Solgt: 8 050 000 kr

Tveterveien 7A

8 500 000 kr
138 m²
3 soverom
Velkommen til Tveterveien 7 A - En familievennlig halvpart tomannsbolig med svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Haslum. Nærhet til alt av ønskelige fasiliteter
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
HASLUM / BEKKESTUA
Familievennlig halvpart tomannsbolig med garasje - Idyllisk solrik hage - Attraktivt og barnevennlig - Kort vei til alt
 • Prisantydning
  8 500 000 kr
 • Omkostninger
  213 842 kr
 • Totalpris
  8 263 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  138 m²
 • Bruksareal
  148 m²
 • Tomteareal
  1 063 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  250 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Tveterveien 7 A - En innholdsrik og familievennlig halvpart tomannsbolig over 2 plan med stort potensiale. Gjennomgående god planløsning med 3 gode soverom, romslig bad, separat wc, praktisk vaskerom, romslig kjøkken samt stor og luftig stue. Mulighet for 4 soverom. Boligen ligger rolig og barnevennlig til i et svært ettertraktet område på Haslum med få minutters gange til skoler, barnehager, offentlig transport, turområder, Nadderud idrettsanlegg og Bekkestua sentrum. Området egner seg svært godt for barnefamilier.
Stor og solrik tomt med gressplen og diverse beplantning. Usjenert bakhage med skiferterrasse. Parkering i garasje og oppstillingsplass. Huset er normalt godt vedlikeholdt hvor oppgraderinger må påregnes. Her har man muligheten til å skape sin egen drømmebolig!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tveterveien 7A, 1344 HASLUM
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 1, bruksnummer 424, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 161 kvm
Totalt bruksareal: 148 kvm
Totalt primærrom: 138 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 148 kvm
Primærrom:
Tomannsbolig:
U. etasje 64 kvm: Vindfang, gang, bad, 3 soverom og wc-rom.
1. etasje 74 kvm: Stue, kjøkken og vaskerom.
Sekundærrom:
Tomannsbolig:
U. etasje 10 kvm: Bod 1, bod 2 og teknisk rom/fyrrom
Garasje: 17 kvm: Garasjerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.04.2021 utført av Torbjørn Solnørdal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Halvpart tomannsbolig over to plan med attraktiv og barnevennlig beliggenhet sentralt på Haslum. Konstruksjonsmessig fremstår bygget som solid. Innvendige overflater fremstår som normalt godt vedlikeholdt, dog er det eldre og noe behov for fornyelse.
Grunn og fundamenter:
Støpt betongdekke over krypkjeller. Støpt grunnmur av betong med innslag av Leca/siporex. Støpte gulv på ringmur med krypkjeller under. Påforte vegger under terreng.
Yttervegger:
Yttervegger i Leca/siporex og bindingsverk. Utvendig malte pussoverflater og kledning i øvre del av loftet.
Takkonstruksjon:
Saltakkonstruksjon i tre. Overbygget tak ved inngangen i trekonstruksjon. Undertak av rupanel. Yttertekking av betongstein fra 2012. Takrenner i kobber.
Piper:
Felles pipe med nabo. Teglsteinspipe med pusset overflate over tak. Sotluke utvendig og innvendig.
Trapper og etasjeskillere:
Innvendig tretrapp med tette opptrinn, rekkverk og håndløper. Teppe lagt i trinn. Etasjeskillere i tre mellom underetasjen og første etasjen.
Balkonger/terrasser:
Støpt terrasse med skifer på øvre plan.
Vinduer/dører:
Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass, doble glass og blyglassvindu. Eldre tredør med glassfelter. Sikkerhetslås er montert. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Innvendige trefyllingsdører i trekarmer.
Garasje:
