Solgt: 1 970 000 kr

Midtre Tunhøgda 4

1 990 000 kr
42 m²
1 soverom
Velkommen til Midtre Tunhøgda 4, og denne lekre 2-roms leiligheten med TG1 på alle punkter fra takstmann
Rune Selven
Presenteres av
Rune Selven
Jakobsli
Lekker 2-roms leilighet i 3.etasje med solrik balkong - TG1 på alle punkter - Bad fra 2012 - Renovert fasade 15/16
 • Prisantydning
  1 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  481 096 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  42 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 203 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Midtre Tunhøgda 4 og denne lekre 2-roms leiligheten i toppetasjen med gjennomgående god standard og smart planløsning.
Leiligheten er svært lettstelt og har fått TG1 på alle punkter i taktsrapporten. Fargevalget i leiligheten er moderne og lekkert utført, og store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Her bor du sentralt i et attraktivt boområdet på Jakobsli med kort vei til dagligvarehandel, kollektivtransport og Estenstadmarka.
Kvaliteter verdt å nevne:
- TG1 på alle punkter
- Åpen stue- og kjøkkenløsning på 20 kvm
- Store vindusflater med rikelig lysinnslipp
- Bad fra 2012 med dowlights i himling, varme i gulv og opplegg til vaskemaskin
- Romslig soverom på 11 kvm
- Renovert og etterisolert fasade 15/16
- 2 romslige boder

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Midtre Tunhøgda 4, 7058 JAKOBSLI
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 16, bruksnummer 69
Andelsnummer 143, Tunvegen Borettslag, organisasjonsnummer 948 721 325

Innhold

Totalt bruttoareal: 46 kvm
Totalt bruksareal: 42 kvm
Totalt primærrom: 42 kvm
I tillegg disponerer boligen 2 boder. 1 i kjeller og 1 ved leiligheten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.04.2020 utført av Takst-forum Trøndelag AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leilighet i boligblokk. Bygningen er oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong. Utvendig fasader er kledd med
fasadeplater. Relativt flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp.

Standard

Velkommen inn!
Innvendig oppleves denne nydelig leiligheten som lys og trivelig med gode fargevalg og store vindusflater. Fra balkongen som er utvidet under rehabiliteringen av fasaden er det gode solforhold på ettermiddagen. Leiligheten ligger i 3.etasjen med godt utsyn og lite innsyn. Balkongen er bygget med overbygg med god plass til utemøbler for hyggelige grillkvelder.
Entre:
Leiligheten har inngang i 3.etasje med en hyggelig entre i lyse fargevalg. Like ved døren er det plass til klesstativ til klær og kommode til oppbevaring. Like utenfor inngangsdøren følger en bod med rikelig plass, og en svært praktisk plassering. Der er det også stikkontakt med muligheten til ekstra kjølelagring.
Stue og kjøkken:
Leiligheten har en lys og luftig stue med store vinduer som gir deilig dagslys og rikelig gjennomlys. Den gode gulveflaten gir fin plass til både sofagruppe, tv-møbler og frokostbord. Stuen er malt i lyse farger med en lekker og moderne kontrastvegg som setter prikken over i'en. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, men allikevel adskilt grunnet kjøkkenets utforming med øy og sittesone.
Kjøkkenet er stilrent og moderne designet, med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter og en mørk grå laminatbenkepalte. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaksin og kjøleskap.
Bad/Wc:
Badet er holdt i en delikat og tidløs stil med downlights i himling, hvite avlange veggfliser og mørke fliser på gulv med gulvvarme. Videre er badet utstyrt med et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, stort speil og et dusjhjørne.
Soverom:
Romslig og lyst soverom med god plass til stor dobbeltseng og garderobeløsning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.02.2017. Denne omfatter riving, tilbygg fasadeendring, og rehabilitering. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Alle leilighetene fikk innflyttningstillatelse datert 08.07.1969
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Hylle over TV-benk følger ikke med.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært og veletablert boligområde på Jakobsli. Området består for det meste av trehusbebyggelse, samt noe småblokkbebyggelse. Leiligheten er en del av et borettslag som ligger innerst i en blindgate uten trafikk. Her er gode oppvekstvilkår, og mange barnefamilier i nærområdet. Barnehager, skoler i alle trinn og flere idrettsarenaer ligger på nabotomten fra borettslaget. Charlottenlund IL er en veletablert klubb med to håndballhaller samt kunstgress i både 11'er og 7'er størrelse. Idrettsanleggene ligger et steinkast fra eiendommen. Her er også flere alternativer om man er glad i skog og mark. Det mest populære turområdet er Estenstadmarka, som kan skilte med nydelige turmuligheter hele året. Skiløyper og fine stier. Som mål for turen kan Estenstadhytta være et godt alternativ, hvor det serveres både middag og kaffe i åpningstiden. Her er også gangavstand til Rema 1000, Coop Prix, frisørsalong og restaurant. Området har et svært godt kollektivtilbud med hyppige bussavganger til Trondheim sentrum.

