger, gullsmed/urmaker, bokhandel, skobutikk med flere, REMA 1000, Sport1 sportsforretning, vinmonopol, bibliotek, Burger King, POWER elektrisk forretning, Cirkle K bensinstasjon m.m. Kjøreavstand til Svinevoll med Shell bensinstadjon: Ca. 5 min. Kjøreavstand til Spar dagligvare i Brekkeåsen, Bibomyra idrettspark og Kirkevoll barneskole: Ca. 8 min. Kjøreavstand til Holmestrand: Ca. 16 minutter. Kjøreavstand Tønsberg sentrum: Ca. 23 minutter.

Adkomst

Fra E-18 ta av avkjøring ved Ås og følg Bispeveien (35) til Revetal og rett fram i rundkjøringer og følg Bispeveien videre til Svinevoll og ta Hvitsteinveien (3222) til venstre mot Fon. Følg veien opp til Fon og hold Fonsveien til høyre forbi kirken og ta Ektetuftveien til høyre - følg denne og hold til venstre over i Kapellanveien. Eiendommen ligger venstre hånd, Kapellanveien 4. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Ryddige og pent opparbeidede fellesområder bestående av asfaltert adkomst til boliger og garasjer og områder opparbeidet med plen. Leiligheten har vestvendt og solrik balkong med utsikt!

Parkering

Tilhørende garasjeplass i felles garasjerekke med støpt såle, fjernstyrt leddport og innlagt lys og strøm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 3803 R40_0004 Krakken i Fon datert 15.11.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.11.2001, Endret 27.9.2018, delegert sak. I Kommuneplan datert 09.09.2015 er området avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde). Område øst for eiendommen på andre siden av Kapellanveien er regulert for Kombinert bebyggelse og anlegg iht. Kommuneplan 2015-2027, og iht. Reguleringsplan regulert for Offentlig bygg - undervisning.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Bygningsforsikring, snørydding, serviceavtale med Pelias/skadedyrkontroll, strøm på fellesareal, vedlikehold bygninger og anlegg, regnskaps- og revisjonshonorar og andre felles kostnader.
Ved lading av el-bil vil det komme et tillegg i felleskostnadene på kr 100,- pr. måned etter opplysning fra forretningsfører, Atenti AS.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 731,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Kommunale avgifter er ikke inkludert i felleskostnader.
Fellesutgiftene er kr 940,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, snørydding, serviceavtale med Pelias/skadedyrkontroll, strøm på fellesareal, vedlikehold bygninger og anlegg, regnskaps- og revisjonshonorar og andre felles kostnader.
I tillegg til felleskostnader betaler sameier kr 250,- pr. år for plenklipping.
Ved lading av el-bil vil det komme et tillegg i felleskostnadene på kr 100,- pr. måned etter opplysning fra forretningsfører, Atenti AS.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig. Megler har ikke mottatt opplysninger fra forretningsfører når når disse sist ble justert.
Felleskostnader skal iht. sameiets vedtekter fordeles etter sameiebrøken med unntak av følgende utgifter: Regnskapsforsel, felles strøm, snørydding samt grøntanlegg som deles likt mellom sameierne. Oppgitt felleskostnad fra forretningsfører, Atenti AS kr 940,-/mnd. er imidlertid basert på likedeling av alle utgifter ut i fra innført praksis i sameiet - dvs. at ordlyd i vedtektene i praksis ikke følges. Endring av vedtektenes punkt 6 Fordeling av felleskostnader krever enstemmighet blant sameierne i sameiet.
Nåværende eier har ifølge opplysning fra Skagerak Energi et gjennomsnittlig strømforbruk for de 3 siste år som tilsvarer 3490 kwh. pr. år (selger opplyser at hun er utenlands 2-3 måneder i vinterhalvåret med tanke på strømforbruket).
Leiligheten er ikke tilknyttet noen TV- og internett løsning etter informasjon fra eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 407 187,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 1 465 872,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.436.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sidsel Dahl

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Herregaardstunet sameie, med sameiebrøk 55/1470.
Sameiet består av 22 leiligheter bestående av to firemannsboliger og en seks- og åttemannsbolig.
Forretningsfører er Atenti AS avd Revetal, tlf. 33097171.
Trappevask i fellesgang må påregnes.
Sameiet forventer at sameier deltar på dugnad hver vår.
Dyrehold er tillatt.
Sameiet praktiserer ikke styregodkjenning.
Det er mulighet for el-bil lading i sameiet mot ekstra kostnad kr 100,-/mnd.
Planlagte påkostninger: Bygningene skal males utvendig og bør males samtidig. Et firma skal engasjeres i forbindelse med inspeksjon av yttertakene. Bærestolpene til balkongene bør byttes grunnet råte i bunnen (avventes til 2021)
Mindre vedlikehold på den enkelte leilighet, f.eks. maling av veranda, utføres av hver enkelt sameier.
Ved oppsetting av markiser bør velges en nøytral farge, slik at husene får et helhetlig uttrykk.
Pga. få og trange parkeringsplasser i sameiet bør gjesteparkering skje ved "Hesteskoen", slik at man kommer ut av garasjene.
Deltakere på årsmøte i 2020 viste interesse for fiberløsning og styret sender ut informasjon om Telenors tilbud til sameierne med tanke på en kollektiv tilknytning. Dersom det er stor interesse for tilbud vil styret arrangere et møte med representant fra Telenor for å få mer informasjon om slik fiberløsning.
Ifølge regnskap pr. 30.09.2020 har sameiet et underskudd på - kr 125.505,- som skyldes kostnader med vedlikehold av bygninger/anlegg med oppgitt kostnad kr 172.465,- for utført utvendig malerarbeid i sameiet, hvor sluttføringskostnad antas å være ca. kr 300.000,- ved ferdigstillelse i løpet av et par år. Sameiet har til intensjon at arbeidet sluttføres uten låneopptak etter opplysning fra forretningsfører, Atenti AS.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fast provisjon kr 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning (2 kostnadsfrie visninger)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0136/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.20136

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2020 kl. 13:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.