Halvpart av dobbelgarasje med støpt gulv og murvegger med utvendig puss. Renner og nedløp i stål samt taktekking med papp. Vippeport i tre. Nyere taktekking og renner i 2011.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Grunn og fundamenter: Eldre lyskasser i betong ved kjellervinduer på vegg under terreng. Sprekk/riss i utvendige overflater samt ved vindu i bod.
Yttervegger: Tilstandsgrad settes grunnet alder og ikke synlig svikt.
Utvendige overflater: Mindre riss og sprekker i overflater. Normalt vedlikehold og overflatefornyelse må påregnes.
Vinduer: For øvrig eldre vinduer med kondensskjolder.
Tak: Eldre konstruksjon fra byggeår, fremstår som godt ventilert og ikke synlige fuktskjolder i konstruksjonen.
Kjøkken: Eldre fungerende kjøkken.
Overflater gulv: Eldre fungerende overflater med normal bruksslitasje.
Overflater vegger: Eldre fungerende overflater, enkelte sprekker i skjøter og normal slitasje. Eldre fuktskjolde i hjørnet ved soverom i underetasjen hvor eier opplyser at det var en tidligere fuktinntrengning ved utvendig lampe.
Overflater himling: Enkelte sprekker i overflater, eldre overflater for øvrig.
Wc-rom: Tilstandsgrad satt etter vedlikeholdsintervall.
Garasje: For øvrig eldre konstruksjon med sprekk i mur og saltutslag i vegger. Behov for fornyelse og antatt defekt drenering med noe jordpress på yttervegg, to av
veggene er dels under terreng.
TG3:
Baderom: Eldre våtrom som er utgått på forventet levetid hvor tilstandsgrad settes grunnet alder. Fornying må påregnes.
Vaskerom: Eldre våtrom som er utgått på forventet levetid hvor tilstandsgrad settes grunnet alder. Fornying må påregnes.
Overflater vegger: Våtromstapet har store sprekker og slipper fra underlaget.
Egenerklæring:
- Utekran ved vaskerom er stengt av. Rør til kran lakk ned til tak i baderom grunnet frostskade i 1981. Utbedret i 1981, men ny frostskade oppstod rundt 1990. Rør ikke utbedret etter dette. Kran stengt av i kjøkkenbenk.
- Mus på kaldloft kan forekomme.
- Kan forekomme noe fukt på bakvegg i garasje ved kraftig snøsmelting.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrik familiebolig over 2 plan hvor konstruksjonen til bygget fremstår solid. Innvendige overflater fremstår som normalt godt vedlikeholdt, dog er det eldre og noe behov for fornyelse.
Kjøkken:
Romslig kjøkken med spiseplass. Originalt kjøkken fra byggeår, innredet med overskap med skyvedører og dørblader. Rustfritt stål beslag med 2 kummer. Benkeplate med respatex. Over kokeplassen er det mekanisk avtrekk.
Stue:
Stor og luftig stue med åpen peis, naturlig lys fra 3 yttervegger og svært gode møbleringsmuligheter. I stuen er det plass til både sofagrupper, lesekrok og langbord. Fra spisestuedelen er det utgang til hage og terrasse.
Soverom:
Boligen har 3 gode soverom, alle på samme plan. Mulighet for 4 soverom.
Baderom:
Baderom med fliser på gulv og vegger. Innredet med badekar, servant i innredning, radiator og stråleovn på vegg. Rommet er ventilert.
Wc-rom:
Praktisk wc-rom innredet med wc og servant.
Vaskerom:
Praktisk vaskerom med dels flislagte vegger og innredet stålvask. Utgang til hage og luke til loft. Rommet er ventilert og utstyrt med støpejernsluk. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Overflater gulv:
Består hovedsakelig av parkett, teppegulv og fliser.
Overflater innvendige vegger:
Består hovedsakelig av tapet, fliser og teglstein.
Overflater himling:
Består hovedsakelig av panel og malte overflater.
Utstyr:
- Forbruksvann og oppvarming via egen el-kolbe i fyrrom.
- Utvendig tappekran.
- Sikringsskap med skrusikringer. Vippebrytere i nyere skap i fyrrom.
- Utebelysning.
- Rikelig med garderobeskap og innredninger i bygget.
- Markiser. En fra 2013.