Adkomst

Fra sentrum følg Strindheimtunnelen mot omkjøringsveien. Ta rett fram i første rundkjøring, og deretter til høyre ved Skovgård. Ta andre vei til høyre ved Bunnpris. Følg veien mot Charlottenlund Hallen. Leiligheten ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Jakobsli grunnkrets.
Skoler:
Charlottenlund barnehage (1-7kl.) 0.5 km
Brundalen skole (1-7kl.) 1.3 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10kl.) 0.5 km
Charlottenlund videregående skole 1km
Strinda videregående skole 6.4 km
Barnehager:
Jakobsli barnehage 0.7 km
Brundalstunet familiebarnehage 0.8 km
Presthusaunet barnehage 0.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 32651,2 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på oppmerkede plasser på borettslagets tomt.
Tunvegen Borettslaget har 15 frittstående garasjer i rekke og 33 parkeringsplasser m/motorvarmer som leies ut til andelseierne.
Det betales innskudd for garasjer og parkeringsplasser m/motorvarmer i Tunvegen Borettslag.
Beboere kan ikke leie både garasje og parkeringsplass m/motorvarmer. Ledige garasjer/parkeringsplasser tildeles av TOBB etter boansiennitet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkområdet i henhold til reguleringsplan r0235g datert 06.06.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.01.2019.
Relaterte planer:
r20150046 Vestre Tunhøgda, del av gnr/bnr 16/55 (31.1.2019)
r0235b Reguleringsplan for et område omkring Charlottenlund skole (8.12.1966)
r0235g Endret reguleringsplan for blokkområdet syd for Charlottenlund skole (6.6.1967)
Planforslag:
r20150025 Øvre Rotvoll og Brundalforbindelsen
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 203,- pr. mnd.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020
Fellesutgifter:
Felleskostnad driftsdel 2 067
Felleskostnad avdrag 1 088
Felleskostnad renter 879
Tilleggsytelser:
Tillegg vasking 169
Borettslaget har kollektiv avtale med Telenor Kabel-TV og bredbånd.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500- pr. år. / 8.500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv som er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 579 800,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2 087 280,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 481.096,- pr. 21.04.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 106.996.373,- pr. 21.04.2020
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 14636740 4, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 21.04.2020: 1.99% pa.
Antall terminer til innfrielse: 110
Saldo per 21.04.2020: 79 528 434
Andel av saldo: 357 590
Første termin/første avdrag: 01.11.2017 ( siste termin 01.08.2047 )
Flytende rente
Lånenummer: 90517277931, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.04.2020: 2.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 56
Saldo per 21.04.2020: 27 467 939
Andel av saldo: 123 506
Første termin/første avdrag: 30.07.2019 ( siste termin 30.01.2048 )
3 mnd NIBOR + margin

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Tunvegen Borettslag.
Borettslaget består av leiligheter.
Forretningsfører er Boligbyggelaget TOBB, tlf. 73 83 15 31
Dugnad må påregnes. Borettslaget har ansatt vaktmester og renhold av fellesareal utføres av innleid hjelp-
Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Noen typer husdyr er forbudt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2017: Riving - deler av bygg, bod ved inngangsparti i alle boligblokker. Rehabilitering av fasader og fasadeendring – utskifting og etterisolering av tak og
yttervegger samt ny platekledning og nye inngangspartier. Utvidelse av balkonger. Nye utvendige trapper. Nytt garasjeanlegg
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0052/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2052

Dato

Sist oppdatert: 01. september 2020 kl. 14:52

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.