Oppvarming

Opprinnelig eldre oljefyr som har fått nyere el-brenner med kolbe. Oljefyr er ikke i bruk og det opplyses å være en utvendig tank som er sanert. Eldre radiatorer som benyttes i dag samt panelovner. Åpen peis i stuen.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.12.1958.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 7138, tinglyst 23.08.1957, type heftelse: Bestemmelse om deleforbud: Dokumentet viser et skjøte som omhandler en tidligere eiendomsoverdragelse med vilkår.
Dagboknr 11286, tinglyst 24.12.1957, type heftelse: Erklæring/avtale: Dokumentet viser et skjøte som omhandler en tidligere eiendomsoverdragelse med følgende vilkår:
- Det skal bygges vertikaldelt tomannsbolig på gnr. 1 - bnr. 430 og 424.
- Naboeiendommen gnr. 1 og bnr. 430 (Tveterveien 7 B) har rett til å føre vann- og kloakkledninger over gnr. 1 og bnr. 424 (Tveterveien 7 A).
- Naboeiendommen gnr. 1 og bnr. 430 (Tveterveien 7 B) har rett til å ha garasje til en bil i det nordøstre hjørne av gnr. 1 og bnr. 424 (Tveterveien 7 A) samt å bruke nødvendig plass for bilen mellom garasjen og Tveterveien. Retten skal gjelde den del av det felles garasjeanlegg som ligger nærmest gangstien.
- Utgiftene til oppsetting av gjerde rundt begge eiendommene (Tveterveien 7 A og B) skal deles likt mellom eierne.
Dagboknr 301076, tinglyst 29.09.1958, type heftelse: Erklæring/avtale: Dokumentet viser en overenskomst mellom begge eiendommene (Tveterveien 7 A og B).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler. Man finner også dokumentene under "vedlegg til salgsoppgave" i annonsen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Vaskemaskin på vaskerom medfølger ikke boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tveterveien 7 A har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet sentralt på Haslum. Rolig og tilbaketrukket boligområde med alt av ønskelige fasiliteter i umiddelbar nærhet.
Skoler:
Kort og trygg skolevei til Haslum barneskole. Kort vei også til flere ungdomsskoler (Bekkestua og Norges Toppidrettsgymnas ungdomsskole) og videregående skoler. I området finner man også Steinerskolen (i Hosleveien) og Montessorri (ved Ballerud).
Oslo International School ligger ved Bekkestua, kort gangavstand fra eiendommen (ca. 5 min.).
Barnehager:
Det er flere populære barnehager i området blant annet i selve Tveterveien. Den nærmeste - Tveterjordet Fus barnehage - ligger 2 minutter unna. Andre som ligger i nærheten er Haslum Idrettsbarnehage, Nøtteliten familiebarnehage, Myrsnipa barnehage, Furu barnehage og Nadderudskogen barnehage.
Offentlig kommunikasjon:
Få minutters gange både til Gjønnes T-bane stasjon og til buss i Gamle Ringeriksvei. Ca. 10 minutter å gå til Bekkestua med bussterminal, t-bane og blåtrikk.
Rekreasjonsområder og fritidstilbud:
Kort vei (ca. 5 minutter) til Nadderud Idrettsanlegg med treningssenter, svømmehall, tennisbaner, fotballbaner, skate-arena og håndballbaner. Det er 15 minutters gange til Haslum idrettsanlegg som inneholder fotballbaner og håndballhaller. Eiendommen har enkel tilgang til gang/sykkelvei til marka via bl.a. Sauejordet (yndet utfartssted for barnefamilier sommer som vinter) og snørike vintre kan man spenne på seg skiene og gå opp til marka! Flott park på Gjønnesjordet med turveier og skiløyper vinterstid.
Servicetilbud:
Nærbutikk ligger ca. 10 minutters gange unna. Kort vei både til Bekkestua Sentrum med kjøpesenter og alle typer butikker, vinmonopol, bibliotek, treningssentre, restauranter, kafeer og matvarebutikker. Kort kjørevei til Sandvika og Oslo sentrum.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Området byr på en rekke gode skole- og barnehagetilbud med korte og trygge gangveier. Boligen sokner til Haslum barneskole og Bekkestua ungdomsskole.
Barnehager:
Tveterjordet Fus barnehage
Nøtteliten familiebhg. - Tverterlia
Myrsnipa barnehage (2-5 år)
Furu barnehage (1-5 år)
Skoler:
Haslum skole (1-7 kl.)
Bekkestua barneskole (1-7 kl.)
Oslo International School (0-13 kl.)
Bekkestua skole (8-10 kl.)
Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole (8-10 kl.)
Nadderud videregående skole
Norges Toppidrettsgymnas
Eikeli videregående skole
Oslo International School
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 063 kvm. Eiendommen er pent opparbeidet og beplantet med natursteinsmur, gressareal og diverse beplantning. Asfaltert adkomst med oppstillingsplass for bil foran garasjen. På øvre plan er det en skifersatt terrasse med skillevegg. Solrik eiendom med utsyn og usjenert bakhage.

Parkering

Parkering i garasje og foran garasjen. Ellers generell gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og videre inn privat stikkvei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse med delareal 839 kvm og kjørevei med delareal 224 kvm i henhold til reguleringsplan 1939037 datert 21.10.1939 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er avsatt nåværende boligbebyggelse med delareal 1.063 kvm i henhold til kommuneplan 201601 datert 04.04.2018.
Det arbeides med kommuneplan 201702 med status planlegging igangsatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 8 240,- for år 2020. Årsprognose for inneværende år er kr 8 555,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.753,-.
Boligen er tilknyttet Furubakken Vel med en velavgift på kr 250,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 535,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr 7.000,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 735 503,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 247 810,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.713.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Wenche Wollesund

Overtakelse

Selger skal flytte inn i boligprosjektet Nadderudveien 1 på Bekkestua. Overtagelsesperioden er planlagt i september og oktober 2021 hvor samtlige vil motta varsel om endelig overtakelsestidspunkt minst 8 uker før overtakelse.

Velforening

Boligen er tilknyttet Furubakken Velforening.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0242/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.20242

Dato

Sist oppdatert: 22. oktober 2021 kl. 16:02

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.